Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 89

Θέμα: Ηρθε το καλοκαιρακι, η ΝΤΡΟΠΗ της μοτοσυκλετας...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Leipsippos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the_passenger
    Φιλτατε πιστευω οτι υπερβαλεις!

Εχω και εγω φιλους με Βαραδερο, δεν ειπα οτι ειναι
    ΟΟΟΟΟΟλοι ετσι!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    εγω το καλοκαιρι οταν παω μπανιο ειμαι με σορτσακι κ αμανικο.κρανος φοραω, αλλα σε κοντινες αποστασεις η στην παραλια δε φοραω τπτ αλλο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    OSO GIA KATI VLAKEIES POU EXW AKOUSEI PERI NOSILEIAS POU THN PLIRONOUME OLOI KAI GIA KATI MELISES POU MPAINOUN STO MATI KAI MPOREI NA PROKALESOUN ATYXIMA :rotflmao:
    Μάλλον δεν πληρώνεις ΙΚΑ ούτε εφορία εσύ

Banned Το avatar του/της X_NR750
    ALITHEIA DEN EXETE VARETHEI NA ASXOLEISTE ME AYTO TO THEMA?
    BRAVO EISTE SOSTOI MOTOSYKLETISTES
    PRIN DEXTW APANTISI LEW OTI EXW KAI FORAW KATHIMERINA ME TO PAPI POU METAKINOUME STIN ATHINA 2x SHOEI Z-ONE KAI ENA X11 KAI DERMATINO KAI GANTIA.
    APLA DEN ME PEIRAZEI AN O ALLOS THELEI NA PAEI NA PIEI KAFE ME TO STRING TOY.
    EINAI DIKO TOY THEMA.
    OSO GIA KATI VLAKEIES POU EXW AKOUSEI PERI NOSILEIAS POU THN PLIRONOUME OLOI KAI GIA KATI MELISES POU MPAINOUN STO MATI KAI MPOREI NA PROKALESOUN ATYXIMA :rotflmao:

Κοιτα να δεις φιλε maron

εδω εχει μαζευτει η αφροκρεμα του μοτοσυκλετισμου,η οποια εχει φτασει σε τετοιο επιπεδο συνειδητοποιησης που δεν αντεχει ποια να μην καυτηριαζει τετοια νοσηρα φαινομενα

Μια λεξη Υποκρισια (για αρκετους εδω μεσα, οχι ολους)

απλα προσπερασε

ο καθ'ένας πράτει όπως νομίζει....μεγάλα παιδιά είμαστε όλοι.....ητσ άπα του άς!!
    CALCULATOR ISLAND

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
    ποιος ο λογος να πει ψεμματα κανεις στο ιντερνετ?αφου οι περισσοτεροι δν γνωριζονται..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Μάλλον δεν πληρώνεις ΙΚΑ ούτε εφορία εσύ

ANTITHETOS
    APLA KSERW OTI GIA TA XALIA TWN NOSOKOMEIWN DEN FTAIEI O MOTOSYKLETISTIS POU DEN FORAEI KRANOS.
    AN THES OI ATHLIOI POU DINOUN DYPLOMATA H PAIDEIA O DROMOI KAI FOROEISPRAKTIKES KLISEIS TOTE KATI FINETE.
    GIA NA MIN PW OTI TO TIMONI TO IKA (YGEIA) KAI TO OIKONOMIKO DEN EXOUN AMESI SXESI.
    MALLON ALLOU EINAI TO PROVLIMA (H TRYPA DILADI POU TRWEI XRIMMATA)

AN DEIS MOTO KSEKRANOTI ZITA TIS POSOTA GIA TO IKA SOU.
    KAI MIN KSEXASEIS KAI AYTOUS ME TIN SAGIONARA KLP...
    EINAI POLY ASTEIO GIA NA TO ANALYSW
    KAI FANTAZOMAI OTI THA EXEI 1000YPOTHEI KAI AYTH H SIZITISI.

εδω εχει μαζευτει η αφροκρεμα του μοτοσυκλετισμου,η οποια εχει φτασει σε τετοιο επιπεδο συνειδητοποιησης που δεν αντεχει ποια να μην καυτηριαζει τετοια νοσηρα φαινομενα

απλα προσπερασε

+1
    THA TO KANW
    THANKS
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    ANTITHETOS
    APLA KSERW OTI GIA TA XALIA TWN NOSOKOMEIWN DEN FTAIEI O MOTOSYKLETISTIS POU DEN FORAEI KRANOS.
    Χάλια ή μη εσύ και 'γω τα πληρώνουμε. Το αν θα έπρεπε, πόσο θα έπρεπε, πώς θα έπρεπε να είναι κλπ είναι άλλες συζητήσεις, όπως και ότι έγραψες παρακάτω.

Να σας δω τώρα με τα νέα πρόστιμα αν συνεχίσετε να είστε μάγκες

ΥΓ Εντελώς φιλικά, προσπάθησε να γράφεις ελληνικά και μικρά

Retired Rider Το avatar του/της 675

Re: Ηρθε το καλοκαιρακι, η ΝΤΡΟΠΗ της μοτοσυκλετας...

Αρχικά δημιουργήθηκε από urban
    Γυμνοι στην εθνικη με τα τουμπανα, γαμω το μυαλο τους!

και καλα την περιπτωση της σαβουρας ελαχιστοι την σκεφτονται γιατι ολοι μας λιγο πολυ δεν ανεβαινουμε στη μηχανη προετοιμασμενη για να πεσουμε,

τον γ@μημενο τον ηλιο που μολις σταματησουν θα τους εχει κανει ΦΟΒΕΡΑ εγκαυματα δε τον σκεφτονται....

εγω μια φορα πηγα για μπανιο με το παπι χωρις μπλουζα κι απο τοτε δεν εχω διανοηθει να το ξανακανω, παρολα αυτα κι εγω στο δρομο ολο τετοιους βλεπω...

Να σας δω τώρα με τα νέα πρόστιμα αν συνεχίσετε να είστε μάγκες

Και κάπου εδώ σταματώ αυτή την συζήτηση αφού καταλαβαίνω ότι δεν πρόκειται να βγει κάτι από ένα άτομο που του έχω ιδη γράψει πως φοράω πάντα κράνος και που πιστεύει ότι το κράτος δίνει κλίσεις για το καλό μας.
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ-ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΡΩ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΣΟΦΗ ΠΡΑΞΗ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.
    ΜΠΡΑΒΟ.
    Υ.γ Ζιτιστε λοιπών από το κράτος να σας επιστρέψει και φόρους.
    Η καλύτερα να κάνετε αίτηση για επιστροφή του φπα από όλο τον προστατευτικό εξοπλισμό των οδηγών μοτο.Να σε παραδεχτώ και να σε ευγνωμονώ κι ολας γιατί θα μου επιστραφεί πολύ χρήμα.
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750

απλα προσπερασε
    από αριστερά όμως, ε ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της takis1964
    με την λογικη του ικα και των χρηματων που χανει να μπω και εγω στο οτι κατεβαζοντας cd απο το internet το κρατος χανει χρηματα απο φορους που τα πληρωνουμε μετα εμεις και μπλα μπλα μπλα μπλα....και τοσα αλλα
    δεν ειναι λογικη αυτη παιδια!!

Νέο μέλος
    νομιζω το να μιλαμε για ικα ειναι αστειο. το θεμα ειναι η ασφαλεια κ μονο. καλη η ανεση αλλα σε καμμια περιπτωση καλυτερη απο την υγεια μας κ τον ασφαλη γυρισμο μας.
    kranos..............βαλτο καλα στο κεφαλι σου!!!!!!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    ουφ.... έχουμε βαρεθεί να τα λέμε...

maron.... αν σε ενοχλεί όντως προσπερνάς. Αλλά αυτό δεν ΄σημαίνει πως η συζήτηση είναι σε λάθος βάση. Καλά κάνεις και φοράς κράνος και γάντια.. δική σου επιλογή, δικό σου κεφάλι.

Οι τύποι που καυτηριάζονται εδώ με τα λεγόμενα μας, δεν είναι επειδή δεν φοράνε κράνος ή δεν ξέρω τι άλλο , επειδή εμείς είμαστε καλύτεροι. Καυτηριάζονται για την νοοτροπία του ΝΕΟ-ΕΛΛΗΝΑ... αυτήν που λεει πως εγώ είμαι οδηγάρα-μάγκας-schumacher και μπορώ και κυκλοφορώ όπως γουστάρω γιατί είμαι ο Superman...

Την ηλιθιότητα που κουβαλάνε στο κεφάλι τους δηλαδή , καυτηριάζουμε. Δεν με νοιάζει αν σπάσει την κεφάλα του σαν καρπούζι ή απο την τριβή της πτώσης μοιάζει με γύρο ξερο-ψημένο η επιδερμίδα του και κάνει 2 χρόνια να μπεί μετά στην ΄θάλασσα..

ΧΕΣΤΗΚΑ!!!

Αλλά αν μη τι άλλο , η στάση , του εγώ είμαι μάγκας και δεν το φοράω και εσείς είσαστε "τυπολάτρες" , "καλύτεροι", "ανώτεροι αναβάτες" και δεν ξέρω τι άλλη μαλακία θα τους έρθει στο κενό ρετιρέ που κουβαλάνε για κεφάλι, είναι πραγματικά κάτι που θέλει σχολιασμό...

Και αν θέλεις με τόσο δηκτικό τρόπο, ακριβώς όπως κάνεις όταν βλέπεις χιμπατζήδες να βάζουν το δάχτυλο στον κόκκινο κώλο τους και μετά να δοκιμάζουν για να δουν τι είχε μέσα.

Ούτε δάσκαλοι είμαστε, ούτε ανώτεροι... απλά έχουμε μια Α λογική. Αυτό είναι όλο και όλο.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Καταθετω κι εγω τη πρωινη μου εμπειρια...
    τυπας στη Συγγρου,με τι μηχανη...Βαραδερο(ετυχε
    ναι,να μου πεις θα μπορουσε καλλιστα να εχει GS1200...
    τελος παντων,φορουσε σουπερ ντουπερ δερματινο Dainese(πρεπει να ειχε ραψει εξτρα σηματα) αφου ειχε την ¨αλεπου¨παντου,πλατη,ψηλα και χαμηλα,ωμους,αγκωνες κλπ..
    ΟΧΙ...δεν ειναι αυτο το περιεργο...
    το περιεργο ηταν η κραναρα:NOVA απο Praktiker...
    Κι αναρωτιεμαι...
    με τη σκεπτικο δινεις,γαμω τη κοινωνια μου,500 ευρω για το μπουφαν...και 20 για τη κεφαλα σου...ΕΕΕΕ;;;
    Δεκτη πασα απαντηση στο φλεγον ετουτο ερωτημα...
    ...cause the place seems still alive...

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Το μέλλον της μοτοσυκλέτας είναι εδώ.
    από Gandalf dr685sm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2009, 08:01
  2. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2008, 10:50
  3. Η ισορροπια της μοτοσυκλετας.
    από anco στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2004, 00:51
  4. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 09:03
  5. Απαντήσεις: 12