Τι άλλο θα ακούσουμε...![]()
Εγώ στην θέση σου θα μιλούσα με δικηγόρο. Ήσουν νομιμότατος αποκλείεται να βγεις χαμένος
Τι άλλο θα ακούσουμε...![]()
Εγώ στην θέση σου θα μιλούσα με δικηγόρο. Ήσουν νομιμότατος αποκλείεται να βγεις χαμένος
δεν εχει σχεση αν αγορασε απο τα Τρικαλα ή οχι....Αρχικά δημιουργήθηκε από toulis
Μάλλον έχει γίνει παρεξήγηση με τα όσα είπα προηγουμένως
Ο φίλος μου το μηχανάκι το αγόρασε από μαγαζί που βρίσκετε στην Αθήνα και όχι στα Τρίκαλα
Δυστυχώς δεν ξέρω πολλές λεπτομέρειες για το θέμα αλλά έχω την εντύπωση ότι είναι πιθανό να αντιμετωπίσουν πρόβλημα και άτομα από άλλες πόλεις εκτός από τα Τρίκαλα.
καπου διαβασα οτι το εμπλεκομενο ατομο εχει υποκαταστημα και σε κεντρικοτατο δρομο της Αθηνας.....
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
REDRS και όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει, έχω και εγώ ένα φιλαράκι που έχει φάει το πακέτο. Πριν μια βδομάδα του ήρθε η ειδοποίηση![]()
Έχει ένα VTR SP1.
O Καραθανάσης στα Τρίκαλα έχει τα 46 κρούσματα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από REDRS
Κατ'αρχας καλως σας βρηκα..
Ο σκοπος που εκανα εγγραφη ειναι για να σας ενημερωσω και να σας προειδοποιησω..
Την Παρασκευη που μας περασε,εμφανιστηκε στο σπιτι ενα οργανο της ταξης αναζητωντας μελος της οικογενειας μου.
Ισχυριζομενος οτι ειχε υπαρξει καποιο μπερδεμα-ως προσχημα-με την πινακιδα του παπιου του,τον καλεσε στην ασφαλεια,την επομενη ημερα Σαββατο.
Πραγματικα την επομενη,το μελος της οικογενειας μου,εμφανιστηκε στο τμημα ασφαλειας και ενημερωθηκε πως -οχι το παπι- η μοτοσυκλετα του ηταν κλεμμενη απο Ιαπωνια και πως επρεπε να κατασχεθει με εντολη ανακριτη και εισαγγελεα..
Η μοτοσυκλετα ειχε αγοραστει απο μεγαλο καταστημα μεταχειρισμενων και καινουριων μοτο τελος του 2000,με μολις 500 χλμ,σε κατασταση καινουριου και περιπου 700.000δρχ φθηνοτερα απο τιμη καινουριου,με αδεια και πινακιδα υπουργειου...
Η μοτο το καλοκαιρι που μας περασε ειχε φορεσει καινουρια λαστιχα,αναρτησεις μπρος-πισω,κιτ dynojet και αλλα πολλα(καποια απο αυτα αφιρεθηκαν και θα πουληθουν πολυ φθηνα),οποτε καταλαβαινετε την στενοχωρια,που περαν των χρηματων,ειναι και το συναισθηματικο δεσιμο,μετα απο 6 χρονια...
Την δευτερα που μας περασε η μοτο κατασχεθηκε,με πολυ βαρια καρδια.
Το θεμα εχει λαβει πανελλαδικες διαστασεις (στα Τρικαλα κατασχεθηκαν 46 μοτο!) και απορω πως δεν εχει γινει ευρεως γνωστο εκτος απο τις τηλεορασεις,ουτε και στα Φορουμ(μηπως επειδη ειναι και το τελωνειο μπλεγμενο?)...?
Ελπιζω να μην ερθει κανενας αλλος στην δυσαρεστη θεση που ηρθαμε και εμεις και απο εδω και μπρος
--trust no one---
Φιλικα
Σκατα και ενaς φιλος παρέδωσε το CB 1300 του στην ασφαλεια πριν μια βδομαδα...![]()
![]()
![]()
και υποκατάστημα στη Μιχαλακοπούλου...Αρχικά δημιουργήθηκε από supergeorge
![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Κρίμα φίλε μου, ευχαριστώ για την ενημέρωση.
Και μια ερώτηση, μπορεί (επιτρέπεται) η αστυνομία να ενημερώσει άν η μηχανή είναι ok πηγαίνοντας αριθμό πλαισίου/κινητήρα;;
και αν δεν ειναι να στην παρουν
τι θελεις να μπλεξεις ,
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Παρ'ολαυτα καλες γιορτες και ας μεινουν οι ζημιες και οι απωλειες στα σιδερα..Αρχικά δημιουργήθηκε από supergeorge
REDRS και όποιος άλλος μπορεί να βοηθήσει, έχω και εγώ ένα φιλαράκι που έχει φάει το πακέτο. Πριν μια βδομάδα του ήρθε η ειδοποίηση![]()
Έχει ένα VTR SP1.
![]()
O Καραθανάσης στα Τρίκαλα έχει τα 46 κρούσματα[/B][/QUOTE] Και περυσι αυτος ειχε εμπλακει στην υποθεση με τα κλεμενα. Αυτος τα εισαγει και μετα τα διανεμει και σε αλλα μαγαζια
FATES WARNING![]()
Και περυσι αυτος ειχε εμπλακει στην υποθεση με τα κλεμενα. Αυτος τα εισαγει και μετα τα διανεμει και σε αλλα μαγαζια [/B][/QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από necromayhem
αν ισχύουν αυτά που μου είπαν πέρυσι είχε συλληφθεί κιόλας γιατην αντίστοιχη υπόθεση....αλλα έμεινε ελεύθερος....
![]()
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
γινεται να παρει κανεις αποζημιωση???κατασχεσαν ενα vn400 ενος φιλου με τον ιδιο τροπο...το ειχε 4 χρονια.απο τη μιχαλακοπουλου αγορασμενο οχι ομως απο τον καραθαναση.
τι να σου πούμε εμεις εδώ φιλε μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από λουκυλουκ
γινεται να παρει κανεις αποζημιωση???κατασχεσαν ενα vn400 ενος φιλου με τον ιδιο τροπο...το ειχε 4 χρονια.απο τη μιχαλακοπουλου αγορασμενο οχι ομως απο τον καραθαναση.
δικηγόρο ρωτήστε....
σιγουρα μπορει να στραφει δικαστικα εναντιον του καταστηματος...
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Παιδιά για περιοχή Αρτα - Πρέβεζα κάτι άκουσα για 13+ παπιά καινούργια!! Ήταν κλεμένα από έξωτερικό αλλά είχαν βγάλει κομπλέ πινακίδες.
Τους έπεσαν τα αφτιά των ανθρώπων όταν τους ενημέρωση η αστυνομία.
Δεν ξέρω αν τα γεγονότα συνδέονται..
Μια απλή και αφελής ερώτηση...
Οι μοτοσυκλέτες τι γίνονται ?
Επιστρέφουν στους ιδιοκτήτες τους στις χώρες όπου εκλάπησαν ή ρημάζουν σε κάποια αποθήκη ?
και αλλη μια αφελης ερωτηση.........
αφοσον το ελληνικο κρατος εχει εκδοσει πινακιδες (πραγμα που σημαινει οτι εχει ελενξει το οχημα) δεν ειναι αυτο υπευθυνο αν αυτο ειναι κλεμενο???
αν δεν το χερει το κρατος και οι ερμοδιεσ ιπηρεσιες ο αγοραστης πως μπορει να το ελενξει?
και αν ειναι ετσι γιατι δεν σε αποζημιωνει το κρατος??? Αν το αγοραζες και μετα δεν σου εβγαζε πινακιδες το καταλαβαινω οτι φταις εσυ αλλα αφου εχουν βγει πινακιδες δεν φταιει η αρμοδια υπηρεσια????