Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 36 από 36

Θέμα: Z750 vs GSR600

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Απο ποια αποψη δεν υπαρχει τιποτα σαν το Ζ???
    Θα σου ετοιμασω μια εκθεση 1000 λεξεων και θα στην παραδωσω!
    Εχεις να πας πουθενα το ΣΚ?

Πες μου επιγραμματικα,ελα μην βαριεσαι παιζεται η τιμη του Ζ εδω ....Πχ----> Εχει καλυτερα φρενα
    Καλυτερες αναρτησεις
    Καλυτερο πλαισιο
    Καλυτερο μοτερ
    Καλυτερο στησιμο
    κτλ κτλ κτλ κτλ κτλ

Φτουσκουλικομυρμηγκότρυπα Το avatar του/της Sabre
    Εσύ ψήνεσαι να πλακώσει όλο το Akashi να γράψει γιατί εεεεεε?

Άστο ρε παιδί μου...
    Πάμε βόλτα καλύτερα
    Έχουμε δεί το τέλος της ιστορίας, το τέλος του υπαρκτού σοσιαλισμού, το τέλος της Θρησκείας, το τέλος της αυταπάτης, ακόμα και το τέλος της χιλιετηρίδας...
    Μόνο το τέλος της μαλακίας δεν προβλέπεται να δούμε σύντομα.

Δεν μπορω ρε γμτ ειμαι στο γραφειο :ZZZ:

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Εγω μπορεί να είμαι φανατικός Kawasakias αλλα δεν εχω ούτε Ζ, ούτε GSR, ούτε εχω οδηγήσει κανένα απο τα δυό τους για να ξέρω ποιό είναι το καλύτερο και ο οικονομικός λόγος είναι σχεδόν ο τελευταίος παραυτα δυστυχώς. Εγω το Ζ το θεωρώ πανέμορφο και υπέροχο μηχανάκι απ' ολες τις απόψεις. Και καλά εγω...είπαμε είμαι πράσινος, οπότε ίσως δεν είμαι αντικειμενικός, αλλα τι να πεις οταν αλλοι μηχανόβιοι (όχι kawasakides) αλλα και άσχετοι με τους δύο τροχούς (κουτάκηδες) έχουν την ίδια γνώμη μ' εμένα;
    Και τα περιοδικά; Πως γίνεται όλοι αυτοί να κάνουν λάθος;;;

Και ενα αλλο που έχω να πω: Ρε 'σεις με αυτά που βλέπω στις διαμάχες στο τέλος αντί για "Την τάδε μέρα+ώρα πάμε στο Δέλεαρ για μπύρες" θα βλέπω "Την τάδε μέρα+ώρα πάμε στο Δέλεαρ για μπουκέτα (Hondakides ή Kawasakides ήρθε η ώρα σας!!!)"

Χαλαρώστε λέεεεμε...
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

Νέο μέλος
    Επαναφέρω το θέμα για να μην αρχίσω καινούργιο με τον ίδιο τίτλο...
    Αρχικά μιας κι ειμαι καινούργιος να πω ότι έχω bros650 και σκέφτομαι να το αλλάξω για ενα από τα 2 μηχανάκια. Η χρήση προβλέπεται να είναι:

1)Καθημερινή μετακίνηση απο Σταμάτα (κοντά Αγ. Στέφανο) μέχρι Κατεχάκη από κηφισίας και πίσω-περίπου 60χλμ. (70%, μπορεί και παραπάνω)
    2)Πήχτρα σε κίνηση στο κέντρο-κέντρο (σπάνια).
    3)Χαλαρή έξοδος το βράδυ κάπου κοντά ή και προς κέντρο ειδικά αν ξέρω ότι θα χει κίνηση (πχ. συναυλία)
    4)Κοντινές εκδρομές (χαλκίδα, Λουτράκι κλπ.) και στροφοδιαδρομές
    5)Πίστα???? (δεν έχω στρίψει ποτέ πολύ γρήγορα με μηχανή, αλλά επειδή το πρώτο πράγμα που θα κάνω μετά την αγορά είναι τουλάχιστον ένα trackday-σχολείο ασφαλους οδήγησης, δεν έχω ιδέα τι θα προκύψει και πόσο θα κολλήσω με αυτόν τον τομέα, αν και λεφτά πολλά για μεγάλη συχνότητα δεν παίζουν)
    6)Καλοκαίρινες διακοπές σε νησί με κοπέλα
    7)Ότι προκύψει

Μιας κι έχω διαβάσει αρκετά για αυτά τα 2 με ενδιαφέρει να μάθω:
    Aν στο gsr '07 έχει διορθωθεί το απότομο άρπαγμα ή σκορτσάρισμα που έχω διαβάσει ότι έχει το μοντέλο του ΄06 και πόσο έντονο είναι αυτό?
    Αν στο 1) οδηγώ οικονομικά (κάτω από τις 7000) ποιο θα καίει περισσότερο και αν έχει τρύπες κάποιο από τα 2 στην απόδοση του για τις ίδιες στροφές?
    Ποιο στρίβει καλύτερα μιας και προβλέπεται να δοκιμαστούν και στην πίστα? Μάλλον το gsr απ ότι έχω διαβάσει, αλλά πόσο ισχύει και πόσο μεγάλες διαφορές έχουν? (Η άνεση δε με πειράζει πολύ)
    Πόσο πιο άνετο είναι το gsr για τον πίσω αναβάτη? Αντέχετε το 6) με το z για τον πίσω? (με το bros κουραζόταν, αλλά ήμουν και πιο σκυφτός λόγω κλιπ ον)?
    Ποιο φρτώνεται πιο καλά?
    Last but not least. Ποιο είναι πιο ακριβό σε συντήρηση σε βάθος ενός έτους μαζί με σήματα, ασφάλειες, βενζίνες και ότι άλλο χρείαζεται?

Να πω ότι διαθέτω γύρω στα 2-3χιλ. Για το gsr η επιλογή είναι μάλλον μοντέλο του ΄07(abs), ενώ στο Z '05-'06 (παλιό μοντέλο).
    Η απόλυτη δύναμη δε μ ενδιαφέρει μιας και τα 2 μια χαρά δυνατά είναι απ ότι έχω καταλάβει. Οπτικά μ αρέσουν και τα 2, απλά το Ζ έχω κουραστεί λίγο να το βλέπω. (αν και είναι πιο όμορφο αντικειμενικά). Αυτά και σόρρυ για το μεγάλο ποστ, αλλά έπρεπε να γίνω ακριβής στις ερωτήσεις μου.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Z750 vs Shiver... That is the question!!!
    από DionK στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 53
    Τελευταίο μήνυμα: 14/01/2008, 19:04
  2. Z750 Vs Tuono 1000
    από KillerZ750 στο forum Aprilia
    Απαντήσεις: 130
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2006, 23:17
  3. z750 vs gsr600
    από cbf600sa στο forum Kawasaki Z series
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 01/07/2006, 02:02
  4. Varadero Vs Z750 Vs Beverly