Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 50

Θέμα: ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ-ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΤΟ

Μια λεπτομέρεια.

Τα χρόνια μόνα τους, ΔΕΝ φέρνουν και την ικανότητα. Απόδειξη αυτού, το πως οδηγάνε στους δρόμους.

Απαιτείται κριτηκό πνεύμα κτλ κτλ.

Αδερφουλη αν δεν στεκεις καλα στα μυαλα σου ολα ειναι επικινδυνα ειτε 100 κυβικα ειτε 600 ειτε οτι να ειναι.θα σου προτεινα αν εισαι φιλος με τα "street" να επερνες ενα 600 fazer,με το 400 σιγουρα μολις αρχισεις να μαθαινεις το μηχανακι θα σου φανει λιγο,ενω με το συγκεκριμενο 600 θα καλυφθεις απο πολλες πλευρες,και ομορφο ειναι και αρκετα δυνατο και πολυ ευκολο στην οδηγηση του.ολα οσα σου λενε οι μαγκες παραπανω ειναι σωστα και να τα λαβεις υποψιν αλλα παντα να κανεις αυτο που θες εσυ και θα σε τραβηξει περισσοτερο!!

αντε και να εισαι προσεκτικος!!!!

Παλαιό μέλος
    ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ........

Στον φίλο......ότι...
    όταν γέμιζα μέ έμπειρίες άπό τή μία κατηγορία καί ένιωθα ίκανός
    τότε άνέβαινα στήν άλλη.....
    ΚΑΙ.....ξανά άπό τήν άρχή.....!!!!!!!
    Άφού λοιπόν ξέσκισα τίς φλορέτες, τά Ζούνταπ καί τά Κράισλερ...
    καί έφαγα τά μούτρα μου πολλές φορές...ΤΟΤΕ...
    πήγα στά Σάκς καί στά Χέρκουλες 250 δίχρονα....περίπου
    40 άλογα μέ πολύ γκάζι...ΠΟΛΥ ΧΩΜΑ...
    άλματα πίστες καί μαλακίες άτέλειωτες......
    Μετά όλη τή σειρά τών ΧΤ...μέ σούζες βουνά καί διάφορα...Χελμούς ,κοτρώνες, ποτάμια....
    Τό πρώτο δρόμου Γιαμάχα Σέγκα 750 ήρθε μετά άπό αύτά....
    Δύο χρόνια μέ αύτό ,πολύ σοβαρό τροχαίο...ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ..καί
    ΖΩΝΤΑΝΟΣ.....ήταν ένα θαύμα τό 1982 πάνω στήν τρέλλα μου.........!!!!!!!!!!!
    Τήν άλλη μέρα τό πρωί γυρνούσα όλους τούς μονόδρομους άνάποδα μέ δανεικό μηχανάκι...
    Άν δέν άνέβαινα ΤΟΤΕ....δέν θά ξανακαβαλλούσα...ΠΟΤΕ...!!!!!
    ΚΑΙ....άφού πέρασαν όλα αύτά φίλοι..σχεδόν μία ...
    ΔΕΚΑΕΤΙΑ.....τότε πήρα τό πρώτο μου 1100 suzuki..
    ΤΟΤΕ...όμως ΕΙΧΑ ΠΛΕΟΝ ΜΑΘΕΙ.....νά μπαίνω σέ άριστερή στροφή......καί τό τιμόνι μου νά ΒΛΕΠΕΙ...ΔΕΞΙΑ...!!!!!!!!!!!!!
    ΟΛΟΙ οί παλιοί.....ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ...!!!!!!!!!
    Κάπως έτσι μάθαμε νά όδηγάμε......
    Κάι δυστυχώς ...ΕΦΥΓΑΝ....πάρα πολλοί άπό μάς....!!!!!!!!!!!
    Γιατί τό μηχανάκι είναι πολύ έπικίνδυνο πράμμα....!!!!!!!
    ΟΧΙ....γιατί δέν ήταν οί καλύτεροι...ΑΛΛΑ...γιατί ήταν πιό άτυχοι........Η.....
    ΠΙΟ ΑΜΥΑΛΟΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ...?????!!!!!!!!!

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Σωστά αυτά που λέει ο iriniaa, αλλά...

Πιστεύω ότι ένα 50, 100 cc δε φρενάρει. τα παπιά αυτά είναι φτιαγμένα να φρενάρουν με ταχύτητες το πολύ 50 χλμ. Αν πηγαίνεις έτσι είσαι μια χαρά. έλα όμως που κανείς δε πάει με 50. θες γιατί βιάζεται, θες γιατί θα τον πατήσουν οι άλλοι, το μόνο σίγουρο είναι ότι πανε παραπάνω. Στις ταχύτητες αυτές τα παπιά είναι άκρως επικίνδυνα.

Αν είχαν λαστιχάρες, φρενάρες και λίγο περισσότερο βάρος τότε είμαστε μια χαρά!!!
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

ε λοιπόν μετά απο όλα αυτά νομίζω οτι κατασταλάζω! το χάος στο μυαλό μου σχηματοποιείται σε κάτι λίγο HONDA λιγο super four,ή cb(f)250-500, λίγο μεταχειρισμένο και ΚΑΛΟ κράνος!
    Μαλλον το fazer 600 θα πάει για αργότερα. (για να κάνω και μια υποχόρηση)
    όλα είναι δρόμος

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mototrain
    ε λοιπόν μετά απο όλα αυτά νομίζω οτι κατασταλάζω! το χάος στο μυαλό μου σχηματοποιείται σε κάτι λίγο HONDA λιγο super four,ή cb(f)250-500, λίγο μεταχειρισμένο και ΚΑΛΟ κράνος!
    Καλές επιλογές. Δες ακόμα και το Suzuki GS 500 που ανέφερε και κάποιος άλλος φίλος, επίσης αξιόπιστο και πιο οικονομικό. Αν και έχω μικρή πείρα συμφωνώ με τους περισσότερους ότι αν νομίζεις ότι έχεις αρχική ωριμότητα και αυτοπεποίθηση δεν είναι απαραίτητο να πέράσεις από παπιά/σκούτερ... πιο ευκολοδήγητα αλλά με έλάχιστη ενεργητική ασφάλεια... Ο κίνδυνος που προέρχεται από τις επιδόσεις είναι σχετικός. Μπορεί να είναι πιο επικίνδυνο να οδηγείς με 60χλμ/ω μηχανάκι παρά 120 χλμ/ω μηχανή. Το σίγουρό είναι ότι με την ίδια ταχύτητα και συνθήκες είσαι πιο ασφαλής σε μηχανή. Δεν αμφισβητώ την εμπειρία και καλή πρόθεση του φίλου iriniaa, αλλά νομίζω ότι είναι φορτισμένος συναισθηματικά επειδή ξεκίνησε πολύ μικρός και σε εποχές με πολύ διαφορετική μοτοσυκλετιστική κουλτούρα και τεχνολογία. Πλέον βγαίνουν ακόμα και 1000άρες μηχανές που είναι εξαιρετικά ευκολοδήγητες ακόμα και για οδηγούς με μικρή πείρα.

Εγώ ξεκίνησα με παπί επιδή μπήκα μεγάλος στο σπορ (28), άρα πιο χέστης, δεν είχα ξαναοδηγήσει 2 τροχούς εκτός ελάχιστα ποδήλατο μικρός. Χρήσιμη η εμπειρία αλλά μόλις άρχισα να πηγαίνω λίιιιγο πιο γρήγορα άρχισα να διαπιστώνω ότι δεν έχω φρένα για μια δύσκολη στιγμή ούτε γκάζι για ένα ασφαλές προσπέρασμα. Επομένως αποφάσισα η επόμενη μηχανή να είναι 500 ή 600. Καλή αγορά και πολλά ασφαλή χλμ εύχομαι.

Παλαιό μέλος
    Ο κίνδυνος που προέρχεται από τις επιδόσεις είναι σχετικός. Μπορεί να είναι πιο επικίνδυνο να οδηγείς με 60χλμ/ω μηχανάκι παρά 120 χλμ/ω μηχανή. Το σίγουρό είναι ότι με την ίδια ταχύτητα και συνθήκες είσαι πιο ασφαλής σε μηχανή. Δεν αμφισβητώ την εμπειρία και καλή πρόθεση του φίλου iriniaa, αλλά νομίζω ότι είναι φορτισμένος συναισθηματικά επειδή ξεκίνησε πολύ μικρός και σε εποχές με πολύ διαφορετική μοτοσυκλετιστική κουλτούρα και τεχνολογία. Πλέον βγαίνουν ακόμα και 1000άρες μηχανές που είναι εξαιρετικά ευκολοδήγητες ακόμα και για οδηγούς με μικρή πείρα.

.................................................................................................... .....
    ΦΙΛΕ ΜΟΥ......

Σέ εύχαριστώ γιά τόν πολύ εύγενικό τρόπο πού έπέλεξες νά μέ άντικρούσεις....
    Άν έβγαλα συναίσθημα...ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ...
    Ούσία ήθελα νά βγάλω...!!!!!!!
    Τά 50-55 χιλιόμετρα είναι όπως ξέρεις ή ταχύτητα όλων τών
    Κράς Τέστς τών έταιρειών σχετικά μέ παθητική άσφάλεια...!!!!!
    Τά 120 είναι πάρα πολλά γιά νά άντιδράσει ένας ΝΕΟΣ...όδηγός στό δρόμο...!!!!!!!
    Όσο γιά τά χιλιάρια συμφωνούμε άπόλυτα ....είναι πολύ πιό ευκολοδήγητα.....ΠΙΑ......ΑΛΛΑ καί πολύ πιό ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΑ.....
    γιαυτόν πού άνεβαίνει πάνω του....τόσο νέος μέ τήν τρέλλα του.........καί τήν ΑΠΕΙΡΙΑ ΤΟΥ...!!!!!!!
    Καί νά ξέρεις πώς ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΡΩΤΟΙ.....!!!!!!!
    Καί όχι οί συνετότεροι....ή οί πιό ΤΥΧΕΡΟΙ.....
    Ίσως μέσα σέ αύτούς νά είμαι καί γώ πού συνεχίζω άκόμα αύτό τό παιχνίδι μέ τήν τύχη μου ....!!!!!!!
    Άλλά βλέπεις ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΗ.......
    άλλο τί λές καί άλλο τί κάνεις...!!!!!!
    Τώρα μετά άπό τόσα χρόνια πιά......τό μόνο πού κατάφερα ήταν .......ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΟΡΙΑ ΜΟΥ....!!!!
    Είναι αύτό πού δέ σκέπτονται ,πού δέν περνάει ποτέ άπό τό μυαλό
    τών νέων....τό βλέπω στό 16 χρονο γιό μου,..Ο ΘΑΝΑΤΟΣ......
    πού όσο πιό κοντά του είσαι.......ΤΙ ΑΣΤΕΙΟ..!!!!!
    ΤΟΣΟ ΣΕ ΦΟΒΙΖΕΙ....!!!!!!!!!!!!

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
    Σωστά αυτά που λέει ο iriniaa, αλλά...

Πιστεύω ότι ένα 50, 100 cc δε φρενάρει. τα παπιά αυτά είναι φτιαγμένα να φρενάρουν με ταχύτητες το πολύ 50 χλμ. Αν πηγαίνεις έτσι είσαι μια χαρά. έλα όμως που κανείς δε πάει με 50. θες γιατί βιάζεται, θες γιατί θα τον πατήσουν οι άλλοι, το μόνο σίγουρο είναι ότι πανε παραπάνω. Στις ταχύτητες αυτές τα παπιά είναι άκρως επικίνδυνα.

Αν είχαν λαστιχάρες, φρενάρες και λίγο περισσότερο βάρος τότε είμαστε μια χαρά!!!

για τις "λαστιχαρες" συμφωνω, ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι η βελτιωση των παποβιων στα μηχανακια τους ειναι λαστιχα-τσιγαροχαρτα!!!

στις "φρεναρες" και στο "βαρος" διαφωνω...
    καταρχην τα φρενα ενος οχηματος πανε αναλογα με αυτο, δηλ. το βαρος του, την ισχυ του, το στησιμο του κλπ. σε ενα παπι 80-90κιλα ενας απλος δισκος μπροστα ειναι υπεραρκετος. μαλιστα επιδη χρησιμοποιω καθημερινα παπι στην δουλεια μου (innova) εχω διαπιστωσει πως τα φρενα του οχι απλως ειναι πολυ καλα αλλα πολλες φορες ειναι και υπερβολικα.ακομα και με 100 χλμ/ωρα ειναι απολυτως ικανοποιητικα. πλεον τα παπια δεν ειναι τεχνολογικα στο σταδιο των "στρογγυλοφαναρων" αλλα εχουν βελτιωθει πολυ (εννοειται παρ'ολα αυτα ομως οτι ειναι και παραμενουν μηχανακια και οχι μοτοσυκλετες). δεν νομιζω οτι φοβιζουν ουτε και σε καταστασεις πανικου ακομα. εχω γλιτωσει 2 (τουλαχιστον) περιστατικα που με την μηχανη δεν ξερω αν θα τα γλυτωνα. στο 1 εκανα endo λογω υπερβολικων αλλα αναγκεων φρενων (!!!) και στο αλλο εσκασα κλωτσια στον δρομο και αλλαξε η πορια του παπιου και γλυτωσα στουκα.......

οσον αφορα το βαρος...ειναι μεγα λαθος να πιστευουμε οτι οσο πιο βαρια ειναι η μηχανη (η το αμαξι η το τραινο κλπ.!) τοσο καλυτερα παταει-κινειται-σταματαει-στριβει........... ΛΑΘΟΣ οσο μεγαλυτερο το βαρος τοσο πιο πολυ δουλεια εχουν να κανουν τα φρενα και οι αναρτησεις, τοσο πιο πολυ μειωνεται η αναλογια κιλων/ιππο κλπ. αυτο το βλεπεις και καθημερινα στην μοτοβιομηχανια και ειδικα σε mx,sm,ss που εκτος απο την αυξηση της ισχυως το επομενο μελημα τους ειναι η μειωση του βαρους. τα χιλιαρια πλεον ειναι στα 160-180kg, αν το βαρος ητανε "ασφαλεια" τοτε θα ηταν 300kg χωρις υπερβολη!!!

σκεψου το εξης...η μοτοσυκλετα σου ειναι,οσα κιλα ειναι τελος παντων, και την ελεγχεις με τον δικο σου τροπο. ποτε θα την ελεγχες ακομα καλλιτερα, αν ηταν +50kg ή -50?????
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Δε ξέρω τι λέτε, αλλά ένα παπί ΕΧΕΙ ΦΡΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

Όποιος έχει αμφιβολίες, ας ανέβει μια στο παπί του sotpag. Μια φορά που πάτησε φρένο, ένοιωσα σα να κοπάνησα σε ντουβάρι.

μοναχικός καβαλλάρης Το avatar του/της kostisthegreek
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mototrain
    Κατά τη γνώμη μου είσαι στις σωστές επιλογές.

Καλοτάξιδος!
    Πήρα τη strada κι έρχομαι...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από iriniaa

ΦΙΛΕ ΜΟΥ......

Σέ εύχαριστώ γιά τόν πολύ εύγενικό τρόπο πού έπέλεξες νά μέ άντικρούσεις....
    Ευχαριστώ κι εγώ εσένα για τα καλά σου λόγια.

Τά 120 είναι πάρα πολλά γιά νά άντιδράσει ένας ΝΕΟΣ...όδηγός στό δρόμο...!!!!!!!
    Όντως είναι πολλά τα 120, τα νούμερα ήταν τυχαία.

Είναι αύτό πού δέ σκέπτονται ,πού δέν περνάει ποτέ άπό τό μυαλό
    τών νέων....τό βλέπω στό 16 χρονο γιό μου,..Ο ΘΑΝΑΤΟΣ......
    πού όσο πιό κοντά του είσαι.......ΤΙ ΑΣΤΕΙΟ..!!!!!
    ΤΟΣΟ ΣΕ ΦΟΒΙΖΕΙ....!!!!!!!!!!!!

Δε διαφωνώ ότι το ζεστό αίμα και η απερισκεψία που συνεπάγεται σε έναν έφηβο είναι σοβαρότατος παράγων επικινδυνότητας... περισσότερο ίσως από την απειρία κάποιου 25ρη ή 30ρη. Άλλωστε στατιστικά και νομοτελειακά τα σοβαρότερα δυστυχήματα γίνονται σε υψηλές ταχύτητες.

Αυτό που βασικά διαφωνούμε φίλε είναι η ιεραρχία που περιέγραψες, ότι πρέπει να περάσει κάποιος από 5-6 μηχανάκια και 10-15 χρόνια προϋπηρεσία για να φτάσει να οδηγεί μεγάλη μηχανή... Εγώ νομίζω ότι μέτα από 2-3 χρόνια σε παπί ή σκούτερ δεν είναι υπερβολικό να πάρεις μια friendly street ή on/off μηχανή... μέχρι 600 κυβικά. Προς θεού δε μιλάμε για κανένα διαστημικό ss ή κανένα θηρίο 300 κιλών. Αν ξεκινήσεις βέβαια πολύ πιτσιρικάς καλό είναι να το τραινάρεις μερικά χρονάκια ακόμα, το έχει προβλέψει και ο νομοθέτης άλλωστε μέσω των διπλωμάτων. Ακουγεται ότι το όριο θα γίνει 24 έτη για μηχανές από ορισμένη ιπποδύναμη και πάνω.

ο trackαδόρος!!! Το avatar του/της Alx 84
    Αρχικά δημιουργήθηκε από h_m_akis
    για τις "λαστιχαρες" συμφωνω, ακομα δεν μπορω να καταλαβω γιατι η βελτιωση των παποβιων στα μηχανακια τους ειναι λαστιχα-τσιγαροχαρτα!!!

στις "φρεναρες" και στο "βαρος" διαφωνω...
    καταρχην τα φρενα ενος οχηματος πανε αναλογα με αυτο, δηλ. το βαρος του, την ισχυ του, το στησιμο του κλπ. σε ενα παπι 80-90κιλα ενας απλος δισκος μπροστα ειναι υπεραρκετος. μαλιστα επιδη χρησιμοποιω καθημερινα παπι στην δουλεια μου (innova) εχω διαπιστωσει πως τα φρενα του οχι απλως ειναι πολυ καλα αλλα πολλες φορες ειναι και υπερβολικα.ακομα και με 100 χλμ/ωρα ειναι απολυτως ικανοποιητικα. πλεον τα παπια δεν ειναι τεχνολογικα στο σταδιο των "στρογγυλοφαναρων" αλλα εχουν βελτιωθει πολυ (εννοειται παρ'ολα αυτα ομως οτι ειναι και παραμενουν μηχανακια και οχι μοτοσυκλετες). δεν νομιζω οτι φοβιζουν ουτε και σε καταστασεις πανικου ακομα. εχω γλιτωσει 2 (τουλαχιστον) περιστατικα που με την μηχανη δεν ξερω αν θα τα γλυτωνα. στο 1 εκανα endo λογω υπερβολικων αλλα αναγκεων φρενων (!!!) και στο αλλο εσκασα κλωτσια στον δρομο και αλλαξε η πορια του παπιου και γλυτωσα στουκα.......

οσον αφορα το βαρος...ειναι μεγα λαθος να πιστευουμε οτι οσο πιο βαρια ειναι η μηχανη (η το αμαξι η το τραινο κλπ.!) τοσο καλυτερα παταει-κινειται-σταματαει-στριβει........... ΛΑΘΟΣ οσο μεγαλυτερο το βαρος τοσο πιο πολυ δουλεια εχουν να κανουν τα φρενα και οι αναρτησεις, τοσο πιο πολυ μειωνεται η αναλογια κιλων/ιππο κλπ. αυτο το βλεπεις και καθημερινα στην μοτοβιομηχανια και ειδικα σε mx,sm,ss που εκτος απο την αυξηση της ισχυως το επομενο μελημα τους ειναι η μειωση του βαρους. τα χιλιαρια πλεον ειναι στα 160-180kg, αν το βαρος ητανε "ασφαλεια" τοτε θα ηταν 300kg χωρις υπερβολη!!!

σκεψου το εξης...η μοτοσυκλετα σου ειναι,οσα κιλα ειναι τελος παντων, και την ελεγχεις με τον δικο σου τροπο. ποτε θα την ελεγχες ακομα καλλιτερα, αν ηταν +50kg ή -50?????
    Σωστά τα λές Άκη, αλλά όταν πηγαίνεις με 100 χλμ/ώρα με το παπί είσαι έτοιμος να πετάξεις. για αυτό λέω το θέμα του βάρους. Σαφώς ότι μια μοτό πιο ελαφρυά ελέγχεται καλύτερα. Απλά υπάρχει κ ένα ώριο Σταθερότητας και ελεγξιμότητας. Αν πχ μια SS ήταν 500 κιλά θα πήγαινε στα τραίνο. Για να στρίψει θα ήθελε διαδικασία. Αν ήταν όμως 60-70 κιλά;; θα μπορούσε να 300ρίσει; στα 150 θα πέταγε...

Αυτό εννοώ με τον όρο βάρος.
    4/11/2006 Ο καλύτερα βελτιωμένος κουλάντζας!!!
    The MRT will be back soon!!!

βρουουουουουμμ Το avatar του/της h_m_akis
    εχεις δικιο για το οριο που αναφερεις...ολα στην τελικη εχουν καποια ορια που αν ξεπεραστουν................ :hypnotize

παντως νομιζω οτι θα μπορουσε να υπαρξει οχημα 60-70kg που να 300ριζει!!! αλλα το σιγουρο ειναι οτι δεν θα μοιαζει με τις μοτοσυκλετες οπως τις ξερουμε μαλλον θα φερνει περισσοτερο σε σφαιρα με 2 ροδες κατασκευασμενη εξ'ολοκληρου απο μαγνησιο....................!!!!!!!!!!!!!

φαντασια που την εχω ε?
    "Δυστηχώς μονο όποιος έχει δοκιμάσει την οδήγηση στο χώμα καταλαβαινει τις συγκινήσεις, την μαγεία , την δυσκολία και την τεχνική που σε βοηθά να αναπτύξεις !" KaTaNaS!!!

...και να σε κοινηγαει ο μπατσος σαν τρελος.......................αυτο ρε μαγκα ειν'αθλητισμος!!!

Άν έβγαλα συναίσθημα...ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ...
    Ούσία ήθελα νά βγάλω...!!!!!!!

Αν δεν εβγαζες συναιθημα δεν θα ησουν μοτοσυκλετυστης-μηχανοβιος (διαλεξε οποιον χαρακτηρισμο προτιμας) γι'αυτο μην απολογεισαι.
    Προσωπικα διαφωνω με το ξεκινημα απο παπι.
    Υπαρχουν:cbr 125,xr 125,xt 125,souper four 400,bros 400,xr 400,
    cb 500(που το γνωριζει) κλπ

Παλαιό μέλος
    ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ........

Γιά τόν πρώτο φίλο έχω νά πώ πώς σχεδόν συμφωνούμε ίσως δέν πρόσεξε ότι είπα ....μετά άπό μιά πενταετία....
    καί άν είναι μικρός στήν ήλικία τότε πάρτο....Χ ....δύο......!!!!!!!!
    Τώρα στόν άλλο φίλο θέλω νά πώ πώς τό ζητούμενο.....
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.....
    άν τό όχημα τής πρώτης περιόδου θάναι 125 παπί ή ΧΤ...!!!!
    ΑΛΛΑ....τό άν θά έχει λίγο γκάζι.....λιγα χιλιόμετρα τελική....λίγο φρένο...λίγο άπ'όλα......
    ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΙ.....!!!!!!!!
    Τό δέ πότε θά άλλάξει ό καθένας........
    ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...........είναι καί πάλι κάτι σχετικό.....!!!!!!!
    ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.....!!!!!!!!
    Καί γώ φίλοι μου στή ζωή μου σέ πολλά πράγματα μή νομίζετε
    ότι άκολούθησα τή σειρά πού έπρεπε...καί έπέδειξα τήν ύπομονή
    πού άπαιτούνταν .....
    ΑΠΛΑ.....στίς μηχανές........ΕΤΥΧΕ.......!!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΛΟΓΟΙ.......
    Πολύ άπλά λοιπόν ξεκινήστε από τά λίγα σέ όλα...καί
    ΑΛΛΑΖΕΤΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.....άφού τό.....ΣΚΙΣΕΤΕ........!!!!!!
    Πάντα τά έντουράκια...τά μικρά on-off είναι πιό άνεκτικά στό
    λάθος............καί άκόμα πιό εύκολα ΟΛΑ ΑΥΤΑ......
    ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ.....!!!!!!!
    Άσε πού είναι καί πιό μαλακά άμα πέσεις.....!!!!!!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΤΟ
    από panos1050 στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2009, 13:36
  2. Επιλογη μοτο
    από mangalord στο forum Yamaha Fazer
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 20/09/2008, 19:26
  3. ΕΠΙΛΟΓΉ ΜΟΤΟ
    από boos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2006, 13:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ