Aκριβως... το θεμα ειναι οχι να βγαλουμε λεφτα αλλα να βοηθηθουμε ετσι ωστε να γινει κατι που ειναι δυσβασταχτο οικονομικα για εναν ιδιωτη oχι γυριζοντας να κανουμε απολογισμο.... μμμ εβγαλα χαρτζιλικακι.
Aκριβως... το θεμα ειναι οχι να βγαλουμε λεφτα αλλα να βοηθηθουμε ετσι ωστε να γινει κατι που ειναι δυσβασταχτο οικονομικα για εναν ιδιωτη oχι γυριζοντας να κανουμε απολογισμο.... μμμ εβγαλα χαρτζιλικακι.
Οχι φιλε, κανεις λαθος, αλλα μαλλον φταιω εγω για τον τροπο που διατυπωσα το ολο θεμα.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εγω απ' οτι καταλαβα, το παρον thread, ΔΕΝ εχει να κανει με την ομορφια του ταξιδιου, αλλα με το πως θα βγαλουμε ΛΕΦΤΑ απ' την βολτα μας ...![]()
Αρα δεν με αφορα, μιας κι ειμαι ερασιτεχνης και ρομαντικος ...![]()
![]()
Εχουμε λοιπον και λεμε:
Η βαση της ιδεας ειναι να κανεις ενα ταξιδι,το γυρο του κοσμου ας πουμε, με ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ ΣΚΟΠΟ να ευχαριστηθεις το ταξιδι.Να γνωρισεις ανθρωπους, χωρες, καταστασεις.
Ομως ενα τετοιο ταξιδι απαιτει πολλα χρηματα και εφοσον δεν μπορει ενας μεσος ανθρωπος να τα βρει πρεπει να τα βαλουν, αν γινεται, χορηγοι.
Οι χορηγοι ομως πρεπει να παρουν τα λεφτα τους πισω γιατι αυτοι δεν το σκεφτονται οπως εμεις.Αρα; Προβαλλοντας το ταξιδι αυτο καπου, αφου υπαρχει και η αρχικη ιδεα της κινηματογραφισης, οι χορηγοι παιρνουν αυτο που θελουν.
Αυτο ηθελα να πω και κακως δε το εξηγησα καλα.
Η αρχικη και βασικη ιδεα για τον μοτοσυκλετιστη ειναι να χαρει το ταξιδι και τιποτα αλλο.
Μακαρι να ειχαμε ενα καρο χρηματα να πεταξουμε και να καναμε κατι τετοιο χωρις τη βοηθεια κανενος.Μακαρι...
+1000[i]
Η αρχικη και βασικη ιδεα για τον μοτοσυκλετιστη ειναι να χαρει το ταξιδι και τιποτα αλλο.
Μακαρι να ειχαμε ενα καρο χρηματα να πεταξουμε και να καναμε κατι τετοιο χωρις τη βοηθεια κανενος.Μακαρι... [/B]
πες οτι εχεις τα χρηματα για το ταξιδι..γιατι να μην το κιν/σεις να το δουν και αλλοι μοτο/τες να το χαρουν και να μαθουν δυο-τρια πραγματα...
.. γιατι να μην κανεις μια καλη καλιτεχνικη δουλεια που μονο επαγγελματικα γινεται και ας μη κερδισεις ενα cent!!!![]()
![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Δεν εχω αντιρρηση σ αυτο που λες.Οταν κανεις κατι τετοιο θες να το δουν και να το χαρουν ολοι,μοτοσυκλετιστες και μη.Ειναι μια μοναδικη εμπειρια και γι αυτον που το κανει και γι αυτους που το βλεπουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από taxydromos950
+1000
πες οτι εχεις τα χρηματα για το ταξιδι..γιατι να μην το κιν/σεις να το δουν και αλλοι μοτο/τες να το χαρουν και να μαθουν δυο-τρια πραγματα...
.. γιατι να μην κανεις μια καλη καλιτεχνικη δουλεια που μονο επαγγελματικα γινεται και ας μη κερδισεις ενα cent!!!![]()
![]()
Ομως σκεψου οτι για να κανει καποιος αυτο το ταξιδι πρεπει να αφησει τη δουλεια του. Απο που θα ζει λοιπον;Απο τους χορηγους ή απο καπου που να εχει εξασφαλισει τα προς το ζην.Δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα οσο ρομαντικοι και αν ειμαστε.
Κανενας δεν αφηνει πισω τη ζωη του για 1 χρονο κανοντας κατι τετοιο χωρις να θελει να εχει οφελη.
Άρα λοιπόν, το παίρνω κι εγώ αυτό σαν απάντηση, αφού δεν μου έχεις απαντήσει από τότε που στο πρότεινα.Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εγω απ' οτι καταλαβα, το παρον thread, ΔΕΝ εχει να κανει με την ομορφια του ταξιδιου, αλλα με το πως θα βγαλουμε ΛΕΦΤΑ απ' την βολτα μας ...![]()
Αρα δεν με αφορα, μιας κι ειμαι ερασιτεχνης και ρομαντικος ...![]()
![]()
![]()
Αν κι εγώ δεν σου είχα πει για τα λεφτά, αλλά για… «δόξα» και….δάφνες.![]()
![]()
![]()
Και μια και οι… «ρομαντικοί» ούτε για δόξες ενδιαφέρονται θα…το κάνω μόνος μου.(άμα βρω λεφτά).![]()
![]()
Δοξάστε με![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
συναδελφε emix24....για πρωτη φαση ψαχτο με καμερες on bike, on helmet, με βιντεοκαμερα...κανε κανα γυρο στην ελλαδα με αναλογη παρεα που να συμβαδιζει με το μηχανημα σου......αυτο θα σου στοιχισει ελαχιστα, θαχεις υλικο να δειξεις σε πασα ενδοιαφερομενο και επειτα το προχωρας...![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Άρα λοιπόν, το παίρνω κι εγώ αυτό σαν απάντηση, αφού δεν μου έχεις απαντήσει από τότε που στο πρότεινα.![]()
Αν κι εγώ δεν σου είχα πει για τα λεφτά, αλλά για… «δόξα» και….δάφνες.![]()
![]()
![]()
Και μια και οι… «ρομαντικοί» ούτε για δόξες ενδιαφέρονται θα…το κάνω μόνος μου.(άμα βρω λεφτά).![]()
![]()
Δοξάστε με![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δωσε μου εσυ τα υλικα (καμερα κρανους και μπαταριες) κι εγω θα σου φερω το υλικο με ολη του την "δοξα" και τις "εικονες", για να στο χαρισω να το "εκμεταλευτεις" κατα το δοκουν ...![]()
σημερα το κινηματογραφικο φορματ δεν εχει να κανει με τη ποιοτητα του θεματος οπως πιο παλια με τεχνολογιες μονταζ
πλουσιο υλικο ψηφιακης εγγραφης και αρκετη δουλεια στο pc μπορεις με helmet cameras να κανεις αψογη δουλεια
σε αυτα τα θεματα πιστευω γοητευει
δε θελλω να πω πουλαει (μου τη δινει η εκφραση οταν μιλλαμε για ταξιδι με μοτο)
το θεμα και η υλοποιηση του τα οποια με μερακι και γνωσεις καταφερνουν ενα απιθανο αποτελεσμα
τα καλυτερα ταξιδιωτικα ντοκιμαντερ
γινονται με handycam mini dv
και οχι με εξοπλισμο κινηματογραφικο
και το ενδιαφερον υπαρχει σε ολοκληρωμενες δουλειες και οχι σε αβεβαια αποτελεσματα .
Μη φανει παραλογο που
αγοραζουν κρατικα καναλια απο ιδιωτες
ολοκληρωμενες δουλειες και δεν καλυπτουν οχι μονο τα εξοδα και τη συντηριση του εξοπλισμου κοβοντας παροχη υπηρεσιας αλλα και τη αβεβαιοτητα οτι θα ενδιαφερθουν για το θεμα,,
σαν ιδεα και προσπαθεια ειναι πολυ καλη καλη επιτυχια!!
![]()
![]()
Tιιιιιιι μας λες?Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Δωσε μου εσυ τα υλικα (καμερα κρανους και μπαταριες) κι εγω θα σου φερω το υλικο με ολη του την "δοξα" και τις "εικονες", για να στο χαρισω να το "εκμεταλευτεις" κατα το δοκουν ...![]()
![]()
Θέλω να είμαι κι εγώ εκεί![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
ME HDV αλλιως οτι και αν επεξεργαστεις στο PC εικονα σωστη ΔΕΝ θα βγαλεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από bzrmiltos
τα καλυτερα ταξιδιωτικα ντοκιμαντερ
γινονται με handycam mini dv
Το HDV με καλη δουλεια απο γνωστη προσεγγιζει τα 16mm.![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αναλαμβανω το video-editing τωρα που εμαθα και κατι νεα κολπακια.... αν με κανετε συνεταιρο.Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Tιιιιιιι μας λες?![]()
Θέλω να είμαι κι εγώ εκεί![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
εμαθες κολπακια;Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αναλαμβανω το video-editing τωρα που εμαθα και κατι νεα κολπακια.... αν με κανετε συνεταιρο.![]()
αντε να τα δουμε σε εκεινο το περιβοητο dvd απο τα Μεγαρα....![]()
kawasaki street warriors
"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
One more dies one more lives
One baby cries one mother grieves
For all the sins you will commit
You'll beg forgiveness and none I'll give
Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!
Είπαμε δε πάμε για λεφτά.Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αναλαμβανω το video-editing τωρα που εμαθα και κατι νεα κολπακια.... αν με κανετε συνεταιρο.![]()
Σε τι συνέταιρος?
Στα εγγόνια μας θα το δείχνουμε!![]()