Στουφες εσυΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
WTF !!!
OGM !!!
![]()
![]()
:hypnotize
![]()
![]()
![]()
Στουφες εσυΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
WTF !!!
OGM !!!
![]()
![]()
:hypnotize
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Διαβάζω αυτές τις μέρες και ενώ έλεγα να κρατήσω χαρακτήρα, τελικά ο δαίμων του πληκτρολογίου με νίκησε....
Λοιπόν κύριοι Idi, dukeandthecity, After και λοιποί εύκολα κρίνοντες...Στο πληκτρολόγιο όλα εύκολα φαίνονται, αλλά θα σας πρότεινα αν βρείτε στον δρόμο σας τον εν λόγω Μπεμβεδάκια, καλά θα κάνετε να προσποιηθείτε ότι θαυμάζετε την θέα....Ακούστε με που σας λέω....Χάρη σας κάνω που σας προειδοποιώ μην τυχόν και την πάθετε μπροστά σε κόσμο.... :a13:![]()
Τυχάνει να έχω κάνει αρκετές βόλτες μαζί του και σας διαβεβαιώ ότι έχει την κακιά συνήθεια να κουβαλάει μαζί του μερικά κιλά τσάι Λίπτον για κάθε ενδιαφερόμενο...![]()
Χαρακτηριστικό ότι καναδυό φορές όντας πίσω του, είχα την αίσθηση ότι το μηχανάκι είχε περάσει το όριο των ελαστικών και πήγαινε με τις ζάντες !!!
Οσο και χεράς να ήτανε δεν θα κατάφερνε κάτι τέτοιο αν η Μπέμπα ήταν κανένα χρέπι του κερατά...Χωρίς να το έχω οδηγήσει (Μπίλλυ μετά από αυτό θα μου δώσεις βόλτα εεεε ???), το μηχανάκι έχει φοβερή δύναμη, απίστευτες ροπές, κορυφαία φρένα (γιαυτό σήμερα γράφω στο πληκτρολόγιο....), και από ότι φαίνεται μεγάλα περιθώρια για σίγουρα μπασίματα....
Να πω επίσης, ότι πριν την εμπειρία αυτή και εγώ δεν έβλεπα με σοβαρό μάτι την εταιρία όσο αφορά τις σπορτίφ ικανότητες των μοτοσυκλεττών της, αλλά να που η πράξη λέει άλλα...
Δίδαγμα ???
Απλό....Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς...![]()
![]()
![]()
![]()
Σε ένα έχετε δίκιο....
Το ότι μας τα έχει πρήξει με το ....βρωμομηχανάκι ....ναι μας τάχει...Είναι τέτοια η πλύση εγκεφάλου που κοντεύει να αλλαξοπιστήσει σύσσωμο το Φείζερκλάμπ....:a028: :a028: :a028:
Τα χρήματα μου είπες να τα βάλω στην Alpha ή στην Eurobank?????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκιο.
Προχτές ήμουν σε ένα φίλο αντιπρώσοπο της BMW.
Μπαίνει ένας κύριος με γραβάτα.
Είχε το Scarver(Απαράδεκτο σαν μοντέλο,άλλη συζήτηση όμως αυτή)
Λοιπόν μπαίνει και ρωτάει πόσο πάει το GS το 1200?
Του απαντάει ο υπέυθυνος και παράλληλα τον ρωτάει.
Για τι χρήση το θέλετε???
Και δίνει την εξής φανταστική,καταπληκτική,καλυτερότερη απάντηση ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!!
Ε να μωρέ τώρα οι ζάντες μου έχουν αυτές τις ακτίνες πως τις λέτε και θέλω να πάρω αυτό οπού δεν έχει ακτίνες.
Γιατί τον ρωτάει ο υπάλληλος.
Μα δε μπορείτε να φανταστείτε πόσο με ταλαιπωρούν στο πλύσιμο!!!!!!!
Ήταν ο καλυτερότερος μοτοσυκλετιστής οπου έχω γνωρίσει ποτέ μου.Ήθελα αυτόγραφό του.....αλλά θα με απέριπτε.
Όποιος δεν πιστεύει την ιστορία έχω και μάρτυρες.
Δεν νομίζω ότι σε άλλη αντιπροσωπεία μοτοσυκλέτας θα συναντούσατε κάτι αντίστοιχο εεεεεεεεε???????????
Να οι στιγμές οπου μας κάνουν τους BMWδάκιδες απίστευτα και τόσο μα τόσο ηλίθια ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ και για κράξιμο......
Πως λοιπόν να μην δικαιολογίσω τον After και άλλους τόσους που μας τα σούρνουν.
Καλό καλοκαίρι Hondakides Υamahakides Suzukakides και σε όλους σας γιατί άμα χρειαστώ κάτι στο δρόμο όλοι θα σταματείσετε έστω και αν έχω BMW.
Καλές διακοπές Brothers in Arms.
Οπλείστε (όπως λέει και ένας φίλος)με το αριστερό πόδι και καλά χιλιόμετρα.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Βιlly πολυ γελιο
Δυστυχως ετσι ειναι τα πραγματα.
Μερικες εταιριες εχουν την ατυχια(ή τυχη) να επιλεγονται απο καποιους που εχουν 2 φραγκα παραπανω στην τσεπη
Μηπως δεν βγαζει καλα οχηματα η mercentes?
Μηπως οι harley δεν εχουν ιστορια?
Εγω ομως την εχω συνδεσει με Κεφαλαριωτες φλωρους που κανουν φιγουρα.
Γιατι μηπως οι περισσοτεροι καγκουρες της Αθηνας δεν εχουν επιλεξει Ζ, που εχω και εγω, και θελω να ειμαι σωστος?
Σαν τον αλλο που επεμενε οτι η varadero του ειναι πιο γρηγορη απο το Ζ επειδη εκεινο ειναι 1000κυβικα και εμενα 750.
Ε αντε να του εξηγησω.....μηπως θα καταλαβαινε?
ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ,ΕΔΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΕΠΕΤΕΙΑΚΟ 1150GS (ΞΕΡΕΤΕ,ΤΟ ΛΕΥΚΟ-ΜΠΛΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΧΡΩΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΥ ΑΡΕΣΕ...
ΟΠΟΤΕ,ΕΓΩ Ο ΑΔΑΗΣ ΡΩΤΑΩ:ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΕ ΑΛΛΟ ΧΡΩΜΑ,ΟΕΟ?
ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ,ΩΡΑΙΟ ΒΙΝΤΕΟ!![]()
www.caferacers.gr
Μουαχαχαχαχαχα χεστηκα στη θεα ενος καραβιου μουχαχαχαχαχαχ
απο τα γυμνα ΜΟΝΟ τα superduke Και τα tuono Με "τρομαζουν" γιατι ειναι οντως “στημένα” ... λοιπα γυμνα ας μην τολμουν καν να με προσεγγίζουν, για μη καιω τσαμπα βενζίνη (fazer συμπεριλαμβανόμενου)
τα BMW με τα τελεφερικ - παρατελεφερικ, εκτος του οτι τα εχουν οι ΚΟΥΛΟΙ ... δε στριβουν με τιποτα σε δρομο που δεν εχει ασφαλτο πιστας και ανω (εξου και το βιντεο προμοσιον τους που εχει ενα "400ρι" drug racing και μια παραρα μηχανακι να καυχιεται οτι ειναι "the worl most powerfull naked my ass yeah") κανανε και "κλειστο πρωταθλημα" να βγουνε πρωτοι και κατι τρεχει στα γυφτικα... υπαρχει πρωταθλημα γυμνων τοσα χρονια ... και εκει ξεχωριζουν τα παιδια απο τους αντρες ....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=13305
Φίλε Γιώργο.... πολύ ωραία όλα αυτά... αλλά πάλι αναλύουμε επιδόσεις...
Εγώ το γουστάρω τρελά το γυμνό της Βαυαρικής εταιρίας ΚΥΡΙΩΣ γιατί μου αρέσει τρελά.
Και περί ορέξεως κολοκυθόπιτα ΑΛΛΑ εμένα μου αρέσει η σπανακοτυρόπιτα.
Και αυτό το μηχανάκι (για μένα προσωπικά πάντα) είναι ΚΑΙ πανέμορφο ΚΑΙ διαφορετικό ΚΑΙ δυνατό ΚΑΙ αξιόπιστο και και και...
Και αφού μου αρέσει στο μάτι, και δεν έχει κάποιο άλλο σοβαρό πρόβλημα (πχ βλάβες κλπ κλπ) τότε όλα τα άλλα είναι... τρίχες κατσαρές!![]()
A gentleman would walk but never run...
Αγαπητε Idi το ποια μηχανάκια σε φοβίζουν δε ξέρω πόσους ενδιαφέρει.Το πόσους εσύ φοβίζεις γύρω μάλλον αυτό απασχολεί τους γύρω σου.
Το ότι το Κ το οδηγούν ΚΟΥΛΟΙ μάλλον πρέπει να είσαι φιλο-BMWδάκιας διότι στο δρόμο δεν βλέπεις και πολλά και δε ξέρω πόσους φίλους έχεις με Κ και κουλούς θεωρώ πάρα μα πάρα πολλούς.(Οπότε την παρατήρηση τούτη την περνάω σαν μπιχτή και λίγο αστεία).
Εκτός αν τον καλό οδηγό τον κρίνεις απο το μηχανάκι του.......ποιος ξέρει είναι κ αυτό άλλη μια καινούργια άποψη με επιχείρημα και πολύ μα πολύ σωστά τεκμηριωμένη.
Στην υγειά σου Idi
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
απο τα γυμνα ΜΟΝΟ τα superduke Και τα tuono Με "τρομαζουν" γιατι ειναι οντως “στημένα” ... λοιπα γυμνα ας μην τολμουν καν να με προσεγγίζουν, για μη καιω τσαμπα βενζίνη (fazer συμπεριλαμβανόμενου)
τα BMW με τα τελεφερικ - παρατελεφερικ, εκτος του οτι τα εχουν οι ΚΟΥΛΟΙ ... δε στριβουν με τιποτα σε δρομο που δεν εχει ασφαλτο πιστας και ανω (εξου και το βιντεο προμοσιον τους που εχει ενα "400ρι" drug racing και μια παραρα μηχανακι να καυχιεται οτι ειναι "the worl most powerfull naked my ass yeah") κανανε και "κλειστο πρωταθλημα" να βγουνε πρωτοι και κατι τρεχει στα γυφτικα... υπαρχει πρωταθλημα γυμνων τοσα χρονια ... και εκει ξεχωριζουν τα παιδια απο τους αντρες ....
Μην λές μετά όμως ότι δεν σε προειδοποίησα....:a13: :a13: :a13:
Α και κάτι που τώρα πρόσεξα.
Χρόνια ψάχνω έναν δρόμο με "άσφαλτο πίστας".Ξέρεις που έχει να μας πεις???????
Μέσος όρος Συντελεστή τριβής στην Ελλάδα έχουμε 0.65.
Ασ' τον μην τον ψάχνεις ακόμα.
Η Metzeler με επιστολή της τονίζει ότι δεν υπάρχει κατάλληλο λάστιχο να συστήσει για τους Ελληνικούς δρόμους.......
Καλές βόλτες Idi
![]()
![]()
![]()
Ας αρχίσουμε ότι το γυμνό BMW το βλέπεις με κυάλι και με δυσκολία κιόλας, δευτερον επειδη έχει γίνει πολύ γρήγορος τώρα τελευταία με το που θα το πάρω το GS θα πάμε μια στο ΑιRossi να δούμε άν θα καταφέρεις να με ακολουθήσεις΄, κερνάμε τσαί στον ΑλεξίουΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=13305![]()
Θα έχω και την βαλίτσα πίσω![]()
ΟΛΕ.Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Ας αρχίσουμε ότι το γυμνό BMW το βλέπεις με κυάλι και με δυσκολία κιόλας, δευτερον επειδη έχει γίνει πολύ γρήγορος τώρα τελευταία με το που θα το πάρω το GS θα πάμε μια στο ΑιRossi να δούμε άν θα καταφέρεις να με ακολουθήσεις΄, κερνάμε τσαί στον Αλεξίου![]()
Θα έχω και την βαλίτσα πίσω![]()
Να οι κόντρες θανάτου...![]()
www.clubcsl.com
απο οσους απαντησαν κανενας δεν εχει BMW....
ρε μια διαμαχη της προκοπης δε μπορω να κανω ΜΕ ΚΑΤΟΧΟΥΣ BMW ???
ΤΣΤΣΤΣΤΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ
της Honda οι κολλημενοι ειχαν πιο πολυ πλακα.. λεγαν και καμια πιπα για αξιπιστιες και τις νικες στα GP.....
θα αρχισω να κραζω τους Υamaha κιδες γιατι βαρεθηκα
![]()
![]()
![]()
![]()
(τελεφερικ-boxer suxxx BIG time)![]()
![]()
![]()
Θα απαντουσα εγω αλλα δεν το κανω γιατι το επομενο ποστ θα γραφει "εσυ ρε χτικιαρη που πας με το μονοκυλινδρο" οποτε κανω την παπια.Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
απο οσους απαντησαν κανενας δεν εχει BMW....
ρε μια διαμαχη της προκοπης δε μπορω να κανω ΜΕ ΚΑΤΟΧΟΥΣ BMW ???
![]()
Υ.Γ. Σας εχω ολους......![]()