Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 89

Θέμα: Μήπως είχε δίκιο ο Μάο?

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
    ........................
    αδόλφε ? και εσυ εδώ ?

Εγω προειδοποιησα διαβαζοντας μολις τα 3-4 πρωτα ποστς της κουβεντας ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    .................................
    με αποτελεσμα ΠΟΛΛΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ να κυκλοφορουν αναμεσα μας ...
    .............................

Καποιοι οσο συνεχιζουν να μιλανε, εκτιθενται ανεπανορθωτα ...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Το χειρότερο ειναι οτι ο ανθός της νεας γενιας ξεκινα απο το
    οσο αφορα την μορφωση απο την στιγμη που δεν με ξερεις μαθε οτι στα 18 μου ειχα παννεληνιες σχολικες πρωτιες και αριστεια ....παραπερα δεν λεω κατι αλλο...
    ναι αναζητηση κανω καθε μερα,και υπερβατικη και γηινη και ασφαλτινη...

και καταληγει σε ακραιες αποψεις.

Και φίλε astrokit καλα κανεις και εισαι οργισμένο νιατο και εχεις αποψεις διαφορετικές απο τους "μεγάλους" αλλα ο παρορμητισμος δεν ειναι παντα προσον.
    Απ΄τους δυο μας ποταμούς
    θα γευτεί μια νύχτα η έρημος καρπούς.

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Ως ατομο τον ναρκομανη η τον αλλο που σκοτωσε τους τρεις θα τον σκοτωνα με τα ιδια μου τα χερια.

Ομως....

.....η δικαιοσυνη και οι θεσμοι δεν πρεπει να λειτουργουν εν θερμω.
    Η πολιτεια οφειλει να μην λειτουργει εκδικητικα.

Εγω θα τον σκοτωνα και συνειδητα θα πληρωνα τις συνεπειες.

Αρα θανατικες ποινες και ξεκαθαρισματα δεν παιζουν για μενα.
    Keep on rocking in a free world !!!

Duke and the city μ εβγαλες απ τη δυσκολη θεση να μην αρχισω να σχολιαζω..Θενκ γιου..

Οσο για τ αλλα ολοι μ ενα κουμπουρι στο χερι ειστε και οταν σας ζητανε ταυτοτητα: οτι πειτε εσεις κ. οργανο...ναι πιαστε μου λιγο και τον κωλο...οχι δεν σας παρεξηγω..μα τι λετε τωρα...μεταξυ μας..

Η δραση αντικαθιστα τα δακρυα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Να πω και εγώ την π@π@ριά μου έτσι για να με κράξετε.

Δηλαδή να αφήσουμε και τους παιδέρες του γνωστού ολανδικού κόματος να διατυμπανίζουν τα πιστεύω τους, για να μην μας πουν φασίστες? Τι λέτε ρε.

Η ελευθερία ΜΟΥ τελειώνει εκεί που αρχίζει η δικιά ΣΟΥ. Και η ελευθερία του κάθε πρεζονιού, που πρέπει να ντιλάρει σε εύκολους στόχους, (παιδάκια κλπ) τελειώνει ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ.

Αν αυτές οι απόψεις με κάνουν φασίστα, τότε ναι είμαι.

PS (Το Αδόλφος είναι λίγο πασέ. Εχουμε Bush πιά)

Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr

Δηλαδή να αφήσουμε και τους παιδέρες του γνωστού ολανδικού κόματος να διατυμπανίζουν τα πιστεύω τους, για να μην μας πουν φασίστες? Τι λέτε ρε.

Η ελευθερία ΜΟΥ τελειώνει εκεί που αρχίζει η δικιά ΣΟΥ. Και η ελευθερία του κάθε πρεζονιού, που πρέπει να ντιλάρει σε εύκολους στόχους, (παιδάκια κλπ) τελειώνει ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ.

PS (Το Αδόλφος είναι λίγο πασέ. Εχουμε Bush πιά)

η ελευθερία του κάθε πρεζονιού, που ντιλάρει σε εύκολους στόχους, (παιδάκια κλπ) τελειώνει ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ. Υπαρχει νομος για αυτο.
    Οπως υπαρχει νομος που βαζει τελος στην ελευθερια οποιου πρεζονιου σκοτωσει μαστουρωμενος αλλους σε τροχαιο. Το ιδιο ισχυει και για τους μεθυσμενους κλπ κλπ.

Τι να κανουμε τωρα δηλαδη ;
    Να μαζεψουμε ολους τους χασικληδες , πρεζακηδες , ποτες στην πλατεια Συνταγματος και να τους εκτελεσουμε οδηγουν δεν οδηγουν ;Ντιλαρουν δεν ντιλαρουν ;

Ημαρτον.

ΥΓ να βαλουμε μεσα πολιτικους , δημοσιους υπαλληλους που τα παιρνουν ;

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από wiredgr

Άποψη και ποστ να'χαμε να λέγαμε το παραπάνω...

Το μόνο σωστό είναι αυτό περί ελευθερίας.που αρχίζει και που τελειώνει.αλλά κάπου νομίζω κάποιοι παρερμηνεύουν αυτή την μεγάλη πράγματι κουβέντα!

ξέφυγε λίγο το θέμα απο το αρχικό ποστ.θα επιστρέψω σε αυτό λοιπόν.

Γιατί να βάλουμε ταμπέλα "Εβραίων" όπως ο Χίτλερ σε κάποιους που έχουν πρόβλημα?αυτός είναι ο πλούτος και ο πολιτισμός που κάποιοι διατυμπανίζουν ότι κληρονομήσαμε απο τους αρχαίους προγόνους μας?

Είναι πολύ ευκολο κάποιος να αφορίζει έτσι εύκολα απο την άνεση του σαλονιού του!
    Εγω ξαναλέω ότι υπο συνθήκες,ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως θα μπορούσαμε να έχουμε πέσει σε αυτό το σκατένιο βούρκο της πρέζας!!!ΟΛΟΙ!

Δεν είναι θέμα μόνο αδυναμίας χαρακτήρα,αλλά και έτσι να είναι δεν καταλαβα δηλαδή?τους αδύναμους θα τους αφανίσουμε???Άρεια φυλή και τέτοιες μαλακίες είναι το μύνημα που θέλουμε να στείλουμε?
    ΟΧΙ στις φασιστοιδέες που πλασάρουν κάποιοι "μεγάλοι" για προσωπικό όφελος.

τέλος,μήπως πρέπει κάποτε να στρέψουμε τις διαμαρτυρίες μας σε αυτούς που τα φέρνουν στη χώρα?

Μη μου πείτε πως δεν ξέρετε ποιοι είναι αυτοί...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros

τέλος,μήπως πρέπει κάποτε να στρέψουμε τις διαμαρτυρίες μας σε αυτούς που τα φέρνουν στη χώρα?

Μη μου πείτε πως δεν ξέρετε ποιοι είναι αυτοί...
    +1000

PS Μα κανένα σχόλιο για το υστερογραφό μου???????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ASTRAKITCAR
    επιτρεψτε μου να πω αυτο που ξερουμε ολοι οτι η γνωμη ειναι σαν την κω...πιδα,ολοι εχουν απο μια....

ετσι και εγω λεω την γνωμη μου,και ευχαριστω το forum που μου δινει την δυνατοτητα αυτη.
    επιπλεον για την ιστορια τον Δεκεμβρη κλεινω 29 Δεκεμβριους ζωης...
    δεν ειμαι φασιστας μαλιστα διατυμπανιζω την συμπαθεια μου στον Ελευθεριο Βενιζελο και στον Ανδρεα Παπανδρεου ως ηγετες με τα πολλα αρνητικα τους που δεν ειναι της ωρας.
    απο εκει που καταγομαι καλως ή κακως η αυτοδικια και η βεντετα ισχυει μεχρι τα σημερα-Ρεθυμνο Κρητης σε μια σκληρη επαρχια...-

και ερωτω εσας δημοκρατικα στοιχεια της κοινωνιας αν σας την εκανε ο αλβανος οπως την εκανε στο ζευγαρι με το TDM στην Συγγρου πριν χρονια και χανατε τα χερια σας ή τα ποδια σας,θα του τις ριχνατε στα ποδια?
    λοιπον μην την πεφτετε σαν τα κορακια και κρεμεστε απο τις λεξεις του αλλου κρινωντας τον λαθος χωρις να τον γνωριζετε.
    εγω δεν το κανω ποτε αυτο ετσι ανωνυμα και απροσωπα απο εδω.

προσεξτε τι εγραψα αλλα σε περιπτωσεις που υπαρχει δολος και εκ του ασφαλους μιλωντας,(ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ) δυο σφαιρες στα δυο γονατα ετσι ωστε κουτσαινοντας να θυμαται σε ολη του τη ζωη τι δεν πρεπει να ξανακανει...
    που ειναι το λαθος συντεκνοι?υποθετικα μιλαω?πως ξερετε πως μπορει να αντιδρασετε σε δεδομενη στιγμη?κανετε ασκηση για να μην πανικοβληθειτε σε περιπτωση σεισμου για ενα χρονο.
    αν γινει σεισμος τι λετε δεν θα πανικοβληθειτε για 30''?
    εσεις ξερετε παντα πως θα αντιδρασετε ?

καποιοι το εχουν στο DNA τους ,καποιοι πρεπει να τους το αποβαλλουν...

αδόλφε ? και εσυ εδώ ?
    οπου δεν πιπτει λογος πιπτει ραβδος..αλληγορικα μιλαω...
    σας προλαβα λεγοντας πειτε με φασιστα,απολυτο οπως θελετε...
    αφου ηξερα οτι παντα καποιοι εχουν την μυγα μεσα τους....
    τσιμπατε ευκολα ορισμενοι...

ρε τα ματια σας 14 με τα μοτορια και τα ζωα που οδηγουν αυτοκινητα..καθημερινα παιζουμε την ζωη μας επειδη ο καθε κομπλεξαρας εχει προβληματα και βαριεται να βγαλει φλας...
    η μαγκια ειναι να ζεις και οχι να προσπαθεις να μην ζεις.....
    καλο βραδυ!
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Δεν είσαι φασίστας λες και το δέχομαι. Αφού το λες έτσι είναι και δεν αντιλέγω.
    Αλλά...
    ο τρόπος που λες ορισμένα πράγματα άλλα δείχνει!!!

"αν σας την εκανε ο αλβανος οπως την εκανε στο ζευγαρι με το TDM στην Συγγρου"

το τι πιστεύουμε φαίνεται ΚΑΙ από τα παραδείγματα μας.
    Γιατί επιλέγεις να πεις για τον αλβανό που την έκανε στο ζευγάρι; Γιατί δεν λες για το τσογλάνι που έπεσε πάνω στην στάση; Ή τον άλλον στο Διδυμότειχο που μπήκε στην καφετέρια;
    Έλληνες ήταν!!!
    Αλλά αυτό είναι το θέμα μας;
    Να κατηγορήσουμε πρεζάκια αλκοολικούς αλλοδαπούς κλπ;
    Για να νιώθουμε εμείς καλύτερα; Δηλαδή ότι γίνεται στους δρόμους το κάνουν αυτοί οι άνθρωποι; Τότε να τους "φάμε" όλους και να δούμε μετά τι θα γίνει... θα πρέπει να είμαστε μία... "αγγελική" κοινωνία...

Πως το είπες το άλλο;
    Κάποιοι το έχουν στο dna τους;
    Ναι ε;;; Και κάποιος άλλος το έλεγε αυτό... κάτσε να δεις πως τον έλεγαν... α ναι Γκαίμπελς λεγόταν! Κι ένας "γιατρός" ονόματι Μένγκελε έκανε και πειράματα για να το αποδείξει. Η καθαρότητα του αίματος κλπ...
    Και ποιοι θα τους το αποβάλλουν; Οι καλοί; Οι... εκλεκτοί; Κάποιοι που θα είναι "ειδικοί" και γνώστες;

Όχι δεν είσαι φασίστας ποιος στο είπε αυτό...

ξεκολειστε....

δεν μπορω να θυμαμαι ολα τα τροχαια.αυτο με τον αλβανο ηταν χαρακτηριστικο και το θυμαμαι.

υπαρχει διαφορα οταν υπαρχει δολος βλεπε αλβανος και υπαρχει διαφορα οταν υπαρχει δυστηχημα βλεπε Συγγρου.
    επισης υπαρχει διαφορα η ηλιθιοτητα στο Διδυμοτειχο.

αν εσυ απο μια φραση καταλαβες τι πιστευω εγω τοτε να σου δωσω ενα αρθρο μου που δημοσιευθηκε σε εφημεριδα να μου πεις το μελλον μου.
    ποση επιχειρηματολογια μπορω να κανω ρε μεγαλε σε 10 γραμμες για να καταλαβεις?
    τι ηλικια εχεις by the way?ετσι για να ξερω με τι μιλαω,εγω την ειπα την δικια μου.

Να κατηγορήσουμε πρεζάκια αλκοολικούς αλλοδαπούς κλπ;
    Για να νιώθουμε εμείς καλύτερα; Δηλαδή ότι γίνεται στους δρόμους το κάνουν αυτοί οι άνθρωποι; Τότε να τους "φάμε" όλους και να δούμε μετά τι θα γίνει... θα πρέπει να είμαστε μία... "αγγελική" κοινωνία...

Πως το είπες το άλλο;
    Κάποιοι το έχουν στο dna τους;
    Ναι ε;;; Και κάποιος άλλος το έλεγε αυτό... κάτσε να δεις πως τον έλεγαν... α ναι Γκαίμπελς λεγόταν! Κι ένας "γιατρός" ονόματι Μένγκελε έκανε και πειράματα για να το αποδείξει. Η καθαρότητα του αίματος κλπ...
    Και ποιοι θα τους το αποβάλλουν; Οι καλοί; Οι... εκλεκτοί; Κάποιοι που θα είναι "ειδικοί" και γνώστες;

Όχι δεν είσαι φασίστας ποιος στο είπε αυτό...

αυτα που συμπερανες εσυ εχεις αναρωτηθει οτι μονο το δικο σου επιπεδο αντιληψης μπορει να τα εχει αντιληφθει?
    ή δεν μιλαω ελληνικα ή εχεις προβλημα στην αντιληψη κειμενου..

φασιστας και τραμπουκος εισαι γιατι εγω αυτο συμπερανα απο αυτα που εγραψες εσυ.τι λες εχουμε το ιδιο προβλημα?
    περαστικα φιλαρακι η ταμπελολογια σε ολο το μεγαλειο της.
    ορισμενοι ειστε τοσο προκλητικοι που δεν πρεπει να ασχολουμαι για αυτο και απεχω απο συζητησεις περα απο τεχνικα θεματα εδω.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΚΡΙΝΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑ ΠΟΤΕ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΣΕ 5 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ FORUM ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝICKNAME -ASTRA KIT CAR- ΠΑΝΩ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ.ΜΕ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΙΣΤΕΣ,ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΙΔΕΟΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕς ΕΚΛΟΓΕΣ,ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ TOPIC ΠΕΣΑΝΕ ΝΑ ΜΕ ΦΑΝΕ.ΕΣΕΙς ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΒΟΛΑΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΑΝΕΤΑΣ?ΕΚΤΕΙΘΕΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΘΕΙΤΕ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙς Ή ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΣΚΕΙΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ?
    δεν παιρνει ολους η μπαλα,υπαρχουν πολυ σωστα μυαλα εδω μεσα για αυτο και συμμετεχω.διαβαζω και ενημερωνομαι.καποιες φορες το να κρατας την κριτικη απεναντι στους αλλους ειναι καλη αρετη,εδω ομως με προκαλειτε.
    ακου φασιστας....
    πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).

και ερωτω εσας δημοκρατικα στοιχεια της κοινωνιας αν σας την εκανε ο αλβανος οπως την εκανε στο ζευγαρι με το TDM στην Συγγρου πριν χρονια και χανατε τα χερια σας ή τα ποδια σας,θα του τις ριχνατε στα ποδια?

Θα προσπαθουσα με τα δοντια να του κοψω το λαρυγγι. Ειτε ηταν Ελληνας ειτε Αλβανος.

Σε καλυψα ;

Ο δικος μου πονος , η πικρα και η εκδικηση δεν μπορουν να γινουν ιδεολογια , νομος η θεσμοι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer

Θα προσπαθουσα με τα δοντια να του κοψω το λαρυγγι. Ειτε ηταν Ελληνας ειτε Αλβανος.

Σε καλυψα ;

Ο δικος μου πονος , η πικρα και η εκδικηση δεν μπορουν να γινουν ιδεολογια , νομος η θεσμοι.
    αυτο προσπαθω να πω και εγω.
    με καλυψες με την διαφορα οτι σε μεγαλο ποσοστο δεν γουσταρω τους αλαβανους...βιωματα ειναι αυτα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR

τι ηλικια εχεις by the way?ετσι για να ξερω με τι μιλαω,εγω την ειπα την δικια μου.
    Εγω ειμαι 35,να πω ή ειμαι ακομα μικρος;Ειμαι και κρητικος...
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Wink

Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity

Και φίλε astrokit καλα κανεις και εισαι οργισμένο νιατο και εχεις αποψεις διαφορετικές απο τους "μεγάλους" αλλα ο παρορμητισμος δεν ειναι παντα προσον. [/B]

Εσυ τεκνο ποσο εισαι?αναφερσου....

Εγω ειμαι 35,να πω ή ειμαι ακομα μικρος;Ειμαι και κρητικος
    εσυ αναφερσου για καταγωγη και ποτε θα τα πουμε απο κοντα

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF