Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 53

Θέμα: 4 χτυπηματα στο SΗΑrΚ μου ,κανενα στο κεφαλι μου...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chris1980
    ..ποσες φορες δεν πετιουνται πισω απο σταματημενα λεοφωρεια οπου ειναι αδυνατο να τους δεις.
    Εδώ είσαι λάθος.

Αν διαβάσεις τον κ.ο.κ απαγορεύεται να προσπεράσεις λεωφορείο την ώρα που σταματάει σε στάση.. ακριβώς γι´αυτό το λόγο, για να μην χτυπήσεις επιβάτη.
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Trickster
    Εδώ είσαι λάθος.

Αν διαβάσεις τον κ.ο.κ απαγορεύεται να προσπεράσεις λεωφορείο την ώρα που σταματάει σε στάση.. ακριβώς γι´αυτό το λόγο, για να μην χτυπήσεις επιβάτη.
    Δηλαδή είναι νόμιμο να περνά ο πεζός το δρόμο σε σημείο σωρίς φανάρι ή διάβαση μπροστά από το λεωφορείο; Πέρα από θέμα κοινής λογικής. Το προσπέρασμα λεωφορείου σε στάση τυπικά απαγορεύεται όπως λες, αλλά δεν είναι ρεαλιστικό να διακόπτεται συνεχώς η κυκλοφορία όταν περνά λεωφορείο, τουλάχιστο να προσπερνάμε αργά και προσεκτικά. Όσο για λεωφόρους με πολλές λωρίδες (Συγγρού, Μεσογείων κλπ), νομίζω πως δεν νοείται προσπέρασμα αφού η κίνηση γίνεται σε στοίχους.

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Τελικα στον τυπο βρηκαν 0,75 στο αλκοτεστ (mgr/lt αν δεν κανω λαθος) και οπως ειπε και στους αστυνομικους ''τα επινε πιο πριν''.

Παντως σημερα που ξαναειδα το μηχανακι το θεαμα ειναι οντως αποκαρδιωτικο. Εκτος απο τις επιδιορθωσιμες ζημιες εχει και κατι γδαρσιματα στο πλαισιο οι οποιες θα ειναι εκει για παντα
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Γδαρσίματα στο χρώμα του πλαισίου ή βαθιά ?

Kι απ'τα δυο .Το πιο βαθυ εχει γινει απο την ταπα του ψυγειου.Οπως διπλωσε το ψυγειο ,η ταπα του εχει γδαρει αρκετα βαθεια το πλαισιο.Θα προσπαθησω να βαλω καμια φωτογραφια.
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Πρέπει οπωςσδήποτε να πας σε δικηγόρο.
    Μάρτυρες βρίσκεις, έχεις και το χαρτί από τη τροχαία διεκδίκησε τα χρήματά σου και τη ψυχική σου ωδύνη.
    ΔΕΝ ξεχνάω.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	061017_143443.jpg 
Προβολές:	426 
Μέγεθος:	54,5 KB 
ID:	65731

Το μανιταρι δουλεψε πολυ καλα.Το ψυγειο απο την μερια αυτη δεν επαθε τιποτα.

Όνομα:	061017_144001.jpg 
Προβολές:	425 
Μέγεθος:	39,2 KB 
ID:	65735

Όνομα:	061017_143507.jpg 
Προβολές:	423 
Μέγεθος:	37,0 KB 
ID:	65741

Εδώ είσαι λάθος.

πολλα ειναι παρανομα με βαση τον κοκ,οπως η διηθηση.δηλαδη η κινηση αναμεσα στα σταματημενα αυτοκινητα.μην μου πεις οτι δεν το κανεις.
    εγω φιλε μου το προσπερναω και στην σταση με ελαχιστα χλμ ελεγχοντας,αυτοι ομως πετιουνται και οταν ειναι σταματημενο στην κινηση και γενικα πισω απο καθε ψηλο οχημα που ειναι ακινητο,χυμα χωρις να ελεγχουν.

με πιανεις φανταζομαι

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Άγγελε κρίμα είδα ότι έχεις το γυμνό...
    εγω είχα φανάρι και φέρινκ για το ντυμένο...
    πόσο πάει άραγε αυτό... 9βέβαια γλύτωσες τα λεφτά του φέρινκ...αλλά έμπλεξες με το ψυγείο και τα γδαρσίματα του πλαισίου...)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Αρχικά δημιουργήθηκε από chris1980
    πολλα ειναι παρανομα με βαση τον κοκ,οπως η διηθηση.δηλαδη η κινηση αναμεσα στα σταματημενα αυτοκινητα.μην μου πεις οτι δεν το κανεις.
    εγω φιλε μου το προσπερναω και στην σταση με ελαχιστα χλμ ελεγχοντας,αυτοι ομως πετιουνται και οταν ειναι σταματημενο στην κινηση και γενικα πισω απο καθε ψηλο οχημα που ειναι ακινητο,χυμα χωρις να ελεγχουν.

με πιανεις φανταζομαι
    Ε καλά μην πέσατε να με φάτε.. εννίοτε όλοι το κάνουν.. και κόκκινο πέρασα προχθές στην άδεια Λένορμαν γιατί ξεκίναγε να βρέχει και δεν είχα αδιάβροχο.. :a13: :a13:

Άλλο είναι το θέμα.. κρίμα η μηχανή σου φίλε μου. Να τον κυνηγήσεις να πληρώσει τις ζημιές..
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alfa156
    να το ξαναπουμε??το ξαναλεμε λοιπον οτι αν χτυπησουμε πεζο εκτος διαβασης,και αποδεικτη οτι τα ειχαμε ολα νομιμα,εχει συνηπευθυνοτητα ο πεζος που σημαινει οτι πληρωνει ενα ποσοστο της ζημειας.
    αν αποδεικτει οτι ο πεζος ηταν μεθυσμενος,εκτος διαβασης,και φυσικα εσεις εισαστς καθολα νομιμος,σας πληρωνει σχεδον ολο το ποσο της ζημειας+φυλακιση για τον τραυματισμο σας,απο την στιγμη που τραυματιστηκε και ο μοτοσυκλετηστης.
    φυσικα δεν χρειαζεται να ανφερω οτι τον κυνηγας μεχρι θανατου....εφταιγε και πρπει να ταλαιπωρηθει και να πληρωσει με οποιοδηποτε τιμημα!
    οποιος φοβαται πεφτει και κοιμαται

Παλαιό μέλος
    Ε καλά μην πέσατε να με φάτε.. εννίοτε όλοι το κάνουν.. και κόκκινο πέρασα προχθές στην άδεια Λένορμαν γιατί ξεκίναγε να βρέχει και δεν είχα αδιάβροχο.. :a13: :a13:

Άλλο είναι το θέμα.. κρίμα η μηχανή σου φίλε μου. Να τον κυνηγήσεις να πληρώσει τις ζημιές..
    Ελπίζω να μη διεκδικείς "μπράβο" και χειροκροτήματα γι' αυτό! Εγώ λέω μόνο, κρίμα που δε σε έπιασαν να σου βάλουν ένα πρόστιμο, να το φυσάς και να μην κρυώνει, να σου πάρουν το δίπλωμα για καμμιά 10αριά χρόνια και να σου φορέσουν έναν τεράστιο ροζ φιόγκο στο κεφάλι σου, που να γράφει "προσοχή! Φονιάς" ώστε την επόμενη φορά που θα βρεθείς σε αντίστοιχες συνθήκες, να πεις "α.. βρέχει! Ευκαιρία να κάνω μπάνιο!" και όχι "γρήγορα να αγνοήσω κάθε είδους σήμανση κι ας σκοτώσω και κανέναν..αρκεί να μη βραχώ!"
    Τώρα θα πεις: Μα εγώ ήμουν σίγουρος!!!!! 100% σίγουρος!!!!!!! 10000000% σίγουρος ότι δε θα προκαλέσω ατύχημα! Μέχρι να γίνει, όλοι αυτό λένε "φίλε"..

Φιλε μου τρεχα οσο ειναι καιρος να βρεις το δικιο σου ο πεζος φταιει 100% κανε του μηνυση να βρεις το δικιο σου.. Ειναι υποχρεωμενος να σε πληρωσει ολα ειναι υπερ σου.. Αλλα βεβαια οι δικηγοροι ειναι διαμαντια οπως ξερεις θα ισχιριστουν οτι μπορεις να φανταστεις για να μην κερδισεις αμα γινει δικη.. Για μενα παρε το συμβαν απο την τροχαια συμβουλεψου ενα καλο δικηγορο οτι και να πληρωσεις για την μηχανη κρατα τις αποδειξεις και προχωρα.. Οταν εβγαζα διπλώμα αυτοκινητου πεταχτηκε ενας πεζος απο το πουθενα εγω πηγαινα κανονικα στην θεση μου και με τα επιτρεπτα χιλιομετρα.. Μολις τον ειδα εστριψα τελειως τιμονι και ευτυχως δεν τον χτυπησα και ουτε χτυπησα αλλο διερχομενο αυτοκινητο.. Ο δασκαλος μου ξερετε τι μου ειπε? που ειναι και προεδρος σχολων οδηγων? Εισαι μαλα.. επρεπε να τον χτυπησεις θα σκοτωθουμε εμεις για τον μαλα.. και ειχε δικιο θα σκοτοθω εγω για τον καθε μεθυσμενο και τρελλο.. Και του λεω μετα να τρεχω στα δικαστηρια? Μου λεει δεν εχεις προβλημα.. Εγω παιδια παντως οταν οδηγαω προσεχω παρα πολυ αλλα δεν προκειτε να παω να καρφωθω πουθενα για κανεναν καραγκιοζη μεθυσμενο... Προσοχη σε ολους και μακρια απο αυτα τα περιστατικα.. Φιλε μου ελπιζω να δικαιωθεις δεν σου περισουνε λεφτα να πετας γιατι αν εσυ ειχες πιει αυτος θα σε ειχε σκισει και εσενα και την ασφαλιστικη σου.. Τωρα σκιστον εσυ!!
    zito i trella.....

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 05/05/2009, 15:48
  2. Μου ηρθε στο e-mail
    από menos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2008, 19:08
  3. Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2006, 19:03
  4. τι μου αρεσε στο κυπελο?...