Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 100

Θέμα: ποιηματάκι... δια τους πάσης ορδής ροπαλοφόρους...

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Για την σημαία που έκαψε, έχουν βασανιστεί και πεθάνει αρκετές χιλιάδες κόσμος....

Η σημαία αυτή δεν είναι ένα απλό πανί αλλά συμβολίζει ΕΜΑΣ! την χώρα μας, την οικογένειά μας...

Το κάψιμο και η βεβήλωση των συμβόλων είναι ποινικό αδίκημα και μάλιστα βαρύ. Αν εσάς σας αρέσει να σας γελειοποιούν ότι ΕΣΕΙΣ θεωρείτε ιερό τότε τι καθόμαστε και συζητάμε;

Ας έρθουν σπίτι σας, να σας πουνε ότι γαμιέστε όλοι εκεί μέσα, να σας το σπάσουν και καθίστε να το συζητήσετε με τα "παιδιά".... κεράστε τους και γλυκάκι....

ρε δεν γαμιόμαστε , το συζητάμε κιόλας

Εσυ ρε Νικε τωρα αυτο καταλαβες?

Ειπε κανεις (εστω και εμμεσα) "μπραβο" σε οποιον καιει την σημαια, ή κανει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο "παρανομο"?

ΜΗΝ την "γυριζετε" την κουβεντα και μαλιστα "εντεχνα" ...

Για την "δουλεια" της Αστυνομιας (Εκτελεστικης Εξουσιας) μιλαγαμε και με ποιον τροπο καταφερνουν ΠΑΝΤΑ "καποιοι" να "μεταστρεφουν" τα "φτωχοπαιδα" του ποιηματος, απο "Αστυνομικους" σε "Μπατσους" (αν με καταλαβαινεις) ... :smilea:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Μα...εσύ δεν έλεγες ότι είναι ψέμματα κι ότι δεν υπάρχουν νεκροί μέσα στο χώρο του Πολυτεχνείου;
    Ή κάνω λάθος;;;
    πινεις τιποτα? ειπα εγω κατι τετοιο? δεν ημουν εκει και δε ξερω!

οσο για το αλλο που ειπες αποφασισα να μην ξαναπαντησω σε κανεναν

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Εσυ ρε Νικε τωρα αυτο καταλαβες?

Ειπε κανεις (εστω και εμμεσα) "μπραβο" σε οποιον καιει την σημαια, ή κανει ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ αλλο "παρανομο"?

ΜΗΝ την "γυριζετε" την κουβεντα και μαλιστα "εντεχνα" ...

Για την "δουλεια" της Αστυνομιας (Εκτελεστικης Εξουσιας) μιλαγαμε και με ποιον τροπο καταφερνουν ΠΑΝΤΑ "καποιοι" να "μεταστρεφουν" τα "φτωχοπαιδα" του ποιηματος, απο "Αστυνομικους" σε "Μπατσους" (αν με καταλαβαινεις) ... :smilea:
    αντιπαρέρχομαι τα εισαγωγικά στο γυρίζετε και στο έντεχνα... οι ποιοι δλδ?

Χρήστε τα έχουμε ξαναπεί.... όλοι αυτοί είναι στην μισθοδοσία κάποιων...

Τι να λέμε τώρα.... καθίστε και δείτε τηλεόραση να "μορφωθείτε".... πλακώνονται οι αστυνομικοί με τα παιδιά.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ρε πάτε καλά; 15 διμοιρίες των ΜΑΤ και δεν μπορουν να κάνουν καλά 50-100 παιδάκια; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάτι άλλο είναι....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Για την σημαία που έκαψε, έχουν βασανιστεί και πεθάνει αρκετές χιλιάδες κόσμος....

Η σημαία αυτή δεν είναι ένα απλό πανί αλλά συμβολίζει ΕΜΑΣ! την χώρα μας, την οικογένειά μας...

Το κάψιμο και η βεβήλωση των συμβόλων είναι ποινικό αδίκημα και μάλιστα βαρύ. Αν εσάς σας αρέσει να σας γελειοποιούν ότι ΕΣΕΙΣ θεωρείτε ιερό τότε τι καθόμαστε και συζητάμε;

Ας έρθουν σπίτι σας, να σας πουνε ότι γαμιέστε όλοι εκεί μέσα, να σας το σπάσουν και καθίστε να το συζητήσετε με τα "παιδιά".... κεράστε τους και γλυκάκι....

ρε δεν γαμιόμαστε , το συζητάμε κιόλας

ΟΟΟΟχι,φιλε μου,τι ειναι αυτα που λες;
    Θελεις να χαρακτηριστεις Εθνικοφρων,Υπερπατριωτης,Χουντικος;;;;;;
    Τι λες τωρα;
    Δε σπαει το αμαξακι σου ο μαστουρωμενος μαλακας ετσι...εχει λογο...διαδηλωνει για το ¨Πολυτεχνειο¨πρεπει να το σεβαστεις αυτο...ποιος εισαι εσυ κι εγω που θα διακοψουμε την ¨εκφραση των πολιτικων πεποιθησεων του¨!
    Δημοκρατια φιλε μου μη το ξεχνας...

Δε θελω να ειναι ο αστυνομικος πανω απο το κεφαλι μου με το γκλομπ...
    αλλα οχι και να τα σπανε επειδη το ειπε ο Μπαμπης ο σουγιας,η θελουν καποιοι για προπαγανδα/αποπροσανατολισμο...
    ...cause the place seems still alive...

Ο Παζολίνι σαν έμπειρος σκηνοθέτης "έβλεπε" με άλλο μάτι την αριστοτεχνική υλοποίηση του σεναρίου, όπου δύο πλευρές που παλεύουν απλά για μια απλή και αξιοπρεπή ζωή και δεν έχουν να χωρίσουν ΤΙΠΟΤΑ, σκοτώνονται, αλληλοσπιλώνονται και γενικά με τον τρόπο τους, εξυπηρετούν μέσω του εντεταλμένου σεναριογράφου τον ΠΑΡΑΓΩΓΟ του έργου, με τον οποίο όμως ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΝΑ "ΧΩΡΙΣΟΥΝ" ΠΟΛΛΑ!!!

Επειδή εξετράπη η συζήτηση στην πλευρά που ΘΕΛΕΙ ο παραγωγός του έργου και χωρίς να το αντιλαμβάνεστε γίνατε κομπάρσοι στην ΟΠΕΡΑ ΜΠΟΥΦΑ που πλασάρουν τα διάφορα μέσα του...

...κάντε μιά προσπάθεια να ξαναγυρίσει στο φόρουμ ο "Paragogos" της Ρόδου (υπόσχομαι να γίνει της π@υτ@νας) μπας και ξεφύγουμε έστω κι έτσι απ΄την παράνοια που πάνε να μας επιβάλλουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
    Ο Παζολίνι σαν έμπειρος σκηνοθέτης "έβλεπε" με άλλο μάτι την αριστοτεχνική υλοποίηση του σεναρίου, όπου δύο πλευρές που παλεύουν απλά για μια απλή και αξιοπρεπή ζωή και δεν έχουν να χωρίσουν ΤΙΠΟΤΑ, σκοτώνονται, αλληλοσπιλώνονται και γενικά με τον τρόπο τους, εξυπηρετούν μέσω του εντεταλμένου σεναριογράφου τον ΠΑΡΑΓΩΓΟ του έργου, με τον οποίο όμως ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΝΑ "ΧΩΡΙΣΟΥΝ" ΠΟΛΛΑ!!!

Επειδή εξετράπη η συζήτηση στην πλευρά που ΘΕΛΕΙ ο παραγωγός του έργου και χωρίς να το αντιλαμβάνεστε γίνατε κομπάρσοι στην ΟΠΕΡΑ ΜΠΟΥΦΑ που πλασάρουν τα διάφορα μέσα του...

...κάντε μιά προσπάθεια να ξαναγυρίσει στο φόρουμ ο "Paragogos" της Ρόδου (υπόσχομαι να γίνει της π@υτ@νας) μπας και ξεφύγουμε έστω κι έτσι απ΄την παράνοια που πάνε να μας επιβάλλουν.

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

αντιπαρέρχομαι τα εισαγωγικά στο γυρίζετε και στο έντεχνα... οι ποιοι δλδ?

Χρήστε τα έχουμε ξαναπεί.... όλοι αυτοί είναι στην μισθοδοσία κάποιων...

Τι να λέμε τώρα.... καθίστε και δείτε τηλεόραση να "μορφωθείτε".... πλακώνονται οι αστυνομικοί με τα παιδιά.... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ρε πάτε καλά; 15 διμοιρίες των ΜΑΤ και δεν μπορουν να κάνουν καλά 50-100 παιδάκια; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Κάτι άλλο είναι....

τι σχεση εχει τωρα το παραπανω με την προηγουμενη τοποθετηση σου (περι πανιων, συμβολων και κερασμενων γλυκων)? Μαλλον καμια.
    Αποφασισε κι εσυ λοιπον!
    x-files και black helicopters?
    ή
    "ζητω η ελλαδα, ζητω! (κι ενα δακρυ κυλησε)" ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Αριστερα? Αγωνιζομενη?

ποτε?
    τοτε?

ΠΑΝΤΑ!!! Μα πάντα!!! Δηλαδή... σχεδόν πάντα... προσωπικά εξαιρώ ένα διάστημα αλλά άλλο θέμα αυτό.
    Αυτό πάντως είναι το πρόβλημα σας (η αγωνιζόμενηξ Αριστερά)... το ξέρετε το γνωρίζετε... και αισθάνεστε άσχημα... τι να κάνουμε όμως;;; Η αλήθεια είναι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi

οσο για το αλλο που ειπες αποφασισα να μην ξαναπαντησω σε κανεναν

ΛΑΘΟΣ μου!!!
    Η Εύη το είχε γράψει και μπερδεύτηκα... νόμιζα ότι εσύ το είχες πει... σας μπέρδεψα γι' αυτό...

sosTa? ..... paliaaaa :-)
    ΠΑΝΤΑ!!! Μα πάντα!!! Δηλαδή... σχεδόν πάντα... προσωπικά εξαιρώ ένα διάστημα αλλά άλλο θέμα αυτό.
    Αυτό πάντως είναι το πρόβλημα σας (η αγωνιζόμενηξ Αριστερά)... το ξέρετε το γνωρίζετε... και αισθάνεστε άσχημα... τι να κάνουμε όμως;;; Η αλήθεια είναι!

επειδή εν τη ρήμει του λόγου σου αρχίζεις και τα χάνεις... να σε ρωτήσω κάτι εγώ αγωνιζόμενε αριστεριστή της κακιάς ώρας και μπιφτεκάκια της ώρας?

πρώτη μέρα στην καινούρια δουλειά και ασχολείσαι με περσινά ξινά σταφύλια?

που νομίζεις ότι πήγες? πάλι στην ΕΡΤ? στρώσου αχαΐρευτεεεεεε....

ΛΑΘΟΣ μου!!!
    Η Εύη το είχε γράψει και μπερδεύτηκα... νόμιζα ότι εσύ το είχες πει... σας μπέρδεψα γι' αυτό...
    ναι , η αλήθεια είναι ότι μοιάζουν λίγο... όπως λέμε πράσινο και κόκκινο φανάρι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
    επειδή εν τη ρήμει του λόγου σου αρχίζεις και τα χάνεις... να σε ρωτήσω κάτι εγώ αγωνιζόμενε αριστεριστή της κακιάς ώρας και μπιφτεκάκια της ώρας?

πρώτη μέρα στην καινούρια δουλειά και ασχολείσαι με περσινά ξινά σταφύλια?

που νομίζεις ότι πήγες? πάλι στην ΕΡΤ? στρώσου αχαΐρευτεεεεεε....

ΟΧΙ καλέ μου φίλε... στην Τράφικ!
    Και να λείπουν οι ειρωνείες ε...

ναι , η αλήθεια είναι ότι μοιάζουν λίγο... όπως λέμε πράσινο και κόκκινο φανάρι....

Γυροσκοπικό μη γυροσκοπικό...

Σε κάποια θρησκεία (πέραν της ΑΕΚ) πιστεύεις?

You BETA believe...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ανοιξα το θρεντακι 20 φορες για να γραψω...μετα το μετανιωνα και ακομα δεν ειμαι σιγουρος αν το οτι γραφω εχει νοημα η οχι...

εχω την αισθηση οτι βρισκομαστε θεατες σε μια παρασταση που εχει τελειωσει πριν καν αρχισει και εμεις ψαχνουμε με την ταξιθετρια τις θεσεις μας !!!!!!!!!!!!

τελικα το να ειναι κανεις ακραιος τοσο απο τη μια οσο και απο την αλλη πλευρα ειναι πολυ ευκολο.το δυσκολο ειναι ποιος μπορει να κρατησει μια σταση μεσα απο την αμφισβητηση προς την ιδια του τη σταση.
    σε απλα ελληνικα...μπαινετε στη θεση του ΑΛΛΟΥ???

διαβαστε ξανα και ξανα το ποιημα που ο uriah εχει ποσταρει και σκεφτειτε λιγο πριν ανοιξετε το στομα σας και αρχισετε να λετε οτι σας ερθει στο κεφαλι.

φιλικα τοσο προς εχθρομπατσους οσο και προς φιλομπατσους.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Σε κάποια θρησκεία (πέραν της ΑΕΚ) πιστεύεις?
    Δεν εχω όρεξη πλεον να απάντησω σε οτιδήποτε δε με ενδιαφέρει η αποψη σας και δε με ενδιαφέρει να αποδείξω σε εσας την ορθότητα της δικης μου γιατι εκπέμπω σε διαφορετικό μήκος κύματος απο πολλούς άλλους εδω μεσα, που ΚΑΙ ακραίων αποψεων ειναι ... ΚΑΙ εχουν και τη ταση να μου προσάπτουν χαρακτηρισμούς προσβλητικούς και να με κατηγορούν για οτι τους καπνίσει... συμφωνα με τα προσωπικά κόμπλεξ και αποθαμένα τους και εχουν την ταση να διαστρεβλώνουν οσα λεω με ψευδή και ανακρίβειες.

Με λιγα λογια δε με ενδιαφέρει να συμμετέχω σε καμιά συζήτηση... σιγα! πειτε τα μονοι σας

Δεν εχω όρεξη πλεον να απάντησω σε οτιδήποτε δε με ενδιαφέρει η αποψη σας και δε με ενδιαφέρει να αποδείξω σε εσας την ορθότητα της δικης μου γιατι εκπέμπω σε διαφορετικό μήκος κύματος απο πολλούς άλλους εδω μεσα, που ΚΑΙ ακραίων αποψεων ειναι ... ΚΑΙ εχουν και τη ταση να μου προσάπτουν χαρακτηρισμούς προσβλητικούς και να με κατηγορούν για οτι τους καπνίσει... συμφωνα με τα προσωπικά κόμπλεξ και αποθαμένα τους και εχουν την ταση να διαστρεβλώνουν οσα λεω με ψευδή και ανακρίβειες.

Με λιγα λογια δε με ενδιαφέρει να συμμετέχω σε καμιά συζήτηση... σιγα! πειτε τα μονοι σας
    Όπως νομίζεις αν κaι δεν πιστεύω ότι αναφέρεσαι σε μένα παραπάνω.

Η ερώτηση (που πιστεύω ότι κατάλαβες που το πήγαινα) ήταν παράδειγμα σχετικά με το ότι και για την Χ θρησκεία που πιθανόν πιστεύεις, δεν ήσουν παρών όταν συνέβησαν διάφορα γεγονότα αλλά τα πιστεύεις.

Από το πολυτεχνείο υπάρχουν πολλά ντοκουμέντα -σε αντίθεση με τις θρησκείες- που μπορούν να σε βοηθήσουν να έχεις πιο πλήρη άποψη χωρίς να είναι αναγκαίο να 'είσαι εκεί'.

Nothing more, nothing less....

You BETA believe...

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. xaxaxaxaxaxaaxxa και γαμώ τους Καπετάνιους
    από superfour στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/07/2006, 15:47
  2. Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2003, 22:05
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 20:05