Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 67

Θέμα: καιρο ειχα

αλεπού καμπίσια Το avatar του/της GST
    Αρχικά δημιουργήθηκε από xxxristos
    Πάντως χειρότερος μαλάκας απο σένα αποκλείεται να είμαι... Ποτέ δεν θα την έλεγα έτσι για κόντρα σε κάποιον, έχω μια άλφα σοβαρότητα (έστω και λίγη). Αλλά μόλις ξαναστηθεί το KLX στις ρόδες του θα σε βρώ κάπου εδώ να κανονίσουμε... μή λέμε και λόγια του αέρα τώρα!

Γίνανε γρήγοροι και οι κομπλεξικοί με τα Duke τώρα... Μου θύμησες έναν μαλακάκο πιτσιρικά με ένα EXC 125 SM που μου κολλούσε μια φορά στο δρόμο... Ας μιλήσει κανένας αξιόλογος ιδιοκτήτης Ευρωπαϊκής μηχανής γιατί με τέτοια παραδείγματα θα αρχίσω να πιστεύω οτι όλοι μαλάκες είναι...

καταρχασ ρε πατριδα μη βριζεισ και κατα δευτερον πρεπει να ξερεισ οτι αυτο που μετραει ειναι ο οδηγοσ και οχι το μηχανακι οτι και να εχει αυτο επανω.........γιατι στην ευθεια ολοι μαγκεσ ειναι...
    FORNICATION UNDER CONSENT (OF THE) KING.

Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
    και να προσθεσω και μια αλλα ερωτηση το πλαισο τα σηκωνει ολα αυτα;;;;;;;;;; απο αναρτησεισ πωσ πασ;;;;;;;;;;; στριβει καλα;;;;;;;;;;;;; και αν ξαφνικα καποιοσ πεταχτει μπροστα σου σταματαει το εργαλειο;;;;;;;
    Φίλε μου δεν έχω οδόμετρο αλλά έχω κάνει 3 service από τότε που το έφτιαξα, αν σου λέει κάτι αυτό. Φυσικά και δεν πάει Λαμία, δεν πενεύτικα ποτέ οτι είναι ταξιδιάρικο!!!

Το πλαίσιο δεν έχει (μεχρι τώρα τουλάχιστον) διαμαρτυριθεί και τώρα που το έλυσα για βάψιμο το εξέτασα πολύ καλά για τίποτα κράκ και ήταν καθαρό.

Τα ΚΥΒ του είναι ακόμα σε άριστη κατάσταση μιας και η μηχανή είναι μοντέλο 2001 και αν και μαμίσια τα καταφέρνουν καλά.

Απο φρένα παίζουν μαργαρίτες μπρος πίσω στην μαμίσια διάσταση και σωληνάκια υψηλής, τιποτε παραπάνω. Δεν είναι άγκυρες αλλά πάντα σώζουν την κατάσταση και δεν υπερθρμαίνονται.

Φίλε μου δεν έχω οδόμετρο αλλά έχω κάνει 3 service από τότε που το έφτιαξα, αν σου λέει κάτι αυτό. Φυσικά και δεν πάει Λαμία, δεν πενεύτικα ποτέ οτι είναι ταξιδιάρικο!!!

Το πλαίσιο δεν έχει (μεχρι τώρα τουλάχιστον) διαμαρτυριθεί και τώρα που το έλυσα για βάψιμο το εξέτασα πολύ καλά για τίποτα κράκ και ήταν καθαρό.

Τα ΚΥΒ του είναι ακόμα σε άριστη κατάσταση μιας και η μηχανή είναι μοντέλο 2001 και αν και μαμίσια τα καταφέρνουν καλά.

Απο φρένα παίζουν μαργαρίτες μπρος πίσω στην μαμίσια διάσταση και σωληνάκια υψηλής, τιποτε παραπάνω. Δεν είναι άγκυρες αλλά πάντα σώζουν την κατάσταση και δεν υπερθρμαίνονται.
    ρε καλοκαιρι κατεβαινεισ καθολου νησι;,,,,,

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

XXXX

MALAKA DEN EIPA ESENA ALA TON KOLHTO MOY TO NIKO13G!!

LOIPON KANE MOY TH XARH KAI ANTE BAPSE MPLE TO KLX KAI STEILTO APO KANA GREMO STH THALASA..NA TO KANOYNE TA PSARIA XESTRA!!

STHN ARXH TOY POST..MALAKES EIPES ESY TA PAIDAKIA TA ALA POY APANTHSANE..OPOTE KALYTERA NA KOITAS GIA MPIELES ESY..PARA NA GRAFEIS POST!

TORA OSO AFORA TIS KONTRES KAI TIS PAPARIES SOY TRABA PROTA DES AN THA DOYLEPSEI GIA OLH TH KONTRA TO RHMADI POY EXEIS FTIAXEI EKEI KAI NOMIZEIS OTI EXEIS GAZI...KAI META MPES NA MAS TA ZALISEIS!

AINTE MESHMERIATIKO ME TA KLX...

ρε καλοκαιρι κατεβαινεισ καθολου νησι;,,,,,
    Καλοκαίρι χωρίς νησί γίνεται; Δε γίνεται... Φέτος είναι το μοναδικό καλοκαίρι που λόγω δουλειάς έμπλεξα και δεν έχω κατεβεί ακόμα, αλλά σύντομα θα την κάνω δεν αντεχω άλλο!...

Πάντως χειρότερος μαλάκας απο σένα αποκλείεται να είμαι...
    .
    Αυτο το είπε για μένα , για την φώτο που έβαλα .
    .
    και χαλάρωσε λιγο.
    "Κοιτάζω την πανσέληνο, σε σκέφτομαι και κλαίω....

Μετα το ξανασκέφτομαι, βρε δε γα***έσαι λέω!!!

Μπλέ.....

Ενδιαφέρον χρώμα.....

Για μαούνες, όπως τα Duke.....

Αλλά η Kawa έχει επίσημο χρώμα το πράσινο, δυστυχώς...

Καλοκαίρι χωρίς νησί γίνεται; Δε γίνεται... Φέτος είναι το μοναδικό καλοκαίρι που λόγω δουλειάς έμπλεξα και δεν έχω κατεβεί ακόμα, αλλά σύντομα θα την κάνω δεν αντεχω άλλο!...

αν ειναι αυτο το κλχ που ειδα περισυ στη shell στο γονιδελη στο μακρυ γυαλο I KNOW U

εσυ εισαι;

Αρχικά δημιουργήθηκε από niko13g
    .
    Αυτο το είπε για μένα , για την φώτο που έβαλα .
    .
    και χαλάρωσε λιγο.
    Χαλαρός είμαι, συγνώμη.

Δε γράφω πολύ συχνά στα post όπως βλέπεις αλλά την κακία μου για τα ΚΤΜ ήθελα να την πω. Από εκεί και πέρα ξεφύγαμε όλοι...

Προσπαθώ να κρατώ χαμηλούς τόνους γενικότερα, αν και αυτό σου ακούγεται ανέκδοτο τώρα...

αν ειναι αυτο το κλχ που ειδα περισυ στη shell στο γονιδελη στο μακρυ γυαλο I KNOW U

εσυ εισαι;
    Όχι καμία σχέση και μάλλον αυτό που λές είναι D-tracker. Για πρόσεξέ το καλύτερα...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

RE BAPSTO MPLE POY SOY LEO..

NA KANEIS KATI XRHSIMO ME TO RHMADI SOY..ANTE NA XESOYNE KAI TA PSARAKIA LEME...

A KAI POY SE GST..TO KLX TOY EINAI ENA PRASINO RE ME MPIELA GARILO..THA TO DEIS..FENETE!

Όχι καμία σχέση και μάλλον αυτό που λές είναι D-tracker. Για πρόσεξέ το καλύτερα...
    κλχ μοταρδ ηταν περυσι το ειχα δει 2-3 φορεσ εκτοσ αν ητανε αλλουνου

Re: RE BAPSTO MPLE POY SOY LEO..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    NA KANEIS KATI XRHSIMO ME TO RHMADI SOY..ANTE NA XESOYNE KAI TA PSARAKIA LEME...

A KAI POY SE GST..TO KLX TOY EINAI ENA PRASINO RE ME MPIELA GARILO..THA TO DEIS..FENETE!

καλα ρε duka θα παρω και το στηθοσκοπιο στισ διακοπεσ:rotflmao: :rotflmao:

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ

ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ!(ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ)!!!ΟΠΟΤΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ!!

ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΝ ΤΟ ΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟ KLX 70 ΑΛΟΓΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ!!!
    ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΡΙΞΕΣ!!!ΤΟ ΚΤΜ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΑΛΟΓΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΤΟ ΚΤΜ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΑ 60 ΑΛΟΓΑ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!!!
    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΠΑΛΙΑ ΧΤ 600 ΄89 ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΑ ΛΕΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΑΝΟΜΟΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ, ΒΑΡΟΥΣ, ΟΔΗΓΗΣΗΣ, ΦΡΕΝΩΝ, ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΜΟΤΕΡ!!!
    ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΠΕΜΨΩ ΣΤΟ ΧΡΥΣΟ ΚΥΛΙΝΔΡΟ 709CC ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Η ΚΤΜ!!!ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΧΙ ΤΥΧΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΤΟΥ ΤΟ KLX!!!

AYTA EIXA NA ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ.....ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΥΚΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

καλα ρε σιγα κατουριστε και λιγο.
    πηγαινετε τα μια και λυθηκε η παρεξηγηση ....βαλτε τα και σε καμια στροφη ........
    κχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ!

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Είχα καιρό να τρακάρω, είν' η αλήθεια…
    από thePrince στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2013, 11:54
  2. Ειχα καιρο να το κανω.
    από cbr1100xx στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2008, 18:01
  3. Είχα καιρό να γράψω οπότε.....
    από veagle στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 06/02/2008, 15:01
  4. Απαντήσεις: 13