Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 55

Θέμα: Ισοθερμικά...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της bentouza
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Εγω τα ξελω ολα αυτα , καμια μαρκα ζηταω που ναειναι καποιος happy.Το γεγονος οτι τα alpine μηριζουν ευκολα δεν ειναι καλο , γιατι θεορουντε απτα καλητερα.
    αν σου μυριζουν ευκολα τα συνθετικα δοκιμασε κατι σε μαλλινο(κραταει ομως λιγη παραπανω υγρασια κ στεγνωνει λιγο πιο αργα απτα συνθετικα). επισης τα subzero λεει η εταιρεια οτι εχουν μια επεξεργασια με ιοντα αργυρου κ τελικα μυριζουν πιο δυσκολα.δυστηχως δεν ξερω τον μηχανισμο στον οποιο στηριζεται( ισως τα μικροβια με τα ιοντια αργυρου εχουν ενα θεμα..) αλλα δεν τα εχω τεσταρει κ σε εντονες συνθηκες ακομα για να σου πω.

δες κ σε Gill ή Musto που εχουν θαλασσινα ρουχα κ καλο ονομα.

paides kalhspera!

ta iso8ermika ths woolpower ta kserete?
    xrhrimopoiei kanenas tetoia?
    tipota entyposeis exoume?

gia rixte kamia idea! arxhsa na krywnw.....
    na krywnw poly!!!!! mprrrr...... :a14:

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alexioannides
    paides kalhspera!

Πρόσφατα αγόρασα από factory outlet ισοθερμικα της northface με 31ευρό και 40%-50% έκπτωση... Αυτά που αναφέρεις δεν τα έχω φορέσει ποτέ, τα έχω συναντήσει σπάνια σε μαγαζιά αλλά νομίζω έχουν καλό όνομα στην πιάτσα, εκτός και αν τα μπερδέυω με καμια άλλη μάρκα με παρόμοιο όνομα...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    paides kalhspera!

Που ακριβως κρυωνεις , να ξερουμε κ γιατι?Δεν φορας εξοπλισμο?
    Ρωταω γιατι υπαρχουν διαφορετικα ισοθερμικα για καθε περιπτωση.Π.χ εγω φοραω τα πιο ελαφρια ισοθερμικα , ισα ισα να αποροφανε τον υδρωτα , γιατι απο πανω εχω παντελονι κ μπουφαν μηχανης,
    το ιδιο υσχυει κ για καλτσες.....
    love will save the planet,hate is a good start.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
    Πρόσφατα αγόρασα από factory outlet ισοθερμικα της northface με 31ευρό και 40%-50% έκπτωση... Αυτά που αναφέρεις δεν τα έχω φορέσει ποτέ, τα έχω συναντήσει σπάνια σε μαγαζιά αλλά νομίζω έχουν καλό όνομα στην πιάτσα, εκτός και αν τα μπερδέυω με καμια άλλη μάρκα με παρόμοιο όνομα...
    Το ζευγαρι 31 ε η μονο το πανω?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

1η στρώση -ισοθερμικά:
    πρέπει να φοριούνται κατάσαρκα, έχουν τη ιδιότητα να διατηρούν σταθερή θερμοκρασία και να αποβάλλουν διαρκώς ποσά υγρασίας που προέρχονται από το σώμα. Ειδικός τρόπος ύφανσης, μαλακές ραφές, μαλακή και ευχάριστη υφή, αντιαλλεργικές συνθέσεις -συνήθως πολυεστέρα και μαλλιού. Το μαλλί πάντα στίς έξω στοιβάδες του εσώρουχου.

Επίσης, για να μας κρατήσουν ζεστούς πρέπει να τα φορέσουμε ενώ είμαστε ζεστοί. Αν κάποιος το έχει ήδη δαγκώσει και βάλει ισοθερμικό, δεν πρόκειται να ζεσταθεί ποτέ.
    safety doesn't happen by accident

Δεν έχω δοκιμάσει πολλά, αλλά από πέρσι έχω πάρει της tucano urbano (20-30 ευρώ το καθένα) και δεν έχω παράπονο.
    safety doesn't happen by accident

egw foraw dermatinh stolh (diereth alpinestars) kai fysika to kryo pernaei kai apo mesa opote 8elw kati na me krataei zesto panw kai katw.
    phga se ena magazi 8essaloniki kentro kai mou edeikse diafora iso8ermika alla meta apo perigrafh tou ti akribws 8elw mou proteine thn pio akribh ekdoxh ena set panw katw woolpower 200gr pou an 8mamai kala ebgaine to set 130 euro me mia mikrh ekptwsh.

http://www.woolpower.se/en/asp/produkter_1_7222.asp

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    ισοθερμικα

Edit : Ο Αλέξης γουστάρει βρακάκι μάλλινο , να τον τζουνάει !!! :wacko:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tornadoshirtfront.jpg 
Προβολές:	611 
Μέγεθος:	96,8 KB 
ID:	184823
    Accipere quam facere praestat injuriam

egw foraw dermatinh stolh (diereth alpinestars) kai fysika to kryo pernaei kai apo mesa opote 8elw kati na me krataei zesto panw kai katw.
    phga se ena magazi 8essaloniki kentro kai mou edeikse diafora iso8ermika alla meta apo perigrafh tou ti akribws 8elw mou proteine thn pio akribh ekdoxh ena set panw katw woolpower 200gr pou an 8mamai kala ebgaine to set 130 euro me mia mikrh ekptwsh.

http://www.woolpower.se/en/asp/produkter_1_7222.asp
    Απο οτι ξερω τα μαλινα ειναι τα καλητερα, εγω εχω κατι πανακριβα αλλα δε τα φοραω γιατι τσιμπανε.
    Για την περιπτωση σου πρωτεινω colori me wintex{antianemiko} 35ε το κοματι.Αν φοραγες cordura θa soy πρωτεινα αλλα........
    Η στολη σου εχει επενδυσεις που να βγαινουν οπως στα μπουφαν τα δερματινα....?

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    ισοθερμικα

Edit : Ο Αλέξης γουστάρει βρακάκι μάλλινο , να τον τζουνάει !!! :wacko:
    Θελω τις επιγονατιδες της forcefield , υπαρχει καποιος να της παραγγειλουμε μαζι.......?????

Αρχικά δημιουργήθηκε από villy
    Λοιπόν...

Ισοθερμικά μπλουζάκια με μακρύ μανίκι στο Ιntersport: περίπου 35 Ευρώ

Ισοθερμικά μπλουζάκια με μακρύ μανίκι σε μαγαζί εξοπλισμού μηχανής - αναβάτη: 70 Ευρώ

Ισοθερμικα μπλουζακια με μακρυ μανηκι σε μαγαζι για ειδη κυνηγιου 20ε
    Πηρα ενα ζευγαρι κ ειμαι ευχαριστημενος.

700 κιλά βίδες Το avatar του/της Anritsu
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK

Πήρα και εγώ απο έκει περύσι ενα ισοθέρμικο για τα πόδια , μια και θα πήγαινα Βερολίνο για Χριστουγέννα , κάπου 30 εβρώ νομίζω . Καλυτερα να αφηνα την πιτζάμα μου απο μέσα , σίγουρα λιγότερο θα κρύωνα . Τα Νορθ Φεις αν και τα είχα σε υπόληψη , το συγκεκριμένο ισοθερμίκο βγήκε εντελώς πάτατα , κρυώνεις στο κρύο και ιδρώνεις στην ζέστη ....

Αν θέλετε με το ζόρι μοτο-ισοθερμικά εχει κάμποσα παραπεταμένα μέσα σε κάτι κούτες στο Μπαζααρ κάτω στην Πέτρου Ράλλη . Νόμιζω πως είναι απο τα λίγα έιδη που βρήκα σε λόγικες για Μπαζααρ τιμές . Κάντε μία βόλτα .....

Modenas Kriss 125

Αρχικά δημιουργήθηκε από Anritsu
    Πήρα και εγώ απο έκει περύσι ενα ισοθέρμικο για τα πόδια , μια και θα πήγαινα Βερολίνο για Χριστουγέννα , κάπου 30 εβρώ νομίζω . Καλυτερα να αφηνα την πιτζάμα μου απο μέσα , σίγουρα λιγότερο θα κρύωνα . Τα Νορθ Φεις αν και τα είχα σε υπόληψη , το συγκεκριμένο ισοθερμίκο βγήκε εντελώς πάτατα , κρυώνεις στο κρύο και ιδρώνεις στην ζέστη ....

Αν θέλετε με το ζόρι μοτο-ισοθερμικά εχει κάμποσα παραπεταμένα μέσα σε κάτι κούτες στο Μπαζααρ κάτω στην Πέτρου Ράλλη . Νόμιζω πως είναι απο τα λίγα έιδη που βρήκα σε λόγικες για Μπαζααρ τιμές . Κάντε μία βόλτα .....

Εκει που λες τα εχει ακριβως ιδιες τιμες με μαγαζια με την διαφορα οτι αυτος τα εχει πεταμενα κ οχι σε κουτι
    Colori me wιnτεχ gia osoys κρυωνουν 40e , μετα ODLO παλυ με wind stoper 55e k ta forcefield poy λεει ο SVX einai κορυφαια αλλα δεν ξερω ποσο εχουν....
    Παπουτσι καλτσα τι φοραγες??????????

EGW PANTWS APOFASISA 8A DOKIMASW AYTA POU EXEI O SVX (NA TOU KANW KAI PODARIKO)

ANTE MEGEIA MOU!

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ισοθερμικα moto-στρατου!
    από mangalord στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2013, 10:48
  2. lidl ισοθερμικα την δευτρεα και πε
    από edie στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/11/2006, 09:33

Κανόνες δημοσιεύσεων