Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 45

Θέμα: Ισοθερμικα moto-στρατου!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mangalord

Ισοθερμικα moto-στρατου!

Ελπίζω να εχω Postarei στη σωστή ενότητα! Μιας και σε 3 εβδομαδες παρουσιαζομαι σκεφτόμουνα να συνδυάσω την αγορά των απαραίτητων ισοθερμικών για το στρατό με την αγορα ισοθερμικών που θα φοράω και στη μηχανή. Έχει κανει κάποιος κατι παρόμοιο για να μου πει εντυπωσεις και να μου προτείνει κατι?

Hasta la Victoria Siempre Το avatar του/της blueangel

Re: Ισοθερμικα moto-στρατου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mangalord
    να συνδυάσω την αγορά των απαραίτητων ισοθερμικών για το στρατό με την αγορα ισοθερμικών που θα φοράω και στη μηχανή.

Στο Ρέκυαβικ παρουσιάζεσαι
    Hay personas que nos hablan y ni las escuchamos...., Hay personas que nos hieren y no dejan ni cicatrizes...., Pero hay personas que simplemente aparecen en nuestra vida y nos marcan para siempre....., No hagas nada por obligacion ni por compromiso .....,Si no por amor !!!
    Cuando una puerta se cierra,otra se abre...
    NO CUENTES LOS ANOS, CUENTA LOS RECUERDOS!!!

χαχα! Ε οχι.. απλα ενταξει αν πιασουν τα κρυα και με στειλουν και κανα Εβρο δε νομιζω να βολευτω απλα με την σκελεα! Ασε που θα πρεπει να χω να αλαζω κιολας

χαχα! Ε οχι.. απλα ενταξει αν πιασουν τα κρυα και με στειλουν και κανα Εβρο δε νομιζω να βολευτω απλα με την σκελεα! Ασε που θα πρεπει να χω να αλαζω κιολας
    ...μη αγχώνεσαι ...όσο κρύο και να κάνει μόλις θα φοράς το jacket τέλος όλα !!!!

και με πολλές τσέπες για τσιγάρα , σάντουιτς , κινητό , κρουασάν , mp3 , τσόντες ...κτλ

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    ...μη αγχώνεσαι ...όσο κρύο και να κάνει μόλις θα φοράς το jacket τέλος όλα !!!!

και με πολλές τσέπες για τσιγάρα , σάντουιτς , κινητό , κρουασάν , mp3 , τσόντες ...κτλ
    προφανώς ή δεν υπηρετήσατε στην βόρεια Ελλάδα χειμώνα....

Γιατί στα -10 και -15του Έβρου/Ροδόπης/Πινδου/Βόρρα κλπ δεν την βγάζεις μόνο με το τζακετάκι.....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Ναι αλλα ειναι και τα ποδια! Εχω ακουσει απο αρκετα ατομα παντως οτι συνδυασανε την αγορα και αν και κατοχος μηχανης ειμαι και κρυουλιαρης!

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    λοιπον Ακου... αν θα ψαξεις για ισοθερμικα... ψαξε ποιοτητα(υλικο) Merino...

Το θεμα στον στρατο ειναι οτι τα ισοθερμικα θελουν φροντιδα....δεν πλενονται οπως οι παραλλαγες

Κι αφου πρεπει να τα φορας κατασαρκα για να λειτουργησουν σωστα... θα θελουν συχνο καθαρισμα...

Επισης...αν εισαι σκοπια σε κανα φυλακιο...το μεγαλο προβλημα θα ειναι τα ποδια(αρβυλες) και η ακινησια.... Τα ισοθερμικα ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ την θερμοκρασια ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ....

Υ.Γ. δεν ειναι αναγκη να ψωνισεις απο μοτο-μαγαζο...Ορειβατικα & κυνηγετικα εχει παντου

Κρυωνουν τα παληκαρια του moto gr ????????

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    λοιπον Ακου... αν θα ψαξεις για ισοθερμικα... ψαξε ποιοτητα(υλικο) Merino...

Το θεμα στον στρατο ειναι οτι τα ισοθερμικα θελουν φροντιδα....δεν πλενονται οπως οι παραλλαγες

Κι αφου πρεπει να τα φορας κατασαρκα για να λειτουργησουν σωστα... θα θελουν συχνο καθαρισμα...

Επισης...αν εισαι σκοπια σε κανα φυλακιο...το μεγαλο προβλημα θα ειναι τα ποδια(αρβυλες) και η ακινησια.... Τα ισοθερμικα ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ την θερμοκρασια ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ....

Υ.Γ. δεν ειναι αναγκη να ψωνισεις απο μοτο-μαγαζο...Ορειβατικα & κυνηγετικα εχει παντου
    μια που το πιασαμε....

Ισοθερμικά δεν χρειάζεσαι γιατί ειδικά χειμώνα @@ μπουγαδα θα κάνεις....

Φοράς πολλά και λεπτά (βαμβακερά) ρουχα

Η σκελέα (την δίνουν ακομα; ) μια χαρά δουλεια κάνει

Τις αρβύλες δεν τις δένεις σφιχτά... χαλαρα γιατί κρυο+σκοπιά = πρησμένα πόδια... Περπατάς και τα χτυπάς στο έδαφος να κυκλοφορεί το αίμα...

καλός πολίτης
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Πωπω ακριβα τα merino!! Aπ οτι ειδα ειναι ρατσα προβατου. Σε οτι αφορα το θεμα καθαριοτητας σκεφτηκα οτι ενταξει στην αρχη ειναι 15-20 μερες η εκπαιδευση οποτε ενταξει αν εχω 3 και αλλαζω θα μαι οκ. Μετα οταν με στειλουν καπου θα τα πλενω καπου εκτος στρατοπεδου. Και προσωπικα αν και παιδι του Moto.gr κρυώνω και θέλω να αποφυγω κρυολογηματα του στρατου τα οποια περνανε μονο οταν τελειωσει η θητεια!!! Για τα ποδια θα παρω απλα ενισχυμενες μαλλινες χοντρεσ καλτσες. Ευχαριστω για τις συμβουλες σας παιδια!

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από andreas k1200s
    Κρυωνουν τα παληκαρια του moto gr ????????
    Επαε στήν κρήτη όι.............

Το μπουφαν του στρατου μαζι με το γιλεκο και τήν επένδυση του στρατου κάνουν δουλεια........ α να θυμάσαι Διπλες κάλτσες

*μα που έχω τήν φώτο απο τήν σκοπιά με το laptop στο moto.gr
    μοτοπεριοδικο και τσιγαρακι ?????

από τη μέση και πάνω δεν θα έχεις πρόβλημα , με το jacket και βαμβακερά φανελάκια και μπλουζάκια ...άνετα !!!!

από τη μέση και κάτω πάρε κάτι ,

αν θες όταν θα γυρνάς από τη σκοπιά να βλέπεις το πουλί σου !!

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Αγοράζεις και χοντρά κολάν λίγκρα (όχι λούγκρα) όπου ζεσταίνουν πολύ αλλά ιδρώνεις και πολύ και τα πετάς και εύκολα.
    Όπως αυτά που σκίζεις

http://www.youtube.com/watch?v=0lUjhEHlh7s

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm
    Αγοράζεις και χοντρά κολάν λίγκρα (όχι λούγκρα) όπου ζεσταίνουν πολύ αλλά ιδρώνεις και πολύ και τα πετάς και εύκολα.
    Μλκ έχω πέσει κάτω απ τα γέλια! Τα ίδια σε μαύρο με χονδρή λαστέξ φόδρα φόραγα εγώ στους ορεινούς αγώνες στο στράτευμα.
    Καλά να σαι, μου σιαξες το βράδυ
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Ότι πάρεις για τα πόδια φρόντισε να έχει ενισχυμένες θερμικά περιοχές στα γόνατα γιατί στα κρύα και με την ορθοστασία ξυλιάζουν και δεν τα νιώθεις από ένα σημείο και μετά.

Πάρε γάντια,μπαλακλάβες και πολλές κάλτσες για να τις φοράς διπλές στα γερά κρύα,αν και πάλι θα κρυώνεις.
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF