Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: Mhn ToyΣ ΑΦΗΝΕΤΕ.....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Με αφησατε και εφυγα ομως.

:rotflmao:

εγω σου εθεσα τον προβληματισμο διακριτικα..αν θυμασαι καλα...

κ εσυ μου ειπες " οπως εχει συνιθισει ο καθενας ,κ αμα εχεις μαθει , κλπ κλπ "

εγω παντως σαν συνεπιβατης τα σφηνακια δεν τα ηπια.....ολα.
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag

Ευτυχως.

Παιδες το θεμα πινουμε και οδηγαμε δεν ειναι για πλακα!!!

Εγω στο παρελθον εχω τσακοθει απειρες φορες με φιλους μου που βγαιναμε, γινοντουσαν κομματια και μετα ηθελαν να οδηγησουν!!!

Μπορει εκεινη τη στιγμη να τσαντιστουν, να κανουν, να ρανουν, αλλα την επομενη μερα θα λενε και ευχαριστω που δεν τσακιστηκαν στο δρομο!!

Και να μην που τπτ, και να ειναι ακομα θυμομενοι μαζι σου, καλυτερα θυμομενοι παρα να μην ειναι πλεον μαζι μας!!!
    Live fast...
    Die Young...
    And leave a Beautiful Corpse...

What goes around, comes around.. And it will bite you in the ass..

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou

Re: Re: Re: Mhn ToyΣ ΑΦΗΝΕΤΕ.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
    nai den εβαλα το ποστ γιατι ηθελα να κανω θεμα μη πινετε και οδηγειτε..ολοι το ξερουμε αυτο

χασαμε ενα φιλο ....ετσι απλα
    σε λιγο ειναι η κηδεια εχω φρικαρει

καλη δυναμη κοριτσαρα

σκατα

ειναι πολυ αδικο ρε γμτ να χανουμε τους φιλους μας και τους ανθρωπους που αγαπαμε για μερικα ποτα παραπανω...
    το original α-μηχανο™ μελος

Ευτυχισμένη Μαγισσούλα Το avatar του/της evvou
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    και συναπιβατης (αν μιλαμε για μηχανη) δεν πρεπει να πιει...
    τι θα γινει αν ζαλιστεις και φυγεις απο το μηχανακι? και δε το λεω προσωπικα σε σενα...γενικα το λεω.

εγω παντως το εχω ξαναπει...εχω κοψει το αλκοολ. και επειδη συνηθως εγω οδηγο αν παμε καπου με τους κολλητους, αλλα και επειδη δεν εχει τ-ι-π-ο-τ-α απολυτως να μου προσφερει...
    το original α-μηχανο™ μελος

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    η κουβέντα εχει ξαναγινει και στο παρελθον και εχουν ειπωθει ολων των ειδων οι αποψεις.

Κριμα για το παλικαρι που εφυγε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
    και συναπιβατης (αν μιλαμε για μηχανη) δεν πρεπει να πιει...
    τι θα γινει αν ζαλιστεις και φυγεις απο το μηχανακι? και δε το λεω προσωπικα σε σενα...γενικα το λεω.

εγω παντως το εχω ξαναπει...εχω κοψει το αλκοολ. και επειδη συνηθως εγω οδηγο αν παμε καπου με τους κολλητους, αλλα και επειδη δεν εχει τ-ι-π-ο-τ-α απολυτως να μου προσφερει...
    +1000000
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    μπορείς επίσης (όσο κι αν ακουστεί κωμικό) αφού φτάσει σε κατάσταση να μην μπορεί να οδηγήσει να τον φέρεις σε κατάσταση να μην μπορεί να περπατήσει / σταθεί
    έτσι θα αντιδράσει λιγότερο όταν τον 'φορτώσεις' για το σπίτι
    Ανάλογα και τα κιλά!!!!Λεώνιδα!!!!!

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1

Re: Re: Re: Re: Mhn ToyΣ ΑΦΗΝΕΤΕ.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από zanDark
    καλη δυναμη κοριτσαρα

σκατα

ειναι πολυ αδικο ρε γμτ να χανουμε τους φιλους μας και τους ανθρωπους που αγαπαμε για μερικα ποτα παραπανω...

+1

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Οσο για τις περιπτωσεις ατυχηματων ΔΕ φταινε οι οδηγοι!!
    Οπως ολοι γνωριζουν καλα,εμεις (ΟΛΟΙ),ειμαστε μαγκες τσιφτηδες και καραμπουζουκληδες.
    Αυτη η πουτανα η ΚΑΚΙΑ ΩΡΑ φταιει κι αυτο το κωλοπαιδο ο ΜΟΛΩΧ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ.

Γυρολόγος-Λασπολόγος! Το avatar του/της adam_tsouk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ernti
    Οσο για τις περιπτωσεις ατυχηματων ΔΕ φταινε οι οδηγοι!!
    Οπως ολοι γνωριζουν καλα,εμεις (ΟΛΟΙ),ειμαστε μαγκες τσιφτηδες και καραμπουζουκληδες.
    Αυτη η πουτανα η ΚΑΚΙΑ ΩΡΑ φταιει κι αυτο το κωλοπαιδο ο ΜΟΛΩΧ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΤΟΥ.
    ε οχι και δεν φταιω εαν εχω πιει μιση καβα!

οποτε πινω (πολυ ή λιγο) στανταρ καποια μλκια θα κανω...
    kawasaki street warriors

"δεν είναι η πτώση είναι η σύγκρουση..."
    One more dies one more lives
    One baby cries one mother grieves
    For all the sins you will commit
    You'll beg forgiveness and none I'll give

Δεν θα πεθάνουμε ποτέ κουφάλα νεκροθάφτη!!!

Μαγαζατουρας Το avatar του/της warlord
    εγω δεν οδηγαω μεθυσμενος,εχω παρκαρει το αμαξι και την μηχανη απειρες φορες εξω απο μαγαζια και καμια 10αρια φορες ειμουν τοσο κοκκαλο που κοιμηθηκα μεσα στο αμαξι
    ...πριν 1 μηνα ομως ημουν στο μπαρ ενως φιλου με αλλους φιλους,ηπια τοσο πολυ που το ξεχασα οτι ΔΕΝ ΟΔΗΓΑΩ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΣ και ηταν η πρωτη φορα που πηρα την μηχανη να γυρισω σπιτι,με τα πολλα σηκωνομε το πρωι και τρομαξα γιατι δεν θυμομουνα απο που γυρισα σπιτι,παω κατω στην μηχανη και βλεπω το καρτερ σπασμενο.....να τα μας λεω και μετα εκραξα τους φιλους εναν εναν που με αφησαν να οδηγησω πως ημουν και τους ταλαιπορισα για να πανε να μου φτιαξουν αυτοι το καρτερ οσο δεν παει.....
    Α το καρτερ εμαθα οτι εσπασε πριν βαλω μπρος την μηχανη οταν επεσα μαζι της κατω
    Σκατα ημουν...
    Δωστε εντολες στους φιλους σας πως να αντιδρουν σε τετοιες καταστασεις και αμα γινετε κοιταχτε να μην ερχεστε ποτε σε τετοιες καταστασεις
    Κριμα το παλικαρι
    Ο πυργος της Βαβελ

MORINISTA NEL CUORE! Το avatar του/της hdbiker
    Δωστε εντολες στους φιλους σας πως να αντιδρουν σε τετοιες καταστασεις και αμα γινετε κοιταχτε να μην ερχεστε ποτε σε τετοιες καταστασειςΠολυ σωστα!!Μαγκια ειναι να μην πινεις σαν νεροφιδα,να ξερεις τι κανεις κ πως συμπεριφερεσαι.Οταν οδηγας δεν πρεπει να πινεις πολυ κ να γινεσαι λιωμα.Αν παλι θες να τα πιεις,πολυ καλα θα κανεις να αφησεις αμαξι η μηχανη,να παρεις ενα ταξακι κ να γινεις ετσι λιαρδα.Καποτε επινα ενα μπουκαλι Ιακωβο μονος.Περασαν χρονια αλλα κ φιλοι χαθηκαν για παντα.Τωρα ενα ποτηρακι Ιακωβο,με αργες γεματες γουλιες απολαυσης.....Δεν το παιζω δασκαλος, αλλα οταν δεις φιλαρακια να χανοντε σε νεαρη ηλικια απο το ποτο,αρχιζει κ πηζει το ρημαδι για κεφαλι.
    Κ εαν καποιος θελει να τα πιει ας αφησει το τιμονι κ να παρει ενα ταξι.Μαγκια ειναι η ζωη,παιδια.Κ φορατε παντα κ το ρημαδι το κρανος,για αυτο το αγορασαμε!
    Κριμα για το παληκαρι!
    Moto Morini,moto di essere!
    http://morini350hellas.altervista.org/
    www.fisi.tv

Ειναι γλυκο το γκαζι... Το avatar του/της PriestBecause
    Mια καλη λυση να πατε καποιον σπιτι οταν εχει πιει ειναι να κανετε αυτο που εκανα εγω.Παω να συναντησω ενα φιλο μου σε ενα κλαμπ.Το παιδι μολις ειχε αγορασει το παπι του.Μου λεει το αλλο το παλικαρι πως ο αλλος ειχε πιει τις πουτανας και να μη τον αφησω να οδηγησει.Πεταγομαστε λοιπον απεναντι απο το μαγαζι για φαι και του λεω καποια βλακεια για να μου δωσει τα κλειδια να τα κραταω εγω.Οταν μου ζητησε τα κλειδια του λεω το εξης:η θα σε παω εγω η θα πας με τα ποδια τελειωσε!!!Τελικα μου ειπε οκ κ πηγα πρωτα τον εναν κ μετα τον αλλον.Βεβαια τη πατησα εγω γιατι με σταματησαν κατι στρουμφακια και δεν ειχα διπλωμα:a13: αλλα ευτυχως ηταν γνωστοι του πατερα μου κ τη γλυτωσα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από PriestBecause
    Mια καλη λυση να πατε καποιον σπιτι οταν εχει πιει ειναι να κανετε αυτο που εκανα εγω.Παω να συναντησω ενα φιλο μου σε ενα κλαμπ.Το παιδι μολις ειχε αγορασει το παπι του.Μου λεει το αλλο το παλικαρι πως ο αλλος ειχε πιει τις πουτανας και να μη τον αφησω να οδηγησει.Πεταγομαστε λοιπον απεναντι απο το μαγαζι για φαι και του λεω καποια βλακεια για να μου δωσει τα κλειδια να τα κραταω εγω.Οταν μου ζητησε τα κλειδια του λεω το εξης:η θα σε παω εγω η θα πας με τα ποδια τελειωσε!!!Τελικα μου ειπε οκ κ πηγα πρωτα τον εναν κ μετα τον αλλον.Βεβαια τη πατησα εγω γιατι με σταματησαν κατι στρουμφακια και δεν ειχα διπλωμα:a13: αλλα ευτυχως ηταν γνωστοι του πατερα μου κ τη γλυτωσα...
    τυχερος! να μην το ξανακανεις ομως...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 16/03/2010, 12:02
  2. prosekste mhn sas parei o ypnos ....
    από Anritsu στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 03/01/2007, 10:16
  3. Mhn Aφηνεισ Τισ Ευκαιριεσ Να Πανε Χαμενεσ.......
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/02/2005, 01:36
  4. Mhn To Χασει Κανεισ!!!!!!!!!!!
    από asprogerakatos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2005, 14:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας