Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 114

Θέμα: giati nomizete oti oi diabaseis einai grammi ekinisis???

Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
    τωρα σωθηκες ..........οι βρυκολακες κοιτουσαν εσενα μπας και δουν κανα κομμενο χερι,κεφαλι ,αντερο για να βγαλουν γουστα .........

ενταξει ο τυπος ηταν γκιοζης που την κοπανησε ........αλλα αυτα τα ζητηματα δεν λυνονται με μηνυσεις και αστυνομιες

Και με τι λύνονται ρε Γιώργη?? Μπουνιές & κλωτσές ??

Κάφρος με Αφρικάνα και κατά πάσα πιθ. χωρίς κράνος, τί να του πείς??

Περαστικά ρε κοπελίτσα και απο εμένα ..

Tip.. Αν την στίσεις στο ίδιο σημείο την ίδια ώρα πάνω-κάτω υπάρχει περίπτωση να τον ξαναπετύχεις ..μπορεί να πήγαινε στη δουλειά του ο μπαγλαμάς ..

καμμένος.. Το avatar του/της ronin1
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    καλα ο τυπος την εκανε μετα? απαραδεκτα μαλακας .... εχεις δικιο για το θεμα των διαβασεων , φωναζουμε συνεχεια για το ποσο μας αγνοουν οι κουτακηδες - ταριφες κ.τ.λ. και στις περισσοτερες περιπτωσεις κανουμε το ιδιο ακριβως στους πεζους...περαστικα σου...

ακομα δεν πιστευω οτι σηκωθηκε και εφυγε ο αρχιδας....μαλακας πρεπει να ητανε....12 χρονια καλλιτεχνικο πατιναζ , λαμπαδα πρεπει να εισαι κοπελια...μαλλον ηταν και τυφλος...

περαστικο σου και παλι
    +1000 για το πρωτο σκέλος της τοποθετησης....

εχω σκασει απτα γελια για το δευτερο...κ οντως τυφλος θα ητανε...

περαστικά πάντως..χοντρη μαλακια....αλλα δε σε φοβάμαι, εχεις φοβερη ψυχολογια...

Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
    Και με τι λύνονται ρε Γιώργη?? Μπουνιές & κλωτσές ??

Κάφρος με Αφρικάνα και κατά πάσα πιθ. χωρίς κράνος, τί να του πείς??

Περαστικά ρε κοπελίτσα και απο εμένα ..

Tip.. Αν την στίσεις στο ίδιο σημείο την ίδια ώρα πάνω-κάτω υπάρχει περίπτωση να τον ξαναπετύχεις ..μπορεί να πήγαινε στη δουλειά του ο μπαγλαμάς ..
    δεν υπερασπιζομαι σε καμια περιπτωση τον γκιοζη ,να το ξεκαθαρισω .........αλλα και μηνυση να του εκανε αυτος θα γινοταν περισσοτερο μαλακας .........το θεμα ειναι αν ......και πως μπορει να βαλει μυαλο αλλος ενας καγκουρας .

περαστικα σου! υπαρχουν κι οι ανεγκεφαλοι...

δεν υπερασπιζομαι σε καμια περιπτωση τον γκιοζη ,να το ξεκαθαρισω .........αλλα και μηνυση να του εκανε αυτος θα γινοταν περισσοτερο μαλακας .........το θεμα ειναι αν ......και πως μπορει να βαλει μυαλο αλλος ενας καγκουρας .

Δεν τίθεται θέμα υπεράσπισης ρε καρντάση , κατάλαβα...

Απλά υπάρχουν κάποιοι που καταλαβαίνουν και το μυαλό τους γυρίζει και άλλοι που είναι ντουβάρια τελείως..Ο συγκεκριμένος δηλαδή για να καταλάβει ότι χτύπησε την κοπελίτσα και την τραυμάτισε πρέπει να του το ζωγραφίσω για να καταλάβει να την πάει κάνα νοσοκομείο η έστω να δώσει ένα γαμημένο τηλέφωνο ?????

Νομίζω ότι σε κάτι τέτοιους τύπους πάει το ρητό " Αν δεν κατάλαβες δεν χρειάζεται να προσπαθώ να εξηγήσω , και αν προσπαθώ να εξηγήσω σημαίνει ότι δεν κατάλαβες"...

Παλαιό μέλος
    μη το χεσουμε τωρα .......αμεσως τους μπατσους να καλεσουμε

Ελεεινό σχόλιο... (you foul)

Με ξένο κώλο κι εγώ γίνομαι πούστης λέει μια παροιμία...

Θα μπορούσες έστω να το σώσεις ευχόμενος περαστικά στην κοπέλα αντί να σπεύσεις να προστατεύσεις το θύτη ουσιαστικά.

Επί της ουσίας νομίζω πως εφόσον υπήρξε εμφανής παράβαση, σωματική βλάβη και εγκατάλειψη θύματος μπορεί να γίνει μήνυση και μετά είναι δουλειά του νόμου να βρει στοιχεία κατηγορίας.

Αν και είναι δύσκολο χωρίς μάρτυρες ή έστω # κυκλοφορίας, μπορεί να διεκδικήσει η παθούσα τα έξοδα νοσηλείας, χαμένα μεροκάματα (αν είναι και εργαζόμενη) και επιπλέον ψυχική οδύνη/ηθική βλάβη.

Το να υπερασπίζεσαι τα δικαιώματα σου δεν είναι ρουφιανίκι αλλά ένδειξη συνειδητοποίησης και πολιτισμού.

περαστικά μικρή!

Ντάξει ρε παιδιά, μην πάρουμε και το κεφάλι του zolota! Τη θέση του την ξεκαθάρισε, είπε είναι γκιώζης ο τύπος. Έχω τύχει κι εγώ περίπτωση, ντάξει σπάνια, αλλά έχω τύχει περίπτωση όπου δεν χρειάστηκε αστυνομία, σχετικά δυνατού τράκου μεταξύ αμαξιών, ο άντρας οδηγός να φταίει κι η γυναίκα να μην φταίει, αλλά όλα καλά.

Και στο κάτω κάτω αν πήγαινε δικαστικά τη ρωτάτε την κοπέλα αν θα ήταν διατεθημένη να καλήψει τα έξοδα? Είναι σίγουρο πως θα τα εισέπρατε μετά? Δεν χρειάζεται πιστεύω να αναφερθώ στις καθηστερήσεις που τραβάει ο κόσμος για τα αυτονόητα στα δικαστήρια. Η αλήθεια βέβαια είναι πως ως ένα σημείο η αστυνομία έχει λόγο ύπαρξης, αλλά δεδομένης της ώρας και τοποθεσίας πόση ώρα θα έκαναν να έρθουν? Μην γίνουμε κι αμερικανάκια.

Λοιπόν, ο τύπος ήταν κάφρος ολκής. Να χτυπήσει πεζό, να είναι και μοτοσικλετιστής, να φταίει και να αφήσει κοπέλα αβοήθητη.......τι να λέμε.

Κοπελιά περαστικά και να ξέρεις πως τίποτα δεν είναι δεδομένο στην κίνηση στην Αθήνα. Ακόμη και σε δρόμο οικείο. Πάντως καλό είναι να κρατάς στοιχεία σε τέτοιες περιπτώσεις, όπως αριθμό κυκλοφορίας, ασφαλιστική εταιρεία κτλ. Να είσαι πιο υποψιασμένη κι όχι μόνον για μηχανές. Διότι όπως δυστυχώς διαπίστωσες η μηχανή είναι πιο ευάλωτη σε τέτοιες στενές επαφές με πεζό. Σε αυτοκίνητο όμως, ενδεχομένος ο άλλος να μην καταλάβει τίποτα.......οπότε να είσαι πιο υποψιασμένη.

Δυστυχώς κι εμείς οι μοτοσικλετιστές ξέρουμε πως την απίστευτη εκείνη φάση που θα είμαστε για λιγότερο από στιγμή χαλαροί θα μας συμβεί (μακριά από εμάς....) η στραβή.

Και πάλι σιδερένια.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Με μια δεκάρα τσακιστή..! Το avatar του/της kost rider
    2πλα και 3πλα θα τα περνε πισω οσα εξοδα και ναχε το δικαστηριο!με μια μηνυσουλα για τραυματισμο,εγκαταληψη,αντιθετο ρευμα,διαβαση πεζων κ.τ.λ θα του εσκιζες τον π@το!(μετα συγχωρησεως..)

περαστηκα σου και οπως ειπες και συ..ειναι ωραια να σεχουν στα οπα-οπα!!!ΟΠΑΑΑ!!!

Γρήγορα περαστικά κι αγύριστα !

Ρακό - μέλος Το avatar του/της villy
    Περαστικά σου!
    Παίζουμε?

Θέλω...
    Θέλω κι άλλες...
    Θέλω κι άλλες διακοπές...
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη............
    Θέλω κι άλλες διακοπές στη Κρήτη το καλοκαίριιιιιιιιιιιι......

Βόριο Μέλος Το avatar του/της symvoulos
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΅ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ΅
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ...
    ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ
    ΩΣ ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΟΣ

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Οι λογοι που μια μηχανή θα βγεί μπροστά απο τα αυτοκίνητα στα φανάρια, δεν είναι επειδή κάποιοι βιάζονται... τουναντίον ... οι περισσότεροι το κάνουν , για να μην εγκλωβιστούν ανάμεσα στα αυτοκίνητα καθώς ξεκινάνε και κινούνται οχι στην ευθεία αλλά αριστερά δεξιά (παρατηρήστε το!).
    Η τοποθέτηση αυτή των δικύκλων (μπροστά απο τα Ι.Χ.) αποδεδειγμένα διευκολύνει την κυκλοφορία των οχημάτων για πολλούς και διάφορους λόγους.

Μάλιστα είχε τοποθετηθεί και σαν αίτημα απο την ΜΟΤΟΕ (Έλα;... σοβαρά; ) για να δημιουργηθεί ειδικός χώρος στα φανάρια μπροστά για να σταματάνε οι μηχανές και να μην πατάνε τις διαγραμμίσεις των πεζών για να γίνει πραγματικότητα το παραπάνω.

Όσον αφορά το συμβάν.

Το λάθος είναι καθαρά του αναβάτη. Η αντίδραση να δεί τι έπαθε η μηχανή του , σε ενα σημείο είναι φυσιολογική (όλοι όταν πέφτουμε κοιτάμε την μηχανή μας αμέσως μετά! ) και προέρχεται απο το σοκ του ατυχήματος.

Εκεί όμως που έπρεπε να τον τρέξεις , είναι όταν αδιαφόρησε για εσένα. Εκεί με πρόφαση τραυματισμό (που μάλλον είχες) καλούσες αστυνομία και τον έτρεχες μέχρι την δευτέρα παρουσία (η μύνηση γίνεται αυταπάγγελτα σε περίπτωση τραυματισμού!) μιας και το έπαιξε "μάγκας".

Πάντως ενημερωτικά καλό ειναι να τσεκάρουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ , ακόμα και όταν έχουμε προτεραιότητα, γιατί αν συμβεί το κακό , άιντε να βρείς το δίκιο σου μετά. Όσο δίκιο και να έχεις.

Περαστικά εύχομαι και καλή ανάρρωση.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    καταρχήν περαστικά

κατά δεύτερον
    έλεγξε ίσως μέσω δικηγόρου αν μπορείς να πάρεις λεφτά από το επικουρικό ταμείο και
    δεύτερον η περίπτωση σου όπως προείπαν είναι τραυματισμός με εγκατάλειψη δηλαδή ένα πολύ σοβαρό ποινικό αδίκημα, μάλλον πρέπει να υποβάλλεις μήνυση.

περαστικά και πάλι

suggnwmi kiolas
    alla na paei na g@m*thei o m@l@k@s

re paidia egw sokaristika pio polu ap oti o blakakos me ti g@mwmixani tou
    pinakides itan arketa makria gia na dw k opws imoun den eixa kamia elpida na tis dw.....
    alla stin teliki ama ton kinigousa k filaki tha ton estelna
    xa!molis gurisa apo to nosokm k tha xreiastei polu kairo gia na ksanaperpatisw fusiologika

egw anarwtiemai i troxaia pou einai!!!
    kopse mia duo kliseis na matheutei k tha doume an tha sunexistei auto!!

panta prosexw perissotero tis mixanes ap ta koutakia k tin patisa apo mixani!!!!!

kapoios eipe na tin stisw se ekeino to simeio
    to skeftika alla o tupas ama suneiditopoiise ti ekane tha exei allaksei dromo
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Telika oi Rosoi einai poli brosta
    από xaris_sm στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 37
    Τελευταίο μήνυμα: 15/02/2006, 08:19
  2. Oi adres einai pio eksipnoi (Sic)
    από GeorgeFZR στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1