ελα Μητσε να δωσεις ''επαγγελματικη'' αυρα στο σχημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ....
![]()
![]()
![]()
σοβαρα ρε , ελα...τι σε ΄μποδαει?
ελα Μητσε να δωσεις ''επαγγελματικη'' αυρα στο σχημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΛΛΑ....
![]()
![]()
![]()
σοβαρα ρε , ελα...τι σε ΄μποδαει?
...παιδια ενας - ενας ...ολοι θα παιξουμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
OXI !!!
Λοιπον , Δευτερα θα κοψω τον κολο μου να ερθω Δελεαρ...για να με γνωρισετε θα κραταω ενα πεϊνιρλι με κιμα και θα ειμαι ντυμενος σε συλ disco freak του 70...
Σχετικα με το studio...αφου ολοι μπορουν και ερχοντε Δελεαρ , λογικα ποιστευω οτι βολευει για κατι εκει κοντα...
ειπωθηκε κατι για ενα studio στην Κυψελης ...ρωτησα εναν φιλο κατοικο της περιοχης και κιθαριστα (οχι αλλοι κιθαριστες!!!) και δεν μου ειπε τα καλυτερα...
...αντιθετως μου προτεινε ενα αλλο κοντα στην πλατεια Κυψελης...το matrix studio , μιλησα μαζι τους και χρεωνουν 13€ την ωρα , παιζουν marshall και m.boogie ενισχυτες , dw ντραμς και γενικα απο εξοπλισμο δεν θα ψαχνομαστε.
Ενημερωτικα το διωρο 19:30 - 21:30 την Δευτερα δεν ειναι κλεισμενο...![]()
Προτεινω...
Ειτε μεχρι το τελος της εβδομαδας να δουμε αν μπορουμε να μαζευτουμε την Δευτερα( η οποια αλλη μερα) ολοι και να παμε να παιξουμε χυμα
Ειτε να συναντηθουμε Δευτερα στο δελεαρ να παμε να τσκαρουμε και τα δυο studio's και να κανονισουμε αλλη φορα...(για αυτο δεν χρειαζεται να εχουμε απαρτια)
Ειτε δεν ξερω ...πειτε και εσεις κατι...
μονο μην μας πιασει μουχλα , γιατι αυτα τα πραγματα θελουν να κουνηθουμε και λιγο...![]()
αντε μιλατε ...συμμετοχες , μερες που μπορειτε , προτασεις - αντιπροτασεις διαφωνιες , μπινελικια...οτι θελετε πειτε...![]()
γ@μηθηκ@με στις συμμετοχες βλεπω...![]()
Είμαι μέσα.Θα έρθω στο Δέλεαρ κατά τις 9(Δευτέρα πάντα,έτσιγιατί νωρίτερα μού είναι αδύνατον.
Οπως λέγαμε και με τον gcrook,άμα γουστάρει κανείς ας φέρει κανα οργανάκι έτσι για να μάς ανοίξει η όρεξη.
Εγώ θα έχω μια κιθάρα στο αυτοκίνητο.Αντε να δούμε
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
-------------------------------------------------------------------
[FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]
vangelis , αν θυμαμε καλα εχεις μια PRS? την ειχα δει στο post απο τον Πορο...αν ειναι την φερεις ενημερωσε να εχω υπογλωσια μαζι μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Είμαι μέσα.Θα έρθω στο Δέλεαρ κατά τις 9(Δευτέρα πάντα,έτσιγιατί νωρίτερα μού είναι αδύνατον.
Οπως λέγαμε και με τον gcrook,άμα γουστάρει κανείς ας φέρει κανα οργανάκι έτσι για να μάς ανοίξει η όρεξη.
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
![]()
Κι εγώ άντε πές και φέρνω το Fantom μαζί! (Να έρθω με το αμάξι δηλαδή...)
ΠΟΥ ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΘΑ ΤΟ ΣΥΝΔΕΣΩ?![]()
![]()
Μην απαντήσει κανείς τον δάγκωσα!![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εννοούσα κλασσική.Τώρα,να φέρω την PRS,πολύ ευχαρίστως αλλά για ενισχυτή,μού είναι δύσκολο.Δεν ξέρω...ό,τι πείτε.
Αν ο Dim Chios φέρει το εργαλείο,την φέρνω σούρνοντας!!!
Θα χρειαστούμε μηχανήματα όμως γαμώτο.
Για ρίχτε καμμιά ιδέα![]()
![]()
moto perpetuo
Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
hasta luego.
Nαι παιδια και εγω εκκλησιαστικο οργανο παιζω , να το φερω?![]()
Δεν ξερω τι παιζει με το δελεαρ και ποσο ανεκτικοι ειναι οι τυποι...:smilea:
Εχω μια line6 ηλ.κιθαρα και σχεδον καθολου ενισχυτη...(ειναι πολυ παλιος 15W με ενα καρο προβληματα...)
Μπορει να δανειστω μια ακουστικη ...θα δουμε..![]()
Ούτε κι εγώ ξέρω πόση ακριβώς ανέχεια υπάρχει για τέτοια,πάντως τις ,απ' ό,τι έχω δει,το φόρουμ κάνει κατάληψη εκεί τις Δευτέρες!Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Nαι παιδια και εγω εκκλησιαστικο οργανο παιζω , να το φερω?![]()
Δεν ξερω τι παιζει με το δελεαρ και ποσο ανεκτικοι ειναι οι τυποι...:smilea:
Εχω μια line6 ηλ.κιθαρα και σχεδον καθολου ενισχυτη...(ειναι πολυ παλιος 15W με ενα καρο προβληματα...)
Μπορει να δανειστω μια ακουστικη ...θα δουμε..![]()
Πάντως για μένα το καλύτερο θα ήταν να βρεθούν κανα δυο,άντε και τρία,ακουστικά όργανα και ό,τι γίνει ας γίνει στο χύμα.Ωραία θά' ναι.
Θα μπορούσε και ο DimChios να πάρει τη νταλίκα και να φέρει το πιάνο![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Ούτε κι εγώ ξέρω πόση ακριβώς ανέχεια υπάρχει για τέτοια,πάντως τις ,απ' ό,τι έχω δει,το φόρουμ κάνει κατάληψη εκεί τις Δευτέρες!
Πάντως για μένα το καλύτερο θα ήταν να βρεθούν κανα δυο,άντε και τρία,ακουστικά όργανα και ό,τι γίνει ας γίνει στο χύμα.Ωραία θά' ναι.
Θα μπορούσε και ο DimChios να πάρει τη νταλίκα και να φέρει το πιάνο![]()
![]()
Λοιπόν το αποφάσισα! Θα φέρω το ντέφι....
ΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ ΨΑΧΤΕ ΕΣΕΙΣ!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ ΨΑΧΤΕ ΕΣΕΙΣ!
TROOPEEEEER!
moto perpetuo
hasta luego.
TROOPEEEEER!
Ε, όχι, 'ντάξ....![]()
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ!
![]()
Ρε να φερω τελικα κιθαρα και ενισχυτη την Δευτερα Δελεαρ να τα χωσουμε; (το μαγαζι δεν χαλιεται μετα τις 22:30 - 23:00 που την κανει ο προισταμενος) , το ρωτησα τις προαλλες αυτο.
Αν και γενικα αυτοι δεν εχουν προβλημα.
Αλλωστε τις Δευτερες μονο εμεις ειμαστε αντε και κανα-δυο ακομα "παρεες" (ανω των 70) .
Μην ερθω με αμαξι τζαμπα και βερεσε.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Φέρε πράμα φέρε!!!
Να φέρει κι ο el hymador τα υπογλώσσια![]()
![]()
![]()
moto perpetuo
hasta luego.
Ελπιζω να περισσεψει κανενα....Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
![]()
![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
αμα φερεις την PRS , θα τα χρειαστω...θα παθω καναΑρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
Φέρε πράμα φέρε!!!
![]()
![]()
Αν καβατζωθουμε και με ενισχυτη απο τον gcrook , να φερω και εγω την ηλεκτρικη να κανουμε αλαξοκαλωδιες!![]()
![]()