Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 24

Θέμα: e...re...kaimeni mana..

moda banana Το avatar του/της monstermind

e...re...kaimeni mana..

ti pernaei i kaimeni... oi dio megaloi tis gioi exoun sport mixanakia...

asximo pragma... na vlepeis ton aderfo sou mprosta sou na peftei se eksodo ethnikis ... kai na prepei na frenareis se strofi me glistero odostroma me xaliki kai xwmata apo petamena mpaza gia na min peraseis apo panw tou... na kratiseis ton elegxo ekei pou enas pio empeiros odigos ton exase...

gamw tin ellada mou...

den exw zisei tragiki empeiria... me diko mou anthropo mixanobio... kai den thelw na zisw...
    auti einai i apantisi se osous me rwtane giati pigainw taksidia monos mou...

glistero odostroma me xaliki kai xwmata apo petamena mpaza se eksodo ethnikis...

spasmena plastika kai ena gdarmeno tzin... i zimia... tpt gia alli mia fora...

na tw pw omos??? tha to pw....
    mexri pote tha xamogelaei i tixi???

go copana... copacabana! Το avatar του/της periklisk
    Έπεσε ο αδελφός σου???? Περαστικά man!!!!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

δεν επέστρεψα
    περαστικά και προσοχή

ήρθαν μέρες καλές... Το avatar του/της nimbus

Re: e...re...kaimeni mana..

Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
    ti pernaei i kaimeni... oi dio megaloi tis gioi exoun sport mixanakia...

asximo pragma... na vlepeis ton aderfo sou mprosta sou na peftei se eksodo ethnikis ... kai na prepei na frenareis se strofi me glistero odostroma me xaliki kai xwmata apo petamena mpaza gia na min peraseis apo panw tou... na kratiseis ton elegxo ekei pou enas pio empeiros odigos ton exase...

gamw tin ellada mou...

den exw zisei tragiki empeiria... me diko mou anthropo mixanobio... kai den thelw na zisw...
    auti einai i apantisi se osous me rwtane giati pigainw taksidia monos mou...

glistero odostroma me xaliki kai xwmata apo petamena mpaza se eksodo ethnikis...

spasmena plastika kai ena gdarmeno tzin... i zimia... tpt gia alli mia fora...

ΑΔΙΚΟ ΕΧΕΙΣ? ΤΑ ΜΟΝΑΧΙΚΑ ΤΑΞΙΔΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΙ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ. ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΩΡΙΜΑΣΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ. Η ΠΑΡΕΑ, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΤΡΟΠΟ ΤΑΞΙΔΙΟΥ, ΠΟΥ ΑΝ ΜΗΝ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΤΑΞΙΔΙΑ...ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΝΩΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ. ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΒΑΘΥ....
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...
    ...life is life out there...

nimbus

Madness? THIS IS SPARTA!! Το avatar του/της Wizard13

Re: e...re...kaimeni mana..

Αρχικά δημιουργήθηκε από monstermind
    Yπάρχει και το μισογεμάτο ποτήρι...

Αυτή τη φορά δε σου χαμογέλασε η τύχη, αλλά η ατυχία. Απλά δεν ήταν μεγάλη...

Το θεωρείς τύχη αυτό που έγινε? Όχι φυσικά. Ατυχία ήταν, απλά ευτυχώς δεν ήσουν πολύ άτυχος
    Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
    [font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]

Παλαιό μέλος
    ..ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΕΙ Η ΤΥΧΗ???......

Συνηθισμένη ερώτηση χωρίς ομως απάντηση.
    Για άλλους αποτελει σοβαρο λόγο να διακοψουν την οποια σχέση τους με τις μοτο. Και για άλλους, λογο να συνεχίσουν να τις καβαλένε.
    Το να απομονώνεσαι ομως και να ταξιδεύεις μόνος, δεν ειναι παντα η σωστη λύση. Αν παλι ετσι αισθανεσαι καλως..
    Εγώ αυτο που πιστεύω ειναι οτι η μηχανή ειναι για ένα ατομο. ΕΣΥ την πήρες και ΕΣΥ την διαλλεξες για τους ΔΙΚΟΥΣ σου λογους και ΕΣΥ θα την χαρεις! Αλλα μην ξεχνας οτι ο ανθρωπος δεν ειναι μοναχικό πλασμα. Εχει ανάγκη να βρίσκεται και με αλλους ομοειδεις ανθρώπους. Γι'αυτο και τα ομαδικα ταξίδια.
    Γιατι μην ξεχνας οτι σε μια δύσκολη στιγμή (χτύπα ξύλο) οι συνταξιδιώτες σου θα σε βοήθησουν και σπανια ενας ξενος...

Περαστικά στον αδελφο σου!!!!!!

Περαστικά...

...στον αδερφό σου!!!
    Στο δρόμο δέ πρέπει να οδηγάμε επειδή ξέρουμε πώς είμαστε τυχεροί και πως σε μας σπάνια συμβαίνουν ατυχήματα!!!
    Όλος ο κόσμος είναι επιρρεπής σε οτιδήποτε!!!
    Προσοχή χρειάζεται και αυτοσυγκέντρωση! Μή ξεχνάμε πως πάνω στη μηχανή είμαστε εκτεθιμένοι 100%!!!!

Όπως επίση θα συμφωνήσω με την alma στο θέμα του ότι δέ χρειάζεται να οδηγείς μόνος σου για να αποφεύγεις τέτοιου είδους ατυχήματα. Σκέψου ο αδερφός σου να ήταν μόνος του!! Ποιός και πότε θα σταμάταγε να τον βοηθήσει και να δεί άν είναι καλά????

Όσο για τους δρόμους της Elladas δέ το συζητώ!

Και πάλι περαστικά του και ποτέ ξανά!!
    SARCASM / because beating the shit out of people is illegal

Δε μπορώ να τα κάνω quote όλα!!!!

Συμφωνώ!!! Περαστικά και πάλι!!!!!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΤΙ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΠΙΚΡΑ. ΕΙΤΕ ΦΤΑΙΣ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ...ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ...:"ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ...ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΣ..." ΚΙ ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΕΞΗΓΕΙΣ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΣΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ...ΟΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ, ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ "ΑΨΥΧΟ", ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΣ ΣΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΣ....
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Madness? THIS IS SPARTA!! Το avatar του/της Wizard13
    Επειδή αυτό το έχω ακούσει πολλές φορές αλλά οι περισσότεροι το κατανούν λάθος, που ακριβώς είναι πιό ασφαλές το αυτοκίνητο???

ΜΟΝΟ στην περίπτωση που θα τρακάρεις. Εκεί συνήθως με τη μοτο έχεις πρόβλημα.

Τι γίνεται όμως με όλες τις άλλες περιπτώσεις που δεν τρακάρει και θα τράκαρες αν είχες αυτοκίνητο?
    Τι γίνεται που οι μοτό φρενάρουν στα 2/3 της απόστασης ενός αυτο?
    Τι γίνεται που αν κάποιος σε κλείσει, η μοτό έχεις πολλές περισσότερες πιθανότητες να περάσει?
    Τι γίνεται που λόγο κίνησης οι οδηγοί αυτο είναι πολύ πιο εκνευρισμένοι και απρόσεκτοι?

Δε νομίζω ότι μια στατιστική ατυχημάτων μπορεί να δείξει και πολλά... Οι λόγοι είναι πολλοί. Επίπεδο οδηγών, ασφαλτοτάπητας, συνθήκες... Εγώ κρίνω από τον εαυτό μου πάντως. Θεωρώ ότι οδηγώ πολύ προσεκτικά και έχω 2 πτώσεις (φυσικά από μαλακίες άλλων, αλλά αυτό δεν έχει σημασία) μέσα σε 10 χρόνια οδήγησης. Αν ακολουθήσουμε τη στατιστική που λέει ότι έχουμε ένα ατύχημα κάθε 2 χρόνια, τότε κάποιοι άλλοι πέφτουν πολύ συχνά για να βγει αυτός ο μέσος όρος :wacko:

Να έχεται στο νου σας, ότι εμείς δεν έχουμε ΠΟΤΕ δίκιο... Το δίκιο είναι για τους κληρονόμους που λέει και ένας φίλος.

Αλλά πέραν από τα ατυχήματα της πόλης, εμείς έχουμε και αυτά της γρήγορης οδήγησης. Οπότε εδώ η στατιστική μπερδεύεται ακόμα περισσότερο. Πόσοι από εμάς έχουν μηχανές για να βγαίνουν βόλτες στα στροφιλίκια? Πόσα αυτοκίνητα κάνουν το ίδιο? Μήπως τελικά θα έπρεπε να μετράμε τα παπάκια με τα αυτοκίνητα μαζί? Και οι άλλες μοτό να μπαίνουν χωριστά?

Πολλά... Μην ακούτε τι λέγεται γύρω σας. Απλά προσέχετε όσο μπορείτε και να οδηγείτε με σύνεση. Από εκεί και πέρα καθόμαστε σε 2 ρόδες και πέφτουν...
    Wizard! "Έν οίδα, ότι ουδέν οίδα" - Σωκράτης (469πΧ - 399πΧ)
    [font=Geneva]Το να είσαι το παράδειγμα δεν είναι ο κατάλληλος τρόπος να φτάσεις ψηλά, είναι ο μόνος τρόπος - Albert Einstein (1879-1955)[/font]

Sumfwnw me ton wiz.....

Sthn energhtikh asfaleia (apofugh atuxhmatos) oi motosukletes upertairoun.....

Sthn pa8htikh..... asta.....

Opote prosoxh kai kalo ntusimo!!! ....gia na meiwsoume thn pi8anothta na sumboun ta xeirotera!!!
    ΟΞΩ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΙΕΝ!!!!

ΜΑ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΞ ΙΔΙΩΝ...ΚΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΞΕΤΥΛΙΓΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΒΙΩΜΑΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ, ΜΑΣ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ. ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ. ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΔΕΝ ΠΑΥΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΥΧΗΜΑ ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΗΧΑΝΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΦΡΙΚΑΡΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ. ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ. ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ, ΣΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΔΙΚΟ, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΙΣΟΥΝ, ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ, ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΘΛΙΒΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ'ΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ. ΤΑ ΔΕ ΠΑΠΑΚΙΑ ΜΟΝΙΜΩΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ...
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

Αρχικά δημιουργήθηκε από Wizard13
    Επειδή αυτό το έχω ακούσει πολλές φορές αλλά οι περισσότεροι το κατανούν λάθος, που ακριβώς είναι πιό ασφαλές το αυτοκίνητο???

ΜΟΝΟ στην περίπτωση που θα τρακάρεις. Εκεί συνήθως με τη μοτο έχεις πρόβλημα.

Τι γίνεται όμως με όλες τις άλλες περιπτώσεις που δεν τρακάρει και θα τράκαρες αν είχες αυτοκίνητο?
    Τι γίνεται που οι μοτό φρενάρουν στα 2/3 της απόστασης ενός αυτο?
    Τι γίνεται που αν κάποιος σε κλείσει, η μοτό έχεις πολλές περισσότερες πιθανότητες να περάσει?
    Τι γίνεται που λόγο κίνησης οι οδηγοί αυτο είναι πολύ πιο εκνευρισμένοι και απρόσεκτοι?

Δε νομίζω ότι μια στατιστική ατυχημάτων μπορεί να δείξει και πολλά... Οι λόγοι είναι πολλοί. Επίπεδο οδηγών, ασφαλτοτάπητας, συνθήκες... Εγώ κρίνω από τον εαυτό μου πάντως. Θεωρώ ότι οδηγώ πολύ προσεκτικά και έχω 2 πτώσεις (φυσικά από μαλακίες άλλων, αλλά αυτό δεν έχει σημασία) μέσα σε 10 χρόνια οδήγησης. Αν ακολουθήσουμε τη στατιστική που λέει ότι έχουμε ένα ατύχημα κάθε 2 χρόνια, τότε κάποιοι άλλοι πέφτουν πολύ συχνά για να βγει αυτός ο μέσος όρος :wacko:

Να έχεται στο νου σας, ότι εμείς δεν έχουμε ΠΟΤΕ δίκιο... Το δίκιο είναι για τους κληρονόμους που λέει και ένας φίλος.

Αλλά πέραν από τα ατυχήματα της πόλης, εμείς έχουμε και αυτά της γρήγορης οδήγησης. Οπότε εδώ η στατιστική μπερδεύεται ακόμα περισσότερο. Πόσοι από εμάς έχουν μηχανές για να βγαίνουν βόλτες στα στροφιλίκια? Πόσα αυτοκίνητα κάνουν το ίδιο? Μήπως τελικά θα έπρεπε να μετράμε τα παπάκια με τα αυτοκίνητα μαζί? Και οι άλλες μοτό να μπαίνουν χωριστά?

Πολλά... Μην ακούτε τι λέγεται γύρω σας. Απλά προσέχετε όσο μπορείτε και να οδηγείτε με σύνεση. Από εκεί και πέρα καθόμαστε σε 2 ρόδες και πέφτουν...

WIZ... ΣΥΜΦΩΝΩ. ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ. ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙ, ΗΤΑΝ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΟΝΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΝΑ ΠΡΟΛΛΑΒΟΥΝ ΤΙ? ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ....ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ. ΑΠΟ ΜΙΚΡΑ ΚΙ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ...
    ...you people...
    ..ready to smile...
    ...speak to the wind...
    ...open your wings...
    ...ready to fly...

nimbus

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ

ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΟΛΤΑ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ!ΝΑΙ ΔΕ ΛΕΩ ΚΑΙ ΓΩ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗ ΜΟΥ ΤΥΧΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!
    ΜΟΥ ΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΛΛΗΣΕΙ ΤΟ ΧΤ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ!ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑ ΤΗΝ DYNAMIC HELP ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΘΗΚΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ?
    ΤΙΣ ΠΡΟΑΛΛΕΣ ΕΣΠΑΣΕ Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΣΟΥΝΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΕΙ ΓΥΡΩ!ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ?ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΙΖΕ?ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΣΧΟΙΝΙ!
    ΚΑΙ ΔΕ ΛΕΩ ΓΙΑ ΠΕΣΙΜΑΤΑ ΕΤΣΙ?ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΚΑΝ!
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΙΑ ΜΑΚΡΙΝΗ ΒΟΛΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ!ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!!

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

ΜΟΝΣΤΕΡ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ.
    ΟΤΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΤΙΓΜΕΣ,ΨΥΧΡΑΙΜΑ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ..
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΛΑΛΗΣΑΝΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΗΟ ΣΕ ΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ.
    ΑΛΛΑ Κ ΣΥ ΠΡΕΠΕΙ, ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΑΛΛΟΝ Η ΗΤΤΟΝ,ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΣΑΙ ΕΧΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ "ΣΥΜΒΑΝΤΑ"...

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ...

ΜΗ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝ ΘΕΡΜΩ....

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. re paidia
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2009, 02:35
  2. re paidia
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 13/02/2004, 10:10
  3. Re dit........
    από ctpanoramix στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/01/2004, 18:53
  4. To gramma tis pontias manas... (Syggnomi Petri)
    από delichoussein στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 16:06
  5. re einai xenerotoi toutoi edo sas leoooooo
    από Todi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 20:35

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας