Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 35 από 35

Θέμα: Gsx1400 ή Cbf1000

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    ναι αυτο που λεει ο Αρης λεω για το βαρος

με το δικο μου εχω προβλημα να κρατησω κατω το εμπρος μερος με τις 2 πρωτες ταχυτητες και ετσι κοβω λιγο γκαζι αναγκαστικα.

εκει με περναει το 749 του φιλου μου και μονο στη 3η-4η τον "μαζευω"

χχμμ οντως το παπι μου εχει δυναμη ψηλα...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6

Προσωπικά πάντως δεν πιστεύω ότι ένα Z750 μπορεί να καθήσει δίπλα σε μεγάλο μηχανάκι (1200+)
    ειναι δυσκολο… αλλα με καλο αναβατη ολα γινονται.... απο τη αλλη ΛΙΓΟΙ κατοχοι μηχανων 1200+ ξερουν να κανουν εκκινήσεις σε φαναρι αμα ρωτας τη γνωμη μου... (αλλα και λιγοτεροι κατοχοι Ζ750 θα μου πεις )

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Ετσι ειναι idi, to Z ειναι και λίγο 'κοντό' δεν μπορείς να ξαπλώσεις και πολύ αφού το τιμόνι ειναι πολύ κοντά σου, ωστε να βαλεις βάρος εμπρός και ο άλλος ειναι ξάπλα πανω στο μηχανακι και φευγει σφαίρα χωρίς σούζες.

Το δίχρονο όταν μπεί στις στροφές που συντονίζεται η εξάτμιση δεν το πιάνει τίποτα!!

Το ερώτημα ειναι το εξής: Εχουν μείνει ZRX στην Τεομοτό???

Αυτο ειναι μηχανάκι για εκκινήσεις, και ροπή! Και βόλτα και απ όλα, στην πίστα και στα κλειστά όμως ειναι δύσκολο.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ειναι δυσκολο αλλα με καλο αναβατη ολα γινονται.... απο τη αλλη ΛΙΓΟΙ κατοχοι μηχανων 1200+ ξερουν να κανουν εκινησεις σε φαναρι αμα ρωτας τη γνωμη μου... (αλλα και λιγοτεροι κατοχοι Ζ750 θα μου πεις )
    Εκεί είναι το κόλπο idi!
    Με ενα απο τα τέρατα για τα οποία υποτίθεται οτι μιλάγαμε ειναι πανευκολο για οποιονδήποτε να ξεκινήσει καλά.
    Ούτε να εχεις στροφες χρειάζεται ούτε τίποτα, απλά ξεκινάς σχεδόν τέρμα γκάζι με 2000 στροφές και φευγει καλά.

Παρα πολύ καλό στις εκκινήσεις ειναι και το K1200R (πουντος πουντος?)που ειναι μακρύ και ροπάτο και φευγει σφαίρα. Τσίγκλησα εναν μια φορά, και τον επιασα στον ύπνο, αλλά δεν κράτησε πολύ
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

beer drinker Το avatar του/της nakedorange
    αν προλαβεις κανενα ..δες και αυτο..

Aprilia Falco με μόλις 7.500 ευρώ!

BEST BUY

Μπορεί η παραγωγή του Falco να έχει σταματήσει, όμως αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορείτε να το αποκτήσετε και μάλιστα καινούργιο! Τα τελευταία 4 κομμάτια περιμένουν τον τυχερό ιδιοκτήτη τους στην αποθήκη της Aprilia και μάλιστα σε τιμή-έκπληξη. Οπότε, τρέξτε να προλάβετε.

Ποιος θα το περίμενε; Ένα μοντέλο του οποίου η παραγωγή έχει σταματήσει εδώ και περίπου 2 χρόνια, να βρίσκεται και πάλι έτοιμο να κυκλοφορήσει στους δρόμους! Εντάξει, μιλάμε για μόλις 4 κομμάτια, αλλά για εκείνον που είναι διατεθειμένος να γλιτώσει στην ουσία 4.000 ευρώ, τότε πρόκειται για πραγματική ευκαιρία.

Πρόκειται, λοιπόν, για 4 Aprilia SL1000 Falco, τα οποία είχαν παραμείνει σαν στοκ και τα οποία τώρα πουλιούνται σχεδόν…τσάμπα. Είναι μοντέλα του 2003, με μηδέν φυσικά χιλιόμετρα στο κοντέρ και σε χρωματισμούς μπορντό-μαύρου (το 1) και κόκκινου (τα τρία).

Το Falco ήταν στην ουσία ένα…Mille βασισμένο όμως σε μία περισσότερο sport-touring συνταγή. Το ατού του ήταν φυσικά το δικύλινδρο μοτέρ, δανεισμένο από το Supersport αδελφάκι του, το οποίο τοποθετήθηκε μέσα σε ένα πανέμορφο αλουμινένιο πλαίσιο με λιγότερες πλαστικές επιφάνειες, μεγαλύτερη ζελατίνα και περισσότερο εργονομική σχεδίαση στη τιμή των 7.500 € περίπου.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	apriliafalco4.jpg 
Προβολές:	94 
Μέγεθος:	55,4 KB 
ID:	80264

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. gsx1400 vs cb 1300
    από adam13 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2007, 08:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα