Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 163

Θέμα: Ποιούς μισείτε?

Μη μιλατε κρυφα, σας ακουω.

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR600R
    Μη μιλατε κρυφα, σας ακουω.
    Μήπως μας βλέπεις κι όλας?Ρε μανία με τις κάμερες....
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

Eχω διαγαλαξιακη αντιληψη.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Brolas
    Συμφωνώ μαζί σου σε ένα μεγάλο ποσοστό μα δεν πιστευέις πως είναι κρίμα να έχεις μια r1 και να την χαραμίζεις στις καφετέριες από να την απολάυσεις σε σε μεγάλες ταχύτητες?Έτσι και αλλιώς για αυτό την φτιάξανε οι ιάπωνες.Αν τις έφτιαχναν για να πηγαίνεις μόνο για καφέ θα έκαναν τις παρουσιάσεις στο θησείο.
    Kοιτα λιγο γυρω σου...οτι νοημα εχει να κυκλοφορουν στην Αθηνα SUV,Ferrari,Porsche,LC8 adventure και αλλα που δεν μου'ρχονται τωρα....

Αλλο τοσο νοημα εχει και αυτο που λες...

Αρκετα τα γελια ας σοβαρευτουμε.

Αγαπατε αλληλους

Θα ελεγα καποιο εδαφιο αλλα δε ξερω.

Kawasaki for life... Το avatar του/της Brolas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
    Kοιτα λιγο γυρω σου...οτι νοημα εχει να κυκλοφορουν στην Αθηνα SUV,Ferrari,Porsche,LC8 adventure και αλλα που δεν μου'ρχονται τωρα....

Αλλο τοσο νοημα εχει και αυτο που λες...
    Μπορεί όλα αυτά που λέω να μην έχουν νόημα για σένα,όμως επειδή οι περισσότεροι έχουν ξεφύγει και πάνε με το τζιπ στο κέντρο,δεν θα ξεφύγω και εγώ είτε με το να μποτιλιαρίζω τους δρόμους με τζιπ αλλά ούτε με το να ψήνομαι από έναν 1000άρη κινητήρα από κάτω μου μέσα στην Αθήνα.
    Ο ΘΕΟΣ ΣΥΓΧΩΡΕΙ,Η KAWASAKI ΟΧΙ...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

εγω

μισω μονο όσους δεν οδηγάνε ΚΤΜ ...

ολοι οι αλλοι είναι γαμω τα παιδια..:hypnotize

Re: Ποιούς μισείτε?

Είναι αυτοί που νομίζουν πως τα χιλιάρια φτιάχτηκαν για καφέ στο κολωνάκι
    εγώ πάλι μισώ τα στερεότυπα και τα κολλήματα...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

εγω καποτε μισουσα αλλα πλεον γελαω με τουσ μπαρμπαδες καθε ηλικιας που αποφασισαν να παρουν μηχανακι για τον οποιδηποτε λογο(υπαρξιακο,οικονομικο και παει λεγοντας)που νευριαζουν και βριζουν και κατακρινουν τα καγκουρακια επειδη ακριβως οπωσ αναφερθηκε παραπανω ζηλευον υτα που μπορουν α καγκυρακια ενω αυτοι οχι. ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ...

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    αν ο μαλακας-καγκουρας-επιδιξιομανης δεν με βαζει σε κινδυνο τοτε δεν με νοιαζει..
    αυτος κινδυνευει να σκοτωθει και να διαλυσει τη μηχανη του..
    ολοι μπορουμε να γινουμε μαλακες και ολες οι μηχανες φτιαχτηκαν για μαλακιες..κ με ενα on-offακι 250 μπρορεις να σαι χαρος..
    θα χρησιμοποιησω μια παροιμια: μακρια απ τον κωλο μας κι οπου θελει ας ειναι :o
    αν αυτος 5 το πρωι που δεν υπαρχει ανθρωπος σε εναν απομονωμενο δρομο και κανει τις μαλακιες του τι με πειραζει εμενα?
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

KTM ως το κοκκαλο Το avatar του/της OzZzZzY
    οσο γι αυτους που αγοραζουν μηχανη για τη φιγουρα (συνηθως ειναι κατι ducatades :rotflmao: ) πιστευω ειναι λιγο κομπλεξικο να τους βρυζεις..κι αυτο το χω διαπιστωσει απο το οτι συνηθως τα μπινελικια εκστομιζονται απο ατομα με χειροτερες μηχανες.. αυτα
    Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος ) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Re: Ποιούς μισείτε?

Ποιόν τύπο μοτοσυκλετιστή δεν συμπαθείτε καθόλου?Εγώ προσωπικά δεν πάω καθόλου,μα καθόλου,τους κάγκουρες και αυτούς που δεν ξέρουν γιατί καβαλάν την μηχανή...Είναι αυτοί που νομίζουν πως τα χιλιάρια φτιάχτηκαν για καφέ στο κολωνάκι... Γενικά θεωρώ πως η μηχανή είναι τρόπος ζωής και όχι τρόπος επίδειξης... Ακούω...

....δεν μισω κανεναν.Τους συμπαθω ολους.

ΟΟΟΟΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜΜ

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	budha.jpg 
Προβολές:	183 
Μέγεθος:	22,2 KB 
ID:	80934

Re: Re: Re: Re: Re: Ποιούς μισείτε?

Εγώ προσωπικά θεωρώ κάγκουρα όχι αυτόν που κάνει διάφορα κόλπα π.χ.σούζα αλλά αυτόν που θα τα κάνει σε μία λεωφόρο γεμάτη με πεζούς και ανθρώπους που δεν φταίνε τίποτα αν γίνει η στραβή.
    ΑΚΡΙΒΩΣ αυτό...

Δεν παει να είναι και ο Rossi, αν κάνει μαλακίες μέσα στον κόσμο, είναι κάγκουρας (αν και δεν μου αρέσει ο όρος κάγκουρας, προτιμώ το μαλ@κ@ς..)
    Γιατί ποιός του εγγυάται οτι δεν θα πεταχτεί στον δρόμο ενα πιτσιρίκι, ή ενας παππούς? (ή ηλίθιος οδηγός..) ΚΑΝΕΙΣ!
    Και αν γίνει η μαλακία, τι θα πάει να πει στην Μάνα του παιδιού? τίποτα, θα βάλει το κεφάλι κάτω, θα έχει τύψεις για λίγο, και μετά θα ανυσηχεί για την ζημιά που έπαθε η μηχανή του...

Αυτό με τις καφετέριες δε νομίζω οτι στέκει ρε παιδιά, και εγω με την μηχανή πηγαίνω, με τι να πάω με τα πόδια? και αφού ΜΠΟΡΩ να την παρκάρω απέξω (να την προσέχω κιόλας..) το κάνω.

Αυτά που μισώ εγω είναι 2:

Οι ΨΕΥΤΟμηχανόβιοι, κάτι κουστουμαρισμένοι, χωρίς κράνος, με μαύρο γυαλί και λαδωμένο μαλλί, που κυκλοφορούν με Varadero και παρόμοια (δεν εχω κάτι με το Varadero, με τους οδηγούς τα έχω..) και τα χρησιμοποιούν για δουλειά-σπίτι-καφέ.
    και σου πουλάνε και ενα τουπέ υψηλού επιπέδου, και σου δίνουν και συμβουλές!
    (σημείωση: το μαύρο γυαλί βγαίνει ΜΟΝΟ αφού βραδυάσει για τα καλά..)

ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ παπάκι με κομένη/τρυπημένη/αλλαγμένη εξάτμιση, τις ώρες κοινής ησυχίας, που περνάει με πρώτη και 500.000 στροφές, την ώρα που ξεκουράζομαι.
    Που πάει ο μ@λ@κ@ς μέσα στην πόλη, να του πούμε μπράβο? να δούμε τα 7.5 άλογα σε πλήρη ανάπτυξη?
    Δεν με πειράζει που έβαλε, οτι σκατά έβαλε, για εξάτμιση. Με πειράζει που έρχεται κάτω απο το παράθυρό μου για να ανοίξει το σκατόγκαζό του.

Εμένα το μόνο που με ενοχλεί και παράλληλα δυσκολεύει την οδήγησή μου και των άλλων είναι όταν 2 μηχανάκια (κυρίως παπιά αλλά όχι μόνο) πάνε δίπλα δίπλα με 10 χιλιόμετρα και πιάνουν την κουβέντα... και οι από πίσω να πάνε να %^$#&%...
    Μικρό κορίτσι με τα βήματα χαμένα
    Τυχαία γόνατα ξεκούρασαν τα οστά μου
    Μα πάντα θα 'ρχομαι από τ' άπειρο σε σένα
    Με το χαμόγελό σου στη ματιά μου...

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2007, 23:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία