Aυτόν τον ήχο (οδοντίατρου) τον ακούω κάθε φορά που γυρνάω το διακόπτη είναι κακό εγώ νόμισα οτι είναι νορμάλ.... δεν είναι?
Αλλά ακούω και έναν άλλο θόρυβο όταν το σβήνω κάνει ένα κλίκ-τσουφ...(χωρίς πλάκα...) αυτό τι είναι είναι νορμάλ?
Aυτόν τον ήχο (οδοντίατρου) τον ακούω κάθε φορά που γυρνάω το διακόπτη είναι κακό εγώ νόμισα οτι είναι νορμάλ.... δεν είναι?
Αλλά ακούω και έναν άλλο θόρυβο όταν το σβήνω κάνει ένα κλίκ-τσουφ...(χωρίς πλάκα...) αυτό τι είναι είναι νορμάλ?
τον ήχο της τρομπας μην τον φοβάσαι εκτος και αν αρχισει να βαραει σαν συναγερμος...το σφυριγμα το ακουω απο την πρωτη μερα που το εβαλα μπρος....μεχρι τωρα 50000κμ ...μου σφυραει κανονικα ..και οχι κλεφτικα!
τωρα για τον αλλοήχο ...δεν καταλαβαίνω τι μπορει να ειναι!
Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrommer
τον ήχο της τρομπας μην τον φοβάσαι εκτος και αν αρχισει να βαραει σαν συναγερμος...το σφυριγμα το ακουω απο την πρωτη μερα που το εβαλα μπρος....μεχρι τωρα 50000κμ ...μου σφυραει κανονικα ..και οχι κλεφτικα!
τωρα για τον αλλοήχο ...δεν καταλαβαίνω τι μπορει να ειναι!
vstrommer πές μου σε παρακαλώ, ο ήχος της τρόμπας που ακούς είναι έντονος;; Όταν πηγαίνεις με 30-40χλμ τον ακούς;;;;;
ΛΗΛΑΣ ΟΛΕ πέρσι . Λήλας Καπούτ ΦΕΤΟΣ.
να σου πω οτι δεν ακουω τιποτε ...Δεν ακουω λοιπον τιποτε η μοτοσικλετα δουλευει κανονικα η τρομπα ακουγεται λιγο στο ρελαντι...και οταν ανοιγω τον κεντρικο διακοπτη.παντως απο οσο γνωριζω σε αλλους ακουγεται σε αλλους οχι...το θέμα είναι να λειτουργει κανονικα η μοτοσσικλετα σου χωρις μπερδεματα σκασιματα,αποτομο σβησιμο κλπ....αν ολα καλα τοτε ας την να ακουγεται...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από vstrommer
να σου πω οτι δεν ακουω τιποτε ...Δεν ακουω λοιπον τιποτε η μοτοσικλετα δουλευει κανονικα η τρομπα ακουγεται λιγο στο ρελαντι...και οταν ανοιγω τον κεντρικο διακοπτη.παντως απο οσο γνωριζω σε αλλους ακουγεται σε αλλους οχι...το θέμα είναι να λειτουργει κανονικα η μοτοσσικλετα σου χωρις μπερδεματα σκασιματα,αποτομο σβησιμο κλπ....αν ολα καλα τοτε ας την να ακουγεται...![]()
Σε μεγάλες ταχύτητες σου ψιλοκάνει διακοπές;;; Όταν λέω μεγάλες εννοώ από 170 και πάνω.
Ρωτάω γιατί εμένα μου κάνει, και τελικά δεν ξέρω άν είναι η τρόμπα ή είναι κάτι άλλο.
...εχω κάνει 1000+ χιλιομετρα απο την επέμβαση και η μοτοσυκλετα παει μια χαρα ...απο τα 20χιλ/ω μερι και τα 230χιλ/ω δεν κανει το παραμικρό....!
καλό θα είναι να καθαρίσεις και ρυθμίσεις τα ιντζεκτιον καθως και την τρομπα βενζινης....και θα δεις διαφορά...
Μπουρδέλο μιλάμε.
Όπως είπα και πιο πάνω, ακούω ενα σφύριγμα από τα 0 χιλιόμετρα. Μετά από 400 χλμ. το πάω σήμερα στον μαγαζάτορα, και το ακούει. Πάει μετά σε ένα άλλο που είχε κάνει 6.500 χλμ. και μου λέει και αυτό το ίδιο. Πραγματι το διαπίστωσα και εγώ. Εκείνη την ωρα σκάει ενα 650, και του λέω του έμπορου, αυτό δεν κάνει θόρυβο.
Πάω μαζί του, ζητάμε την άδεια να το βάλουμε να δουλέψει, φασαρία και αυτό.
Τι μαλακία ρε παιδιά? Τόση κωλοφασαρία κάνει αυτο το γαμωvstrom?
Επιπλέον του λέω ότι στα 100 χλμ, και έχει τζόγο το παξιμάδι στο λαιμό γιατί στις λακούβες, χτυπάει όλο το τιμόνι, και το διαπίστωσα και εγώ, σταματημένος πατώντας το μπροστινό, και κουνόντας πανω κάτω τις αναρτήσεις.
Απάντηση, έτσι είναι γιατί έχει ενα πύρο, μπλα, μπλα,abs, μπλα, μπλα.
Καλά να το σφύξουμε λίγο? Οχι μου λέει. Την τελευταία φορά που το κάναμε σε ένα άλλο, καταστρέψαμε το ρουλεμαν του τιμονιού πιο γρήγορα.
Πέστε ρε παιδιά σε ένα νέο v-stroma με 19 χρόνια εμπειρία και αφού έχω καβαλήσει τις honda,kawa,yamaha και τώρα suzuki. Τόσο άσχετος είμαι?
www.exormisi.gr η πύλη στα ελληνικά αξιοθέατα...
Λοιπόν παληκάρια η βοήθειά σας τελικά είναι πολύτιμη και σας ευχαριστώ.
Έδειξα το forum στον μηχανικό μου που δέν είναι εξουσιοδοτημένος της Suzuki και αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τα βήματα του Δήμαρχου.
Τελικά η τρόμπα βγήκε και καθαρίστηκε. Μόνο εγώ έλειπα από εκεί μέσα.
ΘΟΡΥΒΟΣ ΤΕΛΟΣ.
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θέλει καθαρισμό. Έγώ έχω κάνει 30000χ.λ.μ.
Κόστος καθαρισμού 60 ευρώ.
ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ
θα του μεταβιβάσω τις ευχες σου....!!!
μας ανοιξε τα "μάτια"...ή μαλλον τις τρόμπες!!!!:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
Μπουρδέλο μιλάμε.
Όπως είπα και πιο πάνω, ακούω ενα σφύριγμα από τα 0 χιλιόμετρα. Μετά από 400 χλμ. το πάω σήμερα στον μαγαζάτορα, και το ακούει. Πάει μετά σε ένα άλλο που είχε κάνει 6.500 χλμ. και μου λέει και αυτό το ίδιο. Πραγματι το διαπίστωσα και εγώ. Εκείνη την ωρα σκάει ενα 650, και του λέω του έμπορου, αυτό δεν κάνει θόρυβο.
Πάω μαζί του, ζητάμε την άδεια να το βάλουμε να δουλέψει, φασαρία και αυτό.
Τι μαλακία ρε παιδιά? Τόση κωλοφασαρία κάνει αυτο το γαμωvstrom?
Επιπλέον του λέω ότι στα 100 χλμ, και έχει τζόγο το παξιμάδι στο λαιμό γιατί στις λακούβες, χτυπάει όλο το τιμόνι, και το διαπίστωσα και εγώ, σταματημένος πατώντας το μπροστινό, και κουνόντας πανω κάτω τις αναρτήσεις.
Απάντηση, έτσι είναι γιατί έχει ενα πύρο, μπλα, μπλα,abs, μπλα, μπλα.
Καλά να το σφύξουμε λίγο? Οχι μου λέει. Την τελευταία φορά που το κάναμε σε ένα άλλο, καταστρέψαμε το ρουλεμαν του τιμονιού πιο γρήγορα.
Πέστε ρε παιδιά σε ένα νέο v-stroma με 19 χρόνια εμπειρία και αφού έχω καβαλήσει τις honda,kawa,yamaha και τώρα suzuki. Τόσο άσχετος είμαι?
Ρε σύ αυτός που στο πούλησε μήπως είναι λαμόγιο. Μήπως την έχει αλλάξει;;; Μήπως του πήγε κάποιος με παράπονα και του πούλησε σε εισαγωγικά την καινούργια που έβγαλε από την δικιά σου και στην θέση της έβαλε την σφυριγμένη???? Άν το έκανε αυτό 500 γιούρο τα έβαλε σίγουρα στην τσέπη.![]()
![]()
Καλημέρα φίλε μου, επειδή έχω το ίδιο πρόβημα με τη τρόμπα και δε θελω να δώσω 500 χωρίς να το παλέψω πρώτα, μπορείς να μου στείλεις (αν εισαι αθηνα) τα στοιχεία του μάστορα?Αρχικά δημιουργήθηκε από dvavoul
Λοιπόν παληκάρια η βοήθειά σας τελικά είναι πολύτιμη και σας ευχαριστώ.
Έδειξα το forum στον μηχανικό μου που δέν είναι εξουσιοδοτημένος της Suzuki και αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε τα βήματα του Δήμαρχου.
Τελικά η τρόμπα βγήκε και καθαρίστηκε. Μόνο εγώ έλειπα από εκεί μέσα.
ΘΟΡΥΒΟΣ ΤΕΛΟΣ.
Ανά τακτά χρονικά διαστήματα θέλει καθαρισμό. Έγώ έχω κάνει 30000χ.λ.μ.
Κόστος καθαρισμού 60 ευρώ.
ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΝΑ ΕΡΘΩ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ
Ευχαριστω
Αρχικά δημιουργήθηκε από d-s
Καλημέρα φίλε μου, επειδή έχω το ίδιο πρόβημα με τη τρόμπα και δε θελω να δώσω 500 χωρίς να το παλέψω πρώτα, μπορείς να μου στείλεις (αν εισαι αθηνα) τα στοιχεία του μάστορα?
Ευχαριστω
Και σε μενα αν γινεται...
Ευχαριστω εκ των προτερων
Φιλαράκια ευχαρίστως να σας εξυπηρετήσω.
Ο μάστορας μου είναι 8χλμ. έξω από την Χαλκίδα, στην περιοχή του Βασιλικού.
Στείλτε μου e-mail να τα πούμε. Τα δικά μου είναι τα κάτωθι:
dbaboul@halcor.vionet.gr & dvavoul@ath.forthnet.gr
Εχει 3 μερες που εχει αρχισει να μου σφυριζει αδιαφορα η τρομπα. Το κακο ειναι οτι ειμαι Αρτα με αδεια οποτε θα πρεπει να περιμενω 1 βδομαδα ακομα μεχρι να γυρισω Αθηνα. Εδω δεν εμπιστευομαι μαστορα να μου την κοιταξει.Κανω κανονικα τις βολτες μου και αν με αφησει να'ναι καλα η οδικη. Νεοτερα οταν επιστρεψω
FATES WARNING![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από necromayhem
Εχει 3 μερες που εχει αρχισει να μου σφυριζει αδιαφορα η τρομπα. Το κακο ειναι οτι ειμαι Αρτα με αδεια οποτε θα πρεπει να περιμενω 1 βδομαδα ακομα μεχρι να γυρισω Αθηνα. Εδω δεν εμπιστευομαι μαστορα να μου την κοιταξει.Κανω κανονικα τις βολτες μου και αν με αφησει να'ναι καλα η οδικη. Νεοτερα οταν επιστρεψω
3 μέρες?????
Εμένα μου σφύριζε 3 μήνες.
Μήν φοβάσε βρε.