Στο φόρουμ....Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εισαι δικος μας
Γιατί οι Ζάδες στα φανάρια με κοιτάνε με ύφος «τι μαλακία 3μπούρδελο πήρε ο ηλίθιος. Πως μπορεί κάποιος να αγοράσει άλλο γυμνό εκτός από το Ζ?»
(Εσύ εξαιρείσαι αφού έχεις S. )![]()
Στο φόρουμ....Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εισαι δικος μας
Γιατί οι Ζάδες στα φανάρια με κοιτάνε με ύφος «τι μαλακία 3μπούρδελο πήρε ο ηλίθιος. Πως μπορεί κάποιος να αγοράσει άλλο γυμνό εκτός από το Ζ?»
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Στο φόρουμ....
Γιατί οι Ζάδες στα φανάρια με κοιτάνε με ύφος «τι μαλακία 3μπούρδελο πήρε ο ηλίθιος. Πως μπορεί κάποιος να αγοράσει άλλο γυμνό εκτός από το Ζ ? »
Εσύ εξαιρείσαι αφού έχεις S.![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
καλα ...αχχχαχααχαχαχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Στο φόρουμ....
Χα χα χα
Στον δρόμο να δεις πως σε κοιτάνε που έχει πιαστεί ο σβέρκος τους από τα 170
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
εχω παρμπριζ και σας εχω και τους 2 σε τελικες και ευθειες
(οι στροφες ειναι για τους φλωρους![]()
![]()
)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
και για να μπουμε στο θεμα μας
το shiver θα ειναι ενα απο τα επομενα μου μηχανακια (σε μερικα χρονια)μετα το Ζ
shiver - tuono - 636 ενα απο αυτα λεμε και τιποτα αλλο ! (εκτος και αν παρω μια μπρουταλε αλλα αυτην την προοριζω για τα γεραματα να μας εχει καλα ο Θεος)
Παιξε με τα κουβαδακια σου εσυ και ασε τα 636 για κανεναν αλλο...![]()
![]()
![]()
φιλε εδω μιλαμε για Ζ και τα απριλια και οπως μου εχεις πει και εσυΑρχικά δημιουργήθηκε από T.R.E
Παιξε με τα κουβαδακια σου εσυ και ασε τα 636 για κανεναν αλλο...![]()
![]()
![]()
μην πεταγεσε σαν το πουτσο σε συζητησεις που δε σε αφορουν![]()
Mε αφορουν...θελω ενα δευτερο μηχανακι για να κυκλοφορω καθημερινα και το Ζ750 μια χαρα πρεπει να ειναι αντι για παπακι....Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
φιλε εδω μιλαμε για Ζ και τα απριλια και οπως μου εχεις πει και εσυ
μην πεταγεσε σαν το πουτσο σε συζητησεις που δε σε αφορουν![]()
![]()
![]()
oxoy re tre σε βαρεθηκα........... βλεπεις να ασχολουμε μαζι σου? ελεος....νταξη μας το πες εισαι ο ποιο γρηγορος ο ποιο εξυπνος απο ολους μας μας εχεις ολους μπλα μπλα μπλα μπλα
νταξη μας το πες
τραβα τωρα στο ποστακι σου εκει στις διαμαχες και μην μας ενοχλεις αλλο εκτος και αν εχεις να πεις κατι σοβαρο που να αφορα και αλλους εκτος απο τον ηλιθιο εγωισμο σου να νομιζεις οτι ιεμαστε ολοι κουλοι και ασχετοι μαλακες εκτος απο σενα οπως λες στο ποστακι σου εκει που καθεσε και βριζεις ολο τον κοσμο ......
σοβαρολογο
πάλι τα ίδια...
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
καπτενΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
πάλι τα ίδια...
![]()
![]()
![]()
σε παρακαλω αν δεν σου αρεσει κατι και εχεις αρμοδιοτιτα κοφτω απο το φορουμ
αν παλι δε σε αφορα μην κανεις κριτικη
μπηκε μονο και μονο για να κανει τι? να μου την πει ηλιθιωδως?
οκ το εκανε
δε σου αρεσει? σβηστω!
εχω γραψει ενα σωρο ποστ στα καβασακι και παντα σχεδον μιλαω σοβαρα
και μπαινει ενα καρο κοσμος και μιλαμε μια χαρα δεν μπαινω σε κανενα αλλο μοντελο να πω την μαλακια μου (εκτος απο μια φορα αλλα δε πιανετε )
το λοιπον
ξαναλεω
διαιτιητες δε θελουμε στουμε
σαν διαχειριστης μπορεις να σβησεις οτι δε σου αρεσει. τελος.
βαρεθηκα κιολας
ειπα να μην ξαναμιλησω στο μοτο παρα μονο στα μοντελα για να μην εχω προστριβες με κανεναν κομπλεξικο
ελεος.
Μαλλον θα εισαι στις μερες σου...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
oxoy re tre σε βαρεθηκα........... βλεπεις να ασχολουμε μαζι σου? ελεος....νταξη μας το πες εισαι ο ποιο γρηγορος ο ποιο εξυπνος απο ολους μας μας εχεις ολους μπλα μπλα μπλα μπλα
νταξη μας το πες
τραβα τωρα στο ποστακι σου εκει στις διαμαχες και μην μας ενοχλεις αλλο εκτος και αν εχεις να πεις κατι σοβαρο που να αφορα και αλλους εκτος απο τον ηλιθιο εγωισμο σου να νομιζεις οτι ιεμαστε ολοι κουλοι και ασχετοι μαλακες εκτος απο σενα οπως λες στο ποστακι σου εκει που καθεσε και βριζεις ολο τον κοσμο ......
σοβαρολογο![]()
![]()
Αφου μιλατε σοβαρα σορυ που πεταχτηκα...θα το ξανακανω σε μια βδομαδα που θα σου περασει...:rotflmao: :rotflmao:![]()
Άκου Έυη...Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
καπτεν
σε παρακαλω αν δεν σου αρεσει κατι και εχεις αρμοδιοτιτα κοφτω απο το φορουμ
αν παλι δε σε αφορα μην κανεις κριτικη
μπηκε μονο και μονο για να κανει τι? να μου την πει ηλιθιωδως?
οκ το εκανε
δε σου αρεσει? σβηστω!
εχω γραψει ενα σωρο ποστ στα καβασακι και παντα σχεδον μιλαω σοβαρα
και μπαινει ενα καρο κοσμος και μιλαμε μια χαρα δεν μπαινω σε κανενα αλλο μοντελο να πω την μαλακια μου (εκτος απο μια φορα αλλα δε πιανετε )
το λοιπον
ξαναλεω
διαιτιητες δε θελουμε στουμε
σαν διαχειριστης μπορεις να σβησεις οτι δε σου αρεσει. τελος.
βαρεθηκα κιολας
ειπα να μην ξαναμιλησω στο μοτο παρα μονο στα μοντελα για να μην εχω προστριβες με κανεναν κομπλεξικο
ελεος.
1) Διαχειριστής είμαι μονο στη bmw οποτε εδώ δεν κόβω τιποτα
2) Κριτική ή όχι, θα γράφω όπου θέλω (όπως κι εσύ και όλοι μας εδώ). Η - καλή - εικονα του φόρουμ και όχι τα μαλλιοτραβήγματα μας αφορά όλους
3) Κουλάρησε λίγο και σταμάτα να "τσιμπάς" σα χάνος σε κάθε πρόκληση που σου πετάει ο καθένας εδω γιατί έχει καταλάβει οτι τα παίρνεις με τη μια
Αυτά, αν θες τα ακούς, αν δε θες κάνε πως δεν τα έγραψα, δικό σου θέμα
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Οχι προηγουμενα οπως το εννοεις...Αρχικά δημιουργήθηκε από srx6
Συμφωνώ...να υποθέσω πως υπάρχουν προηγούμενα TRE ; Πολύ περίεργη σφήνα έκανες.
Ειχαμε πιο παλια μια κουβεντα με την Evi σε τετοιο επιπεδο,απλα ειχα την εντυπωση οτι ειχε λιγο πιο πολυ χιουμορ...
Δεν το εγραψα σοβαρα,γι'αυτο εβαλα και τις φατσουλες που γελανε απο διπλα,αλλα τζαμπα πηγαν...
Οπως και να'χει....![]()
![]()
![]()