Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 42 από 42

Θέμα: Καβάλα στη μοτό μου...

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61

Re: Καβάλα στη μοτό μου...

Πολύ εκφραστικό κείμενο. Θα έλεγα πως με τις αράδες σου αυτές είναι σάν να κράτησες έναν καθρέφτη, όπου αρκετοί θά δούμε τον εαυτό μας. Πολλοί απο μάς που καβαλάμε πρωτίστως γιά το ταξίδι και δευτερευόντως γιά τον προορισμό, αισθανόμαστε όπως κι εσύ...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    (!!!???) ή να μείνω στη δεξιά με 80-100 και να με προσπερνάνε άλλοι?

Καλύτερο και ασφαλέστερο (θεωρώ πως) είναι να μήν αφήνεις τους άλλους (που θα σε προσπερνούν) ν' αποφασίζουν γιά τή δική σου ασφάλεια. Μπορεί να κάνουν και λάθος. Στήν όλη διαδικασία εσύ είσαι ο ευάλωτος, λόγω έλλειψης λαμαρινών γύρω σου, οπότε ίσως είναι καλύτερα ν' αποφασίζεις εσύ για σένα.

Κάπου πρόσφατα διάβασα (και ξαναθυμήθηκα) τον κανόνα του +20. Αυτός λοιπόν λέει πώς, κινούμεθα και ταξιδεύουμε με +20 χαω απο τους περισσότερους που κινούνται δίπλα μας. Μέ τον τρόπο αυτό, θα μας προσπεράσουν πολύ λιγότεροι, τους οποίους σέ κάθε περίπτωση μπορούμε ν' αντιληφθούμε ευκολώτερα, και να τους ανοίξουμε δρόμο για να φύγουν.
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Δεν εχω εμπειρια απο ταξιδια και αν 8εωρη8ει μ@λ@κια η απορια μου συγχωρεστε με....αλλα φανταζομαι σε ενα ταξιδι παιζει βασικο ρολο και ο παραγοντας ''κουραση''...οποτε δεν ειναι πιο λογικο να πηγαινεις πιο χαλαρα και να αφηνεις οποιον 8ελει να προσπερασει???Και ας πουμε ενταξει με τις μηχανες μεγαλου κυβισμου...με τα μικροτερα μοτο ποια ειναι η καλυτερη αντιμετωπιση???

υγ

Ντιμ..
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Τουρίστας Φωτογράφος Το avatar του/της Greg61
    Τό κάθε μηχάνημα κατασκευάζεται γιά συγκεκριμμένη χρήση. Φαντάζεσαι τον εαυτό σου να προσπαθεί να κόψει το δένδρο μέ το μαχαίρι της κουζίνας;

Επειδή ο όρος "μικρότερες μοτο" μού μοιάζει ασαφής, θεωρώ ασφαλέστερο να διαβάσεις τό manual τής "μικρότερης" μοτό σου, και να βρείς γιά ποιές χρήσεις κατασκευάσθηκε (πόλη, χώμα, ταξίδια, πίστα κλπ).
    Πολλά, Καλά κι Ευχάριστα Χιλιόμετρα. Γρηγόρης Νάκος.

DOT SAE E1778JY32 μέλος Το avatar του/της lampros_fazer

Re: Καβάλα στη μοτό μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Με φτιάχνει, με κ@υλώνει ρε παιδί μου, πώς να το πώ?
    Είναι "κάτι άλλο" αυτό το "τευκτονικό τριμπούρδελο"!
    Κοίτα να δεις,εδώ άλλοι κ@υλώνουν με άντρες..δε μου φαίνεται τόσο ακραία η περίπτωσή σου..

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

[size=4pt]έχω μεγάλο ταλέντο στα χείλη[/size]

[FONT=courier new]tennis365.gr [/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios

Re: Re: Καβάλα στη μοτό μου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από lampros_fazer
    Κοίτα να δεις,εδώ άλλοι κ@υλώνουν με άντρες..δε μου φαίνεται τόσο ακραία η περίπτωσή σου..

Α, να χαθείς....

σαχλέ!

γκ@υλ@!!!!!
    http://s3.bitefight.gr/c.php?uid=15851

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
    Ετσι ρε Δημητρη... Με προλαβε ο αδελφος Μακης...

Ο δρομος ειναι το γιατρικο της ψυχης μας φιλε, και η μοτοσυκλετα το "καραβακι" με το οποιο παμε μακρυα...

Εγω προσωπικα παντα λατρευα με παθος το ολο θεμα που λεγεται Μοτοσυκλετισμος... Προσοχη: οχι καποια μηχανη συγκεκριμενη, αλλα ολη την Σταση Ζωης...

Να σηκωνεσαι το βραδυ απο τον υπνο σου ανησυχος και να κατεβαινεις κατω να κατσεις απλα πανω στη μηχανη σου και να την ακους να γουργουριζει βαρια στο ρελαντι...
    Καθε φορα που κατεβαινα φοροντας τα δερματινα και ενοιωθα μερος ενος ΣΥΝΟΛΟΥ... Η ΙΕΡΟΤΕΛΕΣΤΙΑ του να βαλω γαντια, μπαλακλαβα, να δεσω κρανος, μεχρι τις απλες κινησεις... Το κατεβασμα της ζελατινας, το παιξιμο στα φωτα απο τα ΑΔΕΛΦΙΑ μου εκει εξω...

Μερος ενος Συνολου.... Τι ειναι αυτο που μας δενει ολους εκει εξω και ας μην ξερουμε καν ο ενας το ονομα του αλλου; Αυτο που μας κανει να χαμογελαμε μεσα απο το κρανος με νοημα και να πηγαινουμε γρηγορες/χαλαρες βολτες παιζοντας και απολαμβανοντας το Δρομο....

Πανω στη μηχανη ειναι απο τις λιγες φορες που το μυαλο μου σταματαει να σκεφτεται... Οι αισθησεις αναλαμβανουν και καθοδηγουν το σωμα, το οποιο ειναι προεκταση της μηχανης.... Ηχοι, μυρωδιες, υπεροχα τοπια... ΝΑΙ ΡΕ ΣΕΙΣ ΓΜΤ! ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟΣΤΕΙΡΩΣΗ!!!!!

Και μετα σταση στην ακρη του δρομου, σε μια ορεινη διαδρομη καπου στην Ελλαδαρα μας να αγναντευουμε τη θεα κανοντας ενα τσιγαρακι....

Χαιρομαι τοσο πολυ που πλεον μπορω να λεω οτι ειμαι ενας -ταπεινος- μοτοσυκλετιστης, και μελος πλεον αυτης της ΥΠΕΡΟΧΗΣ κοινοτητας που εκπροσωπει ΕΠΑΞΙΑ το φορουμ μας...

Σας θεωρω ολους αδερφια μου και ας μην εχω γνωρισει πολλους απο σας.... Η Μοτοσυκλετα μας δενει για παντα και αυτο δεν αλλαζει....

Να ηξερες ποσο με εκφραζεις.......

Με το που ξεκινησα να διαβαζω αυτο ετυχε την ιδια στιγμη να ακουω το <παρε με> του Σφακιανακη......στην κυριολεξια εφυγα....
    NEVER DRIVE FASTER THAN YOUR GUARDIAN ANGEL CAN FLY!!!!!!

Εγώ θα σας τη σπάσω αναφέροντας κι άλλες ασχολίες:

Παίζοντας με το γκρουπάκι, κάνοντας χαβαλέ με καλή παρέα εκτός νετ (ακόμα κι αν χρειάζονται υδραυλική υποβοήθηση, δηλαδή αλκοόλ για να πάρουν), κλπ.

Όσο για το που πρέπει να είσαι το +20 είναι λάθος, αρκεί να είσαι ή πολύ μπροστά από τη κίνηση ή πολύ πίσω, δε χρειάζεται να πηγαίνεις ούτε τάπα, ούτε πάνω από τα όριά σου...

Σε τουριστικούς ρυθμούς πάντως, καλό είναι να κρατάμε πισινή και να έχουμε στο κεφάλι το δρόμο, συχνά είναι πιο εύκολο να μην δώσουμε όση προσοχή θα δίναμε πηγαίνωντας με νορμάλ ρυθμό.

Ποιητής της ψυχής μου..
    +100000000000000000

Χαίρομαι που δεν έκανα λάθος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από γεροπιτσιρικος
    Χαίρομαι που δεν έκανα λάθος.

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΦΙΛΕ!

bravo ρε Μητσάρα χαίρομαι να ακούω τύπους που είναι ερωτευμένοι με τη μοτό τους και είναι μοτοσυκλετιστές κατα ιδεολογίας και όχι κατα περίστασης!

Εγώ πολλές φορές όταν ανεβαίνω πάνω στη μοτό μου και ετοιμάζομαι να βάλω μπροστά με πιάνει ρίγος αυτό είναι συναίσθημα!

¨Οταν αρχίζω και κ@υλώνω στα στροφιλίκια τα χέρια μου αρχίζουν να τρέμουν απο Κ@υλα! η καρδιά χτυπάει πολύ πιο γρήγορα που κοντεύει να χτυπήσει κόφτη και να τη πάρω στα ΄χερια απο χαρά! Κάθε φορά που τη καβαλάω νοιώθω σα τη πρώτη φορά που τη καβάλησα!

Χαιρετώ όλους τους κ@υλωμένους με τη μοτό τους και με τον τρόπο ζωής που μας παρέχει!
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2013, 08:07
  2. Πάνω στη τρέλα μου...
    από daddy78 στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2008, 23:57
  3. Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2007, 13:34