Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 44 από 44

Θέμα: ΑΘΑΝΑΤΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    για αυτο καλυτερα ... οταν χαλαρωνουμε τα χερια... να παταμε πισινο να την εχουμε δεμενη!

παντα Ορθιοι!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    για αυτο καλυτερα ... οταν χαλαρωνουμε τα χερια... να παταμε πισινο να την εχουμε δεμενη!

παντα Ορθιοι!
    Ποιανού τον πισινό? :wacko: :wacko:
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick

παντα Ορθιοι!
    Ποιανού τον πισινό?
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Το θριλεράκι συνεχίστηκε σήμερα. Κηφισίας, κάτω από τη γέφυρα του ΟΤΕ, παλικάρι κάτω, μια απρίλια στην άκρη και δυο αυτοκίνητα ακίνητα. Σταματάω, εκείνη την ώρα ο ένας οδηγός από τα αυτοκίνητα σήκωνε το παλικάρι από κάτω και τον άφησε όρθιο στην άκρη του δρόμου. Πάω κοντά, "είσαι καλά;".. έκλαιγε συνέχεια από το σοκ "ευτυχώς φορούσα κράνος" έλεγε συνέχεια... σταμάτησε κι άλλο ένα παιδί με παπί (από τις δεκάδες που περνούσαν και έφευγαν). Ολο συγγνώμη και ευχαριστώ μας έλεγε ενώ προσπαθούσαμε να τον ηρεμήσουμε. "Συνέχεια σταματάω όταν βλέπω κάποιον κάτω", έλεγε, "και τώρα ήμουν εγώ αυτός κάτω, μόνος, τρόμαξα..." και έκλαιγε. Δεν είχε φωνάξει ούτε ασθενοφόρο ούτε αστυνομία.. δεν είχε μυαλό να κάνει ο,τιδήποτε.

Περαστικά Νίκο, αρχιτέκτονα! Εύχομαι να μην έχει τίποτα το πόδι. Να πάρεις και μπουφανάκι πριν ξανανέβεις στον πήγασο. Και να προσέχεις.

Κι εμείς που περνάμε από τέτοια σκηνικά, ας προσφέρουμε ό,τι μπορούμε. Δε λέω να σταματήσουν δέκα, αλλά είναι φρικτό να είσαι σε τέτοιο σοκ και να μην είναι κάποιος εκεί να βοηθήσει, έστω και άγνωστος.

Κυκλοφορω Κηφισιας καθε μερα...Εχω δει πολλα θα δω και αλλα....Εχω αφησει και εγω κατω γυαλια,ζελατινα κρανους και χουφτα(ΤΤR)...Ευτυχως οχι κανα δικο μου κομματι....παραλιγο προχθες που με εκλεισε φιλος μοτοσυκλετιστης που ενω γυρναει και με βλεπει στην αριστερη χωνεται με το ZXR400(ξεκρανωτος και αυτος και η κοπελια πισω) και δεν μου αφηνει και χωρο...Αυτος με 50 εγω με 90 κατω απο Κατεχακη...Συνηθως περναω με περισσοτερα αλλα λογω του οτι τα λαστιχα μου δεν ειναι για πολλα πλεον πηγαινα χαλαρα...Αφου δεν τους εστειλα στο διαζωμα να το εχω και τυψεις παλι καλα....Μετα να του κορναρω τπτ αυτος χαλαρα μεσα στην κινηση και δεξια στην Πανορμου...Τεσπα αφου την γλυτωσαμε....

Till next time....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    κωλοδρομοι πια...

και κωλοοδηγοι...

γαμω τα διπλωματα σας με τους μαλακισμενους δρομους...

αι σιχτιρ..πια..

και δεν φτανει που τα εχουν κανει γαμησετα..

μας εχουν φτιαζει μια πολη/ζωη φρενοκομειο...

συγχιστηκα παλι...
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sober
    Πραγματικα οταν πεφτεις ειναι χαλια συναισ8ημα...Και ο πονος και το ΣΟΚ δεν περιγραφονται..Ειχα πεσει στην ΑΓ.Κωνσταντινου εκει που στριβει για Πειραιως..σταματησε αποτομα ο μπροστινος χωρις αλαρμ χωρις τιποτα με αποτελεσμα να φαω σουπα και να μου πλακωσει το ντεποζιτο το γονατο...η μαλακια ηταν οτι ειχα σφηνωσει ..που να βγαλω το ποδι...που να σηκωσω το μοτο..Παλι καλα με βοη8ησαν δυο περαστικοι αφου ειχα ξελαρυγγιαστει να φωναζω οτι εχω κολλησει...Παλι καλα δεν ειχα σπασει τιποτα απλα το γονατο μου ειχε αλλαξει ολα τα χρωματα για το επομενο 10ημερο...
    Παντως εκεινα τα λεπτα που ημουν κατω και λιγο μετα που σηκω8ηκα ηταν οτι χειροτερο..αντε μετα να συνελ8εις και να λειτουργησεις...
    Let's ride, ride how we ride ...

I never did mind about the little things...

Παλαιό μέλος
    Περαστικά στους παθόντες και διπλή προσοχή εν όψει θερινής σαιζόν... πολλοί νέοι/περιστασιακοί/εποχιακοί οδηγοί μοτό και ακόμα περισσότεροι αφηνιασμένοι οδηγοί αυτο

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    VANDA ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΤΟ TRANSALP ΡΕ ΘΗΡΙΟ ??????????????

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παλαιό μέλος
    Όσο για τους δρόμους, νομίζω πως ο (σχετικά) πιο ασφαλής δρόμος ταχύας κυκλοφορίας είναι η Συγγρού... αποδεκτή άσφαλτος στο μεγαλύτερο μήκος, δεν έχει στροφές άρα καλή ορατότητα, διάζωμα ανάμεσα στα 2 ρέύματα, λίγες διασταυρώσεις και δεν έχει φανάρια από Φιξ μέχρι Δέλτα Φαλήρου. Μεγαλύτερος κίνδυνος: οι περιστασιακοί φτωχοδιάβολοι πεζοί που προσπαθούν να τη διασχίσουν κάποιες φορές... πηδώντας τη μπαριέρα προφανώς.

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    VANDA ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΤΟ TRANSALP ΡΕ ΘΗΡΙΟ ??????????????

Να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα πώς...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VANDA
    Να πω την αλήθεια δεν κατάλαβα πώς...
    δεν εχει σημασια....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Με την ευκαιρία που η Vanda έθεσε ένα ζήτημα άθελά της...

Μπσιτ εσύ ο από πίσω...

... το δρόμο να κοιτάς όχι τα οπίσθια της μπροστινής.

Όσο για την Αθήνα, κάπου σκέφτομαι (και καλά εγώ τουρίστας είμαι πια εκεί, εσείς τραβάτε το ζόρι), ότι όταν βόλταρα κάνα δυο δεκαετίες -και βάλε- παλιότερα, ούτε γαντάκια, ούτε κράνη φοράγαμε (τόσα ξέραμε, αλλά η ρημαδοτύχη τα έφερε έτσι που γλιτώσαμε με ελαφρά τραύματα), αλλά καθότι ψιλοάδειοι οι δρόμοι συγκριτικά, οι σοβαρές στούκες πηγαίνανε σύννεφο -όχι ότι βάζω το χέρι μου στη φωτιά σχετικά με ότι γίνεται τώρα, ιδέα δεν έχω, κυρίως λόγω του ότι πουθενά δεν ανακοινώνονται θάνατοι και σοβαροί τραυματισμοί από τροχαία -με εξαίρεση μερικά φόρα.

vanta diavasa ti eipes gia to paidi pou epese....apla egw ama ton vlepw ton allo katw kai de kouniete kai exei apo panw tou 100 periergous de stamataw me tipota...de goustarw na vlepw ti mporw na pathw oute na thimamai ti exw pathei kata kairous.
    moonchild

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. αθανατη ελλαδα...αχαχαχαχχαχχ
    από kalgeorge στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 24/09/2009, 22:49
  2. Ζήτω η αθάνατη νεοελληνική πραγματικότητα!
    από DAIMOND στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2007, 17:13
  3. ΑΤΥΧΗΜΑ ΚΗΦΙΣΙΑΣ 12:30
    από Antono στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2007, 17:31
  4. ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!
    από devil's animal στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2005, 22:18
  5. Αθανατη Κρητη......