ε όχι και SV650 για την πόλη![]()
επίσης κάνει 5800 το γυμνό, που μπορεί να είναι πολύ καλή τιμή για τις δυνατότητές του, αλλά μάλλον δεν είναι αυτό που θες![]()
ε όχι και SV650 για την πόλη![]()
επίσης κάνει 5800 το γυμνό, που μπορεί να είναι πολύ καλή τιμή για τις δυνατότητές του, αλλά μάλλον δεν είναι αυτό που θες![]()
οκ, τωρα ξεκαθαριζει το τοπιο...Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Μάλλον κάτι street ΓΕΝΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ, γυμνό ή ημίγυμνο. Σίγουρα όχι enduro, ή supersport, και δεν πολυτρελαίνομαι και για on/off...
Θα ένοιωθα πιό σίγουρος για την ποιότητα, οπότε μάλλον ναι... καινούρια.
Τα 4Κ του CBF250 είναι πολύ κοντά στο ανώτερο που σκοπεύω να διαθέσω αυτή τη στιγμή... Για κάτι εξαιρετικό άντε να δώσω και κανα πεντακοσάρι παραπάνω, άαααντε και κανα εξακοσάρι.
Απορήπτονται ως ογκώδη on/off (γούστα είναι αυτά) και επίσης φοβάμαι ότι θα είναι άβολα μέσα στην πόλη
Αυτό δεν το ξέρω. Θα το κοιτάξω...
απλα δεν ειχες πει ουτε ποσα λεφτα διαθετεις ουτε τι τυπο θα ηθελες, αν και τα τρανσαλπ, v-strom ειναι αρκετα ευκολα στην πολη παρα τον ογκο και τα κιλα τους, βεβαια ειναι μακρια απο τα λεφτα που διαθετεις οπως και το sv που προτεινα...
καλη επιλογη να εχεις και καλη αγορα...
Παιδιά μόλις την παρήγκειλα, από γνωστό κατάστημα της Μηχαλακοπούλου. Honda CBF250, μοντέλο 2006, μαύρο. Θέλει κανά δυο μέρες για τα διαδικαστικά με την χρηματοδότηση και μετά την έχω στα χέρια μου. Δευτέρα το αργότερο απ' οτι υπολογίζω...
Ευχαριστώ για τις συμβουλές.
Τ' ειν το δελεαρ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
άντε και δέλεαρ
το σημείο συγκέντρωσης του moto.grΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
Τ' ειν το δελεαρ?![]()
δες εδώ
![]()
Και απ' ότι βλέπω μαζεύεστε κάθε Δευτέρα απόγευμα, σωστα? ΟΚ, αν είμαι ελεύθερος (και έχω πάρει το μηχανάκι) θα έρθωΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
το σημείο συγκέντρωσης του moto.gr
Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Κατ' αρχήν ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Έχετε δίκιο: Παρέλειψα εντελώς να μιλήσω για εμένα, και για την χρήση που σκοπεύω να κάνω στη μοτοσυκλέτα.
Τώρα στα γεράματα, μισο-για λόγους πρακτικούς, μισο-για γούστο, αποφάσισα να αγοράσω μοτοσυκλέτα (και όχι κανα παπι...) Οπότε η χρήση της μηχανής δεν θα είναι κυρίως dragster. Θα είναι για μετακινήσεις μέσα στην πόλη και γύρω από αυτή, και για κανένα μικρό ταξιδάκι σε επαρχιακούς κυρίως δρόμους (φανταστείτε καμια Εύβοια, καμιά ορεινή ναυπακτία, ήρεμα πράγματα και "εδώ γύρω", άντε και κανα νησί). Οπότε θέλω κατι:
- Απλό το οδήγημά του
- Αξιόπιστο (πολυ βασικό, δεν θέλω να τρέχω συνέχεια στα συνεργεία)
- Με λογικό κόστος συντήρησης.
- Να κινείται άνετα στην πόλη (οι goldwing απορρήπτονται)
- Να μπορεί να ταξιδέξει άνετα με καμιά κατοστάρα και φορτωμένη με ενάμιση άτομο
Λίγο-πολύ αυτά...
Σύμφωνα με τα παραπάνω έκανες σωστή επιλογή.
Αντε και καλά χιλιόμετρα!
Πήρα τη strada κι έρχομαι...
Ευχαριστώ, ευχαριστώ!Αρχικά δημιουργήθηκε από kostisthegreek
Αντε και καλά χιλιόμετρα!
Με πήραν από το κατάστημα και μου είπαν ότι θα είναι έτοιμη να την παραλάβω την άλλη Τετάρτη ή Πέμπτη... Άντε υπομονή...
Καλησπέρα, μετά από μία ατυχία που είχα σκέφτομαι να πάρω κάτι αρκετά μεγαλύτερο. Παράλληλα με αυτό, θέλω και κάτι πιό χρηστικό για καθημερινή χρήση. Για πείτε, το cbf πως σας έχει βγεί τι λέει από κατανάλωση και αξιοπιστία και σε γενικές γραμμές αν μου το προτείνετε....
![]()
![]()
![]()
Χα! Το πήρα το μωρό...
αστειάκια για να τρέχουν οι mod? :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
το cbf πως σας έχει βγεί τι λέει από κατανάλωση και αξιοπιστία και σε γενικές γραμμές αν μου το προτείνετε....
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gerodim
Καλησπέρα, μετά από μία ατυχία που είχα σκέφτομαι να πάρω κάτι αρκετά μεγαλύτερο. Παράλληλα με αυτό, θέλω και κάτι πιό χρηστικό για καθημερινή χρήση. Για πείτε, το cbf πως σας έχει βγεί τι λέει από κατανάλωση και αξιοπιστία και σε γενικές γραμμές αν μου το προτείνετε....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
μ' αρέσεις ρε που διασκεδάζεις τη μαλακία που έγινε
ΕΙΣ'ΩΡΑΙΟΣ![]()
![]()
όντως, χαρά στο κουράγιο και την αισιοδοξία σου!! Πάντως εγώ πιστεύω ότι θα την βρεις.![]()