blackbusa
Το ebay όταν είχα κάνει εγγραφή ζητούσε στοιχεία πιστωτικής.
Τώρα που κοίταξα και εγώ το προφίλ μου βλέπω ότι δεν την αναφέρει..
blackbusa
Το ebay όταν είχα κάνει εγγραφή ζητούσε στοιχεία πιστωτικής.
Τώρα που κοίταξα και εγώ το προφίλ μου βλέπω ότι δεν την αναφέρει..
Τι να πω .. και πάλι ζητούν στοιχεία πιστωτικής κάρτας , για την εγγραφή στο E-bay.
Ααα να σας πω και το ωραίο , μου έστειλαν απο το E-bay , ένα μαιλ στο Mail.gr , για να ενεργοποιηθεί
πρώτος λογαριασμός , που έκανα .
Μου έστειλαν μια σελίδα WEB με ένα κουμπί ... κανε κλικ εδώ!! για ενεργοποίηση λογαριασμού .
Φαίνεται ότι υποψιάστηκαν τι γίνεται ...
Αναγκάστηκα εκ των πραγμάτων , να σβήσω τον δεύτερο λογαριασμό μου , και να μείνω με τον αρχικό.
Ρε φιλε σε ποια διευθυηση μπηκες???Σε ποιο ebay???ποτε μα ποτε δεν δινουμε credit card στο net.Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Τι να πω .. και πάλι ζητούν στοιχεία πιστωτικής κάρτας , για την εγγραφή στο E-bay.
Ααα να σας πω και το ωραίο , μου έστειλαν απο το E-bay , ένα μαιλ στο Mail.gr , για να ενεργοποιηθεί
πρώτος λογαριασμός , που έκανα .
Μου έστειλαν μια σελίδα WEB με ένα κουμπί ... κανε κλικ εδώ!! για ενεργοποίηση λογαριασμού .
Φαίνεται ότι υποψιάστηκαν τι γίνεται ...
Αναγκάστηκα εκ των πραγμάτων , να σβήσω τον δεύτερο λογαριασμό μου , και να μείνω με τον αρχικό.
ΠΟΤΕ
blackbusa
Το λινκ το εχω βάλει πάνω απο δυο φορές ... άμα δεν το έχεις δει ... χρειάζεσαι βοήθεια ..
Και οσο για την κάρτα , την δίνουμε, και την παραδίνουμε στο Νετ , ως ενεργοί , σοβαροί , αγοραστές ..
Η πιστωτική κάρτα είναι εργαλείο συναλλαγής και ταυτολόγησης , όπως ένα διαβατήριο .
Εφόσον δεν ξέρεις να την δουλεύεις , φυσιολογικό είναι να φοβάσαι τόσο πολύ !!
Βέβαια καλό είναι να ενημερωθούν όσοι δεν ξέρουν... αλλά οχι μέσα απο τα φόρουμ , η κάρτα είναι τραπεζικό προϊόν , άρα από εκεί θα ενημερωθούν όσοι έχουν απορίες .
Προσπαθησα να σε βοηθησω και μου την λες??Δεν καταλαβαινω το γιατι.Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
blackbusa
Το λινκ το εχω βάλει πάνω απο δυο φορές ... άμα δεν το έχεις δει ... χρειάζεσαι βοήθεια ..
Και οσο για την κάρτα , την δίνουμε, και την παραδίνουμε στο Νετ , ως ενεργοί , σοβαροί , αγοραστές ..
Η πιστωτική κάρτα είναι εργαλείο συναλλαγής και ταυτολόγησης , όπως ένα διαβατήριο .
Εφόσον δεν ξέρεις να την δουλεύεις , φυσιολογικό είναι να φοβάσαι τόσο πολύ !!
Βέβαια καλό είναι να ενημερωθούν όσοι δεν ξέρουν... αλλά οχι μέσα απο τα φόρουμ , η κάρτα είναι τραπεζικό προϊόν , άρα από εκεί θα ενημερωθούν όσοι έχουν απορίες .
Για να μπεις στο ebaymotors οπως λεει το link πρεπει πρωτα να κανεις reg.Kαι απο οτι καταλαβα εσυ το εκανες στο ebay.com
Οσο αφορα την καρτα αν διαβαζες και λιγο,καποια στιγμη στο paypal εκαναν ενα ντου κατι καλα παιδια και μ@μησαν τα στοιχεια των καρτων,κλεψαν καποιους χιλιαδεσ αριθμους κλπκλπ.Οπως και στο ebay που καταστρεψαν κατι id και μπαιναν και τρωγανε φραγκα απο κοροιδα (δεν μιλαω για σενα).
Η credit card ειναι εργαλειο οταν χρεισημοποιηται σωστα και συνετα,γαι να μην γινεις ενας απο τους χιλιαδες που τους τα τρωνε και μετα το ακους στις ειδησεις.
Η debit card ειναι ακριβως το ιδιο,το διαβατηριο που ελεγες,αλλα και να πανε να στην κανουνε το πολυ πολυ να σου φανε οτι λεφτα εχεις στον λογαριασμο,χωρις να σε φεσοσουν το ποσο που εχεις ως πιστωτικο οριο.
Σου ευχομαι καλες αγορες.....![]()
![]()
Υ.γ. Οταν ειχα κανει εγω registration δεν θυμαμαι να μου ειχαν ζητησει καμμια καρτα και γι'αυτο κολλησα.Αλλα εσυ μαλλον ξερεις καλυτερα.
Να σε καλά φιλέ , να ξέρεις ότι δεν σε παρεξήγησα , απλά κάπου κατανόησα ότι ήσουν λιγάκι υπερβολικός στην αντίδραση σου.
Συμφωνώ μαζί σου οτι πρέπει να είμαστε σε επιφυλακή , για όσα έχουν να κάνουν,
με το ηλεκτρονικό - πλαστικό, χρήμα.
χωρίς πρόθεση να κάνω τον έξυπνο , γνωρίζω να ακυρώνω την κάρτα μου μέσα σε 45 δευτερόλεπτα από την απώλεια της , φυσική ή διαδικτυακή .
Ενω η τράπεζα που συνεργάζομαι, με παίρνει τηλέφωνο για επιβεβαίωση αποδοχής πληρωμής , για κάθε πράξη εκτός Ελλάδος .
Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρων σου .![]()
![]()
Σήμερα έκανα την πρώτη μου πράξη στο Ebay , αγόρασα ένα σετ αυτοκόλλητα για το ΑΧ-1 από την Μάλτα !!![]()
έκανα προσφορά, εγκρίθηκε , ζητήθηκε η πληρωμή από το Ebay, με απόλυτα αυτοματοποιημένο τρόπο , οδηγήθηκα στην σελίδα του Paypal , με δυο κλικ του ποντικιού έγινε η πληρωμή , και πάλι αυτόματα μεταφέρθηκα στο Ebay , και ενημερώθηκε αυτόματα η σελίδα τους, ότι έγινε η συναλλαγή.
Δεν σκοπεύω να το παρακάνω με το θέμα αγορές , αλλά για πρώτη συναλλαγή ,
καλά τα πήγα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiriakost
Δεν σκοπεύω να το παρακάνω με το θέμα αγορές , αλλά για πρώτη συναλλαγή ,
καλά τα πήγα![]()
τι εννοεις???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()