Yamaha Fazer
αφου γουσταρεις street
Τιμονι μια φορα..ΔΕΝ ειναι..αλλα για αυτη τη χρηση υπαρχουν...τωρα για λεπτομεριες αναμενε τους γνωστες...Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
και αλλη μια ερωτηση... τα κλιπ ον τι ειναι???
Μην βαρατε ολοι μαζι!!! ειναι νεος και αδαεις στον χορο και εχω καποιες βλακωδης αποριες !!!
![]()
![]()
![]()
![]()
Let's ride, ride how we ride ...
I never did mind about the little things...
δεν μ'αρεσει... ασε που γυρνανε και τα καφσαερια(απο οτι λενε) και βρωμας βιτζίνα !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Yamaha Fazer
Αρχικά δημιουργήθηκε από sober
Τιμονι μια φορα..ΔΕΝ ειναι..αλλα για αυτη τη χρηση υπαρχουν...τωρα για λεπτομεριες αναμενε τους γνωστες...
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι ξερω οτι ειναι κατι πανω στο τιμονι ή προς τα εκει τελως παντων..αλλα δεν ξερω ακριβως τι ειναι και τι κανει??
Bασικά τ' αντερα μας γυρνάνε με αυτό το μηχανάκι αλλά περι ορέξεως....Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
δεν μ'αρεσει... ασε που γυρνανε και τα καφσαερια(απο οτι λενε) και βρωμας βιτζίνα !!!
Κλιπ ον είναι 2 ματσούκια που παριστάνουν το τιμόνι.....
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
στα ποσα σε βαραει ο αερας στο ΧΤ? γιατι στη τελικη του ΧΤ (κανα 140ρι????) με το Ζ750 δε θα εχεις προβλημα πιστεψε με....Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
ευχαριστο πολυ agelos για το καλωςορισμα!!!
απο γυμνα μου ερασει πολυ το Ζ750 (οχι ομως το καινουργιο.)το er-6 δεεν μου αρεσει κατηολου το er-6f ειναι λιγο καλυτερο.Αλλα ολοι μου λενε μην παρεις το Ζ750 γιατι θα πιανεσαι θα σε βαραει ο αερας (και με το ΧΤ μια χαρα με βαραει ο αερας)μην παρεις πιστιαρικο γιατι (και εχουν δικιο) δεν βολευει ειναι αλλη η χρηση του....μην το ενα μην το αλλο και εχω μπερδευτει ρε παιδια![]()
δε το ειχα καταλαβει και εγω οτι στα ψηλα μηχανακια υπαρχει προβλημα με τον αερα... μεχρι που πηρα το freewind που εχει "και καλα φερινγκ" και στα ιδια χλμ με το Ζ1000 (ΠΧ 140) ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΠΑΝΩ ΤΟΥ...
afto ama to paris na zitisis ke ximiki toualeta me ta accesouar...Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Ok τοτε![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
Εκείνο το καϋμένο το Freewind το ρώτησες αν σε αντέχει πάνω του;Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
στα ποσα σε βαραει ο αερας στο ΧΤ? γιατι στη τελικη του ΧΤ (κανα 140ρι????) με το Ζ750 δε θα εχεις προβλημα πιστεψε με....
δε το ειχα καταλαβει και εγω οτι στα ψηλα μηχανακια υπαρχει προβλημα με τον αερα... μεχρι που πηρα το freewind που εχει "και καλα φερινγκ" και στα ιδια χλμ με το Ζ1000 (ΠΧ 140) ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΕΞΩ ΠΑΝΩ ΤΟΥ...![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Λοιπόν εσένα σ'αγαπώ σ'εκτιμώ και το μηχανάκι σου το λατρεύω φτου φτου σκόρδα αλλά αυτή τη βάση για τη μπαγκαζιέρα ξήλωσέ τηνε επειγόντως !Αρχικά δημιουργήθηκε από Defiant
Ok τοτε![]()
![]()
![]()
Φίλε καλωσήρθες!
Καταρχήν κλιπ ον είναι ουσιαστικά το κομμάτι του τιμονιού πάνω στο οποίο είναι τα γριπ, οι μανέτες, οι διακόπτες κτλ. Δεν είναι το τιμόνι.
Για αυτό λέμε ότι τα SS έχουν τα κλιπ ον κάτω από την πλάκα του πιρουνιού.
Εννοείται ότι με μηχανάκι που έχει τα κλιπ ον κάτω από την πλάκα του πιρουνιού, ξέχνα την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη. Βασικά δεν κάνουν ούτε για ταξίδι, αλλά μόνο για πίστα ή για την καφετέρια!
Για αυτό που χρειάζεσαι το καλύτερο είναι κάτι σε v-strom ή αν θες πιο πολύ γκάζι ένα από τα γυμνά που σου έχουν προτείνει και οι άλλοι. Πιο καλά θερούνται τα gsf και hornet.
Αν θες και κανένα ταξιδάκι τότε το γυμνό δεν σου κάνει και οι μόνες λύσες είναι το fazer και το cbf 600 το πρώτο για πιο σπορ και άγριο χαρακτήρα και το δεύτερο πιο allaround.
Εχει στον standard εξοπλισμοΑρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
afto ama to paris na zitisis ke ximiki toualeta me ta accesouar...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
και δεν βρωμας βιτζινα
τσεκαρισμενο αυτο το τελευταιο![]()
![]()
![]()
Μα ειναι cultΑρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Λοιπόν εσένα σ'αγαπώ σ'εκτιμώ και το μηχανάκι σου το λατρεύω φτου φτου σκόρδα αλλά αυτή τη βάση για τη μπαγκαζιέρα ξήλωσέ τηνε επειγόντως !![]()
![]()
το ασχημαινει και λιγο:rotflmao:
![]()