Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 65

Θέμα: Νεος εκλογικός (αστυ)νόμος

Αρχικά δημιουργήθηκε από ΙΠΠΕΑΣ
    είχε δικαίωμα οποιοσδήποτε πολίτης να ανέβει στο βήμα και να κάνει ερωτήσεις ή να κριτικάρει ή να αμφισβητήσει.
    όχι ακριβώς και ο οποιοσδήποτε...

Οι κατοικοι των γυρω περιοχών, οι δουλοι και οι απελεύθεροι, οι γυναίκες δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    ΠΩΣ ΡΕ ΦΙΛΕ????????????????? ΜΕ ΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ??????????????

ΠΑΛΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ?????????

Πες μια υποθεση που εκανα.Εγω πιστευω οτι απεδειξα 2 υποθεσεις

ευκολα και χωρις να μου πεις ΤΙΠΟΤΑ μπορω να ισχυριστώ οτι οσοι δε ψηφησαν...
    (1)ειχαν σκοπο να ψηφισουν ΝΔ στις εκλογες ...
    (2)αλλα δε πηγαν για Χ λογους... .

Φιλικα

Νταβατζης (Αυτο το αποδεχομαι αφου παρεθεσες τα παραπανω αδιασειστα στοιχεια )

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    λα λα λα λα περναγαμε καλα λαλαλα

ωραια τα λεμε....

Anyway εγώ σεβομαι απολύτως την γνώμη της πλειοψηφίας, έστω και με τις κατ επίφαση δημοκρατικές διαδικασίες που έχουμε. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως γίνεται να υπάρχουν άτομα που να συμφωνούν με αυτόν τον εκλογικό νόμο.

λα λα λα λα περναγαμε καλα λαλαλα

ωραια τα λεμε....

Εισαι σε θεση να συζητησεις ή οχι?Αντε ρε stand your ground που λενε και οι φιλοι μας οι Αμερικανοι,μην αποφευγεις την κουβεντα που εσυ ανοιξες.

Zero κανενας δεν αμφιβαλλει για την αξιοπιστια του εκλογικου αποτελεσματος σαν στεγνα νουμερα.Αυτο που θελω να ασκησω κριτικη ειναι οι εκλογικοι νομοι και η κατα Καραμανλη κοινωνικη εντολη που ελαβε.Εστω και αν ο idi δεν συμπεριλαμβανει στην κοινωνια το 25% που απειχε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zero
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι πως γίνεται να υπάρχουν άτομα που να συμφωνούν με αυτόν τον εκλογικό νόμο.
    Για μισό ρε αδερφέ γιατί το χοντραίνουμε το ζήτημα...

Ειναι εξ' ορισμού η δική σου άποψη σωστή και η άλλη άποψη ειναι λάθος;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Εισαι σε θεση να συζητησεις ή οχι?Αντε ρε stand your ground που λενε και οι φιλοι μας οι Αμερικανοι,μην αποφευγεις την κουβεντα που εσυ ανοιξες.

Zero κανενας δεν αμφιβαλλει για την αξιοπιστια του εκλογικου αποτελεσματος σαν στεγνα νουμερα.Αυτο που θελω να ασκησω κριτικη ειναι οι εκλογικοι νομοι και η κατα Καραμανλη κοινωνικη εντολη που ελαβε.Εστω και αν ο idi δεν συμπεριλαμβανει στην κοινωνια το 25% που απειχε.
    να συζητησω με καποιον που αντιπαραθετει στοιχεια ναι... με καποιον που κανει υποθεσεις και απανταει με ερωτηαματα ΤΙ ΝΑ ΠΩ?

και στη τελικη γιατι πιστευεις οτι αξιζεις τη προσοχη μου?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Για μισό ρε αδερφέ γιατί το χοντραίνουμε το ζήτημα...

Ειναι εξ' ορισμού η δική σου άποψη σωστή και η άλλη άποψη ειναι λάθος;
    Το ότι δεν καταλαβαίνω την άποψή σου δεν σημαίνει ότι εγώ είμαι σωστός κι εσύ λάθος. Αυτό το λές εσύ . Εγώ είπα ότι δεν την καταλαβαίνω. Απλά πράγματα, γιατί αρπάζεσαι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από zero
    Απλά πράγματα, γιατί αρπάζεσαι?
    το "δεν καταλαβαίνων πως υπάρχουν ατομα που συμφωνουν" ειναι αρκετά υποτιμητική έκφραση....
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ο έχων τη μύγα να τη φέρει πίσω.

Δεν υποτιμώ κανένα. Σεβαστά όλα. Επίτρεψέ μου να μην καταλαβαίνω.

Ρε idi πες μου τι υποθεση εκανα και δεν εδωσα στοιχεια.Πες-->Νταβα ειπες <<αυτο>> χωρις στοιχεια.Να δουμε μπορει να εχεις και δικιο.....

Για να με πεις νταβατζη σε τσαντισε κατι οποτε εχω την προσοχη σου

εμενα μου αρεσει ο εκλογικός νομός που ισχύει.... ολα τα κομματα που εχουν βαση μπηκαν στη βουλη, βγηκε κυβερνηση με τη πρωτη ψηφοφορία και δε σέρνομαι 2η-3η-4η κυριακη να ψηφιζω ξανα και ξανα μεταξυ των δυο κομματων που δεν εχουν πολλες διαφορες στη πολιτικη τους, μεχρι καποιο απο τα δυο να βγει με οριακη πλειοψηφία ...

η πλειοψηφία των ψηφοφόρων διαλεξε και αποφασισε... μπορεί να μην ειναι το 50.01% αλλα ειναι η πλειοψηφία και αρκετα μεγαλο ποσοστο κατα τη γνωμη μου (και αντικειμενικά να το δεις παλι μεγαλο ειναι) ...

αν θες να αλλαξει κατι για "να παει μπροστα η χωρα" ... πιστεψε με... δεν ειναι ο εκλογικος νομος, αλλα ο τροπος που ψηφιζουν οι περισσοτεροι ανθρωποι γυρω σου (ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!)

Ρε idi πες μου τι υποθεση εκανα και δεν εδωσα στοιχεια.Πες-->Νταβα ειπες <<αυτο>> χωρις στοιχεια.Να δουμε μπορει να εχεις και δικιο.....
    Για να με πεις νταβατζη σε τσαντισε κατι οποτε εχω την προσοχη σου
    ορισα εσενα νταβατζη γιατι ετσι γουσταρω! αυτη την απαντηση δε θες να ακουσεις για να το παιξεις "δημοκρατικος"(my ass)

οπως και να το κανουμε ΑΝ ΔΕ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ! αρα τσαμπα χαλαω το χρονο μου.... αντε γεια

Το πρωτο ειναι προσωπικη αποψη και εισαι μεσα σε αυτους που δεν τους απασχολει να αλλαξει κατι αλλα να διατηρηθει το υπαρχον συστημα του δικομματισμου επειδη δεν θες να ψηφισεις 2-3-4-5-999 Κυριακη.Σωστα αφου θα εχεις καλυτερα πραγματα να κανεις αν και εξ ορισμου(που λεει και ο Καπταιν) δεν σημαινει οτι αφου δεν βγαινει αυτοδυναμη κυβερνηση θα συνεχισεις να ψηφιζεις.Υπαρχει και το ενδεχομενο συνεργασιας το οποιο θελουν να αποκλεισουν και οι 2 με τον καινουργιο νομο.

Το δευτερο απλα δειχνει εσενα για <<δημοκρατικο>>(your ass) οπως το οριζεις εσυ και το βαζεις σε εισαγωγικα.Ασχοληθηκες με εμενα μαλλον πιο πολυ απο οτι ασχολεισαι με το τι γινεται σε αυτη την χωρα και το ποσο σε νοιαζει η πολιτικη σκηνη της.Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.

Ελα και πολυ χρονο εχασες οντως

Το πρωτο ειναι προσωπικη αποψη και εισαι μεσα σε αυτους που δεν τους απασχολει να αλλαξει κατι αλλα να διατηρηθει το υπαρχον συστημα του δικομματισμου επειδη δεν θες να ψηφισεις 2-3-4-5-999 Κυριακη.Σωστα αφου θα εχεις καλυτερα πραγματα να κανεις αν και εξ ορισμου(που λεει και ο Καπταιν) δεν σημαινει οτι αφου δεν βγαινει αυτοδυναμη κυβερνηση θα συνεχισεις να ψηφιζεις.Υπαρχει και το ενδεχομενο συνεργασιας το οποιο θελουν να αποκλεισουν και οι 2 με τον καινουργιο νομο.

Το δευτερο απλα δειχνει εσενα για <<δημοκρατικο>>(your ass) οπως το οριζεις εσυ και το βαζεις σε εισαγωγικα.Ασχοληθηκες με εμενα μαλλον πιο πολυ απο οτι ασχολεισαι με το τι γινεται σε αυτη την χωρα και το ποσο σε νοιαζει η πολιτικη σκηνη της.Ο καθενας βγαζει τα συμπερασματα του.

Ελα και πολυ χρονο εχασες οντως

αυτο που εσυ θελεις ειναι να αλλαξει το σύστημα ή να αλλαξει η ψηφος που δινει δυναμη στο δικομματισμό????

οτυν αποφασίσεις πες μου...

και πολυ ασχολήθηκα μαζι σου....

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νέος νόμος για τα ζώα συντροφιάς.
    από takis-kk στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2012, 12:47
  2. kw-νεος νομος
    από STATHIS_XR στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 01/06/2010, 18:58