Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 99

Θέμα: Arai RX-7 Corsair από Αμερική, μέσω ebay

ευχαριστω πολυ φιλε!!!

Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Και άλλη μια παρατήρηση:

Αφού του ζητάτε να το στείλει σαν δώρο, διαλέξτε τρόπο αποστολής:

International Shipping
    USPS Global Express w/tracking

(αποστολή εξπρες μέσω USPS, με αριθμό παρακολούθησης)

Να ξέρετε όμως, ότι όταν σας στέλνει το αντικείμενο σαν δώρο, ουσιαστικά δεν μπορείτε να έχετε ασφάλιση. Αν δηλαδή το αντικείμενο υποστεί ζημιές κατά την μεταφορά... τον μπούλο. Να χαθεί είναι πάρα, πάρα, πολύ μικρή ή πιθανότητα (γιατί έχεις αριθμό παρακολούθησης και μπορείς να το αναζητήσεις), αλλά και σε αυτήν την πολύ απίθανη περίπτωση μάλλον... τον μπούλο.

Επίσης: Για κανέναν λόγο μην διαλέξετε αποστολή μέσω UPS (άλλο πράμα η USPS). Αν σταλεί με UPS τότε σίγουρα θα περάσει από τελωνείο, και μάλιστα με πολύ τσουχτερό κόστος εκτελωνισμού.

δρόμο να 'χουμε... Το avatar του/της npat
    Moderator
    Και τέλος:

Σε καμία περίπτωση δεν μπορείς να "ζητήσεις τα ρέστα" από τον πωλητή αν ΔΕΝ σου το στείλει τελικά σαν δώρο (το οποίο είναι στο κάτω-κάτω τυπικά παράνομο).

Να ξέρετε λοιπόν ότι πάντα υπάρχει μια μικρή πιθανότητα τελικά να πληρώσετε το χαράτσι στο τελωνείο.

Βέβαια για τα συγκεκριμένα κράνη η διαφορά τιμής είναι τοοόσο τεράστια, που ακόμη και έτσι συμφέρει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
    Προτροπή (παρακαλώ στειλ' το σαν δώρο: μην βάζεις απόδειξη στο πακέτο, ή βάλε απόδειξη για λιγότερο από 20 δολάρια. Αυτό βοηθάει πολύ με τις καθυστερήσεις και τις χρεώσεις στο τελωνείο):

Please ship the item as a "gift": Do not put an invoice in the package, or put an invoice for less than USD 20. This helps a lot with delays and charges at customs.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ MOTO.GR 101

[Φωνη Πουλικακου]

This is an apple. Αυτο ειναι ενα μηλο!

[/φωνη Πουλικακου]

:rotflmao: :rotflmao:

Άσε που φέρνει και κάτι σε imperial storm troopers
    The force is strong with you brother!
    Νίκος
    Open Horizons

Και άλλη μια παρατήρηση:

Αφού του ζητάτε να το στείλει σαν δώρο, διαλέξτε τρόπο αποστολής:

International Shipping
    USPS Global Express w/tracking

(αποστολή εξπρες μέσω USPS, με αριθμό παρακολούθησης)

Να ξέρετε όμως, ότι όταν σας στέλνει το αντικείμενο σαν δώρο, ουσιαστικά δεν μπορείτε να έχετε ασφάλιση. Αν δηλαδή το αντικείμενο υποστεί ζημιές κατά την μεταφορά... τον μπούλο. Να χαθεί είναι πάρα, πάρα, πολύ μικρή ή πιθανότητα (γιατί έχεις αριθμό παρακολούθησης και μπορείς να το αναζητήσεις), αλλά και σε αυτήν την πολύ απίθανη περίπτωση μάλλον... τον μπούλο.

Επίσης: Για κανέναν λόγο μην διαλέξετε αποστολή μέσω UPS (άλλο πράμα η USPS). Αν σταλεί με UPS τότε σίγουρα θα περάσει από τελωνείο, και μάλιστα με πολύ τσουχτερό κόστος εκτελωνισμού.
    το χαρατσι για κρανος αξιας 500usd ποσο μπορει να ειναι?
    παντως κ με χαρατσι 100-150ευρω παλι λιγοτερα σου ερχεται απο αμερικη παρα απο ευρωπαικο site

Παλαιό μέλος Το avatar του/της chducos1
    γιατι χαρατσι αφου θα συνενοηθεις απο πριν να στο στειλει σαν gift.βεβαια αμα σκαλωσει ο τελωνιαcop θα το φας
    o npat τα εχει γραψει μια χαρα.και εγω παρειγγηλα απο αυτους ridersdirect και σε 6 εργασιμες ειχα σπιτι μου ενα haga καινουργιο με extra ζελατινα και κοστος 440ε.α και ημερομηνια κατασκευης 8/2007
    V POWER

εκανα κ εγω σημερα την παραγγελια μου για καινουρια κασκα arai rx7 απο ebay.
    του ειπα να μου το στειλει σαν δωρο αλλα ακομα δεν μου εχει απαντησει κ προχωρησα στα τυφλα ελπιζοντας να το κανει.
    500usd τι δασμους εχουν?

Αρχικά δημιουργήθηκε από miatas
    εκανα κ εγω σημερα την παραγγελια μου για καινουρια κασκα arai rx7 απο ebay.
    του ειπα να μου το στειλει σαν δωρο αλλα ακομα δεν μου εχει απαντησει κ προχωρησα στα τυφλα ελπιζοντας να το κανει.
    500usd τι δασμους εχουν?
    κακως φιλε μου πολυ κακως!!

υπαρχουν πολλα μαγαζια στο ebay που σου κανουν και π!π3ς για να στα στειλουν,αλλα πρωτα περιμενεις να σου απαντησει και μετα προχωρας δεν χρειαζεται να βιαζεσαι!μπορει να μην εχει διαθεσημο το προιον που θες και ενω το εχει στην λιστα του ebay να πρεπει να περιμενεις 30 μερες!!!
    τωρα απο δασμους δεν ξερω,ψαξε λιγο εδω μεσα και θαβρεις κατι ,καπου ειχε γραψει καποιος ποσο ειχε πληρωσει!!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

το κρανος εφτασε εχθες χωρις τελωνειο
    και ειναι γαματο!!

το παρηγγειλα κι εγω χθες απο riders direct.αντε να δουμε ποτε θα φτασει...

Kali xronia paides.Ygeia na exoume kai panta orthioi!

Proxthes katefthase apo amerika to kranos pou eixa paraggeilei apo riders direct.

Arai nakano shuriken green.

Eixe fygei apo ameriki stis 18/12 kai itan edo (Giannena) stis 2/1/08.Oute telwneia oute tipote.
    Apsogi siskeuasia kai ap'ekso ena timologio 50 $.
    H efarmogi einai opos akrivos tin perimena,idia me to europaiko kai to varos tou 1500gr.
    Pira kai defteri zelatina kathrefti kai ola auta me ta metaforika (EMS-exei tracking number) mou irthan 476 euro!!!!
    Mallon tha paro kai ti forma pou thelo apo amerika.Glikathika!

Oriste kai merikes foto me to kranos foremeno!!!

http://img249.imageshack.us/my.php?i...sc00053wo7.jpg

http://img139.imageshack.us/my.php?i...sc00054bm8.jpg

http://img246.imageshack.us/img246/6...0055id6.th.jpg

Auta kai panta orthioi!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από mika2006
    Kali xronia paides.Ygeia na exoume kai panta orthioi!

Proxthes katefthase apo amerika to kranos pou eixa paraggeilei apo riders direct.

Arai nakano shuriken green.

Eixe fygei apo ameriki stis 18/12 kai itan edo (Giannena) stis 2/1/08.Oute telwneia oute tipote.
    Apsogi siskeuasia kai ap'ekso ena timologio 50 $.
    H efarmogi einai opos akrivos tin perimena,idia me to europaiko kai to varos tou 1500gr.
    Pira kai defteri zelatina kathrefti kai ola auta me ta metaforika (EMS-exei tracking number) mou irthan 476 euro!!!!
    Mallon tha paro kai ti forma pou thelo apo amerika.Glikathika!

Oriste kai merikes foto me to kranos foremeno!!!

http://img249.imageshack.us/my.php?i...sc00053wo7.jpg

http://img139.imageshack.us/my.php?i...sc00054bm8.jpg

http://img246.imageshack.us/img246/6...0055id6.th.jpg

Auta kai panta orthioi!!!

Kaloriziko to kranos file!!!

Zitises na sto steiloun san doro?An nai, perimenes na sou apantisoun prota oti tha sto steiloun san doro kai meta ekanes tin paragelia?

Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5

Zitises na sto steiloun san doro?An nai, perimenes na sou apantisoun prota oti tha sto steiloun san doro kai meta ekanes tin paragelia?

εγω του ειχα ζητησει να μου το χρεωσει σαν δωρο ή $40 και τσιναγε! μου λεει θα στο χρεωσω $100
    ρε πας καλα του λεω? και αν πληρωσω κανενα τελωνειο?? χρεωσετο μου $70 και ειμαστε οκ! λοιπον μου το χρεωσε $50+$20 και το κρανος ηρθε μια χαρα !! πολυ καλο μαγαζι αλλα αργει λιγο μεχρι να στο στειλει,απο εκει και περα οταν παραδωθει στα αμερικανικα ταχυδρομεια σε μια εβδομαδα το αργοτερο ειναι στην πορτα σου!!
    απλα πριν παραγκειλεις πριξτον λιγο με τα μειλ ωστε να εισαι σιγουρος οτι θα στο στειλει οπως ακριβως θες!
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Αρχικά δημιουργήθηκε από zuki1000k5

Na eisai kala file!
    Tou zitisa na mou to steilei san doro kai afou mou apantise oti ola ok meta ekana tin paraggelia.

Pano sto timologio egrafe oti itan doro kai eixe kai mia timi 50$.

Eixa kai tracking number (akriva ta eksoda apostolis 88 euro) kai iksera pote akrivos ektelonistike.Meta apo dyo meres apo tin imeominia ektelonismou itan spiti mou me tis taxymetafores ton ELTA.

Apo ti mera pou tou esteila ta lefta perasan 3 meres mexri na to steilei.Otan ton rotisa -anipomonos kai go- mou eipe oti itan logo ton imeron -to eixa paraggelei mesa Dekemvri.
    Pantos einai aksiopistos kai de mou efere antirisi se tipote.Gnomi mou einai na min ton fovasai.

Yparxoun vevaia ki alloi pou to vriskeis ligo pio ftino,alla kalytera na exeis to kefali sou isixo.To feedback tou einai poli psilo (99% nomizo).

Ante kales agores filaraki.

Panta orthioi!!!

Καλορίζικα και "αχρείαστα" να είναι τα νέα σας κράνη μάγκες...

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Arai RX-7 Corsair - Majestic size Small - Από που;
    από IPL στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/03/2009, 06:58
  2. ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΕΠΙΣΚΕΥΗ Arai Rx-7 ΑΠΟ Ε-bay
    από miatas στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 14/02/2008, 07:53
  3. Arai RX-7 Corsair... Τιμές Ιαπωνίας
    από lkol στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη