Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
αμα του βαλες και τετοια πραγματα, εκει να δεςι ποσο θα φαινεται η αδυναμια του πλαισιου......![]()
η αδυναμια ηταν στο πισω αμορτισερ.
το δικο μου παντως δεν εχει πλεον ταλαντωσεις
αμα του βαλες και τετοια πραγματα, εκει να δεςι ποσο θα φαινεται η αδυναμια του πλαισιου......![]()
η αδυναμια ηταν στο πισω αμορτισερ.
το δικο μου παντως δεν εχει πλεον ταλαντωσεις
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
εκει υπαρχει η σταση "κερναμε τσαι στον παπ"... δεν υπαρχουν αδυναμιες πλαισιου πια... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
αμα του βαλες και τετοια πραγματα, εκει να δεςι ποσο θα φαινεται η αδυναμια του πλαισιου......
Αυτά είναι......Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
οχι την βενζινη απο το τεποζιτο με τσαγακι σου αντικατεστησα :rotflmao: :rotflmao:![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
αμα με κερασει και ζ 750, παω για αυτοκινητο μετα....Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
εκει υπαρχει η σταση "κερναμε τσαι στον παπ"... δεν υπαρχουν αδυναμιες πλαισιου πια... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
το μηχανακι ειναι απαραδεκτο, τελεια και παυλα.
οποιος θελει να παρει ενα 750, παιρνει η aprilia shiver, η triumph street triple και ευχαριστιεται μηχανη!
Σαν τον παλιό καιρό.... μόλις ακουστεί το Ζ πετάγονται οι πορδές.... :rotflmao: :rotflmao:
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Suzuki SV650S 03 τούμπανο!Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
αντε και πουλαω το 675, τι παιρνω που να ειναι φθηνοτερο, και να γραφει ξενοιαστα χλμ, για ριχτε καμια ιδεα στο τραπεζι....
μην αρχισετε τισ μαλακιες, το 675 ειναι υπεροχο, απλα θα παει χαμενο και θα γραφει τζαμπα χλμ ολο το χειμωνα, και οχι τιποτα αλλο, γραφω και πολλα χλμ καθε μερα.....
για πες καμια λεπτομερεια για το vstrom ντε
μαυρο ματ μοντελο 06!
αγραντζουνιστο ασπινιαριστο!
θερμαινομενα γκριπ - καγκελα suzuki - χουφτες - bagster - συνεγερμος με τηλεειδοποιηση - βαλιτσα givi 46 - πλαινές βάσεις givi και πλαινες βαλιτσες givi ανοιγομενες και απο πανω Ε100 - λευκα φλασάκια - φυλασομενο σε γκαραζ και στο σπιτι και στην δουλεια - αλυσιδα DID zvm525 χρυση γρανάζια JT - καινούργια λάστιχα bridgestone!
αυτα ειναι naked ρε σειραΑρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
αμα με κερασει και ζ 750, παω για αυτοκινητο μετα....
οποιος θελει να παρει ενα 750, παιρνει η aprilia shiver, η triumph street triple και ευχαριστιεται μηχανη!
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
λοιπον Γιωργακη αγορι μου...
επειδη εισαι καλο παιδι και σε συμπαθω... θα σου πω να παρεις...
ΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΓΕΜΙΣΕΙΣ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ!!!!
![]()
ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ.
σκεψου το.
Θα εχεις οποιο μηχανακι θες για την οποιαδηποτε περισταση.
Δεν θα βαριεσαι ποτε μερα με την μερα (μην σου πω ωρα με την ωρα).
Θα εισαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ χαρουμενος (εμενα μου ερχεται στο μυαλο η εικονα πιτσιρικα μεσα σε μαγαζι με ζαχαρωτα)![]()
Τελος θα κανεις μπιζνες (στο οποιο εισαι αρκετα καλος) και θα προμηθευεις και ΟΛΟ το moto.gr με μηχανακια.
![]()
αν δεν εχει τηλεοραση ειναι μουφα.Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
μαυρο ματ μοντελο 06!
αγραντζουνιστο ασπινιαριστο!
θερμαινομενα γκριπ - καγκελα suzuki - χουφτες - bagster - συνεγερμος με τηλεειδοποιηση - βαλιτσα givi 46 - πλαινές βάσεις givi και πλαινες βαλιτσες givi ανοιγομενες και απο πανω Ε100 - λευκα φλασάκια - φυλασομενο σε γκαραζ και στο σπιτι και στην δουλεια!
![]()
παπ παρε το πλοιο και ελα μετα να δεις τι βεντουζα θα πεσει με το z
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
και την πουλαει σε 1 βδομαδα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
αμα με κερασει και ζ 750, παω για αυτοκινητο μετα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΜΟΖΑΡΤ
αν δεν εχει τηλεοραση ειναι μουφα.
παπ παρε το πλοιο και ελα μετα να δεις τι βεντουζα θα πεσει με το z
ρε σε έχω λέμε!
πάρε και το τσαγάκι σου μην σε πειράξει!!!
![]()
αντε και πουλαω το 675, τι παιρνω που να ειναι φθηνοτερο, και να γραφει ξενοιαστα χλμ, για ριχτε καμια ιδεα στο τραπεζι....
μην αρχισετε τισ μαλακιες, το 675 ειναι υπεροχο, απλα θα παει χαμενο και θα γραφει τζαμπα χλμ ολο το χειμωνα, και οχι τιποτα αλλο, γραφω και πολλα χλμ καθε μερα.....
ρε γιώργο....
βρες καμιά γυναίκα να ξελαμπικάρεις ρε φίλε... σοβαρά μιλάω...
έτσι όπως το πας, αν ποτέ σου κάτσει καμιά αντί για durex είσαι ικανός να φορέσεις κάναν σιγαστήρα Akrapovic....
![]()
λοιπον θελω να μου βρειτε μηχανακι με
1.καλυψη απο αερα
2.ανετη θεση γαι οδηγο και συνοδηγο
3.ροπατο αξιοπιστο κινητηρα
4.ανεστραμενο μπροστινο
5.ακτινικα φρενα
6.χαμηλη καταναλωση
7.100 αλογα
8.250+ τελικη
9.πισω αμορτισερ
10.να στριβει σαν τρενο και να ξυνεις για την πλακα
11.να μην ειναι το δικο μου![]()
καΛΑ πΛΑκα με κανεις?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nostra
ρε γιώργο....
βρες καμιά γυναίκα να ξελαμπικάρεις ρε φίλε... σοβαρά μιλάω...
έτσι όπως το πας, αν ποτέ σου κάτσει καμιά αντί για durex είσαι ικανός να φορέσεις κάναν σιγαστήρα Akrapovic....
![]()
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!
![]()
![]()