Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 108

Θέμα: Οι Χλιδάνεργοι

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από airamhag
    ....................................

η εγκληματικοτητα τι σχεση εχει?
    σορρυ αλλα σε εχασα.. ( για να μην ξεχνιομαστε.. )
    Μα η κυριότερη αιτία για την οποία καταφεύγει κάποιος στην κλοπή, τη ληστεία και σε άλλου είδους εγκλήματα είναι το εύκολο χρήμα!΄Έτσι δεν είναι; Με ξαναβρήκες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Μα η κυριότερη αιτία για την οποία καταφεύγει κάποιος στην κλοπή, τη ληστεία και σε άλλου είδους εγκλήματα είναι το εύκολο χρήμα!΄Έτσι δεν είναι; Με ξαναβρήκες;
    νομιζω..

σε βαθος χρονου εννοεις κ αν μια κατασταση διαιωνιζεται απο γενια ε γενια..

@Τρικστερ...στο τελος θα καταλαβει την αξια σου κ θα απαρνηθει τα πλουτη !!!
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Ας παραθέσω κάτι σχετικό.. Διαβάστε εδώ .

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Ας παραθέσω κάτι σχετικό.. Διαβάστε εδώ .

Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Παλαιό μέλος
    Εξαρτάται από την οπτική γωνία από την οποία βλέπει ο καθένας τα πράγματα. Ναι, είναι μίζερη η εικόνα όπως παρουσιάζεται. Αλλά είναι όντως ολιγαρκείς οι "φτωχοί" της χώρας μας; Σε συζητήσεις που έχω κάνει με φίλους που αμοίβονται απο 600 μέχρι 800€, όλοι απορρίπτουν π.χ. το ΙΚΕΑ για να επιπλώσουν το σπίτι τους επειδή βρίσκουν πως τα έπιπλα είναι πολύ "φοιτητικά"! Όλοι ανεξαιρέτως επιλέγουν με βάση το γούστο και κανένας λαμβάνοντας υπόψιν την τιμή, σε σχέση με την οικονομική δυνατότητά του, εκτός ακραίων περιπτώσεων! Σε είδη ένδυσης και υπόδησης; Το ίδιο! Σε τίποτα απολύτως δεν κάνει κανένας, την παραμικρή υποχώρηση. Οι λεγόμενοι φτωχοί (όπως παρουσιάζονται στο άρθρο) απέχουν έτη φωτός από τους πραγματικούς φτωχούς! Έχουμε φτάσει απλώς σαν κοινωνία, να θεωρούμε την πολυτέλεια σαν είδος πρώτης ανάγκης! Αυτό είναι το πρόβλημα! Πράγματα που θεωρούνται δεδομένα τώρα, πριν 30 χρόνια δεν τα είχαν ούτε οι βασιλιάδες! Δε λέω πως δεν υπάρχουν πραγματικοί φτωχοί. Υπάρχουν και σίγουρα είναι περισσότεροι από παλιότερα. Απλώς κατακρίνω τη νοοτροπία του να μη συμβιβάζεται κάποιος με αγαθά που αντιστοιχούν ρεαλιστικά στη δική του αγοραστική δυνατότητα και να επιδιώκουν με κάθε τρόπο να αποκτήσουν αυτά που προορίζονται για ανώτερες οικονομικές τάξεις.

καλύτερος ! Το avatar του/της Nikoskazer2000
    Δεκέμβριος 2002, 160.000δρχ. το μήνα, να φυλάω τα 100.000 σε λογαριασμό και να χτυπώ και στα τζιά μου απ' τη χαρά!

Τώρα οι τρελές απλήρωτες υπερωρίες αλλο καπέλο.
    Ορκισμένος σιδερόκωλος!

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    μην προβληματιζεστε σε λιγο δε θα υπαρχουμε σαν κρατος κανεις δε κανει οικογενεια και οποιος το τολμαει κανει ενα παιδι αντε 2 οι τολμηροι και μετα δυαλιωντε γιατι δεν αντεχουν την ''μιζερια'' οπου μιζερια το να βλεπεις τους αλλους ματαιοδοξους τι κανουν και να ζηλευεις

αυτο δεν υσχιει για ολους φυσικα αλλα για την πλειοψηφεια τα παιδια μας θα ειναι χειροτερα και τα εγγονια μας θα ειναι το τελος αν εμεις δεν αλλαξουμε ειμαστε η γενια που λεγαν πριν χροοοοοοοοοονια λιγο πριν απο τα αυτοκινητα που πανε στον αερα και τις διαστημικες στολες την οικολογικη καταστροφη και την κατερευση της οικονομιας των ηθικων αξιων της αξιοπρεπεπειας και ολα αυτα φευγουν μεσα απο τα χερια μας

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    μην προβληματιζεστε σε λιγο δε θα υπαρχουμε σαν κρατος κανεις δε κανει οικογενεια και οποιος το τολμαει κανει ενα παιδι αντε 2 οι τολμηροι και μετα δυαλιωντε γιατι δεν αντεχουν την ''μιζερια'' οπου μιζερια το να βλεπεις τους αλλους ματαιοδοξους τι κανουν και να ζηλευεις

αυτο δεν υσχιει για ολους φυσικα αλλα για την πλειοψηφεια τα παιδια μας θα ειναι χειροτερα και τα εγγονια μας θα ειναι το τελος αν εμεις δεν αλλαξουμε ειμαστε η γενια που λεγαν πριν χροοοοοοοοοονια λιγο πριν απο τα αυτοκινητα που πανε στον αερα και τις διαστημικες στολες την οικολογικη καταστροφη και την κατερευση της οικονομιας των ηθικων αξιων της αξιοπρεπεπειας και ολα αυτα φευγουν μεσα απο τα χερια μας
    Δυστυχώς +10000000

Οταν ομως λεμε φταιει το κρατος αυτοματα φταιμε εμεις.

Μπραβο στους Ελληνες λοιπον για την καταντια μας.

Εμεις φταιμε και κανενας αλλος.Τα αλλα ειναι μαλακιες.

Εμεις πληρωνουμε τον καφε 5 ευρω,εμεις φοροδιαφευγουμε,εμεις περνουμε δανειο για να αγορασουμε αχρηστα πραγματα,εμεις λαδωνουμε,εμεις διοριζομαστε στο δημοσιο με μεσο,εμεις οδηγαμε σαν παλαβοι και σκοτωνουμε τους αλλους,εμεις αφηνουμε λακουβες και κακοτεχνιες ανοιχτες για να φαμε οσο παει. Κτλ κτλ

Και για επιδορπιο.

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Edit--> Οταν καιγοταν η χωρα τα εβλεπα με εναν φιλο μια μερα και τσακωθηκαμε.Γιατι μου ειπε καλα να παθουν και τωρα ας φωναζουνε οσο θελουνε.Φωναζουνε που ειναι το κρατος που ειναι ο ενας,ο αλλος και τοσα χρονια αυτοι τους ψηφιζουνε.Εγω προσπαθησα να τους υπερασπιστω με βαση το σκεπτικο οτι τους ξεγελασανε και τσακωθηκαμε.

Και μετα?Μετα βγηκα μαλακας.Μετα ψηφισανε παλι τους ιδιους,μετα φαγανε λεφτα απο το κρατος,μετα πηγαινανε τυποι λεει με Porsche να παρουνε τσαμπα νερο λες και δεν ειχανε λεφτα,μετα δωσανε οι δημαρχοι εκτασεις κατευθειαν σε ιδιωτικες εταιριες,μετα περνανε τσαμπα τροφιμα και νερο και τα πουλαγανε και παρομοια τραγελαφικα.Θα μου πεις τι φταιει η μανα με τα παιδακια της....Δεν φταιει αυτη.ΕΜΕΙΣ φταιμε.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Οταν ομως λεμε φταιει το κρατος αυτοματα φταιμε εμεις.

Μπραβο στους Ελληνες λοιπον για την καταντια μας.

Εμεις φταιμε και κανενας αλλος.Τα αλλα ειναι μαλακιες.

Εμεις πληρωνουμε τον καφε 5 ευρω,εμεις φοροδιαφευγουμε,εμεις περνουμε δανειο για να αγορασουμε αχρηστα πραγματα,εμεις λαδωνουμε,εμεις διοριζομαστε στο δημοσιο με μεσο,εμεις οδηγαμε σαν παλαβοι και σκοτωνουμε τους αλλους,εμεις αφηνουμε λακουβες και κακοτεχνιες ανοιχτες για να φαμε οσο παει. Κτλ κτλ

Και για επιδορπιο.

ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΖΟΥΜΕ

Edit--> Οταν καιγοταν η χωρα τα εβλεπα με εναν φιλο μια μερα και τσακωθηκαμε.Γιατι μου ειπε καλα να παθουν και τωρα ας φωναζουνε οσο θελουνε.Φωναζουνε που ειναι το κρατος που ειναι ο ενας,ο αλλος και τοσα χρονια αυτοι τους ψηφιζουνε.Εγω προσπαθησα να τους υπερασπιστω με βαση το σκεπτικο οτι τους ξεγελασανε και τσακωθηκαμε.

Και μετα?Μετα βγηκα μαλακας.Μετα ψηφισανε παλι τους ιδιους,μετα φαγανε λεφτα απο το κρατος,μετα πηγαινανε τυποι λεει με Porsche να παρουνε τσαμπα νερο λες και δεν ειχανε λεφτα,μετα δωσανε οι δημαρχοι εκτασεις κατευθειαν σε ιδιωτικες εταιριες,μετα περνανε τσαμπα τροφιμα και νερο και τα πουλαγανε και παρομοια τραγελαφικα.Θα μου πεις τι φταιει η μανα με τα παιδακια της....Δεν φταιει αυτη.ΕΜΕΙΣ φταιμε.
    Δε μπορώ να καταλάβω πως στο τόσο βαθύ πρόβλημα που συζητούμε, παίζει ρόλο το κόμμα που κυβερνά τα 4 τελευταία χρόνια. Βγήκε η Νέα Δημοκρατία! Get over it. Εσύ και ένα μάτσο άλλα κομματόσκυλα που αναφέρονται συνέχεια σ' αυτό. Τα είδαμε και τα κατορθώματα των Πασόκων. Δεν είμαι υπέρ κανενός από τους δυο και δε θα ασχοληθώ να σε πείσω. Αλλά συζητούμε σοβαρά. Μερικοί πότε θα το πάρετε χαμπάρι και πότε θα σταματήσει το $%$#@ μοιρολόι σας για το ^%&#$ το κόμμα σας; Αντί να δείτε την κατρακύλα που έχουμε πάρει σε όλους τους τομείς, κάθεστε και ασχολείστε με τον Κωστάκη, το Γιωργάκη και τα άλλα τα παιδάκια που προέκυψαν τώρα και παραπονιούνται που δεν τα παίζουν. Το πολίτευμα είναι κι αυτό μέσα. Είναι τηλεοπτική <--(εδώ κυριολεκτώ) δημοκρατία <--(λέμε και καμιά μαλακία). Τι στα γ@μίδια ρε, γ@μώ το φελέκι μου. Ποσοστά σας δίνουν; Τι σας έχουν κάνει; Γιατί οι παρωπίδες; Όχι πως αν τις βγάλετε θα τα δείτε όλα υπέροχα, αλλά θα δείτε την πραγματικότητα!
    Όσο για το τουπέ με το οποίο γράφουν ορισμένοι, πως και καλά είναι όλοι τους τέρατα εξυπνάδας και το σωστό είναι αυτό που βλέπουν αυτοί υποκειμενικά, ας μάθουμε επιτέλους να σεβόμαστε τη νοημοσύνη, τις ανάγκες και τις επιλογές των υπολοίπων ανθρώπων που απαρτίζουν την κοινωνία μας. Ξέρεις γιατί βγήκε η Νέα Δημοκρατία; Το μη χείρον, βέλτιστον! Γι' αυτό! Και δε νομίζω πως είμαι ο μόνος που είδε το αποτέλεσμα των εκλογών έτσι.

Δε μπορώ να καταλάβω πως στο τόσο βαθύ πρόβλημα που συζητούμε, παίζει ρόλο το κόμμα που κυβερνά τα 4 τελευταία χρόνια. Βγήκε η Νέα Δημοκρατία! Get over it. Εσύ και ένα μάτσο άλλα κομματόσκυλα που αναφέρονται συνέχεια σ' αυτό. Τα είδαμε και τα κατορθώματα των Πασόκων. Δεν είμαι υπέρ κανενός από τους δυο και δε θα ασχοληθώ να σε πείσω. Αλλά συζητούμε σοβαρά. Μερικοί πότε θα το πάρετε χαμπάρι και πότε θα σταματήσει το $%$#@ μοιρολόϊ σας για το ^%&#$ το κόμμα σας; Αντί να δείτε την κατρακύλα που έχουμε πάρει σε όλους τους τομείς, κάθεστε και ασχολείστε με τον Κωστάκη, το Γιωργάκη και τα άλλα τα παιδάκια που προέκυψαν τώρα και παραπονιούνται που δεν τα παίζουν. Το πολίτευμα είναι κι αυτό μέσα. Είναι τηλεοπτική <--(εδώ κυριολεκτώ) δημοκρατία <--(λέμε και καμιά μαλακία). Τι στα γ@μίδια ρε γ@μώ το φελέκι μου. Ποσοστά σας δίνουν; Τι σας έχουν κάνει; Γιατί οι παρωπίδες; Όχι πως αν τις βγάλετε θα τα δείτε όλα υπέροχα, αλλά θα δείτε την πραγματικότητα!
    Όσο για το τουπέ με το οποίο γράφουν ορισμένοι, πως και καλά είναι όλοι τους τέρατα εξυπνάδας και το σωστό είναι αυτό που βλέπουν αυτοί υποκειμενικά, ας μάθουμε επιτέλους να σεβόμαστε τη νοημοσύνη, τις ανάγκες και τις επιλογές των υπολοίπων ανθρώπων που απαρτίζουν την κοινωνία μας. Ξέρεις γιατί βγήκε η Νέα Δημοκρατία; Το μη χείρον, βέλτιστον! Γι' αυτό! Και δε νομίζω πως είμαι ο μόνος που είδε το αποτέλεσμα των εκλογών έτσι.

Συγνωμη φιλε αλλα δεν ειμαι Πασοκος....Και για τους 2 μιλαω....Δεν ειπα πουθενα τιποτα συγκεκριμενα για κανεναν απο τους 2.Εχουν και οι 2 τεραστιες ευθυνες για ολα.

Τωρα για την προσωπικη επιθεση δεν νομιζω να πρεπει να δωσω συνεχεια μαλλον παρασυρθηκες.Αν και προσπαθω να θυμηθω που αλλου φερθηκα σαν κομματοσκυλο και μαλιστα Πασοκος και δεν μου ερχεται

Εσύ και ένα μάτσο άλλα κομματόσκυλα που αναφέρονται συνέχεια σ' αυτό

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Συγνωμη φιλε αλλα δεν ειμαι Πασοκος....Και για τους 2 μιλαω....Δεν ειπα πουθενα τιποτα συγκεκριμενα για κανεναν απο τους 2.Εχουν και οι 2 τεραστιες ευθυνες για ολα.
    Συγγνώμη τότε ρε φίλε. Προφανώς επέλεξα λάθος άτομο για να "τα ψάλω". Απλώς βαρέθηκα να βλέπω "Πασόκους" που σε οτιδήποτε στραβό επισημανθεί εδώ μέσα, σπεύδουν να συμπληρώσουν "ε, αφού είμαστε (εδώ εννοούν προφανώς "είναι"!) γκαβάδια και ψηφίσαμε τους ίδιους"! Στην κατάσταση που είμαστε (όπου ή οι μεν θα κυβερνούν, ή οι δε), είναι επιεικώς αφελέστατοι όσοι πιστεύουν πως τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορέτικό.

Σκεφτήκατε ποτέ γιατί δεν καταφέραμε τίποτα σαν χώρα?

Γιατί απλά αντί να συζητάμε προτιμάμε να τσακωνόμαστε και να βρίζει ο ένας τον άλλον...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Απλώς κατακρίνω τη νοοτροπία του να μη συμβιβάζεται κάποιος με αγαθά που αντιστοιχούν ρεαλιστικά στη δική του αγοραστική δυνατότητα και να επιδιώκουν με κάθε τρόπο να αποκτήσουν αυτά που προορίζονται για ανώτερες οικονομικές τάξεις.

+10000000000000

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  3. Εδώ οι καλές φωτό
    από swtos στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 16:59
  4. Πως επιλεγονται οι moderator????