Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 108

Θέμα: Οι Χλιδάνεργοι

Μέλος Έξτρα Σπέσιαλ Το avatar του/της MitsosNaked

Οι Χλιδάνεργοι

Η φίλη μου η Μαρία ήρθε και με βρήκε για πρώτη φορά τον περσινό Σεπτέμβριο. Λίγους μήνες νωρίτερα είχε επιστρέψει από την Αγγλία με το μεταπτυχιακό της, μετά είχε πάει τέσσερις μήνες διακοπές (στο Μπαλί, τη Μύκονο και τη Φλωρεντία), και τώρα είχε έρθει μαυρισμένη και έτοιμη να ξεκινήσει την καριέρα της, και μια νέα ζωή.

"Θέλω να μου βρεις δουλειά στην εταιρία σου", μου είπε με τον επιτακτικό τρόπο που λέει τα πάντα. Ήταν 26 χρονών.

Αν και είμαι εντελώς ακατάλληλος για τέτοιου είδους διαμεσολαβήσεις, μισάνθρωπος ων, σεβάστηκα το αίτημα της καλής φίλης, ρώτησα και έμαθα ότι πράγματι, υπήρχε μια ανοιχτή θέση στο διαφημιστικό τμήμα μιας εταιρίας για την οποία είχα κάνει κάποιες μεταφράσεις, προώθησα το βιογραφικό της και, ικανοποιημένος που έκανα το καλό για έναν συνάνθρωπο, το ξέχασα εντελώς.

Μετά από τρεις μέρες η Μαρία με πήρε τηλέφωνο, έξαλλη.

"Υποδοχή διαφήμισης; Η θέση που μου βρήκες είναι για υποδοχή διαφήμισης;"

"Ποιος; Τι; Ποιος είναι;" είπα (με είχε ξυπνήσει).

"Εγώ έχω κάνει μεταπτυχιακό στην Ιστορία της Τέχνης στο Λονδίνο και θα πάω να σηκώνω τηλέφωνα για 600 ευρώ;"

Τι είχε γίνει: Η Μαρία δεν είχε πάει στο ραντεβού. Όταν την πήραν τηλέφωνο για να την καλέσουν έμαθε όσα χρειαζόταν να μάθει, και απέρριψε τη δουλειά μονομιάς.

Η Μαρία, βλέπετε, ανήκει σε μια εντελώς νέα κατηγορία Ελλήνων. Πρόκειται για μια υποκατηγορία της διαβόητης «γενιάς των 700 ευρώ», των νεαρών Ελλήνων, δηλαδή, που έχουν αποκτήσει πολύ καλή μόρφωση, και οι οποίοι βγαίνουν σε μια αγορά εργασίας η οποία δεν τους πολυχρειάζεται, και έτσι δεν μπορεί να τους εξασφαλίσει μισθό αντίστοιχο των σπουδών τους, ή έστω επαρκή για να συντηρηθούν.

Η συγκεκριμένη υποκατηγορία της Μαρίας περιλαμβάνει τους νέους που, αν και δεν βρίσκουν μια καλοπληρωμένη δουλειά, αρνούνται να κάνουν οποιονδήποτε συμβιβασμό στον τρόπο ζωής τους. Μαθημένοι στο χαρτζιλίκι από τους γονείς κατά τη διάρκεια της εφηβείας και των σπουδών, βγαίνοντας στην «αγορά» εξακολουθούν να επιθυμούν να συχνάζουν στα ίδια μαγαζιά, να ψωνίζουν το ίδιο ακριβά προϊόντα, και να κάνουν ακριβώς την ίδια άνετη ζωή που έκαναν πριν.

Είναι οι χλιδάνεργοι, και δεν πρόκειται να θυσιάσουν ούτε την παραμικρή λεπτομέρεια απ' το lifestyle τους. Όσα κι αν τους πληρώνουν.

___

Σύμφωνα με μια έρευνα των Νέων, 8 στους 10 νεοπροσληφθέντες στην Ελλάδα αμείβονται με λιγότερα από 1000 ευρώ. Σύμφωνα με άλλη έρευνα της Marc για το Έθνος, τo 56% των Ελλήνων ηλικίας 18-30 αμείβεται με λιγότερα από 700 ευρώ το μήνα. Ένας στους δύο νέους είναι άνεργος.

Από τους τριαντάρηδες, μόνο το 29,5% ζουν εντελώς ανεξάρτητοι από τους γονείς.

Ένα 31,4% συντηρείται αποκλειστικά από αυτούς.

Μπορείτε να συλλάβετε αυτά τα νούμερα;

Αν κάποιος ξένος τα διαβάσει θα συμπεράνει πως είμαστε μια κοινωνία υπό κατάρρευση, όπου οι νέοι δεν μπορούν να παράγουν πλούτο, οπότε τρώνε τον πλούτο που έχει συσσωρεύσει η προηγούμενη γενιά, μέχρι αυτός να τελειώσει, οπότε προφανώς η χώρα μας θα χρεοκοπήσει.

Η ίδια η οικογένεια έχει τις μεγαλύτερες ευθύνες. Σε όλους τους Μεσογειακούς λαούς εμφανίζεται αυτή η απεριόριστη λατρεία για τα παιδιά, η οποία εύκολα παίρνει όχι-και-πολύ-υγιείς διαστάσεις. Οι γονείς ουσιαστικά «πληρώνουν» το παιδί για να μην τους φύγει. Σε άλλες, βορειότερες χώρες συνηθίζεται να το σουτάρουν (με αγάπη) μόλις τελειώσει το σχολείο, για να τραβήξει το δικό του δρόμο, να κάνει τα δικά του λάθη, να σταθεί στα δικά του πόδια, να μάθει και ωριμάσει. Εδώ έχουμε περιπτώσεις σαν το Θεσσαλονικιό φίλο μου το Στέλιο, που οι γονείς του υποσχέθηκαν αυτοκίνητο αν περάσει στις Πανελλήνιες, με τον όρο να περάσει σε σχολή της Θεσσαλονίκης.

Φυσικά, εκατοντάδες χιλιάδες είναι οι νέοι που ανήκουν στη «Γενιά των 700 ευρώ», όλων οι γονείς θέλουν να τους φροντίσουν, κάμποσοι από αυτούς τους γονείς είναι και ευκατάστατοι, αλλά δεν γίνονται όλα τα παιδιά χλιδάνεργοι.

Βλέπετε, είναι στη φύση του νέου να θέλει να αυτονομηθεί, να κάνει κάτι στηριγμένος στα δικά του ποδάρια, μόνος, ανεξάρτητος. Είναι μια ανθρώπινη ανάγκη αυτή. Στην πρώτη μου δουλειά προσελήφθην με μισθό 180.000 δραχμές το μήνα (520 ευρώ), εν έτει 2000, σε ηλικία 23 ετών, και ήμουν πανευτυχής. Εκστατικός. Ακόμα θυμάμαι το πρώτο ζευγάρι παπούτσια που πήρα με τα δικά μου λεφτά.

Μπορεί αυτό να ακούγεται λίγο «Βασιλάκης Καϊλας», αλλά η ανάγκη του ανθρώπου να κάνει πράγματα μόνος του -και κατά συνέπεια να αυτοεπιβεβαιωθεί ως αυτόνομη οντότητα- είναι πανίσχυρη.

Γιατί τότε τόσοι τριαντάρηδες καταπιέζουν αυτή την ανάγκη για να μείνουν στη σφιχτή και γεμάτη ασφάλεια αγκαλιά της τσέπης του μπαμπά;

Είναι απλό: Είναι αρρώστια.

Οι χλιδάνεργοι, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο είναι lifestyle junkies, που επιτρέπουν τον εθισμό τους στην ηδονιστική πλευρά της ζωής, κι ας εγκλωβίζονται έτσι σε μια αέναη εφηβεία.

«Δεν μπορώ να μην ψωνίζω. Δεν γίνεται», λέει μια άλλη φίλη, ας την πούμε Πόπη. «Είναι εθισμός, πηγαίνω στο Mall και θέλω να κατεβάσω τα ράφια, να τα δοκιμάσω όλα, να δώσω την κάρτα μου και να τα πάρω σπίτι μου. Η ντουλάπα μου είναι γεμάτη με ρούχα που δεν φοράω ποτέ, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να αγοράζω διαρκώς καινούρια. Το τηλέφωνό μου στο σπίτι είναι μονίμως κατεβασμένο για να μην με πρήζουν από την τράπεζα -χρωστάω πολλά στην κάρτα. Έχω φεσώσει συγγενείς μέχρι και τρίτου βαθμού, το χαρτζιλίκι με το που το παίρνω φεύγει, ο μισθός το ίδιο».

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορεί κανείς να καταλογίσει στην κοινωνία του υπερκαταναλωτισμού, και η ύπαρξη των χλιδάνεργων είναι ένα από αυτά. Αλλά δεν φταίνε οι τσάντες και τα παπούτσια αν η γυναίκα που τις ψωνίζει το κάνει με λεφτά που δεν έχει ή δεν έχει βγάλει με τον ιδρώτα της. Ο σφιχτός-όσο-δεν-παίρνει εναγκαλισμός της ελληνικής οικογένειας, που αρνείται να αφήσει τα παιδιά της να ωριμάσουν, δημιουργεί σε συνδυασμό με όλες τις χαρές του lifestyle αυτούς τους αιώνιους εφήβους που προτιμούν να ζήσουν σήμερα ό,τι έχει να τους προσφέρει η ζωή (ο μπαμπάς), παρά να ταλαιπωρηθούν για να το απολαύσουν αύριο.

Ως στάση ζωής αυτή δεν είναι απολύτως καταδικαστέα. Αναρωτιέται όμως κανείς, όταν ο μπαμπάς (ζωή) πάψει να παρέχει, τι θα καταναλώσει ο χλιδάνεργος; Και, ακόμα χειρότερα: Τι θα καταναλώσουν τα παιδιά του;

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ
    (Αφιερωμένο σε θαμώνες Κολωνακίου-Αριστοτέλους)

Προς το παρόν οι χλιδάνεργοι εξακολουθούν να βγαίνουν, να ψωνίζουν, να ταξιδεύουν, να πηγαίνουν σε interviews για δουλειές που δεν χρειάζονται, καθώς ο χρόνος περνά χωρίς συνέπειες. Θα έρθουν συνέπειες στο μέλλον; Έλα ντε.

Είδα τη Μαρία πρόσφατα, καλοντυμένη, αψεγάδιαστη, σε ακριβό εστιατόριο να τρώει με τον -πολύ μεγαλύτερο- φίλο της. Ήταν μια χαρά: Χαρούμενη, ξεκούραστη και, ενάμιση χρόνο μετά το τέλος των σπουδών της, ακόμα χλιδάνεργη.

Νομίζω ότι θα τα πάει μια χαρά.
    ΘΕΛΩ ΤΟ ΜΠΑΣΟ ΜΟΥ ΑΤΑΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΣΛΙΚ !!!!

Wings for Life - Φιλανθρωπικός Οργανισμός με σκοπό την Θεραπεία Τραυμάτων στη Σπονδυλική Στήλη

http://www.wingsforlife.com

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Το Μαρακι μπορει να ξερει γραμματα,αλλα ουσιαστικη μορφωση δεν εχει,και επιπροσθετως δεν νομιζω οτι ξερει τι σημαινει δουλεια,και ουτε οτι θα μπορεσει να μαθει ποτε....
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Αιώνιος Νεανίας! Το avatar του/της Lupo
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Το Μαρακι μπορει να ξερει γραμματα,αλλα ουσιαστικη μορφωση δεν εχει,και επιπροσθετως δεν νομιζω οτι ξερει τι σημαινει δουλεια,και ουτε οτι θα μπορεσει να μαθει ποτε....
    Και ίσως να μην χρειαστεί, να μάθει ποτέ τι σημαίνει δουλειά , εφόσον βρεί έναν "μπαμπά",ακόμα.
    5/2/2008 Καλωσόρισες!
    22/1/2013 Καλωσόρισες!
    :a07:

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    vre to maraki..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Retired Rider Το avatar του/της 675
    αν και εχεις απολυτο δικιο,

ενταξει το μαρακι ηταν το παραδειγμα ομως ο φιλος μας ειπε πολλα ενδιαφεροντα πραγματα που μας αφορουν ολους και ηταν πολυ καλο το γραπτο του...

εγω ξερω οτι μολις τελειωσα το λυκειο 17,5 ετων και δεν γουσταρα να παω τει στη κοζανη για κτηνοτροφικες μοναδες,ο πατερας μου με εστειλε για δουλεια.αποτελεσμα αφου εψαξα μονος μου 17,6 ετων να
    πρωτομπαρκαρο σαν δοκιμος στη μηχανη σε γκαζαδικο ποντοπορο89 000 τονων καθαρο φορτιο.εφαγα την λουτσα ομως επαιρνα το 95 700 000 δρχ,και μετα απο χρονια οταν αποφασισα να
    σταματησω τη σχολη του εμπορικου ναυτικου που περασα με τα μορια απο τα ταξιδια
    και τελειωσα φανταρος παρασκευη,δευτερα δουλευα και το 2001 επαιρνα 151 100.
    φυσικα τωρα που το σκεφτομαι με τα 151 100 αντι τα 900 που παιρνω τωρα,τοτε περναγα
    καλυτερα..

ολα ειναι θεμα οικογενειας.

εγω τα παιδια μου αν θελουν να σπουδασουν καλως,αλλα θα τα μαθω ,να πιανει
    το χερι τους εξ αρχης ,και αν δεν μπορουν να τα πανε καλα με το εμποριο τουλαχιστον σαν τεχνη καυστηρατζηδες,υδραυλικους,η ηλεκτρολογους.αμα ειναι κορες,ας γινουν κομμωτριες.
    πιο πολλα βγαζουν απο τις σπουδαγμενες πειναλες.
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

Να ριξω και εγω το σχολιο μου, το 99% των χλιδανεργων φοιτητων, δεν εχουν ουσιαστικη γνωση μιας και ολα τα χρονια που ηταν φοιτητες η ασχολια τους ηταν αν ο καφες θα ειναι γλυκος με γαλα ή μετριος χωρις. Αφου καταφεραν με τα χιλλια ζορια να περασουν τη σχολη και να τη τελιωσουν αποφασιζουν να πιασουν μια δουλεια.. στα 25+++ χρονια τους και περιμενουν να πιασουν την καλη.. ειναι αξιοι της μοιρας τους απλα. Αν αγαπας αυτο που κανεις η γνωση σου δε θα περιοριστει σε αυτα που σου εδειξαν στη σχολη, θα παει πολυ παραπανω, αυτο ακριβως που θελουνε σημερα στο χωρο εργασιας. Και ναι, υπαρχει πλεον η γνωση στο παπασωτηριου στο ιντερνετ, παντου. Δε χρειαζετε να πας σε κανενα πανεπηστημιο για να τη μαθεις. Πλεον ειναι θεμα θελησης.

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    οκ η Μαρια και η καθε Μαρια ειναι ''θυμα'' των περιστασεων και της Ελληνικης νοοτροποιας...συμφωνω με αυτο!

Αλλα για πειτε μου πως θα τα φερει βολτα ενα 18χρονος που γουσταρει να φυγει απο το σπιτι του(και καλα θα κανει)για να παει να μεινει μονος του με 650€;

Δεν τιθεται θεμα οτι θα θυσιασει του καφεδες και τις Trendiες...αυτο ειναι προσωπικη επιλογη του καθενος...

εδω μιλαμε οτι ειναι θεμα επιβιωσης!!

τι να πρωτοπληρωσεις με 650€;;;!!!

το νοικι; τις ΔΕΚΟ; το φαϊ σου;

απλα ειναι τραγικα δυσκολο...

σκατα κατασταση...παρ ολα αυτα απορω πως ειναι δυνατον πολλοι Ελληνες να αδιαφορουν για σημαντικα ζητηματα και να σπαταλουν τα λιγοστα χρηματα τους σε μαλακιες...σεν ειναι μονο οι πιτσιρικαδες, ειναι και οι μεγαλυτεροι που δεν εχουν βρακι να βαλουν, αλλα την 500αρα στα μπουζουκια θα την σκασουν, το μερΤσεντε θα το παρουν οποιοδηποτε και αν ειναι το κοστος (κυριολεκτικα και μεταφορικα...)

Για αυτο ειμαστε σαν λαος καταχρεωμενοι με δανεια.

Σωστα πραγματα εχω ακουσει και απο τις 2 πλευρες, παρολα αυτα η αληθεια ειναι αυτη

Με 700? μισθο δεν κανεις οικογενεια που να χτυπας τον κωλο σου κατω
    Συν ολα αυτα, ειμαστε το πιο ακριβο κρατος αυτην την στιγμη αναλογικα
    Το ξερετε οτι εχουμε το πιο ακριβο γαλα της Ευρωπης?

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Το κακο ξεκιναει απο τους γονεις, και εξηγω

Γιατι δηλαδη ολοι να πρεπει να σπουδασουν, γιατι να βαλουν το παιδι σε αυτο το τρυπακι?

Αν οσοι φυγανε για σπουδες στα 19, ξεκιναγαν μια καριερα, στα 30 θα ειχαν ηδη πολλα πραγματα
    Τωρα μενουν ακομα με τους γονεις, και χρηματα ουτε σαλιο

Εχουμε γινει το κρατος με παιδια των 35 μεταπτυχιακων και των 56 γλωσσων

Πουθενα στην Ευρωπη δεν γινεται αυτο

Εμεις οι ιδιοι φταιμε για ολα
    -------
    Τωρα οσο αφορα την αγορα, εοτε εργασιας ειτε εμποριου, τα πραγματα ειναι ΠΑΡΑ πολυ δυσκολα

Δειτε τις επιχειρησεις διπλα σας, κανεις δεν κανει τιποτα, ολοι πανε για κλεισιμο
    Μονο κατι mall κτλ

ΘΥΜΑΣΤΕ που σας ελεγα μην υποστιριζεται τον ξενο γιατι θα μας φανε ολους?
    Ας τα παρουμε εκει που ξερουμε τωρα

Θα γινουμε ολοι υπαλληλοι των 700?, και θα λεμε και ευχαριστω που βρηκαμε δουλεια

Re: Οι Χλιδάνεργοι

Αρχικά δημιουργήθηκε από MitsosNaked

"Εγώ έχω κάνει μεταπτυχιακό στην Ιστορία της Τέχνης στο Λονδίνο και θα πάω να σηκώνω τηλέφωνα για 600 ευρώ;"
    Ουχαχαχαχαχαχαχα Ιστορία της τέχνης, πως λέμε πυρινική φυσική...το ίδιο πράγμα ....,

After +66666666666

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Για αυτο ειμαστε σαν λαος καταχρεωμενοι με δανεια.

Σιγα σιγα το καταλαβαινουμε και αυτο

Οι πωλησεις των αυτοκινητων εχουν αρχισει να πεφτουν
    Επισης εχουν αυξηθει παρα πολυ οι πωλησεις μοτοσυκλετων, κυριως σκουτερ κτλ.

Για να πας για παγωτο σε γνωστο παγωτατζιδικο, θες 17? τα 2 ατομα!!!!!!!!!!!!

Στην Ιταλια που ζουσα, με 2? συνολο επαιρνες αξιοπρεπεστατο παγωτο, και για τα 2 ατομα

Αρα ποιος ειναι ο βλακας?
    Ποιος ειναι ο βλακας που πληρωνει 6? τον καφε/χυμο/freddoccino?

Ποιος ειναι ο βλακας που πληρωνει τα κερατα του για να παει να δει το καθε ξεκωληδι στην πιστα?(οχι Μεγαρα)
    Ποιος επετρεψε να κοστιζει 350.000? ενα 3αρι σπιτι σε πολυκατοικια?

Αν τρωγανε πορτα απο την αρχη, θα ηταν διαφορετικα τα πραγματα
    Αλλα θελουμε και μας τα κανουνε

Απο αυριο πειτε ΟΧΙ σε ολα αυτα, και ισως αλλαξουν τα πραγματα

Εγω επειδη τα βλεπω τα πραγματα απο πολλες σκοπιες, δυστυχως εχω να πω οτι μας περιμενουν πολυ χειροτερα πραγματα
    Θα πεινασουμε φιλοι μου

+777777777 στον από πάνω

Εμείς είμαστε οι βλάκες

Παλαιό μέλος

Re: Οι Χλιδάνεργοι

Αν κάποιος ξένος τα διαβάσει θα συμπεράνει πως είμαστε μια κοινωνία υπό κατάρρευση, όπου οι νέοι δεν μπορούν να παράγουν πλούτο, οπότε τρώνε τον πλούτο που έχει συσσωρεύσει η προηγούμενη γενιά, μέχρι αυτός να τελειώσει, οπότε προφανώς η χώρα μας θα χρεοκοπήσει.
    Δεν θα χρεωκοπήσει η χώρα. Μεταφορά πλούτου ονομάζεται και γίνεται εντός συνόρων.

Ως στάση ζωής αυτή δεν είναι απολύτως καταδικαστέα. Αναρωτιέται όμως κανείς, όταν ο μπαμπάς (ζωή) πάψει να παρέχει, τι θα καταναλώσει ο χλιδάνεργος; Και, ακόμα χειρότερα: Τι θα καταναλώσουν τα παιδιά του;
    Είναι και παρά-είναι καταδικαστέα. Για παιδιά-σκυλιά-όνειρα, ούτε που να το σκεφτόμαστε.

Παλαιό μέλος
    Συγχαρητήρια για την πολλή ωραία ανάλυση και το ρεαλισμό σου. Μιλώντας υποκειμενικά, έχεις απόλυτο δίκιο. Όλα όσα λες είναι πολύ σωστά.
    Έχω ακούσει από πρώην συμφοιτητή μου που έκανε μεταπτυχιακό στην Αγγλία, πως η Ιρλανδή συγκάτοικός του, πλήρωνε ενοίκιο στους γονείς της, όταν επέστρεφε στο σπίτι τους.

Όσον αφορά το γεγονός πως είμαστε η γενιά του easy money στην πλειοψηφεία, μια απόδειξη που το επιβεβαιώνει είναι πως π.χ. στην Αλεξανδρούπολη όπου ζω, όποια πέτρα και να σηκώσεις, έχει από κάτω δυο καφετέριες (οι οποίες χρεώνουν τον καφέ σε τιμή υπερδιπλάσια από αυτή που θα τον έπινε κανείς κάτω από τον πύργο του Άιφελ). Η φιλοδοξία όλων των νέων που δε σπουδάζουν είναι αυτή, ενώ των κοριτσιών, να ανοίξουν μια τρύπα (με λεφτά των γονιών) και να πουλάνε μέσα κινέζικα κουρέλια, σε τιμή από +1000% και πάνω, από αυτή που τα προμηθεύτηκαν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της airamhag
    ξεφευγουμε λιγο απο το θεμα νομιζω

Το κοριτσι κατα μια αποψη
    καλα ξηγηθηκε..
    πηγε στο Λονδινο παρακαλω.. εκανε τα "2εξαμηνα στο St Maritz College"
    γυρισε κ απαιτει μια δουλεια στα μετρα της..
    γιατι οχι ?
    αν ειχα κ εγω αυτη την πολυτελεια, θα το εκανα..
    δεν εχει αναγκη για δουλεια..
    κ λοιπον??
    στο ταμειο ανεργιας μονο να μην μπει κ ας κανει οτι θελει..

εχω δει τετοια ατομα να εξελισσονται πολυ πιο γρηγορα κ να ξεκινουν απο καλυτερες βασεις
    απο ατομα πχ προτιμησαν -λογω καταστασεων κ συνθηκων- να δουν το εργο απο την αρχη..

οκ ..το πως διαχειριζεται ο καθε ανθρωπος τις γνωσεις του κ τη ζωη του ειναι που κανει την διαφορα..αλλα.. τι να κανεις..
    καποιοι γεννηθηκαν απο πλουσια @@ που λενε..
    Mη μου γαματε τη καρδια ειμαι παιδι ακομα..

Σελίδα 1 από 8 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Οι 6 πόλεις σταθμοί στην ζωή του άντρα .
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 21
    Τελευταίο μήνυμα: 21/12/2024, 09:27
  2. Τι Θελουν οι γυναίκες !!!!
    από niko13g στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  3. Εδώ οι καλές φωτό
    από swtos στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2003, 16:59
  4. Πως επιλεγονται οι moderator????