Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: Φερτε μου κ μενα ενα δικανο....

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Έλα που εμάς μας κλεινει στο δρόμο ο μλκας ταρίφας, οδηγεί τρελά ο μλκας νταλικιέρης, ζητάει φακελάκι ο μλκας εφοριακός, μας καθυστερεί ο μλκας δ.υπάλληλος, μας ταλαιπωρεί ο μλκας τροχονόμος, μας κοροϊδεύει ο μλκας πολιτικός
    Για τραπεζικούς, κουβέντα..!!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

"follow the white rabbit"

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Για τραπεζικούς, κουβέντα..!!!
    Δεν υπάρχει σωστος τραπεζικός
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δηλαδη τωρα σοβαρευτηκα.? Το avatar του/της rsp
    Δηλαδη εκεινο το τραπεζι με κυνηγι μαλλον να το κανω με πμ και οχι δημοσιο καλεσμα?
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

www.elnak-seaside.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
    Δηλαδη εκεινο το τραπεζι με κυνηγι μαλλον να το κανω με πμ και οχι δημοσιο καλεσμα?
    :rotflmao: :rotflmao:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Το θεμα δεν ειναι η θανατωση των ζωων.

Εχω ξαναπει οτι τουλαχιστον εγω δεν ειμαι υποκριτης να ''θρηνω'' επιλεκτικα μονο για το κυνηγι και οχι γα τα εκατομμυρια κοτοπουλα, γουρουνια, γαλοπουλες, αρνια, κατσικια κ.τ.λ. που σφαγιαζονται για να τραφουμε.

Τελειωσε, βασικη μοναδα της διατροφης μας ειναι και το κρεας!

Υπαρχει μια σημαντικη διαφορα ομως!!

Το οτι οι αναγκες μας ειναι πλεον πολυ αυξημενες για αυτο και εχουν δημιουργηθει φαρμες, κτηνοτροφικες & πτηνοτροφικες μοναδες και ...βοσκοι, οπου και τεχνητα αναπαραγουμε, η ωθουμε σε αναπαραγωγη τα ζωα.

Ειναι εκτος οικοσυστηματος και δεν επηρεαζει σε καμια περιπτωση τις ισορροπιες του περιβαλλοντος.

Ειναι περισσεια ζωντανων οργανισμων και η φυση ποτε δεν θα ειχε επιτρεψει τοσο μεγαλη αυξηση του πληθυσμου, εμεις το κανουμε.

Αν δεν υπηρχε η δυνατοτητα αυτη, τα ζωα που ειναι βρωσιμα, θα ειχαν ελειψει εδω και εκατονταδες χρονια.

Οι κ.κ. κυνηγοι ομως δεν χαμπαριαζουν απο αυτα...θεωρουν αναυθαιρετο διακιωμα τους να σκοτωνουν και να ''επωφελουνται'' κατ αποκλειστικοτητα των ζωων που ζουν ελευθερα στην φυση.

Πρωτα απο ολα το ζαρκαδι, ο λαγος , το ελαφι, οι τσιχλες και οτι αλλο αποτελλει στοχο για τους κυνηγους, ''ανηκει''(αν και δεν θεωρω οτι μπορει να μας ανηκει κατι) και σε εμενα...οποτε κυριε κυνηγε θα επρεπε να μου καταβαλεις ενα αντιτιμο για το γεγονος του οτι δεν μετεχω στην εκμεταλευση του!! δεν καταλαβα δηλάδη; μοναχοφαϊ;

Μακροπροθεσμα και εμμεσως πλην σαφως καθε φορα που σκοτωνεις ενα ζωο, σκοτωνεις και λιγο απο το δικαιωμα του να χαιρομαι οπως θελω εγω (γιατι ετσι γουσταρω, οπως γουσταρεις και εσυ) την φυση....εσυ θες να πηγαινεις και να επεμβαινεις στο ηδη επιβαρυμενο περιβαλλον, εγω θελώ να το απολλαμβανω οσο το δυνατον περισσοτερο στην αρχικη του μορφη.

Αρα και εδω εισαι φαουλ κυριε κυνηγε!!!

Αποψη μου θα ηταν να τους λιωνουν στην φορολογια!! το καθε τσουτσεκι με προβλημα μεγεθους εχει παει και εχει βουτηξει ενα δικαννο και αφανιζει οτιδηποτε!

Και μην ακουω μαλακιες οτι αγαπανε την φυση οι κυνηγοι και νοιαζονται για αυτην ελεος!!!

Στα @@ τους την εχουν γραμμενη την φυση και δεν την σεβονται καθολου!! Παιρνουν απο αυτη οτι θελουν, οποτε θελουν και με οποιο τροπο θελουν....και μαλιστα χωρις να συντρεχει λογως επιβιωσης!!!...και μαλιστα χωρις να εχουν αντιληφθει οτι το ''χομπυ'' τους καταστρεφει τα τελευταια κομματια πραγματικης φυσης που μας εχει απομεινει!!

Αν αυτο ειναι αγαπη προς την φυση, εγω ειμαι Νεφελιμ.

Τους ειδα στα δυο προσφατα ταξιδια μου στα βουνα τους κυνηγους...ορδες απο αυτους μεσα στους δασικους δρομους, αλλοι με διοπτρες (απογορευονται), αλλοι με τα τροπαια κρεμασμενα στους καθρεφτες η ακουμπησμενα στα καπο των τζιπ...αυτη ειναι η παιδεια τους και η αγαπη για την φυση!! να επειδικνυουν σε αλλους κρετινους τα αποτελεσμα του ΣΚ....

Αν εχετε @@ κυριοι και θελετε να νοιωσετε τα πρωτογονα σας ενστικτα, καντε το με τον σωστο τροπο!!!

μαχαιρι, ροπαλο, η ακοντιο και χωρις εξοπλισμο, πεζοπορια χιλιομετρων μεχρι το βουνο, να εντοπισετε το θηραμα και να το κυνηγησετε με τα ιδια σας τα χερια!!

Δεν πειθετε κανεναν με τα αστεια επιχειρηματα σας που στην εποχη μας ειναι πιο ακυρα απο ποτε.

καντε μεγενθυση πεους και αφηστε ησυχα τα δαση!

Το κυνήγι κατά την άποψη μου ΔΕΝ είναι άθλημα.Και οι περισσότεροι κυνηγοί δυστυχώς ΔΕΝ είναι φυσιολάτρες γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πώς κάποιος λατρεύει την φύση και σκοτώνει τα ζώα.Εγώ παλιότερα που πήγαινα για ψάρεμα εκτός του ότι πήγαινα για την παρέα και για το χαζευτήρι ποτέ δεν έπιανα τίποτα λόγω ασχετοσύνης αλλά όσες φορές έπιανα τα πετούσα ξανά μέσα γιατί τα λυπόμουν.Αν θεωρείτε σπορ το κυνήγι κυνηγήστε τα με όπλα για paintball
    Fortis Fortuna Adiuvat

Μπορει καποιος να φωναξει τον crs-k ειναι κριμα να λειπει!!

Μεγαλη ιστορια το κυνηγι που δυστηχως πεφτει θυμα της μαζας! Λογικο οταν στο συνολο οι κυνηγοι ειναι απαραδεκτοι να υπαρχει και η αναλογη αντιμετωπιση. Και λογικο ειναι οταν ειναι (ή καλυτερα ηταν) το χομπι του φτωχου σε γενικες γραμμες, ο κοσμος που κυνηγα να μην εχει την παιδια. Θα σας πω τι σημαινει κυνηγι και ψαρεμα και ψαροντουφεκο για εμενα. ΣΥνηθως παρεα 3 ατομα, παμε βολτα στο βουνο και κουβεντιαζουμε, δεν μας παει η καφετερια και το στυλακι γκλαμ, προτιμαμε το βουνο-θαλασσα. Συνηθως θα χτυπησουμε οσα θηραματα θα ειναι και το γευμα μας το ιδιο βραδυ, πολλες φορες ξεχνιομαστε και δεν ριχνουμε ουτε τουφεκια. ΑΝτιστοιχα στην θαλασσα εχω κατεβει με μπουκαλες παρα παρα πολλες φορες και παιζω με τα χταποδια και τα ψαρια που τα προσελκυει ο αερας απο το ρυθμιστη, ΠΟΤΕ δεν εχω ανεβασει ψαρι-χταποδι με τις μπουκαλες, οταν παω ψαροντουφεκο θα παρω παλι οσα θα φαμε εκεινη την ημερα.

Δεν με πειθετε οτι κανω κατι κακο, οτι υπαρχει διαφορα απο το να αγορασω απο το σουπερ μαρκετ ή οτι αυτα που εκτρεφοντε για αυτη την δουλεια υποφερουν λιγοτερο...

Αυτα
    Με σύμβολο και οδηγό την ευχή και κατάρα των αλησμόνητων νεκρών μας, δίδομε όρκο και υπόσχεση τούτη τη στιγμή πως δεν θα λησμονήσουμε ποτέ ότι γεννηθήκαμε Έλληνες για την Ελλάδα και μόνο γι αυτήν...(Δ.Πανουργιάς)

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

ΑΝτιστοιχα στην θαλασσα εχω κατεβει με μπουκαλες παρα παρα πολλες φορες και παιζω με τα χταποδια και τα ψαρια που τα προσελκυει ο αερας απο το ρυθμιστη, ΠΟΤΕ δεν εχω ανεβασει ψαρι-χταποδι με τις μπουκαλες, οταν παω ψαροντουφεκο θα παρω παλι οσα θα φαμε εκεινη την ημερα.
    Αυτα
    sostotata
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μπορει καποιος να φωναξει τον crs-k ειναι κριμα να λειπει!!

Μεγαλη ιστορια το κυνηγι που δυστηχως πεφτει θυμα της μαζας! Λογικο οταν στο συνολο οι κυνηγοι ειναι απαραδεκτοι να υπαρχει και η αναλογη αντιμετωπιση. Και λογικο ειναι οταν ειναι (ή καλυτερα ηταν) το χομπι του φτωχου σε γενικες γραμμες, ο κοσμος που κυνηγα να μην εχει την παιδια. Θα σας πω τι σημαινει κυνηγι και ψαρεμα και ψαροντουφεκο για εμενα. ΣΥνηθως παρεα 3 ατομα, παμε βολτα στο βουνο και κουβεντιαζουμε, δεν μας παει η καφετερια και το στυλακι γκλαμ, προτιμαμε το βουνο-θαλασσα. Συνηθως θα χτυπησουμε οσα θηραματα θα ειναι και το γευμα μας το ιδιο βραδυ, πολλες φορες ξεχνιομαστε και δεν ριχνουμε ουτε τουφεκια. ΑΝτιστοιχα στην θαλασσα εχω κατεβει με μπουκαλες παρα παρα πολλες φορες και παιζω με τα χταποδια και τα ψαρια που τα προσελκυει ο αερας απο το ρυθμιστη, ΠΟΤΕ δεν εχω ανεβασει ψαρι-χταποδι με τις μπουκαλες, οταν παω ψαροντουφεκο θα παρω παλι οσα θα φαμε εκεινη την ημερα.

Δεν με πειθετε οτι κανω κατι κακο, οτι υπαρχει διαφορα απο το να αγορασω απο το σουπερ μαρκετ ή οτι αυτα που εκτρεφοντε για αυτη την δουλεια υποφερουν λιγοτερο...

Αυτα

και τι σε κανει να πιστευεις οτι ειναι δικαιωμα σου να σκοτωνεις κατα βουληση οτι γουσταρεις;

το οτι τα τρως μετα δεν με πειθει επισης....

δεν σου λειπουν η τροφη, δεν σε οδηγει ουτε η αναγκη, ουτε το ενστικτο της επιβιωσης... σε οποιοδηποτε super market - κρεωπολειο - εστιατορια μπορεις να βρεις φαγητο με την σεσουλα.

Αν εμενα το χομπυ μου ηταν υλοτομος ποια θα ηταν η γνωμη σου; να πηγαινω δηλαδη με το αλυσοπριονο και να κατεβαζω δεντρα, ετσι, επειδη γουσταρω και με διασκεδαζει...

θα μπορουσα να χρησιμοποιησω ως επιχειρημα οτι τα χρησιμοποιω για το τζακι η για ξυλοκατασκευες;

Μαζι με τα δεντρα θα κατεβαζα και φωλιες πουλιων...νεοσσους...και αντε μετα εσυ να βρεις κατι για να χτυπησεις στο δασος.

Θελω να μου εξηγησεις και κατι αλλο....πιστευεις οτι η δραστηριοτητα σου ειναι κατι το οποιο στην εποχη μας με τα τεραστια περιβαλλοντικα ζητηματα και μετα απο τις φωτιες του καλοκαιριου, ειναι κατι το οποιο μπορεις να συνεχιζει να κανεις;

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    xaxaxaxaxaxa ke pali xaxaxaxaxaxa

afti i kinonia ine telika ena fenomeno pou eniote psixanemizete ke alote ektononete ke fisika na min entaksoume oles tis parametrous...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

to 8ema ine oti ite kotopoulo ine ite mpistoni ite stala tis vroxis apotelite apo diaforetiki sin8esi morion

ka8e morfi ilis sigkratite apo moria atoma....
    magnitismo revma ke lipa

opote ama dite kinigous na pirovololoun ntamaria ke mpolntozes na skotonoune lagous
    min distixisete ligotero gia ena apo ta dio

ke an tora piastite apo ton paragonta psixi pou vriskoume sta 8ilastika as poume ke oxi mono
    afto simveni giati eki tin anagnorizoume

ke fisika kanoume ola afta agnoontas tin diki mas psixi pou den 8eoroume spoudea enanti tou kouneliou

ke fisika agnooume tis pa8ologikes idiotites pou mpori na dimiourgoun polimorfika provlimata

iti

enas elenxos tou zaxarou meta ta 30 fevga den ine kakos...
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

a epidi tora se aftin tin ilikia exis to eksis kalo oti ksexnas:rotflmao:
    o titlos lipon tou post

mas odigi stin skepsi oti me ena dikano kalo ine na eksalipsoume zoo tou idiou zoikou kosmou

me aformi ta zoodi enstikta tou protou enanti tou mikrou ke a8oou eves8itou ke kata ta ala pentanostimou idietera me tin pros8iki kremidion kouneliou :rotflmao: :rotflmao:

se endiksi isoropias apenanti sto aniperaspisto ke a8oo kounelaki pou den exi tin dinatotite na amin8i

opote an pate gia kinigi
    san sosti ke isotimi apenanti sto kouneli tou afinete ena peristrofo
    girizete tis plates perpatate 10 vimata ke i8e na kerdisi o kaliteros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    θα συμφωνησω με τον καπετανιο....οσον αφορα την ελλειψη νομων.

Αν οντως ολα γινονταν σε ενα μελετημενο νομοθετικο πλαισιο με ελεχγους, αυστηροτητα και συνεση...πιστευω οτι ολα θα ηταν καλυτερα.

Επισης να προσθεσω την παιδεια ...σε ολους αυτους που βγαινουν εκει εξω και κανουν επιδειξη!

Τελευταιο να πω οτι το κυνηγι και γενικα το ψαρι που ειναι φρεσκο εχει μεγαλη διαφορα απο τα "αλλα".

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    και τι σε κανει να πιστευεις οτι ειναι δικαιωμα σου να σκοτωνεις κατα βουληση οτι γουσταρεις;

το οτι τα τρως μετα δεν με πειθει επισης....

δεν σου λειπουν η τροφη, δεν σε οδηγει ουτε η αναγκη, ουτε το ενστικτο της επιβιωσης... σε οποιοδηποτε super market - κρεωπολειο - εστιατορια μπορεις να βρεις φαγητο με την σεσουλα.

Αν εμενα το χομπυ μου ηταν υλοτομος ποια θα ηταν η γνωμη σου; να πηγαινω δηλαδη με το αλυσοπριονο και να κατεβαζω δεντρα, ετσι, επειδη γουσταρω και με διασκεδαζει...

θα μπορουσα να χρησιμοποιησω ως επιχειρημα οτι τα χρησιμοποιω για το τζακι η για ξυλοκατασκευες;

Μαζι με τα δεντρα θα κατεβαζα και φωλιες πουλιων...νεοσσους...και αντε μετα εσυ να βρεις κατι για να χτυπησεις στο δασος.

Θελω να μου εξηγησεις και κατι αλλο....πιστευεις οτι η δραστηριοτητα σου ειναι κατι το οποιο στην εποχη μας με τα τεραστια περιβαλλοντικα ζητηματα και μετα απο τις φωτιες του καλοκαιριου, ειναι κατι το οποιο μπορεις να συνεχιζει να κανεις;
    Παμε παλι λοιπον! Ειπα απο την αρχη οτι δεν το κανω γιατι μου λειπει κατι αλλα γιατι μου αρεσει να εχω πιασει εγω αυτο που θα φαω, εαν εκοβες 5 δεντρα για το τζακι σου δεν θα με πειραζε καθολου, αν εκοβες 200 θα ησουν λαθος και ναι θα με πειραζε. Και ναι πιστευω οτι στο μεγεθος που μιλαω εγω δεν επιρεαζω την μητερα φυση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    θα συμφωνησω με τον καπετανιο....οσον αφορα την ελλειψη νομων.

Αν οντως ολα γινονταν σε ενα μελετημενο νομοθετικο πλαισιο με ελεχγους, αυστηροτητα και συνεση...πιστευω οτι ολα θα ηταν καλυτερα.

Επισης να προσθεσω την παιδεια ...σε ολους αυτους που βγαινουν εκει εξω και κανουν επιδειξη!

Τελευταιο να πω οτι το κυνηγι και γενικα το ψαρι που ειναι φρεσκο εχει μεγαλη διαφορα απο τα "αλλα".
    ke ego to pistevo afto ke episis an den ipirxe o nomos peri an8ropoktonias poso kaliteros 8a itan o kosmos mas...:wacko:

episis an oploforousame oloi 8a itan iperoxo 8a linotan ke to kikloforiako ke ola ta 8emata pedias ke kinonikis simperiforas

episis poso kala 8a itan an ifistate mexri simera i an8ropofagia toso kres den 8a pigene xameno sta nekrotafia...

imaste zoa pou perimenoume tous nomous na mas galouxisoun
    ke otan to orizi o nomos ine sosto na skotonoume

oxi oxi emena mou aresi ine rixotato ke kseniasto
    den exis na pedevese vre pedi mou...

Παμε παλι λοιπον! Ειπα απο την αρχη οτι δεν το κανω γιατι μου λειπει κατι αλλα γιατι μου αρεσει να εχω πιασει εγω αυτο που θα φαω, εαν εκοβες 5 δεντρα για το τζακι σου δεν θα με πειραζε καθολου, αν εκοβες 200 θα ησουν λαθος και ναι θα με πειραζε. Και ναι πιστευω οτι στο μεγεθος που μιλαω εγω δεν επιρεαζω την μητερα φυση.
    Αγνοεις το γεγονος οτι το ψυχασθενες χομπυ του υλοτομου μπορει να αρεσε παραλληλα σε αλλους 150.000 ανθρωπους....

5 δεντρα x 150.000 λοιπον...κανε τον πολλαπλασιασμο, υπολογισε τους μ@λ@κες που θα κοβαν πολυ παραπανω απο 5 δεντρα (γιατι ετσι γουσταρουν), αναλογισου το ποσα δεντρα εχουν μεινει στα δαση μας και μετα τα ξαναλεμε...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αγάπη μου να πάρουμε ένα σκυλάκι;;;
    από sergiosm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 28
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2009, 11:12
  2. Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/09/2008, 23:45
  3. Η Busa μου στην Ελλάδα / Ενα διαφορετικό ταξιδιωτικό
    από Kostas NL στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2006, 14:18