Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 56

Θέμα: Αγορα οικοπεδου μετα την Κ6

Περαστικά και προσοχή!

Ευκολάκι

Πουλάς ένα κομμάτι απ'το αγροτεμάχιο και κάνεις την κούκλα μανεκέν κι έχεις μ'ένα σμπάρο δυο τρυγώνια

Πρώτο τρυγώνι: Επισκευάζεις το μηχανάκι και βγαίνεις απ'το οικονομικό αδιέξοδο
    Δεύτερο τρυγώνι: Αποκτάς στο μελλοντικό σου σπίτι έναν γείτονα αφού φαντάζομαι ότι τα υπόλοιπα σπίτια θα βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση λόγω πίστας

Περαστικά κι αγύριστα νά'ναι Σταύρο !

Και ν'ακολουθείς τις συμβουλές των φίλων στο εξής !

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Ευχαριστω πολυ ολους.

Ολα αυτα που ειπωθηκαν οντως με προβληματιζουν και κατα 99% τα πραγματα εγιναν οπως τα ειπε ο Γιωργος (Trooper).

δεν εντιλεγω οτι ολοι εχουν τις στραβες τους,απλα εμενα μου ηρθαν σχεδον απανωτα (μια με το πισσολαδο και μια η χθεσινη) και ολα αυτα γιατι ειμαι παραπανω ενθουδιωδης απο το κανονικο χωρις καποια προηγουμενη εμπειρια-πειρα πανω στο θεμα "μηχανη". Ας μην ξεχναμε οτι κατευθειαν απο την βεσπα πηρα το 636.

Δεν ψαχνω να βρω δικαιολογιες. Δικο μου ειναι το φταιξιμο.

Απο εδω και περα οτι γινεται θα γινεται με προσοχη και τις περισσοτερες φορες μεσα σε ελεγχομενο περιβαλλον (βλ. πιστα)

Το μονο θετικο απο ολα τα τρακαρισματα-πεσιματα που εχω ειναι οτι ποτε μα ποτε δεν εχω χτυπησει σοβαρα. (εννοω απο καταγμα-σπασιμο και πανω,γιατι μελανιες και γδαρσιματα τα θεωρω αμελητεα). δεν θελω βεβαια να το γκαντεμιαζω....

Για αλλη μια φορα σας ευχαριστω!

περαστικά στην τσέπη και ποτέ ξανα!

(ακόμα να πάρεις μπότες ρε μλκ?)

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Αφού δε χτύπησες ρε διαβολόζωο, όλα καλά, τα υπόλοιπα φτιάχνονται...

Κρίμα όμως ρε διαβολόζωοΝ που έπρεπε να πέσεις για να καταλάβεις πως πρέπει να ακούς μερικές φορές τους πιο έμπειρους...

Τες πα, όλα καλά...

Παλαιό μέλος
    Περαστικά!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Περαστικά και αγύριστα.

Δεν γνωριζόμαστε αλλά στη θέση σου, περισσότερο θα με προβλημάτιζε το φιλικό «χώσιμο» από τα παιδιά, παρά η τούμπα.

SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Περαστικά γενικότερα Σταύρο.....

Και σκέψου ξανά αυτά που άκουσες (αν και βλέπω ότι τώρα πια αρχίζεις και καταλαβαίνεις γιατί στα λένε)

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

τι έγινε ρε παιδιά?? μόλις διάβασα και απάντησα στο θρέντ του zefκa, και ο devil's ??

Σταύρο περαστικά στην ψυχολογία σου και σένα... βαριέμαι να κάνω quote, ότι έγραψα στο θρέντ του zefκa, το αυτό ισχύει και εδω...

με τετοιο κραξιμο που 'χει φαει, την επομενη φορα θα πηγαινει πιο αργα και απο τη μανα μου....

σταυρακα μη σε παιρνει απο κατω...καποιοι απο αυτους που σου τα χωνουν, κανανε τα ιδια οταν ξεκινουσαν....
    και τοτε υπηρχαν καποιοι αλλοι, πιο εμπειροι, που προσπαθουσαν να τους ''βαλουν'' μυαλο, αλλα ειτε τα λεγανε ειτε οχι, αυτοι εκει, του κεφαλιου τους...

σε καταλαβαινω απολυτα, γιατι ημουν ενας απο αυτους.....ετσι για να μη το παιζω και εξυπνος στην τελικη...
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap
    με τετοιο κραξιμο που 'χει φαει, την επομενη φορα θα πηγαινει πιο αργα και απο τη μανα μου....

σταυρακα μη σε παιρνει απο κατω...καποιοι απο αυτους που σου τα χωνουν, κανανε τα ιδια οταν ξεκινουσαν....
    και τοτε υπηρχαν καποιοι αλλοι, πιο εμπειροι, που προσπαθουσαν να τους ''βαλουν'' μυαλο, αλλα ειτε τα λεγανε ειτε οχι, αυτοι εκει, του κεφαλιου τους...

σε καταλαβαινω απολυτα, γιατι ημουν ενας απο αυτους.....ετσι για να μη το παιζω και εξυπνος στην τελικη...
    κάποιοι όταν ξεκινούσαν και ήταν δίχως εμπειρία, δεν έιχαν κάποιον έμπειρο να τους δίνει συμβουλές... ήμουν και εγώ έτσι. Το ότι ο devil's είναι μέλος αυτής εδω της παρέας και τα "ακούει", είναι για καλό του, και πιστεύω οτι το καταλαβαίνει

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gixxerpap

δεν τον θελω αργο γιωργο.μυαλωμενο και προσεκτικο τον θελω !!!!!!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
    Το ότι ο devil's είναι μέλος αυτής εδω της παρέας και τα "ακούει", είναι για καλό του, και πιστεύω οτι το καταλαβαίνει
    +1000000000

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Στον εαυτο σου χρωστας λιγο μυαλο!

Κατοπιν κανε κανενα σχολειο και χαλαρωσε γενικοτερα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    δε σε προβληματιζει που οσοι σε ξερουμε εχουμε κατσει και εχουμε κανει συζητησεις επι συζητησεων και εχουμε εκθεσει την γνωμη μας για τον <<οδηγο σταυρο>>???

καθε βδομαδα κατι γινεται και προσπαθουμε να σου πουμε 5 πραματα αλλα εσυ συνεχιζεις.

και σημερα δεν ητανε τα λαθη που σε πεταξανε κατω.ο καλος που εχεις στον εγκεφαλο σε πεταξε.

δεν φταινε τα λαθη σταυρο.το οτι πηρες αερα φταιει !!!!και αυτο ειναι το προβλημα που εχεις στον εγκεφαλο και νευριαζω γιατι αυτο το προβλημα ειναι τοσο μεγαλο που θα σε εμποδισει να ωριμασεις και να δεις τα πραματα πιο σωστα και χαλαρα.

καλυτερα ετσι.καλυτερα σημερα και καλυτερα εκει.και κοψε τη :a31: μη σε παρει και σε σηκωσει !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Οχι ρε γμτ μου! Τωρα ειδα το θεμα! Περαστικα ολοψυχα φιλαρακι! Σιγουρα στραβες συμβαινουν -και ειδικα στην πιστα που δοκιμαζουμε τα ορια μας- και η μηχανη θα φτιαξει, αλλα......

ΡΕ ΣΤΑΥΡΟ, ΓΑΜΩΤΟ ΡΕ!!!!!

Ειμαι ο τελευταιος που θελει να το παιξει αυθεντια, χερας η οτιδηποτε αλλο, οπως ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ να λεω "στα λεγα". Αλλα με το που διαβασα το θεμα η σκεψη που εκανα ηταν "οχι παλι ρε γμτ"! Οπως σου ειπε και ο Παπ και ο Μητσος και ολοι: ΓΙΑΤΙ ολοι μας σκεφτομασταν (και απευχομασταν βεβαια) οτι η ΕΠΟΜΕΝΗ πτωση ηταν θεμα χρονου;;;;

Ο Βυρωνας ειπε κατι ΠΟΛΥ σημαντικο: εσυ αυτη τι στιγμη καθεσαι και σκεφτεσαι το λογο που επεσες. Δεν θα επρεπε να σε προβληματιζει αυτο, αλλα το οτι ΤΟΣΑ παιδια εδω στα "χωνουν".
    Και ξερεις, το κανουν/με γιατι σε αγαπαμε ρε βλαμμενε!

Γιατι ΕΙΣΑΙ καλο παιδι και θελουμε να ειμαστε ολοι μια παρεα γμ την τρελα μου και οχι να σε μαζευουμε απο παρτερια και πιστες! 2 πτωσεις χαζες μεσα σε διαστημα 2 μηνων;;

Δεν ξερω αν οταν γραψανε ολα τα παιδια εδω θα σε συνετισουν... Εχω την υποψια (και μακαρι να βγω ψευτης) οτι δεν θα το καταφερουν... Το γκαζι ειναι πειρασμος και ειδικα αν εισαι πιτσιρικας και πας πολυ μακρυα πολυ συντομα (Vespa->636). ΜΑΚΑΡΙ να δεις τα πραγματα σε αλλο επιπεδο -ΜΗΝ ξαναπας σε Track Day στο χυμα! Ειδες οτι ΔΕΝ ειναι παιχνιδι και οτι αν ΔΕΝ ξερεις ΤΙ κανεις τοτε μακρυα!

Κανε τα σχολεια πρωτα, ΣΕΒΑΣΟΥ επιτελους αυτο το ρημαδι που καβαλας γιατι ΔΕΝ ειναι Βεσπα, ΣΕΒΑΣΟΥ τους αλλους αναβατες στο δρομο (ακομα θυμαμαι τις ΥΠΕΡΤΑΤΕΣ μ@λ@κιες που εκανες στην Δημητσανα) και γενικα ΧΑΛΑΡΩΣΕ!

Η ζωη ειναι ΟΛΗ μπροστα σου! Δωσε χρονο για να μαζεψεις εμπειρια και μετα θα ερθουν ολα τα αλλα! ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!

ΥΓ. Εχεις κινητομηνυμα.
    Νίκος
    Open Horizons

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    περαστικά στην τσέπη και ποτέ ξανα!

(ακόμα να πάρεις μπότες ρε μλκ?)

μποτες πηρα,απλα δανειστηκα του Γιωργου γιατι ηταν πιο "πισταδικες". (βλ. sidi vertigo corsa).

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΑΓΟΡΑ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 17-6-2012
    από peskandritsos στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 12/06/2012, 06:22
  2. μετα την αγορα??
    από lari στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 25/05/2008, 12:28
  3. Μετά την αγορά . . . πείνα;
    από Zupercharger στο forum Kawasaki Z series