Σελίδα 3 από 27 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 401

Θέμα: Αδελφές και παλικάρια, γίναμε μαλλιά κουβάρια...

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alex14
    1. DukeII , συγνωμη εαν σε εθιξα με αυτα που εγραψα. Δεν το ηξερα.
    Τωρα το καταλαβα το προβλημα σου.

2. Ο γιος μου παει νηπιο και δεν ξερει να διαβαζει.

3. με ξερεις και απο χθες και γραφεις τετοιες μαλακιες ?

4. Εαν ναι, μπορουμε να βρεθουμε και να σου λυθουν οι οποιες αποριες.

5. Μια απορια, πως καταφερες και πηρες φωτογραφια τον κωλο σου ?:rotflmao:
    αλεξ..
    δε με έθιξες καθόλου και ούτε εγώ είχα σκοπό μου κάτι τέτοιο!

1.το πρόβλημα μου δε το κατάλαβες σίγουρα γιατί...δεν είπα ότι έχω κάποιο πρόβλημα..και αν νομίζεις ότι έχω κάποιο ..μπορείς αν θες να με βοηθήσεις να το λύσω??
    2.για αυτό δεν έχω να πω κάτι - δε το γνώριζα και να με συγχωρείς που είχα αυτή την ιδέα...αλλά ειλικρινά δε καταλαβαίνω τι σε ενοχλεί που θα δει ο γιος σου στη τηλεόραση ένα πούστη να έχει άποψη!
    3. αν δε σε ξέρω από χθες??μου αφαιρεί κάποιο δικαίωμα στο να γράφω ΟΤΙ ΘΕΛΩ? ΕΓΩ ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΩ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ...΄
    4. δεν είχα καμία απορία ...εάν τώρα εννοείς οτι θες να βρεθούμε για κάποιο διαφορετικό λόγο μου λες!
    5.αμα είχα τέτοια οπίσθια φίλε...ΘΑ ΧΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΛΕΜΕ!

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Σπυρο, εαν καποιος δεν εχει σκοπο να θιξει δεν γραφει οτι του κατεβει για να κανει χαβαλε.
    Εαν γνωριζομασταν απο πριν, ευχαριστως θα δεχομουν τον χαβαλε και θα τον συνεχιζα.
    Οσον αφορα το τι με ενοχλει που ο γιος μου βλεπει εναν πουστη με αποψη στην τηλεοραση, οταν κανεις οικογενεια και παιδια τοτε ελα να μου πεις.

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    ................
    Οσον αφορα το τι με ενοχλει που ο γιος μου βλεπει εναν πουστη με αποψη στην τηλεοραση, οταν κανεις οικογενεια και παιδια τοτε ελα να μου πεις.
    Τα παιδια μας μεγαλωνουν με την αγωγη που τους δινουμε εμεις οι γονεις, πρωτα απ' ολα.
    Αν τωρα εγω βαριεμαι να ασχοληθω με το παιδι μου και του λεω "αϊντε δες τηλεοραση και ξεσκοτισε με" τοτε το παιδι θα μεγαλωσει με την "αγωγη" που θα παρει απο την τηλεοραση. Ακομα και σε αυτην την περιπτωση ομως καποιος πιθανον να μπορει να επιλεξει τι θα δει το παιδι του.
    Τα δικα μου παντως ΔΕΝ μεγαλωσαν με την τηλεοραση. Τηλεοραση βλεπουν τωρα πια που ειναι μεγαλα και μπορουν και κρινουν και σχολιαζουν αυτο που βλεπουν.
    Αυτο ηταν επιλογη δικη μου και της γυναικας μου.
    Ποτε "απαγορευοντας", αλλα αποσποντας τα σε κατι καλυτερο με αγαπη.

Αν παντως γινοταν κατι αλλο ...
    Εγω προσωπικα Δεν θα εριχνα φταιξιμο ουτε στην τηλεοραση, ουτε πουθενα αλλου, αλλα μονο σε μενα που αδιαφορησα γι' αυτα που συνεβαιναν.
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

ΑΛΕΞΗ

Σπυρο, εαν καποιος δεν εχει σκοπο να θιξει δεν γραφει οτι του κατεβει για να κανει χαβαλε.
    Εαν γνωριζομασταν απο πριν, ευχαριστως θα δεχομουν τον χαβαλε και θα τον συνεχιζα.
    ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΟΥΤΕ ΧΑΒΑΛΕ ΟΥΤΕ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ!
    και φυσικά δεν σου έκανα υποδείξεις για το τι θα κάνεις εσύ στην οικογένεια σου!
    εγώ απλά λέω πως ότι μας ενοχλεί δε σημαίνει πως πρέπει να σταματήσει...μπορούμε όμορφα και ωραία να το αγνοήσουμε και να πάμε παρακάτω ....και φυσικά δεν εννοώ το γιο σου ...γιατί δε καταλαβαίνει καν για το θέμα αυτό το συγκεκριμένο και από τι φαντάζομαι μάλλον εσύ τσαντίζεσαι που ΕΣΥ βλέπεις πούστηδες με άποψη!

εγώ πάλι τσαντίζομαι βλέποντας πλανητάρχες που κάνουνε γενοκτονίες ...που εξαφανίζουνε κράτη από τον χάρτη...που ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΟΥΝΕ γυναικόπαιδα...ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΑΠΟΨΗ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ...

και μπορώ να σου φέρω 1002 παραδείγματα με υπάνθρωπους που έχουνε άποψη και δικαίωμά τους είναι φυσικά...και το καλό που μας θέλω είναι να έχουμε το δικαίωμα να την λέμε αυτή τη ρημάδα την άποψη ...για πάντα..

ΟΤΙ ΣΚΑΤΑ και αν είμαστε..

ας κάτσει να διαβάσει και κανά βιβλίο ...που μπορεί να είναι καλό! επιμορφωτικό ,θα του προσφέρει περισσότερα από την τηλεόραση....
    αν και ...μπορεί κιόλας αυτός που το έγραψε..ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΓΡΑ!!

----------------------

Σπυρο, το ξαναδιαβασα το post σου. Εαν εννοεις 'ΛΟΥΓΚΡΑ' αυτον που εγραψε και καλα το βιβλιο, τοτε ζητω συγνωμη απο σενα και απο ολο το forum.

Φιλε Μονολυκε,
    Αφου εχεις μεγαλωσει παιδια τοτε γνωριζεις οτι δεν μπορεις να τα προστατευσεις 100%. Θα τυχει να πανε στην γιαγια τους , στο σπιτι του φιλου τους για να παιξουν κτλ. Εκει τα ελενχεις ? Νομιζεις οτι ολοι σκεφτονται οπως εσυ και προσεχουν τα παιδια τους οπως εσυ ?

Φυσικά..

ας κάτσει να διαβάσει και κανά βιβλίο ...που μπορεί να είναι καλό! επιμορφωτικό ,θα του προσφέρει περισσότερα από την τηλεόραση....
    αν και ...μπορεί κιόλας αυτός που το έγραψε..ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΥΓΡΑ!!

----------------------

Σπυρο, το ξαναδιαβασα το post σου. Εαν εννοεις 'ΛΟΥΓΚΡΑ' αυτον που εγραψε και καλα το βιβλιο, τοτε ζητω συγνωμη απο σενα και απο ολο το forum.

Φιλε Μονολυκε,
    Αφου εχεις μεγαλωσει παιδια τοτε γνωριζεις οτι δεν μπορεις να τα προστατευσεις 100%. Θα τυχει να πανε στην γιαγια τους , στο σπιτι του φιλου τους για να παιξουν κτλ. Εκει τα ελενχεις ? Νομιζεις οτι ολοι σκεφτονται οπως εσυ και προσεχουν τα παιδια τους οπως εσυ ?

και εννοούσα τον συγγραφέα...!

Φιλε Μονολυκε,
    Ισως να μην το εγραψα τοσο κατανοητα ....

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι, οταν τους προσφερεις την αγαπη σου, αυτη ειναι πολυ ισχυροτερη απο την "μαγεια" της τηλεορασης. Τα παιδια μου οταν ηταν μικρα προτιμουσαν να μιλαμε ή να παιζουμε απο το να βλεπουν τηλεοραση. Με την "αστυνομευση" σιγουρα ΔΕΝ κανεις τιποτα!

Σπυρο, συγνωμη και παλι. Το πηρα στραβα.
    Οσο για αυτα που λες για 'αποψη'.
    Συμφωνω απολυτα με οσα λες. Δυστηχως την προσωπικη και μεμονομενη αποψη σου την εχουν γραμμενη. Εαν δεν υπαρχει συλλογικη παρεμβαση σε καποιο θεμα δεν κανουμε τιποτα.
    Η λογικη 'μακρια απο τον κωλο μας και οπου θελει ας μπει' για μενα ειναι λαθος. Το δικο μου παιδι εγω θα το προστατευσω γιατι εχω ωρα να ασχοληθω μαζι του γιατι, γιατι, γιατι. Το παιδι ομως που για τον α η β λογο μεγαλωνει με νταντα με γιαγια κτλ ποιος θα το προστατεψει. Μπορει να προστατευθει μονο του ?
    Εμεις πρεπει να κανουμε κατι , δεν μπορουμε να αγνοουμε τα παντα και επειδη δεν μας αφορουν αμεσα, να τα παραβλεπουμε και να προχωραμε.

.............
    Εαν δεν υπαρχει συλλογικη παρεμβαση σε καποιο θεμα δεν κανουμε τιποτα.
    ...............
    Φιλε Αλεξη ....
    Οι λογικες αυτες ειναι για εποχες που ελπιζω οτι περασαν ανεπιστρεπτει!
    Εγω χαιρομαι που μπορει ο καθενας να πει την αποψη του ελευθερα, ασχετα με το αν διαφωνω ή οχι με αυτην την αποψη.

Θα σου θυμισω μονο την ρηση του Βολταιρου, μεγαλου υπερμαχου της ευλευθεροτυπιας.
    "Διαφωνω με αυτα που λες, αλλα θα υποστηριξω μεχρι θανατου το δικαιωμα σου να τα λες!"

Φιλε Χρηστο (εισαι και συνονοματος με τον γιο μου)

Δεν καταλαβαινω που δεν συμφωνεις. Στην 'Συλλογικη παρεμβαση'?

Στις "παρεμβασεις" αποκλεισμων καποιων απο κατι. Δεν με ενδιαφερει καθολου αν εχει γεμισει η τηλεοραση "λουγκρες" γιατι απλουστατα εδω και καποια χρονια ΔΕΝ παρακολουθω μιας και το επιπεδο της ηταν πολυ χαμηλο για τα γουστα μου.

Ειμαι λοιπον της αποψης, οτι αν δεν σου αρεσει κατι δεν το παρακολουθεις, κι οχι να μαζευτουμε να τους πεταξουμε εξω.

Και καλα φωναζουμε και τους κοβουν απο την τηλεοραση ...
    Τα Fame Story, Survivor, Λαμψη κ.α. ακομα κι αν δεν εχουν μεσα "λουγκρες", εχουν κανενα επιπεδο?

Ειναι πολυ γενικοτερο το προβλημα δυστυχως και μιας και ΔΕΝ μπορω να παρεμβω, μιας και μια πολυ μεγαλη πλειοψηφια ειναι ικανοποιημενη με αυτα που βλεπει ...
    Απλως απεχω!

Η εφημεριδα ειδησιογραφικα, και το ραδιοφωνο ψυχαγωγικα ειναι πολυ καλυτερα μεσα για μενα. Αν θελω να δω κατι βλεπω μονο ταινιες απο το FilmNet ή απο DVD. Παρακολουθω επισης τα αθλητικα δρωμενα και τις περισσοτερες φορες μαλιστα με χαμηλωμενη την φωνη και περιγραφη απο το ραδιοφωνο.

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer
    Παντως ρε παιδια πρεπει να παραδεχθουμε οτι τα γκει προτυπα εχουν μπει για τα καλα στη ζωη μας.

Δεν μπορω να κλεισω τα ματια στο γεγονος οτι πολυ μεγαλο ποσοστο παιδιων 18-25 αδερφιζουν,εχουν μια συμπεριφορα πως να το πω,"αναλαφρη".
    Και προσεξτε !!! Το μεγαλυτερο ποσοστο απο αυτους δεν ειναι γκει!!! Απλα εχω την εντυπωση οτι εχει γινει μοδα.

Δεν το εχετε παρατηρησει;
    Keep on rocking in a free world !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Παντως ρε παιδια πρεπει να παραδεχθουμε οτι τα γκει προτυπα εχουν μπει για τα καλα στη ζωη μας.

Δεν μπορω να κλεισω τα ματια στο γεγονος οτι πολυ μεγαλο ποσοστο παιδιων 18-25 αδερφιζουν,εχουν μια συμπεριφορα πως να το πω,"αναλαφρη".
    Και προσεξτε !!! Το μεγαλυτερο ποσοστο απο αυτους δεν ειναι γκει!!! Απλα εχω την εντυπωση οτι εχει γινει μοδα.

Δεν το εχετε παρατηρησει;
    Ισχυει !

Μιας και το "συγχρονο" πρωτυπο του αντρα ειναι να δειχνει και την ευαισθητη πλευρα του και να μην την καταπνιγει στο ονομα του "αντρισμου"!
    Το ειχα διαβασει πριν απο κανα δυο μηνες σε ενα αρθρο στην εφημεριδα.
    Δεν ειμαι σιγουρος αν με βρισκει συμφωνο ή οχι αυτη η αποψη.
    Μ' αρεσει να εχει ευαισθησιες ενας αντρας, αλλα δεν ξερω μεχρι ποιον βαθμο ?

Απο την αλλη εδω και πολλα χρονια, τα σχολεια που πετυχαινουν τα παιδια μας πανω στην διαμορφωση του χαρακτηρα τους (Γυμνασια-Λυκεια), ειναι μικτα. Ειναι πολυ λογικο λοιπον πολλα αγορια να εχουν αποκτησει και "γυναικιες" συμπεριφορες, οπως και κοριτσια "αντρικες". Ετσι βεβαια βλεπουμε εμεις τα πραγματα εχοντας στο μυαλο μας εικονες απο την δικη μας εποχη. Τα ιδια τα παιδια πολλες απο αυτες τις συμπεριφορες τις βρισκουν φυσιολογικες. Πρεπει μαλλον να μαθουμε (οσο ειναι δυνατον) να κρινουμε με πιο συγχρονο βλεμμα. Εδω βοηθαει το να εχεις μεγαλυτερα παιδια (καλη ωρα) και να παιρνεις την γνωμη τους πριν εκφρασεις μια κριση ...

όταν η ρόδα γυρίζει Το avatar του/της sas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k

Μ' αρεσει να εχει ευαισθησιες ενας αντρας, αλλα δεν ξερω μεχρι ποιον βαθμο ?
    Χρήηηστοοοοοοο....
    είμαι ευαίσθητούλης και κλαίω συχνά.

Είν κακό αυτό???
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Φιλε Χρηστο,
    Συμφωνω εν μερη με τα γραφομενα σου. Για την τηλεοραση εχεις απολυτο δικιο. Ομως δεν συμφωνω στο να μενουμε αμετοχοι μπροστα σε ολες αυτες τις καταστασεις. Μην περιοριζομαστε μονο στους 'φουστιδες'. Υπαρχουν ενα σωρο αλλα θεματα στα οποια δεν μπορουμε να κλεισουμε τα ματια επειδη δεν μας ενδιαφερει αμεσα και δεν αγγιζουν την οικογενεια μας.

Τεσπα, μπορουμε να συζηταμε ωρες γιαυτο το θεμα.
    Ελπιζω να τα πουμε και απο κοντα καποια στιγμη.

Σελίδα 3 από 27 ΠρώτοΠρώτο 1234567813 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. κατι κουρασμένα παλικάρια ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟ και οικονομική κρίση
    από lc8ergr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2013, 11:15
  2. Αδερφές και παλικάρια
    από MikeG στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 20/02/2009, 10:37
  3. Γίναμε και... γλυκά αγόρια!
    από alximistis στο forum Καλημέρες κι ευχολόγια