Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μη ξεχάσετε να βγάλετε τα κράνη οταν αρχίσετε ε? μην τα καταχτυπάτε πατακιούτα πατακιούτα, κρίμα είναι, τι βίτσια θέε μου![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
μη ξεχάσετε να βγάλετε τα κράνη οταν αρχίσετε ε? μην τα καταχτυπάτε πατακιούτα πατακιούτα, κρίμα είναι, τι βίτσια θέε μου![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλοφόρετο!![]()
Παραδιδονται μαθηματα βγαλε-βαλε ζελατινας για Arai. Tιμες απολυτως φιλικες !!!!! Σιλίκονουχο λαδι βαλε μονο (οταν χρειαστει) στο λαστιχο που εφαρμοζει οταν κλεινεις τη ζελατινα και στο επιρινιο. Λιγο με το δαχτυλο, οχι ολο το μπουκαλακι. Μην ψαχτεις για περαιτερω.-
Ασε mako εμαθα,αν και ενα μικρο-εγκεφαλικο επισοδειο το επαθα με ολα αυτα τα χρατς-χρουτς!!πολυ αγχωτικη διαδικαδια για νεο!!Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Παραδιδονται μαθηματα βγαλε-βαλε ζελατινας για Arai. Tιμες απολυτως φιλικες !!!!! Σιλίκονουχο λαδι βαλε μονο (οταν χρειαστει) στο λαστιχο που εφαρμοζει οταν κλεινεις τη ζελατινα και στο επιρινιο. Λιγο με το δαχτυλο, οχι ολο το μπουκαλακι. Μην ψαχτεις για περαιτερω.-
και καθε ποτε χρειαζεται??
αν τελιωσει το μπουκαλακι ξερεις που μπορω να βρω αλλο?
ψαχνω και αυτο το σπραυ καθαρισμου,ξερεις τιποτις??
Οκ αφού έπαιξε και φώτο......
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ!!!!!
Αντε αχρείαστο να ναι και αγρτζούνιστο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
και οχι μια,αλλα 4!!Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
Οκ αφού έπαιξε και φώτο......
ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΑ!!!!!
ντε αχρείαστο να ναι και αγρτζούνιστο!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ειδατε τι large τυπος ειμαι??![]()
![]()
ευχαριστω κωτσο!!
θα του βαλω και ενα πιν λοκ και θα ειναι και κομπλε!!
Κερνας καφε (λεμε τωρα) και μαθαινεις!!!! Δυο μερες πριν παρακαλω, γιατι εχω γεματη ατζεντα!!!:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
Κερνας καφε (λεμε τωρα) και μαθαινεις!!!! Δυο μερες πριν παρακαλω, γιατι εχω γεματη ατζεντα!!!:rotflmao:
![]()
Πειτε να ερθω κι εγω!
Με δυο καφεδες κι εμας απο πανω να ρωταμε, ευκολα σου ΣΠΑΜΕ τα νευρα!
τι θα ελεγες δευτερα κατα τις 19:00 στον Γερακα??Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Πειτε να ερθω κι εγω!
Με δυο καφεδες κι εμας απο πανω να ρωταμε, ευκολα σου ΣΠΑΜΕ τα νευρα!
οπ! σορρυ τωρα το ειδα,εχεις κλεισει με τον Hymador στην Πευκη,
τοτε την αλλη δευτερα !!!
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas
τι θα ελεγες δευτερα κατα τις 19:00 στον Γερακα??
οπ! σορρυ τωρα το ειδα,εχεις κλεισει με τον Hymador στην Πευκη,
τοτε την αλλη δευτερα !!!
![]()
![]()
![]()
Q-φάλα!
![]()
Ρε φευγατε, ενα καφε ειπαμε να πιουμε!!!! Πρεπει να τον πιουμε με το διαβατηριο στην τσεπη;;;;; Στο Γερακα εφτασε η χαρη σου; Για παρε τηλεφωνο για να κανονισουμε. Dimchios ελα, εγω δεν ζαλιζομαι ευκολα, καλου κακου ομως εσεις πιειτε και καμμια δραμαμινη!!!!![]()
![]()