Ρε VESTROMA!!!!
Την παλευεις καθολου????
ε? πες μου,την παλευεις????
Ρε VESTROMA!!!!
Την παλευεις καθολου????
ε? πες μου,την παλευεις????
Δε μου λες ρε Stroma Μπορείς να μου λύσεις μία απορία;
Όλα αυτά τα συνεργεία για Japan πως επιβιώνουν .... αλλάζοντας λάδια και μπουζιά.![]()
Και είναι δυνατόν να συγκρίνεις εμμέσως πλην σαφώς το STROM που είναι μία μηχανή συμβιβασμών και της μέσης οδού με τα ΚΤΜ που είναι εργαλεία επιδόσεων![]()
Triple 1050![]()
Aπο σερβις και τρακαρισματα επιβιωνουν τα Ιαπωνοσυνεργεια. Και κατι παλιο σκουτερ παλι ευρωπαικα. Δεν εχω σαν μετρο συγκρισης μονο το β στρομ. Ρε μαγκα τα μηχανακια ειναι γαματα αλλα ειναι για πολυ ψειρες τυπους πως θες να στο πω ειμαι ο πρωτος που τα λεει αυτα; Εσυ δεν τα ξερεις αυτα; Πριν το καβαλησεις πρεπει να κανεις μεταπτυχιακο στη μηχανολογια! Ψεματα λεω;
Συγνώμη αλλά ζεις στην κοσμάρα σου. :rotflmao::rotflmao:
Triple 1050![]()
Mια μπαγκαζιερα εργαλεια θελει το εργαλειο επιδοσεων για να παει μια εκδρομη μεχρι τα διοδια στο Σχηματαρι!!!:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
τα kawasaki mach III + IV τουρερ?!?!?!?!?!!?:hypnotize
:a31:
εκτός και αν εννοείς οτι ταξιδεψαν αρκετο κοσμακι στο υπερπέραν........:rotflmao:
![]()
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Οτι ταξιδεψαν πολλοι στο υπερπεραν εξαιτιας τους ειναι γεγονος! Τωρα για το τουρερ, παντως γυμνα στριτ φαιτερ δεν θα τα λεγα. Αλλα τα χρονια εκεινα!
Τα κωλογιαπωνεζικα σας εχουν απ την μανα τους αντικλεπτικο? Ε, εχουν?
Τα δικα μας και να τα κλεψουν, 200 αντε 300 μετρα παρακατω τα βρισκουμε παρατημενα
![]()
Μετα χαλανε και τα παρατανεΤι θες, να τρεχουν και οι κλεφτες στα συνεργεια; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ευχαριστω για την πασα
![]()
![]()
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Μηπως εχεις ζαλιστει απ τις στροφες; Μαζοχα!!!
Εισαι η χαρα του μηχανικου! Μου θυμιζεις κατι αρωστους ολυμπιακους που βλεπουν πεναλντυ πριν αρχισει ο αγωνας. Αυτο το επιχειρημα με τις στροφες το ακουω απο την εποχη των διχρονων τουρερ. Απο τοτε μεχρι σημερα ολες οι ευρωπαικες εταιριες φλερταρουν με την πτωχευση και οι Ιαπωνες κερνανε τσαγακι! Καλα που υπαρχετε και εσεις οι μαζοχες που σας πιανουν τον κολο και καμαρωνετε με τα χρεπια που σας πουλανε! Αν δεν ειχατε και τα κρατηματα να δικαιολογισετε λιγακι τη μαλακια σας με τη θα χαιροσασταν με τ αυτοκολητα και τα καπελακια; Οι τις πετσετες και τα μπρελοκ; Ευρωιθαγενεις!!! Ψευτοκουλτουριαρεοι Φραγκολεβαντινοι!!! Κυκλοφορειτε σαν κινιτες διαφημισεις φλωροπεριοδικων με ασορτι ρουχα φορμες μποτες' φλωρομοντελα!!!
Το ενδεχομενο να εχεις και εσυ τασεις μαζοχισμου και κατα βαθος αν και εχεις V-Strom να θες να παρεις κανενα ΚΤΜακι...το εχεις σκεφτει καθολου?? Σου εχει περασει καθολου απο το μυαλο?? εεε??? τωρα που το λεω?? για ξανα σκεψου το...!!Εγω παλι αν και δεν ειχα ποτε μου ΚΤΜ τα παω ασχετα με τα προβληματα που βγαζουν...!! Και στο κατω κατω της γραφης εσυ πληρωνεις αν κατι τους χαλασει στην μηχανη τους η κανουν κανενα ερανο μεσα απο το φορουμ που εσυ μπαινεις και συζητας? Κατσε εσυ με το μηχανακι σου και αυτη με το δικο τους... Μην παραπονιεσαι αν σου κατσει διπλα κανενα 950 adventure (αν εχεις το V-Strom 1000)...
![]()
![]()
Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
Το ενδεχομενο να εχεις και εσυ τασεις μαζοχισμου και κατα βαθος αν και εχεις V-Strom να θες να παρεις κανενα ΚΤΜακι...το εχεις σκεφτει καθολου?? Σου εχει περασει καθολου απο το μυαλο?? εεε??? τωρα που το λεω?? για ξανα σκεψου το...!!Εγω παλι αν και δεν ειχα ποτε μου ΚΤΜ τα παω ασχετα με τα προβληματα που βγαζουν...!! Και στο κατω κατω της γραφης εσυ πληρωνεις αν κατι τους χαλασει στην μηχανη τους η κανουν κανενα ερανο μεσα απο το φορουμ που εσυ μπαινεις και συζητας? Κατσε εσυ με το μηχανακι σου και αυτη με το δικο τους... Μην παραπονιεσαι αν σου κατσει διπλα κανενα 950 adventure (αν εχεις το V-Strom 1000)...
![]()
![]()
Εδω ρε φιλε βγηκε το β-στρομ σε μαχιμη εκδοση!! το υπερμηχανακι για extreme εξορμισεις!!![]()
![]()
τρεμετε ΚΤΜιδες!! πλεον υπαρχει το απολυτο εργαλειο για αποδρασεις στο βουνο!!
αντε να το δουμε και σε εκδοση Dakar![]()
![]()
![]()
Ρε βεστρώμα μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί η Aprilia πλέον δίνει 4 χρόνια εγγύηση (στα 1000άρια της σίγουρα, στα υπόλοιπα δεν ξέρω αν δίνει)?
Τόσο μαλάκες είναι οι Ιταλοί και δίνουν τσάμπα σέρβις στα μπουρδέλα που πουλάνε για 4 χρόνια?
Σου έχει στύψει την υφαλοτρυπίδα κάνα Tuono να δεις τι εστί βερύκοκο?![]()
![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
ρε εδω τα πραγματα εχουν ξεφυγει εντελως!!!
ρε καμμενα, σκεφτεστε καθολου πριν μιλησετε, εχετε καθολου εμπειριες για τα μηχανακια που εκθειαζετε ή κατακρινετε, η σχηματιζετε αποψη διαβαζοντας περιοδικα???
Μερικά v-strom, όχι όλα , προκαλούν παραισθήσεις στους κατόχους τους και όπως έγινε γνωστό από πρόσφατη έρευνα η χαρτογράφηση της ανάφλεξης δύναται όπως προκαλέσει μικρομετρική διάδοση ραδιοκυμάτων υπερ χαμηλής συχνότητος (VLF) οι οποίες είναι επιβεβαιωμένο πλέον πως επιδρούν στα εγκεφαλικά κύτταρα, νεκρώνοντας δε πολλά από αυτά.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()