Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 116

Θέμα: Διαπιστωσεις

Ρε VESTROMA!!!!

Την παλευεις καθολου????
    ε? πες μου,την παλευεις????
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Tι εννοεις ρε θριλεριαρι;

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Δε μου λες ρε Stroma Μπορείς να μου λύσεις μία απορία;

Όλα αυτά τα συνεργεία για Japan πως επιβιώνουν .... αλλάζοντας λάδια και μπουζιά.

Και είναι δυνατόν να συγκρίνεις εμμέσως πλην σαφώς το STROM που είναι μία μηχανή συμβιβασμών και της μέσης οδού με τα ΚΤΜ που είναι εργαλεία επιδόσεων
    Triple 1050

Aπο σερβις και τρακαρισματα επιβιωνουν τα Ιαπωνοσυνεργεια. Και κατι παλιο σκουτερ παλι ευρωπαικα. Δεν εχω σαν μετρο συγκρισης μονο το β στρομ. Ρε μαγκα τα μηχανακια ειναι γαματα αλλα ειναι για πολυ ψειρες τυπους πως θες να στο πω ειμαι ο πρωτος που τα λεει αυτα; Εσυ δεν τα ξερεις αυτα; Πριν το καβαλησεις πρεπει να κανεις μεταπτυχιακο στη μηχανολογια! Ψεματα λεω;

Γυρολόγος Το avatar του/της m1ke
    Συγνώμη αλλά ζεις στην κοσμάρα σου. :rotflmao: :rotflmao:
    Triple 1050

Mια μπαγκαζιερα εργαλεια θελει το εργαλειο επιδοσεων για να παει μια εκδρομη μεχρι τα διοδια στο Σχηματαρι!!!:rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    τα kawasaki mach III + IV τουρερ?!?!?!?!?!!? :hypnotize
    :a31:

εκτός και αν εννοείς οτι ταξιδεψαν αρκετο κοσμακι στο υπερπέραν........ :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Οτι ταξιδεψαν πολλοι στο υπερπεραν εξαιτιας τους ειναι γεγονος! Τωρα για το τουρερ, παντως γυμνα στριτ φαιτερ δεν θα τα λεγα. Αλλα τα χρονια εκεινα!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ernti
    Τα κωλογιαπωνεζικα σας εχουν απ την μανα τους αντικλεπτικο? Ε, εχουν?
    Τα δικα μας και να τα κλεψουν, 200 αντε 300 μετρα παρακατω τα βρισκουμε παρατημενα

Μετα χαλανε και τα παρατανε Τι θες, να τρεχουν και οι κλεφτες στα συνεργεια; :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: Ευχαριστω για την πασα :rotflmao:

Θαυμαστε το.... Το avatar του/της edmarios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
    Μηπως εχεις ζαλιστει απ τις στροφες; Μαζοχα!!!
    Εισαι η χαρα του μηχανικου! Μου θυμιζεις κατι αρωστους ολυμπιακους που βλεπουν πεναλντυ πριν αρχισει ο αγωνας. Αυτο το επιχειρημα με τις στροφες το ακουω απο την εποχη των διχρονων τουρερ. Απο τοτε μεχρι σημερα ολες οι ευρωπαικες εταιριες φλερταρουν με την πτωχευση και οι Ιαπωνες κερνανε τσαγακι! Καλα που υπαρχετε και εσεις οι μαζοχες που σας πιανουν τον κολο και καμαρωνετε με τα χρεπια που σας πουλανε! Αν δεν ειχατε και τα κρατηματα να δικαιολογισετε λιγακι τη μαλακια σας με τη θα χαιροσασταν με τ αυτοκολητα και τα καπελακια; Οι τις πετσετες και τα μπρελοκ; Ευρωιθαγενεις!!! Ψευτοκουλτουριαρεοι Φραγκολεβαντινοι!!! Κυκλοφορειτε σαν κινιτες διαφημισεις φλωροπεριοδικων με ασορτι ρουχα φορμες μποτες' φλωρομοντελα!!!

Το ενδεχομενο να εχεις και εσυ τασεις μαζοχισμου και κατα βαθος αν και εχεις V-Strom να θες να παρεις κανενα ΚΤΜακι... το εχεις σκεφτει καθολου?? Σου εχει περασει καθολου απο το μυαλο?? εεε??? τωρα που το λεω?? για ξανα σκεψου το...!!Εγω παλι αν και δεν ειχα ποτε μου ΚΤΜ τα παω ασχετα με τα προβληματα που βγαζουν...!! Και στο κατω κατω της γραφης εσυ πληρωνεις αν κατι τους χαλασει στην μηχανη τους η κανουν κανενα ερανο μεσα απο το φορουμ που εσυ μπαινεις και συζητας? Κατσε εσυ με το μηχανακι σου και αυτη με το δικο τους... Μην παραπονιεσαι αν σου κατσει διπλα κανενα 950 adventure (αν εχεις το V-Strom 1000)...
    Αν δεν μπορείς να βρεις λύση βρες άλλο πρόβλημα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από edmarios
    Το ενδεχομενο να εχεις και εσυ τασεις μαζοχισμου και κατα βαθος αν και εχεις V-Strom να θες να παρεις κανενα ΚΤΜακι... το εχεις σκεφτει καθολου?? Σου εχει περασει καθολου απο το μυαλο?? εεε??? τωρα που το λεω?? για ξανα σκεψου το...!!Εγω παλι αν και δεν ειχα ποτε μου ΚΤΜ τα παω ασχετα με τα προβληματα που βγαζουν...!! Και στο κατω κατω της γραφης εσυ πληρωνεις αν κατι τους χαλασει στην μηχανη τους η κανουν κανενα ερανο μεσα απο το φορουμ που εσυ μπαινεις και συζητας? Κατσε εσυ με το μηχανακι σου και αυτη με το δικο τους... Μην παραπονιεσαι αν σου κατσει διπλα κανενα 950 adventure (αν εχεις το V-Strom 1000)...

Εδω ρε φιλε βγηκε το β-στρομ σε μαχιμη εκδοση!! το υπερμηχανακι για extreme εξορμισεις!!

τρεμετε ΚΤΜιδες!! πλεον υπαρχει το απολυτο εργαλειο για αποδρασεις στο βουνο!!
    αντε να το δουμε και σε εκδοση Dakar
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Ρε βεστρώμα μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί η Aprilia πλέον δίνει 4 χρόνια εγγύηση (στα 1000άρια της σίγουρα, στα υπόλοιπα δεν ξέρω αν δίνει)?
    Τόσο μαλάκες είναι οι Ιταλοί και δίνουν τσάμπα σέρβις στα μπουρδέλα που πουλάνε για 4 χρόνια?

Σου έχει στύψει την υφαλοτρυπίδα κάνα Tuono να δεις τι εστί βερύκοκο?
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

ρε εδω τα πραγματα εχουν ξεφυγει εντελως!!!

ρε καμμενα, σκεφτεστε καθολου πριν μιλησετε, εχετε καθολου εμπειριες για τα μηχανακια που εκθειαζετε ή κατακρινετε, η σχηματιζετε αποψη διαβαζοντας περιοδικα???
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Μερικά v-strom, όχι όλα , προκαλούν παραισθήσεις στους κατόχους τους και όπως έγινε γνωστό από πρόσφατη έρευνα η χαρτογράφηση της ανάφλεξης δύναται όπως προκαλέσει μικρομετρική διάδοση ραδιοκυμάτων υπερ χαμηλής συχνότητος (VLF) οι οποίες είναι επιβεβαιωμένο πλέον πως επιδρούν στα εγκεφαλικά κύτταρα, νεκρώνοντας δε πολλά από αυτά.

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 26/02/2008, 12:16
  2. Διαπιστώσεις... (λες και δεν τα ξέραμε)
    από Cpt. Haddock στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 15/01/2007, 14:56
  3. Έλλειψη προτύπων... προσωπικές διαπιστώσεις.
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 22/11/2006, 01:27
  4. Διαπιστώσεις
    από Ora_Nihil στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2004, 15:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας