Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 117

Θέμα: Γιατί οι κάφροι θέλουν κρέμασμα!

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από maron
    mlks teleiws......
    gia to oti den ypirkse katadioksi???
    tha sxoliasei kaneis??

(sygoura o vlakas einai vlakas kai stin periptwsi ayth skotwse kai enan anthrwpo
    alla thn apopiisi eyhtinwn pws thn vriskete?)
    Καταδίωξη δεν έγινε γιατί το ανακριτικό του Λιμενικό όσον αφορά την τροχαία του (δεν ξέρω πως λέγεται η αντίστοιχη υπηρεσία) είναι ένα nissan micra 1.0 παλιό (χρώμα μπορντό για όσους το έχετε δει)

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Όσο και τελειώνω με αυτό... για τον πατέρα να με συγχωρείτε ΟΛΟΙ σας αλλά κατανοώ απόλυτα τη στάση του! Πατέρας είναι και έκανε αυτό που θα έκανε σχεδόν κάθε γονιός για το παιδί του. Όπως έχουν πάρει και άλλες φορές την ευθύνη γονείς και έχουν καταδικαστεί για τα παιδιά τους κι έχουν σκοτώσει για τα παιδιά τους και πάει λέγοντας.
    + 1000

'Φόνος εξ αμελείας" λέει παίδες που σημαίνειτο βαρύτερο 8 χρόνια ΜΕ αναστολή. Στη βαρύτερη των ποινών!
    Φόνος εξ αμελείας σημαίνει το βαρύτερο 5 (πέντε) χρόνια ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ με αναστολή.
    Όμως, η συγκεκριμένη πράξη μπορεί κάλλιστα να πάει ως ανθρωποκτονία με ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΔΟΛΟ (οπότε να πάει μέσα από 5 έως 25 χρόνια) γιατί:
    α. η συγκεκριμένη παραβίαση του κόκκινου (όπως περιγράφεται) δεν φαίνεται να έγινε από αμέλεια, αλλά με πλήρη συνείδηση του τί έκανε, άρα είχε επίγνωση και αποδέχθηκε το ενδεχόμενο ότι θα μπορούσε να χτυπήσει κάποιον και παρόλα αυτά το παραβίασε και

β. εγκατέλειψε το θύμα του, ενώ ήξερε πολύ καλά ότι τον είχε χτυπήσει και άρα είχε επίγνωση και αποδέχθηκε το ενδεχόμενο ότι θα μπορούσε να πεθάνει λόγω του ατυχήματος.

Τώρα βέβαια το ποια θα είναι η κατηγορία θα το αποφασίσει ο αρμόδιος εισαγγελέας ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Και να του κάνουν τί; Πώς να τον σταματήσουν; Με το σεις και με το σας; Γιατί αν πυροβολήσουν και -έστω και κατά λάθος- τον πετύχουν θα γίνει επανάσταση!

Έχει ξαναγίνει άλλωστε να μη σταματάει αμάξι σε μπλόκο και όλοι κράζανε για τους δολοφόνους που σκότωσαν το παιδί, αλλά κάνανε μόκο για το ότι δεν σταμάτησε! Έχεις καθαρή τη φωλιά σου κύριε; Σταμάτα! Το παίζεις μάγκας; Σταμάτα! Κότες ρε! Τα ίδια δεν κάνανε και στα Ζωνιανά; Μπαμ και λούης όλα τα μαυροφορεμένα παλικάρια.

Δε μπορεί να κάνουν ότι γουστάρουν και μόλις πιαστούν να θυμούνται ξαφνικά ότι έχουν δικαιώματα και ότι η δικαιοσύνη επιβάλλεται στα δικαστήρια και όχι μέσω αυτοδικίας.

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ! Δολοφόνοι με πλήρη συνείδηση του τί κάνουν.

Παλιόσκυλα.

Να δει τα παιδιά του να πεθαίνουν το μουνόπανο για να καταλάβει τί έκανε... Κατάρα σου ρίχνω ρε πούστη ρε πούστη, κατάρα...
    +1000

το τραγικώτερο. Ειδικός φρουρός που πυροβόλησε και σκότωσε νεαρό οδηγό αγροτικού κοντα στα Ανώγεια επειδή δεν σταμάτησε σε μπλόκο, καταδικάστηκε πρωτόδικα σε ΙΣΟΒΙΑ !
    Πάλι καλά που δεν τον έστειλαν στο απόσπασμα !!!
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TATAR
    Εγώ έχω μία άποψη ελαφρώς διαφοροποιημένη.

Όσο και τελειώνω με αυτό... για τον πατέρα να με συγχωρείτε ΟΛΟΙ σας αλλά κατανοώ απόλυτα τη στάση του! Πατέρας είναι και έκανε αυτό που θα έκανε σχεδόν κάθε γονιός για το παιδί του. Όπως έχουν πάρει και άλλες φορές την ευθύνη γονείς και έχουν καταδικαστεί για τα παιδιά τους κι έχουν σκοτώσει για τα παιδιά τους και πάει λέγοντας.

ΥΓ1 Ο συγκεκριμένος πάντως επειδή έχει σε βάρος του και την καταδίωξη από τα περιπολικά ίσως να μην τι γλιτώσει.

Ο πραγματικός λεβέντης Κρητικός πατέρας, ΘΑ ΤΙΜΩΡΟΥΣΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.
    Διάβασε τον ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΧΑΛΗ του ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ.
    Ο συγκεκριμένος, άρρωστος και χούφταλο το έκανε γιατι ήξερε ότι θα πέσει στα μαλακά λόγω των προβλημάτων υγείας που έχει.
    Θυμίσου την φάλαινα στα κανάλια στα ΖΩΝΙΑΝΑ που έλεγε ότι έχει "ψυχολογικά" και την ενοχλούσε η θέα των ΕΚΑΜ, λες και η μάνα του τραυματία είναι κατώτερος άνθρωπος.
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΥΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ....
    ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΡΧΗΓΕ ΟΤΙ ΦΥΣΗΞΕ ΑΕΡΑΚΙ, ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΥΜΑ....
    TATAR

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    ΔΕΝ είπα ούτε ότι συμφωνώ με αυτήν τη γονική συμπεριφορά ούτε ότι πιστεύω πως είναι η σωστή. Αυτό που είπα και ξαναλέω είναι... αυτό που διάβασες. Ότι σχεδόν κάθε γονιός θα έκανε το ίδιο ακριβώς πράγμα. Και εξηγείται φίλε μου πολύ απλά.
    Πήγαινε μια βόλτα στα δικαστήρια γιατί στις φυλακές δεν μπορείς. Κάτσε και βλέπε τις δίκες και τι γίνεται. Και δες την αντίδραση των συγγενών των θυμάτων και των θυτών. Είναι λογικό ρε συ έτσι είναι ο άνθρωπος. Δεν μπορείς να μπεις στη θέση του άλλου.
    Έχω πετύχει δύο περιπτώσεις πολύ γερές για να δώσω παραδείγματα.
    Η μία ήταν όταν ένα τσογλάνι έκανε κόντρες στην παραλιακή με ένα άλλο κωλοπαίδι και ο πρώτος έπεσε πάνω σε ένα παπάκι με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει το μάτι του.
    Στο δικαστήριο με δάκρυα οι γονείς του θύτη παρακάλεσαν να μην ειπωθεί από τους μάρτυρες ότι έκανε κόντρες το παιδί τους ο οποίος ΔΕΝ ήταν αλήτης και στο λέω γιατί το ξέρω το σκηνικό.
    Είχε μόλις πάρει το πτυχίο του διασκέδαζε και μέσα στη χαρά του για να κάνει και πλάκα με το δώρο των γονιών του το αμάξι δηλαδή του ρθε κι έκανε την μαλακία. Πιτσιρικάς κλπ κλπ.
    ΕΤΣΙ το έβλεπαν οι δικοί του.
    Στη δεύτερη περίπτωση δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Δίπλα, το γνωστό Δίπλα του "συνδικάτου του εγκλήματος" (Δίπλας Καλτσάς Κατηφορίδης).
    Να βγαίνει βρίζοντας τους πάντες σιδηροδέσμιος καταδικασμένος για ΔΥΟ φόνους και η μάνα του να του σκουπίζει το μέτωπο.
    ΑΥΤΗ είναιη ανθρώπινη κοινωνία.
    Γι'αυτο κυκλοφορανε τοσα τσογλανια (ολων των ηλικιων) διπλα μας!!!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    ας με πεισει καποιος οτι δεν πρεπει να επαναφερουμε τη θανατικη ποινη !!!
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

i am waiting in my cold cell...when the bells...as they take me to ....Κλπ κλπ.

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    ""Έχω πετύχει δύο περιπτώσεις πολύ γερές για να δώσω παραδείγματα.
    Η μία ήταν όταν ένα τσογλάνι έκανε κόντρες στην παραλιακή με ένα άλλο κωλοπαίδι και ο πρώτος έπεσε πάνω σε ένα παπάκι με αποτέλεσμα ο οδηγός να χάσει το μάτι του.
    Στο δικαστήριο με δάκρυα οι γονείς του θύτη παρακάλεσαν να μην ειπωθεί από τους μάρτυρες ότι έκανε κόντρες το παιδί τους ο οποίος ΔΕΝ ήταν αλήτης και στο λέω γιατί το ξέρω το σκηνικό.
    Είχε μόλις πάρει το πτυχίο του διασκέδαζε και μέσα στη χαρά του για να κάνει και πλάκα με το δώρο των γονιών του το αμάξι δηλαδή του ρθε κι έκανε την μαλακία. Πιτσιρικάς κλπ κλπ.
    ΕΤΣΙ το έβλεπαν οι δικοί του.
    Στη δεύτερη περίπτωση δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Δίπλα, το γνωστό Δίπλα του "συνδικάτου του εγκλήματος" (Δίπλας Καλτσάς Κατηφορίδης).
    Να βγαίνει βρίζοντας τους πάντες σιδηροδέσμιος καταδικασμένος για ΔΥΟ φόνους και η μάνα του να του σκουπίζει το μέτωπο. ""

η λεξη αλητης ειναι πολυ παρεξηγημενη σ αυτη τη χωρα δεν ειναι αλητης καποιος που στην διασκεδαση "ξεφυγε" κ τυφλωσε καποιον αλλο αλλα ειναι αλητης ενας ανθρωπος του δρομου η της φυλακης

φιλε μου ειναι λογικο οι γονεις να υπερασπιζονται τα παιδια τους κ να τα συμπονουν, οπως η μητερα του Διπλα που αναφερεις κ ειναι διαφορετικο να τα υποθαλπτουν κ να τα επιβραβεβουν με την σταση τους

Αλιμονο αν ολοι οι γονεις σιγονταριζαν τα μικρα τους καθαρματα

p.s στον νεαρο που παρεσυρε κ σκοτωσε τον διανομεα η τροχαια ηρακλειου ειχε απιβαλει προ διμηνου προστιμο 2000 ευρο επειδη οδηγουσε χωρις αδεια

panta vromikoi panta laspomenoi

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    Καταναγκαστικά έργα δια βίου?Κάτι σαν σύγχρονοι σκλάβοι ?

Α ναι...υπάρχουν και τα ''ανθρώπινα δικαιώματα''....sorry.Ο ανθρωπάκος που πήγαινε στην δουλειά του δεν είχε τα ίδια ''ανθρώπινα δικαιώματα''?

Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER

ΔΕΝ έχει να σε πείσει κανείς για τίποτα! Απολύτως για τίποτα Γιώργη. Μέσα σου... το ξέρεις το γιατί.

Mako... αυτό που λες είναι απλώς... πως να το πω είναι αυθαίρετο. ΔΕΝ κυκλοφορούν τόσα πολλά τσογλάνια γι αυτό το λόγο. Σταματήστε επιτέλους να παραμυθιάζεστε μεταξύ σας. Δείτε για μία φορά την κοινωνία ως ολότητα ως σύνολο και όχι αποσπασματικά. ΑΝ το ακατανοήσετε δεν θα βάζετε και όλους στην ίδια μοίρα. Και επίσης φαντάζομαι ότι όλοι μιλάτε έξω από το χορό ή στη χειρότερη που το απεύχομαι φυσικά έχετε βιώσει την πλευρά του θύματος.
    ΑΝ μπορούσατε νε έρθετε για μισό λεπτό στη θέση του πατέρα του τσογλανιού αυτού ίσως να βλέπατε λίγο αλλιώς.
    Επειδή όμως είναι δύσκολο σκεφτείτε κάτι άλλο. Τις μαλακίες και τις κουταμάρες που κάνατε πιτσιρικάδες. Τις σκεφτήκατε; Μπράβο. Τώρα κρατήστε τις πιο γερές τις πιο χοντρές. Κι αφού το κάνατε κι αυτό αναλογιστείτε πόσες από αυτές ή ποια γιατί μπορεί να ήταν μόνο μία ή δύο το πολύ παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή σας ή παραλίγο να βλάψετε έναν άνθρωπο.
    Και μιας και το κάνατε κι αυτό... τώρα το ξανασυζητάμε...

tatar... Ποια είναι η φάλαινα στα Ζωνιανά δεν την ξέρω. Έχεις πάντως μία τάση να... μπερδεύεις περιπτώσεις. Έχω διαβάσει τον Καπετάν Μιχάλη αλλά τυγχάνει να θεωρώ πως δεν μπαίνουν στο ίδιο τραπέζι όλα. Κι επειδή ανέφερες τα Ζωνιανά... αλήθεια... ΜΟΝΑ τους έγιαν και έγφτασαν τα Ζωνιανά εκεί που έφτασαν; Το κράτος και η κοινωνία η υπόλοιπη που ήταν τόσα χρονια;;;;; Που είπες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mako
    ΔΕΝ έχει να σε πείσει κανείς για τίποτα! Απολύτως για τίποτα Γιώργη. Μέσα σου... το ξέρεις το γιατί.

Mako... αυτό που λες είναι απλώς... πως να το πω είναι αυθαίρετο. ΔΕΝ κυκλοφορούν τόσα πολλά τσογλάνια γι αυτό το λόγο. Σταματήστε επιτέλους να παραμυθιάζεστε μεταξύ σας. Δείτε για μία φορά την κοινωνία ως ολότητα ως σύνολο και όχι αποσπασματικά. ΑΝ το ακατανοήσετε δεν θα βάζετε και όλους στην ίδια μοίρα. Και επίσης φαντάζομαι ότι όλοι μιλάτε έξω από το χορό ή στη χειρότερη που το απεύχομαι φυσικά έχετε βιώσει την πλευρά του θύματος.
    ΑΝ μπορούσατε νε έρθετε για μισό λεπτό στη θέση του πατέρα του τσογλανιού αυτού ίσως να βλέπατε λίγο αλλιώς.
    Επειδή όμως είναι δύσκολο σκεφτείτε κάτι άλλο. Τις μαλακίες και τις κουταμάρες που κάνατε πιτσιρικάδες. Τις σκεφτήκατε; Μπράβο. Τώρα κρατήστε τις πιο γερές τις πιο χοντρές. Κι αφού το κάνατε κι αυτό αναλογιστείτε πόσες από αυτές ή ποια γιατί μπορεί να ήταν μόνο μία ή δύο το πολύ παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή σας ή παραλίγο να βλάψετε έναν άνθρωπο.
    Και μιας και το κάνατε κι αυτό... τώρα το ξανασυζητάμε...

tatar... Ποια είναι η φάλαινα στα Ζωνιανά δεν την ξέρω. Έχεις πάντως μία τάση να... μπερδεύεις περιπτώσεις. Έχω διαβάσει τον Καπετάν Μιχάλη αλλά τυγχάνει να θεωρώ πως δεν μπαίνουν στο ίδιο τραπέζι όλα. Κι επειδή ανέφερες τα Ζωνιανά... αλήθεια... ΜΟΝΑ τους έγιαν και έγφτασαν τα Ζωνιανά εκεί που έφτασαν; Το κράτος και η κοινωνία η υπόλοιπη που ήταν τόσα χρονια;;;;; Που είπες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Αποψη σου, σεβαστη και δικαιωμα εχεις να τη λες!!! Κρυβοντας τον ουτε ενα συγμωμη δεν θα πει (αν καταλαβει και ποτε τι εκανε). Η συνεχεια του μαλλον θα ειναι σε προτοσελιδο, αφου εχει ηδη ιστορικο. Εγω θα τον επερνα απο το αυτι και θα τον πηγαινα ο ιδιος στο τμημα να πληρωσει. Οποιος με ξερει καλα ειμαι σιγουρος οτι το πιστευει αυτο που λεω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    Αποψη σου, σεβαστη και δικαιωμα εχεις να τη λες!!! Κρυβοντας τον ουτε ενα συγμωμη δεν θα πει (αν καταλαβει και ποτε τι εκανε). Η συνεχεια του μαλλον θα ειναι σε προτοσελιδο, αφου εχει ηδη ιστορικο. Εγω θα τον επερνα απο το αυτι και θα τον πηγαινα ο ιδιος στο τμημα να πληρωσει. Οποιος με ξερει καλα ειμαι σιγουρος οτι το πιστευει αυτο που λεω.

Ρε φίλε να πληρώσει αλλά για πες μου κάτι. Ποια είναι η τιμωρία η πρέπουσα γι αυτό που έκανε;
    ΔΕΝ λέω να μην πληρώσει. Ούτε ότι πρέπει να μην τιμωρηθεί. Καμία σχέση! Απλώς ας μου πει κάποιος στην σημερινή Ελλάδα ποια είναι η σωστή η δίκαιη τιμωρία.
    Και μετά πες μου κιόλας ποια ΘΑ ήταν κατά τη γνώμη σου η σωστή τιμωρία.
    Όσο για το ότι θα τον πήγαινες εσύ το γιο σου στο τμήμα από το αυτί... το δέχομαι! Εφόσον το λες το πιστεύω.

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    Ρε φίλε να πληρώσει αλλά για πες μου κάτι. Ποια είναι η τιμωρία η πρέπουσα γι αυτό που έκανε;
    ΔΕΝ λέω να μην πληρώσει. Ούτε ότι πρέπει να μην τιμωρηθεί. Καμία σχέση! Απλώς ας μου πει κάποιος στην σημερινή Ελλάδα ποια είναι η σωστή η δίκαιη τιμωρία.
    Και μετά πες μου κιόλας ποια ΘΑ ήταν κατά τη γνώμη σου η σωστή τιμωρία.
    Όσο για το ότι θα τον πήγαινες εσύ το γιο σου στο τμήμα από το αυτί... το δέχομαι! Εφόσον το λες το πιστεύω.

φιλε μου το ερωτημα που θετεις για το πια ειναι σωστη κ δικαιη τιμωρια στην σημερινη ελλαδα ειναι ασκοπο

οκ η ελλαδα δεν εχει συστημα σωφρονισμου τα δικαστηρια της ειναι για τον @@@@τσο κτλ κτλ
    βασιλευει η διαφθορα κ τα ρεστα αυτο τι σημαινει δηλαδη ???

επισης λιγο πιο πανω αναφερεις οτι παραμυθιαζομαστε μεταξυ μας
    κ να δουμε την κοινωνια σαν ολοτητα κ συνολο

εμεις ειμαστε η κοινωνια εμεις ειμαστε το συνολο, εμεις δεν προχωραμε μπροστα οταν βλεπουμε 22 χρονων γαιδουρια σαν "παιδια"

ο πατερας, για εμενα παντα, σε τετοια περιπτωση δεν "δινει" τον σπλαχνο του ο ιδιος στην αστυνομια δεν ειναι αξιος να ειναι πατερας, γιατι διαιωνιζει αυτον τον τροπο συμπεριφορας κ ετσι δεν προχωραει ......

μπορει τωρα αυτο να σου ακουγετε σκληρο κ ακαρδο αλλα για εμενα το αισθημα της δικαιοσυνης μεσ μου
    υπερισχυει του συναισθηματος
    panta vromikoi panta laspomenoi

Να του κόψουν το πουλί, και τα χέρια, να κατουριέται επάνω του για την υπόλοιπη ζωή του..
    και να τον χώσουν στην πτέρυγα με τους βιαστές μέχρι να πεθάνει..

Τσάμπα μάγκας και ο πατέρας και ο Γιός..

Παλαιό μέλος
    Ο Αλχημιστής έχει δίκιο, κατά τη γνώμη μου. Πάντα όταν γίνεται κάτι παρόμοιο, θα βρεθούν πολλοί που θα αρχίσουν να βρίζουν χυδαία, να κατηγορούν θεούς και δαίμονες, να πουν το κλασικό "δεν υπάρχει κράτος" και να συνεχίσουν το σταρχιδιστικό στυλ ζωής που τους έχει επιβληθεί από τα μέσα ενημέρωσης. Δε μας νοιάζει για τίποτα, παρά μόνο για τον εαυτούλη μας. Αυτό φταίει! Για όλα φταίνε όλοι οι υπόλοιποι εκτός από εμάς! Τι κάνει ο καθένας μας, για να αποφευχθούν τέτοιες καταστάσεις; Έχει ποτέ, καταγγείλει κάποιος την παράνομη πράξη κάποιου που ενοχλεί, προκαλεί και ξεφτιλίζει την έννομη τάξη, όταν αυτή (η προκλητική συμπεριφορά) δεν επηρέαζε τον ίδιο; Κι όταν η έννομη τάξη παραβιάζεται από εμάς, απόδεχόμαστε αδιαμαρτύρητα την επιβολή του νόμου ή βρίζουμε κατάφορα τα ιερά και τα όσια του κάθε αστυνομικού; Όταν ο αστυνομικός βλέπει όλα αυτά, όλο την αρνητισμό με τον οποίο τον αντιμετωπίζει η κοινωνία, γιατί αυτός να παραμείνει άμεμπτος και ηθικός; Γιατί υπάρχει η πρακτική του να κρίνονται οι πάντες από τη συμπεριφορά του ενός; "Ένας φέρεται σαν desperado;---> Να αυτονομηθεί η Κρήτη!", "Μας έγραψαν για παραβίαση του ορίου ταχύτητας;"---> Να πεθάνουν οι μπάτσοι!". Δεν είναι έτσι τα πράγματα όμως. Ας φερθούμε στους άλλους, όπως θα θέλαμε να μας φέρονται και μετά, αφού είμαστε εμείς απόλυτα σωστοί, χωρίς κανένα ψεγάδι, τότε να γυρίσουμε να δούμε και πόσο άσχημα συμπεριφέρεται ο άλλος. Παλιά, είχα αναφέρει αυτό που μου είπε ένας δάσκαλος, που δουλεύει στην Ελβετία και πήρα πολλά αρνητικά και ειρωνικά σχόλια. Εκεί, λέει, κάνεις μια (ασήμαντη) παρανομία και σε βλέπουν 3 άτομα; Αμέσως θα γίνουν 3 τηλεφωνήματα στην αστυνομία! Τώρα που θα κατεβώ, για να φύγω, είμαι σίγουρος, πως μέχρι να φτάσω στο σπίτι μου, θα γίνω μάρτυρας σε περισσότερες από 50 παρανομίες!

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Γιατί οι γυναίκες δεν δουλεύουν σε συνεργεία
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 06/08/2005, 13:37
  2. Γιατί οι Αφρικάνες μπορούν και τρέχουν γρήγορα;
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2005, 14:59
  3. Γιατί οι άντρες
    από tai στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ