Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 82

Θέμα: ΝΑ ΧΑΡΩ Η' Ν'ΑΓΧΩΘΩ

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ Η ΕΝΤΟΛΗ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΤΟ ΓΚΑΖΙ!!!!ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΣΟ ΩΡΙΜΟΣ ΕΙΣΑΙ!ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΛΛΟ 55 ΑΛΟΓΑ(ΧΤ ΔΙΚΟ ΜΟΥ)ΚΑΙ ΑΛΛΟ 180!ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΣΤΡΩΣΗΜΟ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ!ΤΕΛΟΣ ΑΜΑ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ Κ8 ΘΑ ΒΑΛΩ ΚΑΤΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΑΠΟ ΝΥΧΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΤΑΡΙΦΑ 2000 ΖΗΜΙΑ.ΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΕ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΨΑΛΙΔΙΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΔΑΙ Η'ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΕΖΑΝΤΑ ΜΟΝΟ?

Και εγώ όταν μου λένε ετοιμοπαράδοτο δεν θεωρώ ότι θέλουν 15 εργάσιμες...
    Οταν πήρα το δικό μου μου είπαν θα το έχεις σε 1 εβδομάδα. Δινω 5000€ και περιμένω... από εβδομάδα σε εβδομάδα πηγαίναμε... μετά από 20 μέρες πάω εκεί μου λένε κοίτα σε ένα μήνα και άμα...
    Πήρα τα χρήματα και πήγα αλλού. Και εκεί είχα καθυστέρηση αλλά είναι εντελώς διαφορετικό η συνολική καθυστέρηση να είναι 3 μέρες...
    Ειδικά αν είναι αυτός που φαντάζομαι... ψάξε αλλού!
    Για τα πίσω μανιτάρια δεν έχω ιδέα...
    Καλή τύχη!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από jen
    Και εγώ όταν μου λένε ετοιμοπαράδοτο δεν θεωρώ ότι θέλουν 15 εργάσιμες...
    Οταν πήρα το δικό μου μου είπαν θα το έχεις σε 1 εβδομάδα. Δινω 5000€ και περιμένω... από εβδομάδα σε εβδομάδα πηγαίναμε... μετά από 20 μέρες πάω εκεί μου λένε κοίτα σε ένα μήνα και άμα...
    Πήρα τα χρήματα και πήγα αλλού. Και εκεί είχα καθυστέρηση αλλά είναι εντελώς διαφορετικό η συνολική καθυστέρηση να είναι 3 μέρες...
    Ειδικά αν είναι αυτός που φαντάζομαι... ψάξε αλλού!
    Για τα πίσω μανιτάρια δεν έχω ιδέα...
    Καλή τύχη!!
    ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΣΕ 15 ΕΡΓΑΣΗΜΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΧΑΛΑΜΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!ΣΕ ΑΥΧΑΡΗΣΤς ΠΟΛΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΣΚΕΥΗ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ!ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ,ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ GLOBAL ΣΤΗΝ ΛΕΟΦΟΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ.ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΗΡΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΟ ΤΗ ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ?ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΟΣΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ:ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ!ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΩ?ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑΤΙ?ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ Α ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 20 ΛΕΠΤΑ ΜΕ ΠΕΡΝΕΙ Ο ΜΑΖΗΣ(Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ)ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕ ΓΛΕΙΦΕΙ ΟΤΙ Η ΛΟΓΙΣΤΡΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΑΛΕΠΩΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ,ΤΩΡΑ ΤΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΠΙΣΩ?ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ 3.000 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ 3.900.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΚΥΡΩΣΕΙ Η΄ΘΑ ΧΑΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΦΕΡΟΥΝ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gkr
    ρε φιλαρακι οταν εδωσες την προκαταβολή αυτοι πρέπει να σου έδωσαν απόδειξη που γράφει σε πόσες ημέρες είναι η παράδοση. Αν έχεις τέτοιο χαρτί όλα γίνονται (μετά από τόσες μέρες σπας τη συμφωνία όποτε θέλεις και απαιτείς επιστροφή χρημάτων).

Αν όμως δεν έχεις κάπου γραμμένο από αυτούς πότε θα σου παραδόσουν και είναι μόνο στα λόγια είναι λίγο δύσκολα τα πράγματα γιατί δε δεσμεύονται πουθενά και εσυ τα λεφτά τα έχεις δώσει.

Σε κάθε περίπτωση μην ανησυχείς όλα γίνονται, θα σου πρότεινα σε πρώτη φάση να γίνεις αρκετά ενοχλητικός, περνα κάθε μέρα από εκεί και πέρνε και δύο τρία τηλέφωνα σε έντονο ύφος, κακό δεν κάνει γιατί οι μέρες που περίμενες είναι πολλές.

RSV Tuono 1000RRRRR.... Το avatar του/της elmariacci
    Φιλε χωρις να θελω να γινω κακος νομιζω σε .Κακως το αφησες να περασει τοσος καιρος.Σκεψου οτι αυτος ο τυπος κανει μπιζνες με τα λεφτουδακια σου εδω και ενα μηνα και συ μηχανακι δεν εχεις ακομα...Πανε στο μαγαζι και κανε τους φασαρια,αλλιως δεν παιρνουν χαμπαρι αυτοι...Μην κολλωσεις πουθενα.Τους εχεις δωσει ενα σκασμο λεφτα και αυτοι σε γραφουνε.Δωστου μια μικρη διορια και αμα δεν το φερει και τοτε παρε τα ωραια λεφτουδακια σου και πηγαινε αλλου.Εγω αυτο θα εκανα (και αμα μου λεγε και μαλ@κιες θα του σπαγα και το μαγαζι και το κεφαλι .).ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!

P.S-Μανιταρια πισω βαλε απο αυτα που ειναι μανιταρι και bobbin μαζι.Αυτα κανουν δουλεια τα αλλα οχι και τοσο...

Καλα ξεμπερδεματα και καλες βολτες οταν το παρεις και...με προσοχη ε?Ειναι γλυκο το γκαζι...

I'm a mean machine drinking gasoline...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Στο χωριό μου λένε ..........
    Αυτός που πληρώνει από πριν ..................... ΠΑΝΤΑ ΚΑΚΟ

Προκαταβολή 3000 ;;;

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Στο χωριό μου λένε ..........
    Αυτός που πληρώνει από πριν ..................... ΠΑΝΤΑ ΚΑΚΟ

Προκαταβολή 3000 ;;;

+ 1000..!!

Ξαναπροσλήφθηκααααα!!!! Το avatar του/της micele
    φίλε κάλεσε το κέντρο προστασίας καταναλωτή , κατήγγειλέ τους και ζήτησε να σε συμβουλέψουν!!!!δεν φτάνει που εχουν πελάτες με το σταγονόμετρο , θα μας δουλέυουν κιόλας!
    και στο κάτω κάτω οι μούλοι εσένα έχουν ανάγκη όχι εσύ αυτούς ,μαγαζιά υπάρχουν πάρα πολλά!!!
    άντε με τα αρχ....δάκια!

Έχεις δώσει 3000 μετρητά και 3900 από δάνειο ......... το σύνολο 6900 Ε !!!
    Ολα αυτά με την υπόσχεση να σου φέρουν μηχανή .......... θα το χαρακτήριζα το λιγότερο ΑΦΕΛΕΣ !!!
    Εντάξει, άντε και έδωσες τα 3000 και φως δεν είδες .......... το δάνειο γιατί το εκταμίευσες ;;;
    Ας το άφηνες εκεί και εκταμίευση την ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ της μηχανής !!! Παίρνεις μηχανάκι - παίρνουν παραδάκι !!!
    Πολύ φοβάμαι ότι θα σε ταλαιπωρήσουν και κάνε πέρα από όλα τα άλλα μια ερώτηση σε δικηγόρο...
    Αν έχεις και κάποιο δικηγόρο φίλο βάλε να τους κάνει και ένα τηλεφωνάκι ....
    Από χαρτιά τι σου έχουν δώσει - υπογράψει ;;;
    Έχεις κάτι στα χέρια σου ;;;

ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΟΔΗΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ,ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΑΝΕΙΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ(ΕΚΛΕΙΣΑ???ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΠΤ).ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΜΟΛΙΣ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ.ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ?ΜΕ ΕΙΔΑΝ ΜΙΚΡΟ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΚΑΙ Κ@ΥΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗΣ,ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΤΟ ΕΧΩ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΣΕ ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΣΕΝΕΡΩΣΕΙ ΑΓΡΙΑ.

Απορω πως εχει ακομα κοσμο με τοσα που εχει κανει. Πραγματικα παιζει να ειναι το χειροτερο λαμογιο...

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΕΜΠΤΗ ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΧΤ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΩΣΩ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΤΗΛ ΠΡΙΝ ΠΑΩ Η΄ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΑΚΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΧΩΤΙΣ ΤΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΣΤΟ ΦΕΡΑ ΚΑΙ ΗΡΘΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗ ΜΗΧΑΝΙ?ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΞΑΝΑΡΧΟΜΑΙ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟ?

Το δάνειο το αιτήσαι και εγγρίνεται ΑΛΛΑ δεν το εκταμιεύεις .............. δηλαδή δεν σηκώνεις τα χρήματα .......... μόλις έρθει το μηχανάκι ΤΟΤΕ βάζεις τις τελευταίες υπογραφές και γίνεται η εκταμίευση .
    Απόδειξη έχεις για ΤΙ ΠΟΣΟ ;;; 3000 ή 6900 ;;;

ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΕΧΩ ΤΩΝ 3.000ΕΥΡΟ

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Να χαρώ εγώ βαριά κι ασήκωτη ζεμπεκιά ...
    από THEOD στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2011, 10:18
  2. Για πάμε να γελάσουμε λίγο.....!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  3. δε μπορώ να χαρώ τη μηχανή μου...
    από 618RR στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 99
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2008, 00:57
  4. E-bay Να χαρώ η να κλάψω ?
    από kiriakost στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2007, 18:16
  5. Nέο & Παλιό... υπάρχει περίπτωση να πάνε αντάμα....
    από code στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 22:24

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF