..
Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
Επίσης ξέχασα να σου πώ ότι
ο κακούργος crs με απειλεί ότι θα με δώσει στον κ. αντονις…..
Γιατί λέω κακές κουβέντες…
![]()
![]()
Και πιπερι στο στομα θα σου βαλω και θα σε δωσω να σε παει μια χαλαρη βολτα με τα 8 αλογα (32 ποδαρια, μην μπερδευτεις στην διαιρεση)!
Ουπς !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από free rider
Καλά είναι ανάγκη να τα λες όλα δημόσια …..???
Κρύβε λόγια ρεεεεε….![]()
Μου ξεφυγε !!!
Λαθος εκανα ρε ...
Πηρε αδεια το παιδι να δει τον αγωνα!!!![]()
Εντος της οικιας φυσικα ...
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ax-1 250_Natasa
Μάϊστα...![]()
...Μάλλον δεν κατάλαβες πού πήγαινε η λέξη "ενδιαφέρον"..Anyway..![]()
Φανταζομαι θα μου το εξηγησεις ... :smilea:
Ασφαλής οδήγηση??? Πού??![]()
...Στην πόλη (σε δημόσιους δρόμους..), στην πίστα, σε ταξίδι/ εκδρομή??
Γιατί σε κάθε τομέα άίζουν ρόλο διαφορετικοί παράμετροι...![]()
Για τους Δημοσιους Δρομους μιλαμε. Στην πιστα εισαι εξ' ορισμου ασφαλης.
... Εγώ δεν τσακώνομαι...Απλά ίσως να χάσω το ενδιαφέρον μου..οπότε σταματώ να μιλάω...![]()
:wacko:
Γι' αυτο ρε Νατασα προσπαθουμε να σε κανουμε να ΜΗΝ χασεις το ενδιαφερον σου ...
![]()
![]()
pios milaiΑρχικά δημιουργήθηκε από free rider
σιγα ρε μην στραβοφτύσεις....
ke sto leo ego pou tous pao olous pipa kolo..
ποιός είσαι ρε μεγάλε....
ήμαρτον....
![]()
![]()
esi kati katalaves ke kati kseperases?
min vgazis to agkistri akoma mpori na sou xriasti
ke opos leei ke ena arxeo rito ta psila ktiria omorfa peftoune
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφροτζιξ.kata tin nona druna
free rider??![]()
... Εγώ δεν τσακώνομαι...Απλά ίσως να χάσω το ενδιαφέρον μου..οπότε σταματώ να μιλάω...![]()
:wacko: [/B][/QUOTE]
free rider??
... Εγώ δεν τσακώνομαι...Απλά ίσως να χάσω το ενδιαφέρον μου..οπότε σταματώ να μιλάω...
κοίτα είναι σαν να προσπαθείς να βάλεις μικρά παιδάκια που δεν έχουν τελειώσει το δημοτικό να χωρίσουν μια κασετίνα με μαρκαδόρους στην μέση…..
το ένα θα τραβάει από την μια πλευρά και το άλλο από την άλλη τόση ανωριμότητα μας διακρίνει…..
για να σου αποδείξω αυτά που λέω προσπάθησε οχι κάνε μια προσπαθεια να
αν μπορέσεις να κάνεις σοβαρή συζήτηση με τον afrotwin....
αν τα καταφέρεις θα σε παραδεχτώ....
και η ζωή συνεχίζεται...
na ksekinao ego
pia poulia ine xirina?
ta gourounopoula
πρίν ο αλέκτωρ λαλήσει τρείς φοράς επιβεβαιώθηκα.......Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
pios milai
esi kati katalaves ke kati kseperases?
min vgazis to agkistri akoma mpori na sou xriasti
ke opos leei ke ena arxeo rito ta psila ktiria omorfa peftoune
αντε να μιλήσεις με το παλικάρι....
και η ζωή συνεχίζεται...
Πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον κ καλή διάθεση (που απ'ότι κατάλαβα ο Γιώργος την έχει...) για να θες να μάθεις κάποια πράγματα κ να μην το παίζεις ξερόλας......κ από εκεί κ πέρα κρατάς απ'αυτήν τη συνάντηση ότι θεωρείς ότι θα σε βοηθήσει στην πράξη κ στην καθημερινή (σωστή) χρήση της μηχανής...
...Από την άλλη, είναι σημαντικό να ξέρουμε σε τί οδηγικό επίπεδο βρίσκονται οι "συνομιλητές" μας...
..Γιατί δεν μπορέι να μιλάς σε κάποιον για το γυροσκοπικό φαινόμενο, απ'τη στιγμή που π.χ. δεν ξέρει να φρενάρει (που'ναι πιο σημαντικό κ από το γκάζι κ απ'το στρίψιμο...Το φρενάρισμα είναι η αρχή κ η βάση της ασφαλούς οδήγησης --κατά την γνώμη μου..--)...
...Τέλος, θεωρώ ότι τέτοιου είδους μαθήματα είναι δύσκολο να "δωθούν", γιατί ο καθένας αντιλαμβάνεται διαφορετικά κάποια πράγματα στην οδήγηση...
Ν.
![]()
...Carpe Diem...
Αυτό είναι κάτι καινούριο Στάθη? ή υπήρχε πάντα??Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Αντωνη τα ποστ που εσβυσα δεν ειχαν καμια σχεση με το ζουμι των υπολοιπων ποστ,απλα ηταν αντιπαραθεσεις ασχετες με το θεμα,επισης τα ποστ στο moto.gr δεν σβηνονται απλα μεταφερονται σε κατηγορια αορατη απο τους απλους χρηστες (η ζωνη του λυκοφωτος) ειναι ορατη μονο απο τους moderators.
δε θα ήταν πιο σκόπιμο να φτιάξετε μία ορατή κατηγορία με ονομα ''σαβούρα'' ή ''άσχετα'' πχ??
το λέω γιατί είναι καλό να βλέπυμε τις κατα καιρους μαλακίες και άσχετα που γράφονται.. οηθούν στο να καλυτερεύοεμε..
γενικά δε βλέπω το λόγο να είναι μόνο στη διάθεση των διαχειριστών.. αν είναι έτσι σβήστε τα τελείως..
(άσχετο κι αυτό με το θέμα αλλά εδώ το έμαθα... οπότε μεταφέρτε το αν θέλετε
:smilea: )
![]()
Μια μέρα παιδιά μου....,, μου φέρνουν ένα κομμάτι τιτάνιο ναααααααα!!!! Τι να το κάνω σκέφτομαι????????
FZ6 RULEZ!!!
o dikos tou xtipai ora dalmatiasΑρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Εχει λαλησει 3:35 ρεεεεε ...
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
esi mpenis edo gia na kaliterepsis?Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
Αυτό είναι κάτι καινούριο Στάθη? ή υπήρχε πάντα??
δε θα ήταν πιο σκόπιμο να φτιάξετε μία ορατή κατηγορία με ονομα ''σαβούρα'' ή ''άσχετα'' πχ??
το λέω γιατί είναι καλό να βλέπυμε τις κατα καιρους μαλακίες και άσχετα που γράφονται.. οηθούν στο να καλυτερεύοεμε..
γενικά δε βλέπω το λόγο να είναι μόνο στη διάθεση των διαχειριστών.. αν είναι έτσι σβήστε τα τελείως..
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
Πρέπει να υπάρχει ενδιαφέρον κ καλή διάθεση (που απ'ότι κατάλαβα ο Γιώργος την έχει...) για να θες να μάθεις κάποια πράγματα κ να μην το παίζεις ξερόλας......
......................
Για να παει καποιος, με την θεληση του κι οχι γιατι του το εχει επιβαλει καποιος, να παρακολουθησει "μαθηματα" για ασφαλη οδηγηση, εννοειται οτι απο πριν ξερει να φρεναρει και να στριβει. Απλως παει να δει (και βλεπει τελικα) τι απο αυτα που εμαθε μονος του ειναι λαθος (τα περισσοτερα μαλλον) και τι σωστο ...
Απο 'κει και μετα εχεις αντιρηση στο να γινονται τετοιου τυπου "μαθηματα", εστω κι αν αυτα μενουν περισσοτερο στο θεωρητικο επιπεδο, μιας και δεν γινονται σε πιστα ?![]()
![]()
Οχι δεν θα γινουν ορατα και πολλους και διαφορους λογους.Αρχικά δημιουργήθηκε από petridist
Αυτό είναι κάτι καινούριο Στάθη? ή υπήρχε πάντα??
![]()
Παντως δεν παιζει αυτο που λες οποτε αστο καλυτερα...