Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 41 από 41

Θέμα: K1200r-eskase To Moter/3000km

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Λάδια, φίλτρο λαδιού, έλεγχος στα πάντα...μην αρχίζω να περιγράφω, εργατικά.

Μπουζί, έλεγχος ήταν άψογα τέλος.

Βαλβίδες....μπαααα.

Με κέρασαν και καφέ....

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΣΑΦΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ.

ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑ

ΣΤΟ Κ1200R ΠOY EKANA ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΑ 30.00ΧΛΜ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕ 20 ΕΥΡΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.

Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ MANUAL

Αρχικά δημιουργήθηκε από AntoD
    Απο τοτε που η αντιπροσωπεία περασε στα χερια της θυγατρικής της μαμας εταιριας το customer service εγινε αθλιο....χειροτερο απο ποτε...
    (μου θυμιζει εποχη Σαρ@@@@@@...ουτε ανταλλακτικα εχουν ουτε εξυπηρετουν, τα σερβις πανακριβα κλπ)

Οσα χτίστηκαν δεκαετιες, γκρεμίστηκαν σε 3 χρονια....

Εχω 3 BMW ...δεν νομιζω να ξαναγορασω....

Μου έτυχαν τοσα πολλα τα τελευταία 2 χρονια...ουτε να τους βλεπω δεν θελω...

Δεν εχουν στοκ ουτε φιλτρα!!!!!και οταν τα φερουν ειναι πανάκριβα, - ολα τους τα ανταλλακτικα....

Περιμενα πλαισιο φερινγ 4 μηνες..(με σαλιγκάρι το στελνανε!!!!- 1100 ευρω!!!!-).......δισκους συμπλέκτη (αναλωσιμο) .......ΔΕΝ εχουν σε στοκ!!!

Καραγκιόζηδες...

Αν ειναι δυνατον...και εδωσα 19000 ευρώ.....

Το επομενο ειναι Λιφαν.....
    δεν του κανεις σερβις...το πετας κατευθειαν και παίρνεις αλλο.

Τώρα εσύ κάποιον μου θυμίζεις...αλλά ποιόν ?

Κριμα γιατι τα μοτο ειναι ολα σκυλια....(μοντελα μεχρι το 04...τα νεωτερα ειναι γτπκ!!)

Εδώ κι αν μου θυμίζεις κάποιον...

Εχω BMW απο το 92, οπως και πολλα μελη της οικογενειας μου.
    Ακριβες μοτοσυκλετες αλλα ολες σκυλια, και εξαιρετικα αξιπιστες.
    Το σερβις ηταν μεχρι το 2003 "οικογενιακη" υποθεση...δεν κυκλοφορουσαν δα και τοσες πολλες BMW και η εξυπηρετηση ηταν παντοτε καλη.

Απο το 04 και μετα, κατι που ο αριθμος των μεταχειρισμένων εγινε πολύ μεγαλος, κατι που αλλαξε η αντιπροσωπεία….. αρχισαν να φαίνονται προβληματα στην επαφη με τα συνεργεια.
    Κατ αρχην εκλεινες ραντεβου για σερβις και σου έδιναν ημερομηνια μετα από 3-4 εβδομαδες (ουτε στον Ευαγγελισμο για χειρουργειο!!), κατι που οι τιμες τσίμπησαν από πολύ εως εξαιρετικά πολύ (εως μας τον πιανουν χωρις ενδοιασμόυς πολύ), κατι το υφος Διδάκτορα Πολυτεχνικής Σχολής που ειχαν τα μαστορια….το πραγμα χαλασε.

Η αληθεια είναι ότι η BMW δεν είναι αυτή που ηταν σε κανενα επίπεδο.

Χαλάνε, δεν έχουν ανταλλακτικά, δεν ανταποκρίνονται στην premium τιμη που ζητουν.
    Διοτι φιλε μου όταν δινω 20,000+ ευρω για μια μοτο….και 300αρες – 400αρες στο τυπικό σερβις….δεν θελω και δεν πρεπει να τρεχω και να περιμενω…..ετσι απλα.

Εάν εδινα 5.000 ευρω τότε και οι απαιτήσεις μου θα ηταν λιγότερες…

Μου κανει εντύπωση που δεν το εχεις προσεξει….

Εκτος και εάν εργάζεσαι στην BMW….οπότε σου είναι δυσκολο να το προσεξεις…

Εδώ πια είσαι φτυστός

Έτσι! Αλλά του χρόνου όταν του διωξουν όλους τι θα κάνουν....

Κρίμα και είμαι φανατικός BMWακιας και ουσιαστικά πικρία εκφράζω...

Ευτυχώς τα κάνω όλα μόνος μου μιας και έχω πολύ καλές μηχανολογικές γνώσεις αλλιώς θα τσακωνόμουν κάθε μέρα.
    Δυστυχώς είναι πολλοί οι οποίοι τα σκάνε αβιαστα και χωρίς πολλές ερωτήσεις, και έχουν χαλάσει την πιάτσα.

Δεν είναι τόσο οι τιμές, είναι ο συνδυασμός τους και η αντιμετώπιση....
    Έχω πάρει μοτο από σέρβις και δεν είχαν κάνει τίποτε....ούτε λάδια...(αντιπρόσωπος στην Δάφνη-Ν.Κοσμο) χωρίς φρένα(Γέρακας), με εντελώς αφόρτιστη μπαταρία(Γέρακας), νέο μοτο με ξεβιδωμένους καθρέπτες και τελειωμένο αμορτισέρ(Δάφνη)......
    Δεν πάει άλλο .... Τέρμα τα "εξουσιοδοτημένα" του κ@λ@υ....εξουσιοδότηση μονο στην τσέπη μας έχουν...στις ευθύνες τίποτα...

Κρίμα γιατί όπως είπα από το 1ο ποστ μου οι μοτοσικλέτες είναι εξαιρετικές
    (ειδικά τα R1100 R/GS και τα παλιότερα K/RS-GT) είναι πραγματικά αλεξίσφαιρα.

Λίγος σεβασμός στην ζωή(ασφάλεια) και το κόπο (χρήματα) του πελάτη!

Ρε ποιος να 'ναι ρε ποιος να 'ναι

Αρχικά δημιουργήθηκε από MIHALIS TZIMAS
    επειδη εχω αλλαξει αρκετα μηχανακια εχω να πω οτι τα οικονομικοτερα σερβις τα εχω κανει στα BMW

το τυπικο σερβις ποτε δεν ξεπερασε τα 180 ευρω

το δυστυχημα ειναι οτι ενω μεχρι πιν καποιο διαστημα ημουν πολυ ευχαριστημενος με τον Παναγιωτοπουλο,τωρα πια δεν ειμαι
    εχει χασει τη μπαλλα,δυστυχως

αλλα και που να πας ρε πουστη

Ρε Μιχάλη τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν ? Τυπικό σέρβις 180 ευρώ και το θεωρείς φτηνό ? Οταν στο CBF το τυπικό σέρβις έχει το πολύ 70 ευρώ ενώ στο σκάρβερ 170,το ένα τετρακύλινδρο και το άλλο μονοκύλινδρο ...κάτσε ρε Μιχάλη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Λάδια, φίλτρο λαδιού, έλεγχος στα πάντα...μην αρχίζω να περιγράφω, εργατικά.

Μπουζί, έλεγχος ήταν άψογα τέλος.

Βαλβίδες....μπαααα.

Με κέρασαν και καφέ....

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕετσιιιιιιιιι...

Εν κατακλείδι...τούφες τα BMW τούφα και το σέρβις τούφα και η εξυπηρέτηση.Αλλά μην τα πείτε αυτά στα μπεμβεδοφόρουμ γιατί θα γίνεται κακοί και θα μπαναριστείτε σαν λεπροί...Γ Τ Π εταιρεία μηχανάκια και αναβάτες

αχ...και να χα μοτόρι! Το avatar του/της Tropeas
    Μην μαζικοποιούμε αποτελέσματα με μάρκες κλπ κλπ
    πόσες χιλιάδες χλμ είχε?
    είχε κάνει όλα τα σερβις?
    αν είναι πριν το 1ο χρονο (που είναι απο ότι ανέφερες) δικαιώσε να απαιτήσεις φουλ αντικατάσταση μηχανής
    δώσε περαιτέρω ινφο και τα λέμε...

αααα πολύ υπομονή, αν βιάστείς , σκοντάφτεις, αν δεν έχεις χρόνο...ΥΠΟΜΟΝΗ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από MIHALIS TZIMAS
    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΣΑΦΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ.

ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΙΑ,ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑΞΑ

ΣΤΟ Κ1200R ΠOY EKANA ΣΕΡΒΙΣ ΣΤΑ 30.00ΧΛΜ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΣ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕ 20 ΕΥΡΩ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ.

Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΣΤΟ MANUAL

Βάση manual. Ανα 5000χλμ λάδια, που είναι πιο κάτω από το manual και ανα 10000χλμ φίλτρο λαδιού. Ήταν το ακριβό το σέρβις.....έκατσε και το φίλτρο λαδιού μαζί.:rotflmao:

Τέσπα, τι έγινε με το παλικάρι με το Κ1200R ξέρουμε?
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Υπήρξε μια ανάκληση πολύ σημαντική για K1200S και K1200GT

Παρόλο που έχεις το γυμνό μπορεί να αφορά και εσένα αφού μιλάμε για την ίδια παραγωγή κινητήρα.

Η συγκεκριμένη ανάκληση έγινε μετά απο σπάσιμο κινητήρα και αναφέρονται 39 μηχανάκια παγοσμίως.Μπορεί όμως να είναι και περισσότερα ποτέ δε ξέρεις.

Έχει ως εξής.

Make : BMW Model : K1200 S Year : 2008
    LLC Mfr's Report Date : MAY 27, 2008
    NHTSA CAMPAIGN ID Number : 08V239000
    N/A
    NHTSA Action Number: N/A
    Component: ENGINE AND ENGINE COOLING:ENGINE
    Potential Number Of Units Affected : 39
    Summary:
    BMW IS RECALLING 30 MY 2008 K1200 S AND K1200 GT MOTORCYCLES. A SET SCREW MAY NOT HAVE BEEN INSTALLED AT ITS SPECIFIC LOCATION WITHIN THE OIL DUCT. CONSEQUENTLY, AN ADEQUATE SUPPLY OF OIL MAY NOT CIRCULATE WITHIN THE ENGINE.
    Consequence:
    IT IS POSSIBLE THAT CONNECTING ROD AND CRANKSHAFT DAMAGE COULD OCCUR. IF THIS HAPPENED, THE ENGINE COULD SEIZE. IF THE MOTORCYCLE WAS IN GEAR, ENGINE SEIZING COULD RESULT IN LOCK-UP OF THE REAR TIRE, INCREASING THE RISK OF A CRASH.
    Remedy:
    DEALERS WILL INSTALL A SET SCREW IN THE OIL DUCT. THE RECALL IS EXPECTED TO BEGIN DURING JUNE 2008. OWNERS MAY CONTACT BMW AT 1-800-331-1117.
    Notes:
    CUSTOMERS MAY CONTACT THE NATIONAL HIGHWAY TRAFFIC SAFETY ADMINISTRATION'S VEHICLE SAFETY HOTLINE AT 1-888-327-4236 (TTY: 1-800-424-9153); OR GO TO HTTP://WWW.SAFERCAR.GOV.

Ψάξε λίγο περισσότερο για ποιά βίδα μιλάνε και δες μήπως έλειπε και στο δικό σου.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. cbr 1000 rr 2008 giati exoun diaforetiko xroma to moter ??
    από kon/nos στο forum Honda CBR series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2010, 04:19
  2. K1200r-eskase To Moter/3000km
    από byron στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2008, 12:14
  3. poulao to kawa mou
    από sakoulakis στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:35
  4. Megia mas to forum...oloi pame Zappeio