Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 47

Θέμα: Εδω τα λεμε για την εκθεση (08')

Παλαιό μέλος Το avatar του/της McGyver
    Να γράψω κι εγώ τα δικά μου μετά τη χθεσινή επίσκεψή μου στην έκθεση...

Κατ' αρχήν από μοντέλα μοτοσικλέτας, να φάν' κι οι κότες...

Χάρηκα που είδα και περίπτερο της Triumph (η οποία απουσίαζε πέρυσι)...

Το νέο Transalp γ@μεί, το θέλω!

Πάμε τώρα στο ΜΕΓΑΛΟ μείον:

Πέρα από μοτοσικλέτες, ΔΕΝ είχε να προσφέρει κάτι άλλο ...

Accessories μοτοσικλέτας : πολύ φτωχά, χωρίς καταλόγους (έψαχνα για αναρτήσεις και ΔΕ βρήκα πουθενά π.χ. applications catalogues και είχα μια αντιμετώπιση "πάρε τηλέφωνο από Δευτέρα να τα πούμε")...

Accessories αναβάτη : Μπήκε ο Απρίλιος, η λογική λέει πως θα έβρισκα τις καλοκαιρινές "κολεξιόν" αλλά @@...

Για εμένα τουλάχιστον, η φετινή έκθεση ήταν μόνο για όσους ψάχνουν για μοτοσικλέτα...
    Όσοι έχουν και θέλουν το κάτι παραπάνω, μηδέν εις το πηλίκον...

Εμένα πάλι η φετεινή έκθεση δεν μου λεει κάτι!
    Πιστεύω ότι τις δύο προηγούμενες χρονιές ήταν πιο ''γεμάτες'' από μηχανάκια εξοπλισμό κόσμο!

Επίσης συγχαρητήρια στους ανθρώπους του περιοδικού 0-300 οι οποίοι έδιναν στον κόσμο τελείως δωρεάν τα περιδοδικά τους, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΥΡΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ 2008 ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΝΙΟΥ 2006!!!!!!
    Το κοίταζα και δεν το πιστευα!!Καλά πιο παλιά δεν σας είχαν περισέψει να φέρετε??

:a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31: :a31:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DrIoannis
    Αυτή είναι γνωστή στρατηγική η οποία εφαρμόζεται στις εκθέσεις.Τεύχη παλαιά μοιράζονται δωρεάν.

Εγώ αυτό το εργαλείο θέλω...( με όλα του τα αξεσουάρ!!)

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dscn1448(1).jpg 
Προβολές:	388 
Μέγεθος:	89,5 KB 
ID:	125711

Πέρα απο την πλάκα πάντως, είχε πολλα μηχανάκια και όλων των ειδών αλλα απο accesories όπως είπε και κάποιος φίλος πριν, λίγα πράγματα....

Το πλέον κουφό ήταν ένα περίπτερο με στολές κατάδυσης, ψαροντόυφεκα, κλπ....

Σε γενικές γραμμές μου άρεσε.....!Πήγα να κάνω και test ride άλλα ειχα αφησει το κρανος στη μηχανή και βαριόμουν να παω να το παρω...Άσε που είχε και μια ουρά ....εφορίας...!

Δεν παμε καλα.. Το avatar του/της Daemon
    Υποψην οτι την Κυριακη θα εχει και αγωνας Super Motard..
    "Διαφωνώ με όσα λες αλλά θα υπερασπίσω με την ζωή μου το δικαίωμά σου να τα λες και με την ζωή σου το δικαίωμα μου να μην σε ακούω"
    "Δημοκρατια ειναι 4 λυκοι και 1 προβατο να ψηφιζουν για φαγητο"

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    θα συμφωνισω και εγω με τα παιδια.

απο πλευράς παρουσίασης νεων μοντέλων η φετινή έκθεση ειναι πληρεστατη!!!!
    ( xtz 660 tenere :a07: )

αλλα απο αξεσουαρ μαλλον φτωχότερη της περσινής. οπως και το γεγονός οτι σε πολλα περιπτερα που ρωτησαμε δεν μας αφησαν να δοκμάσουμε τα κράνη (ψαχνω για την κοπελα μου*). ενταξη καταλαβαινω οτι ενδεχομενος να μην συναδει με τον χαρακτηρα μιας εκθεσης μοτο ( βασικα οχι δεν το καταλαβαινω αλλα...) αλλα μας χαλασε λιγο....πχ η μοτοδυναμικη (yamaha) δεν ειχε κανενα προβλημα να παρουμε οποιο κρανος θελαμε και να το δοκιμασουμε οση ωρα θελαμε....ετσι πιτευω οτι πρεπει να αντιμετωπιζεται ενας πιθανος πελατης! εξαλλου γιατι να τα φερουν αν δεν μπορεις να τα δοκιμασεις ε?

και οπως λεει και ο θωμας, τα ''παρε την δευτερα και βλεπουμε''....

σε γενικες γραμμες μαλλον λιιιγο καλυτερη τις περσινης, με αρκετα καλη οργανωση

*= ''μα στην εκθεση περιμενεις να τα δοκιμασεις βρε αδερφε'' θα αναρωτηθει δικαια καποιος. ΟΧΙ! αλλα ειναι μια ευκαιρια να τα δεις/δοκιμασεις ολα την ιδια μερα χωρις πολλα περα δωθε....
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από div400
    θα συμφωνισω και εγω με τα παιδια.

απο πλευράς παρουσίασης νεων μοντέλων η φετινή έκθεση ειναι πληρεστατη!!!!
    ( xtz 660 tenere :a07: )

αλλα απο αξεσουαρ μαλλον φτωχότερη της περσινής. οπως και το γεγονός οτι σε πολλα περιπτερα που ρωτησαμε δεν μας αφησαν να δοκμάσουμε τα κράνη (ψαχνω για την κοπελα μου*). ενταξη καταλαβαινω οτι ενδεχομενος να μην συναδει με τον χαρακτηρα μιας εκθεσης μοτο ( βασικα οχι δεν το καταλαβαινω αλλα...) αλλα μας χαλασε λιγο....πχ η μοτοδυναμικη (yamaha) δεν ειχε κανενα προβλημα να παρουμε οποιο κρανος θελαμε και να το δοκιμασουμε οση ωρα θελαμε....ετσι πιτευω οτι πρεπει να αντιμετωπιζεται ενας πιθανος πελατης! εξαλλου γιατι να τα φερουν αν δεν μπορεις να τα δοκιμασεις ε?

και οπως λεει και ο θωμας, τα ''παρε την δευτερα και βλεπουμε''....

σε γενικες γραμμες μαλλον λιιιγο καλυτερη τις περσινης, με αρκετα καλη οργανωση

*= ''μα στην εκθεση περιμενεις να τα δοκιμασεις βρε αδερφε'' θα αναρωτηθει δικαια καποιος. ΟΧΙ! αλλα ειναι μια ευκαιρια να τα δεις/δοκιμασεις ολα την ιδια μερα χωρις πολλα περα δωθε....
    για το tenere σε αυτο το καφε μπεζο χρωματακαι ειναι μουρλια

για τα κρανη την πατησα και εγω, πηγα μονο να σηκωσω ενα απο την βαση του να το επεξεργαστω καλυετρα και εσκασε ο πωλητης φουριοζος...ελεος!!

Μόλις γύρισα κι εγώ σπίτι.
    Θα διαφωνήσω πάντως όσο αναφορά την έκ8εση. Μου άρεσε πολύ περισσότερο από τις προηγούμενες χρονιές, Το περίπτερο της Honda ήταν τρομερό.
    Η Triumph επέστρεψε φέτος αν και μας έρχετε από την Κίνα τώρα πια.
    Ευχάριστο επίσης το γεγονός ότι ο Καραθανάσης αποφάσισε να βάλει δυναμικά στο παιχνίδι τα Hyosung με τα υπέροχα δικύλινδρα που βγάζει σε συνεργασία με τη Suzuki.
    Πολύ ιδιαίτερο ήταν το περίπτερο με τις χειροποίητες harley
    (μπορώ να πω ότι δεν το περίμενα και μου έκανε μεγάλη εντύπωση σε μια κατά τα άλλα όχι και τόσο διαφορετική έκθεση σε σχέση με προηγούμενες χρονιές)
    Με χάλασε ότι πλην της Yamaha και της Hyosung δεν υπήρχαν πολλές επιλογές για test ride.
    Επίσης με χάλασε το περίπτερο με τα είδη κατάδυσης που ήταν σαν να είχε πέσει από τον ουρανό.
    σσ: Ρε παιδία είδατε το νέο παπάκι της Kawasaki?! Ποιος θα το πάρει αυτό το παπάκι?! Πραγματικά περίμενα κάτι καλύτερο σχεδιαστικά αλλά και μηχανικά άκου εκεί 130cc και 11 άλογα με το ζόρι...

και ας αρχίσει η επισύναψη...

edit: μάλλον έχουμε πρόβλημα, όλες οι φωτό είναι απο 1 εώς 3 m.pixel μάλλον θα αργήσουμε λίγο με την μορφοποίηση
    Να θυμάσαι: Η ζωή δεν είναι πόσες ανάσες παίρνεις.
    Είναι οι στιγμές που σου παίρνουν την ανάσα...

SV 1000S K3 Το avatar του/της div400
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    για το tenere σε αυτο το καφε μπεζο χρωματακαι ειναι μουρλια

για τα κρανη την πατησα και εγω, πηγα μονο να σηκωσω ενα απο την βαση του να το επεξεργαστω καλυετρα και εσκασε ο πωλητης φουριοζος...ελεος!!

ναι ναι το ατιμο...και με τις ακράπες να δειχνουν ακομα περισσοτερο....
    αναμενεται γυρο στα τελη μαίου/αρχες ιουνίου με τιμη περιπου στα 7500€, συμφωνα με τα λεγομενα ενος ανθρωπου της μοτοδυναμικης....

απο την αλλη το wr250f ειναι στα 6600€ και θα βγει το tenere μονο 1χιλ. παραπανω?
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ΜΑΚΡΑΝ

ΤΟΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΚΤΜ ...

Όνομα:	dsc058801.jpg 
Προβολές:	327 
Μέγεθος:	42,0 KB 
ID:	125738

Εγώ πάλι αρώστησα με το άσπρο gsxr 600 και με την πορτοκαλί busa!

Όνομα:	gsxr600k8_white_f8fbfd.jpg 
Προβολές:	311 
Μέγεθος:	24,8 KB 
ID:	125751

Λοιπον, το τρανσαλπ απο κοντα και καβαλα ειναι σαν 250αρι του 80. Κατι σαν XL 250 pro link για οσους θυμουντε. Το ΒΜW 800 μου κανει κατι σε σκαλωσια οικοδομης. Τα μεγαλα μποξερατα, μακραν καλυτερα σε ολα. Η χαγιαμπουσα εκλεψε την παρασταση και καβαλησαν ολοι οσοι περασαν. Μεχρι ουρα κανανε για να καβαλησουν. Το τενερε, παρα πολυ ενδιαφερον. Μου δινει την εντυπωση οτι δεν το σταματαει τιποτα και οτι ειναι αγριοκατσικο. Το CBRR μοιαζει να εχει μαλθακοποιηθει λιγο εμφανισιακα και αν του προσαρμωσεις τιποτα τριβαλιτσα, γινετε τουριστας. Το ντελιριο με καυλωνει απιστευτα, τα τουονο πολυ, τα γκουτσι μου αρεσανε, το μοτο μορινι γκραν πασο το θελω σαν τρελος αλλα θα ειναι πανακριβο. Το ταιγκερ γαματο και το ροκετ της τραιομφ, θαβει δια παντος τα χαρλευ επι τελους. Προσωπικη αποψη φυσικα.

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    Εγώ πάλι αρώστησα με το άσπρο gsxr 600 και με την πορτοκαλί busa!
    ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟτΑ ΑΛΛΟ Ο ΚΩΛΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΓΚΟΥΣΤΑ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΤΡΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟτΑ ΑΛΛΟ Ο ΚΩΛΟΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΓΚΟΥΣΤΑ.

από κοντά μου άρεσε πάρα πολύ...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για την ΑΕΚ τα είπαμε... εδώ για τον ΟΣΦΠ...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 74
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 08:21
  2. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 29/03/2006, 14:20
  3. ΓΝΩΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΤΟ
    από Konti στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 39
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 09:27
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/03/2006, 10:17
  5. Απαντήσεις: 23