Αν κανονίσετε κάτι παίδες να ξέρετε οτι εγώ με κανα δυο φιλαράκια μου θα είμαστε σιγουρα εκεί (ούτως ή άλλως η Σπάρτη κοντά είναι). Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι η διαδρομή για πεκίνο. Αν κανονιστεί κάτι σφυράτε το να βρεθούμε.
Αν κανονίσετε κάτι παίδες να ξέρετε οτι εγώ με κανα δυο φιλαράκια μου θα είμαστε σιγουρα εκεί (ούτως ή άλλως η Σπάρτη κοντά είναι). Αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο είναι η διαδρομή για πεκίνο. Αν κανονιστεί κάτι σφυράτε το να βρεθούμε.
Ταξίδια με φωτογραφικές μηχανές ή με δίκυκλες μηχανές, όπως και να έχει
μας χαλαρώνουν και μας χαρίζουν ξεχωριστές στιγμές http://www.lightrap.net
Όπως κάθε χρόνο συγκεντρώθηκαν 4.500 μοτοσυκλετιστές για τις συναυλίες...
Αλλά έγινε ένα ατύχημα με 1 νεκρό και 4 τραυματίες
Ήδη στην Λακωνια ήταν μαζευμένα καμιά 20αριά μηχανάκια χθες και θα κατευθυνόντουσαν εκεί σιγά σιγά...
Σε τραγωδία εξελίχθηκε η 27η ετήσια μοτοσυγκέντρωση που διοργάνωσε στη Θάσο η Μοτοσικλετιστική Ομοσπονδία Ελλάδας.
Από τις 11 έως τις 16 Ιουνίου σκοτώθηκε ένα άτομο και τραυματίστηκαν πέντε, οι τρεις εκ των οποίων σοβαρά, σε τροχαία δυστυχήματα που έγιναν στο πλαίσιο εκδηλώσεων της διοργάνωσης.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές, στο νησί συγκεντρώθηκαν συνολικά 4.500 μοτοσικλετιστές από ολόκληρη την Ελλάδα για να παρακολουθήσουν το πρόγραμμα, αλλά και για να συμμετέχουν σε αγώνες και επιδείξεις.
...Now that the wind called my name
And my star had faded now hardly a glimpse up in the empty space
And the wise one-eyed great father in the sky stilled my flame...
Παντως επειδη καταγωγη μου ειναι απο εκει θα παω για ενα απογευμα
Αντε να δουμε και μια παγκοσμια
Eγω ΜΑΛΛΟΝ θα παω. Οποιος αλλος θελει, welcome.![]()
Νίκος
Open Horizons
κι εγω μεσα!! θα ειμαι καλαματα τοτε, οποτε θα πεταχτω...
κανονιστε κατι να παμε οργανομενοι....
Τα καλά πράγματα κρατάνε λίγο, καλύτερα από το να μην έρθουν ποτέ...
δεν ειναι οπως η πανελληνια...πρεπει να χεται προπληρωσει 1 μηνα πριν σε τραπεζα,δεν γινεται να μπεις οπως στην πανελληνια.....
Και κατι αλλο και στο isle of man σκοτωνονται αλλα δεν λενε να το καταργησουν........
Παραβλέπεις ότι είναι αγώνας;
δεν σκοτωνονται μονο στων αγωνα....εξω απο το χωριο δεν υπαρχει θεσμοθετημενο οριο ταχυτητας....οσο θελει κανεις και μπορει γι αυτο ειναι διασημη η περιοχη στους μοτοσυκλετιστες
Αν και προσςπικα το θεωρω τρελα το σεβομαι....
..................
καθε χρονο γινετε στην Καλαματα και μαζευει 40-50 ατομα-μοτο
.......................
δεν μπορω να πω κατι αλλο .........
13 Φ. ΑΝΤΙΑΝΑΚΥΚΛΩΤΙΚΕΣ ΤΑΞΙΑΡΧΙΕΣ
Μένω στην Πύλο. Θα βλέπω και θα σας ενημερώνω.
Αρχικά να εκφράσω κανα 2 απορίες μου (ως άσχετος).
Μέσα στο πρόγραμμα μιλάει για "Εθνικούς αντιπρόσωπους". Σαν χώρα έχουμε αντιπροσώπευση ? Υπάρχει κάποια θέση της ΜΟΤ.Ο.Ε. ?
Και όταν λέει "παρέλαση Εθνών" τι εννοεί ο ποιητής ? Θα κάνουν βόλτα και θα βγεί ο κόσμος στους δρόμους να χειροκροτεί?
Η συγκεκριμένη εκδήλωση ΔΕΝ γίνετε κάθε χρόνο στην Καλαμάτα.
Πάντως η όλη διοργάνωση υποστηρίζετε από τον "καπετάνιο" (Κωσταντακόπουλο) που ετοιμάζει 3 ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ξενοδοχιακές εγκαταστάσεις στην περιοχή.
Η συνάντηση είναι κάτι διαφορετικό από το ταξίδι για Κίνα, που θα ξεκινήσει μετά το τέλος της συνάντησης.
Σύμφωνα με τα λεγόμενα εμπλέκόμενων, η είσοδος στις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη και όχι μόνο για τους συμμετάσχοντες.
Ακόμη ενώ στην αρχή μιλάγανε για μέχρι και 4000 μοτοσυκλετιστές, στην συνέχεια πέσανε στους 2000, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 700 και σήμερα 500.
Πάντως μου κάνει εντύπωση η "αποχή" της Ελλάδας, όχι ως συμμετοχή, αλλά έστω ως "δήλωση" "διαφήμηση" από τα αρμόδια όργανα.
From Wikipedia, the free encyclopedia
FIM Rally is an international annual motorbike gathering that also has a competitive side compared to usual mototourism events. The nations and bike clubs compete in various fields e.g. covering the longest distance coming to the Rally (Norway Challenge), having most motorbikes with engine displacement from 125 cm³ to 250 cm³ (Bohemia Challenge) or having most bikers aged under 21 (Italia Challenge).
ΑΑΑΑ Μέλος της FIM είναι η ΕΛΠΑ !!!! Τώρα εξηγούντε πολλά........
http://en.wikipedia.org/wiki/F%C3%A9...e_Motocyclisme
Αν κατέβει κανείς , λίγο πριν "μπεί" στην πλατεία θα δεί ένα μαγαζί "CompuTERRA" και ένα R1100GS. Αν έχετε όρεξη για καφεδάκι....:a54
δεν ανηκει στη ΜΟΤΟΕ...ο διοργανωτης εχει ασχημη φημη...(για οικονομικες υποθεσεις εννοω σε σχεση με την μοτοσυκλετα-ενω εχει αριστες σχεσεις με το υπουργειο)
Η παρελαση των εθνων ειναι μοτοπορεια των μοτοσυκλετιστων στη σειρα απο καθε χωρα ενω αναμένονταν 2000 περιπου ξενοι μοτοσυκλετιστες (και ελαχιστοι ελληνες).
Αν ισχθει αυτο που λες θαναι αποτυχια.
Αυριο κατεβαινω Μεθωνη για 1 βδομαδα (1η φορα προς τα κει) Το τηλ μου 6945721696 για καφε αν θες να μου δωσεις καποια πληροφορια
Ρε παιδια, διαβασα τους ορους σημετοχης και το βλεπω πολυ νταβατζιλικι και λαμογια το ολο θεμα. Βγαινεις να ταλαιπωρηθεις να διαφημισεις τις ελιες, πληρωνεις ενα καρο φραγκα για σημετοχη, ολα τα εξοδα σου και μονο ξυλο δεν υποσχοντε να σου ριξουν.
Κατι σαν διακοπες στο Γκουανταναμο απο εκεντρικο επειχηρηματια μου κανει το ολο θεμα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Ρε παιδια, διαβασα τους ορους σημετοχης και το βλεπω πολυ νταβατζιλικι και λαμογια το ολο θεμα. Βγαινεις να ταλαιπωρηθεις να διαφημισεις τις ελιες, πληρωνεις ενα καρο φραγκα για σημετοχη, ολα τα εξοδα σου και μονο ξυλο δεν υποσχοντε να σου ριξουν.
Κατι σαν διακοπες στο Γκουανταναμο απο εκεντρικο επειχηρηματια μου κανει το ολο θεμα.Ακριβως αυτο φιλε μου.Τα κανονησαν ετσι ωστε να πανε ΜΟΝΟΙ τους με τα χρηματα τισ υποστηριξης και να τουσ βγει τσαμπα η βολτα..
Ξερεις οτι το γκρουπακι αυτο εχει γυρισει τον κοσμο τσαμπα μεσο ειρηνευτικων καιαλλων επιδοτουμενων(οπως και οι δρομοι της ελιας)διαδρομων και ταξιδιων???
Μιλαμε για μαφια,μην το ψαχνεις φιλε.
Ουτε φραγκο δεν αξιζει να τους δωσεις.