Πέμπτη 21-12-06 ώρα 21:00 συνάντηση Λαρισαίων και όχι μόνο μοτοσικλετιστών στην ταβέρνα Ο ΜΑΚΗΣ στην οδό βόλου μετά τις γραμμές δεξιά πίσω από το ΑΠ (ανεξάρτητο πρατήριο) ειναι αυτο που έχει περιφραξη με καλαμια γύρω γύρω.![]()
Πέμπτη 21-12-06 ώρα 21:00 συνάντηση Λαρισαίων και όχι μόνο μοτοσικλετιστών στην ταβέρνα Ο ΜΑΚΗΣ στην οδό βόλου μετά τις γραμμές δεξιά πίσω από το ΑΠ (ανεξάρτητο πρατήριο) ειναι αυτο που έχει περιφραξη με καλαμια γύρω γύρω.![]()
Αν είμαι όρθιος με την μεση μου θα έρθω
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Λες?
ίσως...
div400? να περάσουμε μια και απο Βόλο που λέγαμε?
Πέρασα χθες και το κανόνισα για την Πέμπτη,θα μας περιμένει.Αυτός έχει ένα vstrom κόκκινο.
Μάγκες όλοι ευπρόσδεκτοι.Μιλάμε για πολύ καλό κρέας.
Άντε να γεμίσει άλογα απ΄έξω.Edie το έβαλες στον Στέλιο?
Κίσσαβο θα ξανανέβουμε???
Αρχικά δημιουργήθηκε από g.papalexis
Πέρασα χθες και το κανόνισα για την Πέμπτη,θα μας περιμένει.Αυτός έχει ένα vstrom κόκκινο.
Μάγκες όλοι ευπρόσδεκτοι.Μιλάμε για πολύ καλό κρέας.
Άντε να γεμίσει άλογα απ΄έξω.Edie το έβαλες στον Στέλιο?
Κίσσαβο θα ξανανέβουμε???
den ekana tipota 8a parw thl
to evala sta: www.mybike.gr www.bikenet.gr www.kawasaki-bikers.gr
Θα προσπαθήσω να έρθω αλλά το κόβω λίγο χλωμό γιατί την επομένη το πρωί φεύγω για Αθήνα για τις γιορτές και έχω πολλές δουλειές να κάνω.Άντε να κανονίσουμε και μια μέρα να πάμε Αργυροπούλι,να καλέσουμε και όλους όσους μπορούν να έρθουν από την υπόλοιπη Ελλάδα για να τους κάνουμε ιδιαίτερα μαθήματα στο πως γίνονται τα κοψίδια...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
καλημερα στην παρεα...μολις εκανα εγγραφη στο σιτε και το ψαχνω ακομα. ειμαι λαρισαιος,με τρανσαλπ και ενα xl600 .για αυτη τη συναντηση δεν θα μπορεσω να ερθω αλλα θα με ενδιεφερε για καποια αλλη μετα τις γιορτες. και καμια βολτα αν κανονισετε ειμαι μεσα...εχουμε πολλες καλες κοντινες διαδρομες....γυρος κισσαβου,γυρος ολυμπου,λιμνη πλαστηρα,και για κατι πιο μακρια,δε λεω οχι...θα τα λεμε συχνα ελπιζω...να περασετε καλα![]()
Kαλώς ήρθες στην παρέα rider504!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από RIDER504
καλημερα στην παρεα...μολις εκανα εγγραφη στο σιτε και το ψαχνω ακομα. ειμαι λαρισαιος,με τρανσαλπ και ενα xl600 .για αυτη τη συναντηση δεν θα μπορεσω να ερθω αλλα θα με ενδιεφερε για καποια αλλη μετα τις γιορτες. και καμια βολτα αν κανονισετε ειμαι μεσα...εχουμε πολλες καλες κοντινες διαδρομες....γυρος κισσαβου,γυρος ολυμπου,λιμνη πλαστηρα,και για κατι πιο μακρια,δε λεω οχι...θα τα λεμε συχνα ελπιζω...να περασετε καλα![]()
Αν δεν μπορείς την Πέμπτη, κράτα επαφή.Όντως έχουμε πολλές καλές διαδρομές.Ήδη το Σάββατο πήγαμε καταφύγιο Κισσάβου.Άντε ..σε επόμενες βόλτες.
Λοιπόν μάγκες, τα λέμε το βράδυ στις 09,00.
Όλοι ευπρόσδεκτοι.
Δυστυχώς
Εντολή γιατρού για εσώκλειστος και ξαπλωτός εως νεοτέρας.
Next time guys
.
[size=2pt]--- Πωλείται αμορτισέρ ΜΑΧΤΟΝ για GSXR K5 ---[/size]
[size=2pt]--- Πωλούνται διάφορα για TL1000R ---[/size]
Europe RULEZ !!! ...και για να μην ξεχνιόμαστε... FUCK USA
Περαστικα και γρήγορα όρθιος.Next time!!Αρχικά δημιουργήθηκε από SeNNinhA
Δυστυχώς
Εντολή γιατρού για εσώκλειστος και ξαπλωτός εως νεοτέρας.
Next time guys
Άπαιχτα τα κρεατικά του Μάκη εχτές. Όσοι δεν ήρθατε χάσατε.
Next time.Ως τις 3/01 δεν θα βλέπω φόρουμ.Αν είναι να κανονίσουμε κάτι
ας πέσει τηλ.
Καλές γιορτές σε όλους αλλιώς και χρόνια πολλά.