Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 43 από 43

Θέμα: Οδική συμπεριφορά

Αρχικά δημιουργήθηκε από betrayer
    Εγώ πάντως δεν έχω δει καμία αλλαγή. Τα ίδια σκατά είναι. Και όσοι μας προσέχουν, παραμερίζουν να περάσουμε κτλ.., είναι όσοι έχουν καβαλήσει μηχανή ή ήταν συνεπιβάτες. Για τις γυναίκες οδηγούς δεν θα πω γιατί θα με banαρουν σίγουρα.
    Έχει νόημα αυτό που λες. Σίγουρα, αρκετοί έχουν ή είχαν σχέση με μηχανές.

Γυναίκα οδηγός, με Yaris, καπνίζοντας, μιλώντας στο κινητό, τέρμα Πουλόπουλος στο στέρεο...

Ε ναι, αυτή δεν σε βλέπει...

Οι άλλες όμως, που έχουν πάρει αγκαλιά το παρμπρίζ?

Ύποπτο Μέλος Το avatar του/της betrayer
    Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
    Έχει νόημα αυτό που λες. Σίγουρα, αρκετοί έχουν ή είχαν σχέση με μηχανές.
    Οι άλλες όμως, που έχουν πάρει αγκαλιά το παρμπρίζ?
    Ποιο παρμπριζ? Τον καθρέφτη παιρνουν αγκαλιά οι μαλ....νες. Φίαχνονται στον εσωτερικό καφρέφτη και κοιτάζονται στους εξωτερικούς για να καμαρωθούν από άλλη οπτική γωνία οι σκρόφες (σκρόφα δεν είναι και πολύ αγενής λέξη νομίζω...)

...ο θεατής μου !!! Το avatar του/της AVATOS
    Εγώ πάντως δεν έχω δει καμία αλλαγή. Τα ίδια σκατά είναι. Και όσοι μας προσέχουν, παραμερίζουν να περάσουμε κτλ.., είναι όσοι έχουν καβαλήσει μηχανή ή ήταν συνεπιβάτες. Για τις γυναίκες οδηγούς δεν θα πω γιατί θα με banαρουν σίγουρα.
    + 100
    ...το εχω δει σε γονεις ,φιλους ,γκομενες κλπ που συνειδητοποιουν οτι στην θεση του μοτοσυκλετιστη που βλεπουν θα μπορουσε να ειναι ο δικος τους ανθρωπος...
    ...που να στα λέω κύριε πρόεδρε!

Άσχετο αλλά πρέπει να το πω γιατί αλλιώς θα σκάσω.
    Οδηγάω (νόμιμα) από το 1992. ¨Εχω κάμει >1εκατομ χιλιόμετρα στο τιμόνι.
    Χθές, για πρώτη φορά, μετά από τόσα και τόσα, μου έδωσε προτεραιότητα μια γυναίκα.
    Αυτή με αυτοκίνητο, εγώ με το μηχανάκι.
    Και προφανώς, έκαμα αμμέσως τον συλλογισμό ότι και αυτή θα οδηγάει κάποιο δίκυκλο και κατάλαβε τον κίνδυνο που διέτρεχα εκείνη τη στιγμή σε κόμβο θανάτου και με άφησε να φύγω γρήγορα.
    Καλά να είναι και μακάρι το συλλογιστικό της να το είχαν και άλλοι/άλλες.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Χθές, για πρώτη φορά, μετά από τόσα και τόσα, μου έδωσε προτεραιότητα μια γυναίκα.
    Αυτή με αυτοκίνητο, εγώ με το μηχανάκι.
    Και προφανώς, έκαμα αμμέσως τον συλλογισμό ότι και αυτή θα οδηγάει κάποιο δίκυκλο και κατάλαβε τον κίνδυνο που διέτρεχα εκείνη τη στιγμή σε κόμβο θανάτου και με άφησε να φύγω γρήγορα.
    Φίλε Εχετλαίε (αρχαίο πνεύμα αθάνατο), γιατί συλλογίστηκες ότι θα οδηγάει κι αυτή μηχανή και όχι ότι έχει τρακάρει ΚΑΙ αυτή μία μηχανή?
    Γίνομαι κακός το ξέρω, αλλά εμένα αυτή θα ήταν η 1η μου σκέψη.

Πάντως, δεν μπορείς να περιμένεις από τον άλλο να σε προσέξει όταν εσύ ο ίδιος δεν προσέχεις τον εαυτό σου. Και ναι, η ρημάδα η σφήνα με καπάκι σούζα δεν αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις...

Είναι δύσκολο (εως αδύνατο???) να ξεριζώσεις τη νοοτροπία "αλήτες με τα μηχανάκια" που έχει καθιερωθεί πάμπολλα χρόνια. Αλλά τουλάχιστον μην την ενισχύσεις τρομάζοντας όποιον βρεθεί στο διάβα σου.

Όταν τον κάνεις και χέζεται με την "οδηγική σου ικανότητα", περιμένεις μετά να σε προσέξει?

Εσύ θα τον πρόσεχες?

(Γενικά μιλώ αδέλφια)

αλλά εμένα αυτή θα ήταν η 1η μου σκέψη.

Kαι δίκαια, φίλε betrayer. Προσπαθώ στο καθημερινό χάος να ταβλέπω όλα λίγο πιο θετικά. Αλλιώς τι απομένει; Ειδικά σε μένα που για να πάω στη δουλειά μου διασχίζω ένα από τα πλέον επικίνδυνα κομμάτια της επικράτειας;
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ΧΤ_Billy συμφωνώ κι επαυξάνω.
    Όσον αφορά στην απροσεξία νομίζω ότι είναι κάτι μη ιάσιμο στις περισσότερες περιπτώσεις. Γνώμη μου, ότι στους καιρούς που ζούμε, οι περισσότεροι όταν πιάνουν τιμόνι κουβαλάνε μαζί και τα προβλήματα τους που δυστυχώς είναι πολλά. Πως μπορούν αυτοί να είναι συγκεντρωμένοι στην οδήγηση? Από το 'προσέχω μην τρακάρω' πάμε στο 'προσέχω μη με τρακάρουν'.

ΧΤ_Billy συμφωνώ κι επαυξάνω.
    Όσον αφορά στην απροσεξία νομίζω ότι είναι κάτι μη ιάσιμο στις περισσότερες περιπτώσεις. Γνώμη μου, ότι στους καιρούς που ζούμε, οι περισσότεροι όταν πιάνουν τιμόνι κουβαλάνε μαζί και τα προβλήματα τους που δυστυχώς είναι πολλά. Πως μπορούν αυτοί να είναι συγκεντρωμένοι στην οδήγηση? Από το 'προσέχω μην τρακάρω' πάμε στο 'προσέχω μη με τρακάρουν'.
    Φίλε betrayer, η γνώμη σου είναι απόλυτα σεβαστή.

Και όντως, σαν ΠΟΛΥ πιο εκτεθειμένοι, εμείς πρέπει να προσέχουμε πολύ περισσότερο και να οδηγούμε συγκεντρωμένοι.

Και εξοπλισμένοι. Σήμερα πάλι είδα έναν πεσμένο με ένα παπί. Ούτε κράνος, με παντόφλες και σορτσάκι...Ευτυχώς το σήκωσε και έφυγε οπότε μάλλον ήταν τυχερός...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Και εξοπλισμένοι. Σήμερα πάλι είδα έναν πεσμένο με ένα παπί. Ούτε κράνος, με παντόφλες και σορτσάκι...Ευτυχώς το σήκωσε και έφυγε οπότε μάλλον ήταν τυχερός...
    Τυχερός, όπως λες...

Μερικοί - λάθος - αρκετοί ήθελα να πω, νομίζουν ότι είναι μάγκες καβαλώντας χωρίς κράνος, με σορτσάκι και παντόφλα. Και όταν τη λες σε κάποιον, σε κοιτάει υποτιμητικά και σου λέει "Εγώ'μαι πιλότος ρε, το κράνος είναι για τους άσχετους! Άσε που μου προσθέτει και βάρος στο ελαφρωμένο του κερ@τ@!!!"

Μερικοί είναι άξιοι της τύχης τους...

Μυαλό παντόφλα

Μυαλό παντόφλα
    Με τακούνι!!!

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας