Χαιρετώ όλους τους αδελφούς μοτοσυκλετιστές!
Είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και θα ήθελα να παρατηρήσω μερικά πράγματα σχετικά με την οδική συμπεριφορά όλων.
Σαν σχετικά νέος οδηγός μοτοσυκλέτας (αλλά ΠΑΛΙΟΤΑΤΟΣ συνεπιβάτης!!!) έχω δει αρκετές καταστάσεις που σηκώνουν συζήτηση.
Έχω ένα παπί που το αγόρασα μεταχειρισμένο πριν 2,5 χρόνια για τη γυναίκα μου. Πιστεύω ότι το παπί, αν και επικίνδυνο, είναι μανούλα για να μάθει ένας νέος οδηγός.
15 μέρες μετά την αγορά του, μαθαίνοντας την γυναίκα μου να οδηγεί και μετά βόλτα για μπάνιο στη Βραυρώνα, μας χτύπησε μία ελεεινή οδηγός με την δικαιολογία ότι δεν μας είδε. Όπως είναι φυσικό, η γυναίκα μου απογοητεύτηκε και ΔΕΝ ξαναοδήγησε το παπί.
Αλλάζοντας εργασία, το παπί (που δεν θα αγόραζα με τίποτα για μένα) μου ήταν πλέον άχρηστο. Αγόρασα λοιπόν ένα ΧΤ660R που κατά τη γνώμη μου είναι πολυεργαλείο.
Η διαφορά ήταν εμφανής από την πρώτη στιγμή. Στο παπί, ήμουν ΑΟΡΑΤΟΣ!!!
Κανείς δεν με έβλεπε, ούτε με υπολόγιζε! Ομολογώ ότι με το ΧΤ τα πράγματα άλλαξαν ριζικά.
Οφείλω να ομολογήσω ότι οι οδηγοί αυτοκινήτων έχουν βελτιωθεί κατά πολύ. Βλέπω σε πάμπολες περιπτώσεις ανθρώπους που κάνουν στην άκρη για να χωρέσω να περάσω ανάμεσά τους, που σου δίνουν προτεραιότητα, σε προσέχουν κ.λ.π. και σκέφτομαι.
Πρέπει άραγε να μπαίνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι στο ίδιο κλουβί με τους ασυνείδητους που προξενούν τα ατυχήματα και βγάζουν το κακό όνομα;
Είναι όλοι οι οδηγοί αυτοκινήτων ελεεινοί και άσχετοι όπως λέγεται στα διάφορα φόρουμ μότο;
Είμαστε άραγε όλοι εμείς οι μοτοσυκλετιστές "κάγκουρες" που αψηφούν την ίδια τους τη ζωή και τη ζωή των άλλων φιγουράροντας στους δρόμους;
Μήπως πρέπει να μην ισοπεδώνουμε τα πάντα αλλά να βάζουμε στη θέση τους "κουτάκιδες και καγκουράκιδες" χρησιμοποιώντας συμπεριφορά;
Μην ξεχνάμε ότι "Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΆ ΓΕΝΝΑΕΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ"
Καλώς σας βρήκα!!!