Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 49

Θέμα: δε με παει...Επεσα...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    διαβαζοντας το πρωτο σου ποστ που δεν εχεις γραψει λεπτομερειες για το ατυχημα, ενα επιφωνημα "ω ρε πουστη μου" μου βγηκε αβιαστα μολις ειδα τη φωτό!

Προχωρωντας παρακατω και βλεποντας και τη 2η με το ψαλιδι, αλλο ενα ιδιο ξανα...

Παρακατω, διαβαζοντας το τι εγινε μια ανακουφιση που εισαι καλα αλλα παραλληλα ενιωσα το καημό και το πληγωμενη σου ψυχολογια!

Στο προκείμενο... υπομονη και σκεψου ποσο χειροτερα μπορουσες να εισαι! Κυνηγα τη RICHA, δε χανεις τπτ αντιθετως θα μαθουμε κι εμεις κατι παραπανω, εσυ θα παρεις ενα καινουριο ζευγαρι γαντια, κι αυτοι θα μαθουν οτι δεν ειμαστε μαλακες!

Στον τυπο-τυπισσα, μη χαλαρωσεις αν και αφου καταγραφηκε το συμβαν λογικα δε φοβασαι τπτ, απλα μπορει να σε καθυστερισει αν μλκιστει!
    Εμενα περασε με κοκκινο μια, παραδεχτηκε και υπεγραψε στην αστυνομια οτι φταιει, αλλα αν δε τη κυνηγαγα να κανονισει με τον ασφαλιστη της για τις απαραιτητες ενεργειες, ισως να ετρεχα ακομα!

Υπομονη λοιπον και ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!

Φιλε εισαι πολυ τυχερος που δε χτυπησες.Μην απογοητευεσαι. Εσυ να σαι γερος και τα υπολοιπα εν καιρο.
    that I was where I would be,
    Then I would be where I am not,
    Here I am where I must be
    Go where I would, I can not

Αθόρυβο μέλος Το avatar του/της ledz
    Ειμαι ο Μιχαλης που ηταν δικαβαλο στο Φ. την Πεμπτη που περασε, στη βολτα

Κατ'αρχας περαστικα

Κατα δευτερο υπομονη ολα θα φτιαξουν (αν και καταλαβαινω το σπασιμο - ουτε μηνας δεν ειναι).

Ατιμο ματι

πωπω ρε φιλε στεναχωρηθηκα τωρα...κ επειδη το εχεις πολυ λιγο καιρο αλλα κ γιατι το μηχανακι μου αρεσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ κ σκεφτομαι να ειναι το επομενο μου,αλλα αυτο ειναι ασχετο.
    τεσπα εσυ να εισαι καλα κ τα αλλα φτιαχνοντα υπομονη κ κουραγιο θελει.
    ποτε ξανα αλλα να σε συρει ρε πστ μου 50 μετρα??δεν ειδε οτι φρεναρες να σε σκοτωσει ηθελε?
    despite my rage

i'm still just a rat in a cage

awesome μέλος Το avatar του/της hercul
    Περαστικά ρε φίλε και ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!
    Αφού δεν χτύπησες εσύ τώρα θα κάνεις απλά υπομονή γιατί η διαδικασία είναι κουραστική!

Και μένα με χτύπησε αυτοκίνητο πριν 2 μήνες και αυτές τις μέρες περιμένω την αποζημίωση!
    Δεν πρέπει να χάσεις τον τσαμπουκά σου τους μήνες που ακολουθούν και να απαιτείς από την ασφαλιστική του τύπου τα ΠΑΝΤΑ, ρούχα εξοπλισμό και την μηχανή σου ολοκαίνουρια ξανά!
    Πρέπει να στα πληρώσουν όλα!

Αν έχεις κάποια απορία με την διαδικασία στείλε μΕ ενα πμ να σΕ πω!
    Η μέρα που θα ξαναπάρεις την κούκλα σου θα σε αποζημιώσει για όλα αυτά!

Κουράγιο φίλε!!
    And the road becomes my bride
    I have stripped of all but pride
    So in her I do confide
    And she keeps me satisfied
    Gives me all I need

-------------------- Το avatar του/της jfx
    ρε παιδια σας ευχαριστω πραγματικά ολους για τις απαντησεις και τις συμβουλες.

Περιμενετε νεα απο την επικοινωνια μου με τη RICHA.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    περαστικα ρε φιλε....!

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΟ ISDE ΛΕΜΕ Το avatar του/της nantin

φιλε

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    διαβαζοντας το πρωτο σου ποστ που δεν εχεις γραψει λεπτομερειες για το ατυχημα, ενα επιφωνημα "ω ρε πουστη μου" μου βγηκε αβιαστα μολις ειδα τη φωτό!

Προχωρωντας παρακατω και βλεποντας και τη 2η με το ψαλιδι, αλλο ενα ιδιο ξανα...

Παρακατω, διαβαζοντας το τι εγινε μια ανακουφιση που εισαι καλα αλλα παραλληλα ενιωσα το καημό και το πληγωμενη σου ψυχολογια!

Στο προκείμενο... υπομονη και σκεψου ποσο χειροτερα μπορουσες να εισαι! Κυνηγα τη RICHA, δε χανεις τπτ αντιθετως θα μαθουμε κι εμεις κατι παραπανω, εσυ θα παρεις ενα καινουριο ζευγαρι γαντια, κι αυτοι θα μαθουν οτι δεν ειμαστε μαλακες!

Στον τυπο-τυπισσα, μη χαλαρωσεις αν και αφου καταγραφηκε το συμβαν λογικα δε φοβασαι τπτ, απλα μπορει να σε καθυστερισει αν μλκιστει!
    Εμενα περασε με κοκκινο μια, παραδεχτηκε και υπεγραψε στην αστυνομια οτι φταιει, αλλα αν δε τη κυνηγαγα να κανονισει με τον ασφαλιστη της για τις απαραιτητες ενεργειες, ισως να ετρεχα ακομα!

Υπομονη λοιπον και ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ!!!

εχεις πολυ δικιο το παλικαρι πρεπει να ενημερωσει και την ασφαλισστικη του γιατι εμενα με τρακαρε ενας μια φορα και ενω μου υπογραψε πηγε στην ασφαλιστικη του και ελεγε οτι φταιω εγω .ευτυχως ειχα τα χαρτια . φιλε περαστικα δυστυχως απο τι στιγμη που κυκλοφορουμε στους δρομους αυτα ειναι στο προγραμμα εκτος αν το γυρισεις στα χωματινα οπως εκανα εγω που το νορμαλ ειναι να πεφτουν και να κοπανιουνται οι μοτοσυκλετες .πεφτει και γουσταρεις να τη βλεπεις .φιλε σου ευχομαι ολα να πανε καλα και να μεινει το γαμω ματι τους σε αυτο . μη δουν ανθρωπο να χαιρεται να τον ματιαξουν
    DOMINATOR 250 ΠΩΛΕΙΤΑΙ Η ΑΝΤΑΛΛΑΣΕΤΕ ΜΕ ΧR 250 Η ΤΤ-R 250

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Kαλά το πουλί του έπαιζε ο άλλος που σ'έριξε?Πώς έγινε αυτό???
    Κρίμα,καινούριο μηχανάκι,όταν είδα το ψαλίδι...

Τα γάντια είναι επιεικώς απαράδεκτα.Τα δικά μου (alpinestars) μετά από τούμπα με ...χλμ/ώρα μόνο γδαρσίματα είχαν και ένα πολύ μικρό τρύπημα στην παλάμη.Και μίλάμε για πολλά μέτρα σούρσιμο με ...χλμ/ώρα
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

RSV Tuono 1000RRRRR.... Το avatar του/της elmariacci
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrogin
    Φιλε εισαι πολυ τυχερος που δε χτυπησες.Μην απογοητευεσαι. Εσυ να σαι γερος και τα υπολοιπα εν καιρο.
    +1000...

Ρε jfx ειπες οτι σε ριξανε,εδω παραλιγο να περασουν απο πανω σου ρε φιλε...
    Και παλι περαστικα και καλα ξεμπερδεματα,και οπως ειπε καποιος πολυ τυχερος φιλε...
    I'm a mean machine drinking gasoline...

Είχες τύχη βουνό!
    Περαστικά σου και να είσαι πάντα τόσο τυχερός και γερός!
    Και όπως είπαν και οι άλλοι, μη στεναχωριέσαι, τα σίδερα φτιάχνουνε. Μετράει μόνο το ότι είσαι αβλαβής!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

just got me bike Το avatar του/της George-3-
    den ekatsa na ta diavaso ola alla pigaine oti eksoplismo epathe zimia sto synergeio na ta traviksei foto o pragmatognomonas

τι ναπω,,,,,,,,,

εσυ να εισαι καλα,και τουλαχιστον προσπαθησε οσο μπορεις να μην ζημιωθει και η
    τσεπη σου με τους μαλακιους που κυκλοφορουν....
    dagazono
    VINCERE................

φτηνα κτεβατια-επιπλα
    www.kouketa.com

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Φίλε τώρα είδα το θέμα αυτό και με αφορμή αυτό είδα και το άλλο που την πήρες! Πολύ κρίμα ρε γμτ! Φτάνει όμως που είσαι καλά και αφού υπέγραψε ο άλλος θα στην κάνει καινούργια!
    Εύχομαι ποτέ ξανά!
    Chris

-------------------- Το avatar του/της jfx
    Περασαν 8 μερες απο τοτε που τους εστειλα το email στη richa.
    Ακόμα δεν εχω παρει καμια απαντηση και γι αυτο τους το ξαναεστειλα σημερα, σημειωνοντας οτι ειναι η δευτερη φορα που το στελνω μετα απο 8 μερες αναμονης. θα περιμενω ακομα μια εβδομαδα για απαντηση.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF