Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 68

Θέμα: Tι παπάκι?

Παλαιό μέλος
    χα χα χα καλοοοοοοο. Πάντος είναι καλό το χρώμα αλλά και τα 300 επιπλέον ακόμα καλύτερα

@aoc7 : δεν δουλέυει το link
    Raised from the Dead

και γ@μω τα μελη Το avatar του/της xampos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazaros32
    χα χα χα καλοοοοοοο. Πάντος είναι καλό το χρώμα αλλά και τα 300 επιπλέον ακόμα καλύτερα

@aoc7 : δεν δουλέυει το link
    σου λεω αξιζει το απλο με 1000 !! και το ασημι ειναι ωραιο χρωματακι και το κοκκινο

εγω πηρα αυτο γιατι τοτε η διαφορα σπεσιαλ ---- απλου ητανε 80 ευρω (το πηρα 2.370 ενω το απλο εκανε 2290 ) τωρα κανανε τι διαφορα 300 ευρω γιατι τους εχου7ν τελειωσει τα σπεσιαλ επειδη ολοι αυτα ζητουσανε

Παλαιό μέλος
    OK. Να δούμε τελικά τι απόφαση θα πάρω και τι θα διαλέξω
    Raised from the Dead

OK. Να δούμε τελικά τι απόφαση θα πάρω και τι θα διαλέξω
    αδικα ψαχνεις αν διαθετεις τα χρηματα τοτε το γιαμαπα ειναι μονοδρομος αν παλι δεν διαθετεις τοσα τοτε το σουζουκι ειναι μονοδρομος

Παλαιό μέλος
    Δηλαδή το Suzuki πόσο έχει και ποιεσ ουσιαστικά διαφορές έχει πέρα από την τελική (και τη υδρόψυξη και πλαίσιο)?
    Raised from the Dead

Δηλαδή το Suzuki πόσο έχει και ποιεσ ουσιαστικά διαφορές έχει πέρα από την τελική (και τη υδρόψυξη και πλαίσιο)?
    exei 1850 peripoy και απο διαφορες μια αρκει , οτι το ενα ειναι crypton και το αλλο ena neo adress

για τα λεφτα του ειναι το καλυτερο τωρα κατι μοντενας κτλ ειναι να χαμε να λεγαμε

ΑΡΧΑΙΟ ΜΕΛΟΣ
    τελικα αν παρεισ(παρε) yamaha, παρτο μαυρο :rotflmao: για να μην ξεχωριζετε η μπλε φοβερο χρωμα οσο για το adress= μουφα ειναι απο μοτερ
    συμπερασμα οτι πληρωνεισ παιρνεισ

Παλαιό μέλος
    Όλο και παραπάνω μπερδεύομαι
    Raised from the Dead

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Εγώ πάντως προχθές αγόρασα αυτό και μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις... "Δεμένη" αίσθηση, στιβαρό, τα 100 τα βλέπεις εύκολα, τα 90 παντού και γρήγορα, η μακριά 4η του δείχνει ότι σε κατηφόρα θα πιάσει γύρω στα 120 (2 μέρες τόχω - δεν πέτυχα καμμιά γκρεμίλα ακόμα... ), με καλές αναρτήσεις που ελέγχουν το μηχανάκι χωρίς να πλέουν ή να τερματίζουν εύκολα ακόμα και δικάβαλλος, τεράστια και ξεκούραστη σέλλα, γλυκό-θετικό και εύκολο κιβώτιο, και τα τυπικά για παπί φρένα-φώτα-εξοπλισμό...

Το βασικό όμως για μένα δεν είναι τα +/- 5-10 χιλιόμετρα τελικής σε σχέση με κάποιο άλλο... είναι ότι δείχνει να διαθέτει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης με αποτέλεσμα πολύ καλή αίσθηση "ποιότητας κύλισης" χωρίς τριξίματα και ατσαλιές, και το κυριότερο....δεν έδωσα και καμμιά περιουσία...ελαφρά μεταχείρω κάτω από 1000ρικο μου κόστισε...

Τώρα άμα εσύ θες να σκάσεις σχεδόν 2,5 χιλιάρικα για ένα παπί για να κερδίσεις πιθανόν 10 χλμ ακόμα και πιο "μοντέρνο design".... τί να πω ??? Θελέστα και παθέστα...

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	p6171033.jpg 
Προβολές:	418 
Μέγεθος:	80,6 KB 
ID:	133855

Παλαιό μέλος
    Και μένα δεν με φαγουρίζουν τα επιπλέον φράγκα απλά έλεγα για λίγα χιλιόμετρα παραπάνω γιατί από το Fazer τώρα στο παί είναι μεγάλη διαφορά και τα χιλιόμετρα που θέλω να κάνω καθημερινά δεν είναι λίγα (60χλμ). Ενοείτε ότι εάν βρω κάτι σε μεταχειρισμένο σε καλά λεφτά και κατάσταση θα το πάρω και δεν μιλάμε μόνο για παπί απλά σκέφτομαι τόσα που όλο μπερδεύομαι
    Raised from the Dead

ΑΡΧΑΙΟ ΜΕΛΟΣ
    Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Εγώ πάντως προχθές αγόρασα αυτό και μου έχει αφήσει άριστες εντυπώσεις... "Δεμένη" αίσθηση, στιβαρό, τα 100 τα βλέπεις εύκολα, τα 90 παντού και γρήγορα, η μακριά 4η του δείχνει ότι σε κατηφόρα θα πιάσει γύρω στα 120 (2 μέρες τόχω - δεν πέτυχα καμμιά γκρεμίλα ακόμα... ), με καλές αναρτήσεις που ελέγχουν το μηχανάκι χωρίς να πλέουν ή να τερματίζουν εύκολα ακόμα και δικάβαλλος, τεράστια και ξεκούραστη σέλλα, γλυκό-θετικό και εύκολο κιβώτιο, και τα τυπικά για παπί φρένα-φώτα-εξοπλισμό...

Το βασικό όμως για μένα δεν είναι τα +/- 5-10 χιλιόμετρα τελικής σε σχέση με κάποιο άλλο... είναι ότι δείχνει να διαθέτει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και συναρμολόγησης με αποτέλεσμα πολύ καλή αίσθηση "ποιότητας κύλισης" χωρίς τριξίματα και ατσαλιές, και το κυριότερο....δεν έδωσα και καμμιά περιουσία...ελαφρά μεταχείρω κάτω από 1000ρικο μου κόστισε...

Τώρα άμα εσύ θες να σκάσεις σχεδόν 2,5 χιλιάρικα για ένα παπί για να κερδίσεις πιθανόν 10 χλμ ακόμα και πιο "μοντέρνο design".... τί να πω ??? Θελέστα και παθέστα...
    παρολο που εχω innova σου λεω οτι αν οδηγησεισ το χ135 θα καταλαβεισ οτι δεν ειναι παπι ειναι μοτοσυκλετακι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από aoc7
    παρολο που εχω innova σου λεω οτι αν οδηγησεισ το χ135 θα καταλαβεισ οτι δεν ειναι παπι ειναι μοτοσυκλετακι
    Το innova που έχω οδηγήσει δεν μου έκανε καμμία διαφορετική εντύπωση σε σχέση με τα ομοειδή παπιά...Ούτε καμιά σοβαρή ποιότητα κατασκευής αντιλήφθηκα (να μην σου πω ότι μου φάνηκε και λίγο "τριζάτο"), ενώ και το γκάζι του, και η συμπεριφορά του, και η όλη αίσθησή του ήταν στα επίπεδα των παπιών που λίγο-πολύ γνωρίζουμε... Πάντως δεν με έπεισε ότι είναι ανώτερο συγκριτικά πχ με το Modenas...Οπότε δεν βλέπω γιατί πρέπει κάποιος να σκάσει τα μπόλικα λεφτουδάκια που κοστίζει... Άσε που ακούω κάτι βρώμες ότι το πιο κινήσιμο ανταλλακτικό του είναι η μπιέλα...και μπλέκεις και με τον Σαρακάκη...

Για το χ135 τι να πω...δεν το ξέρω, δεν το έχω οδηγήσει, και φαντάζομαι ότι για να έχει αρκετούς υποστηρικτές πράγματι θα είναι καλό...Τα επιπλέον κυβικά του θα του δίνουν κάποιο προβάδισμα στις επιδόσεις (τα +20 ή +30 κυβικά του μην ξεχνιόμαστε αντιπροσωπεύουν μια αύξηση κυβισμού της τάξης του 15-25 % σε σχέση με τα τυπικά 100-110 κυβικά), και από τις φωτό το βλέπω μοντέρνο, και όμορφο...Αλλά βρε παιδί μου... Εξακολουθώ να πιστεύω ότι τα λεφτά είναι πολλά, την στιγμή που μπορείς να κάνεις την ίδια δουλειά (γιατί για δουλειά παίρνεις παπί - όχι για συγκινήσεις) με πολύ λιγότερα...

Τέσπα...δεν το παίζω ειδικός στο θέμα και εδώ που τα λέμε η επαφή μου με τα παπιά ήταν πάντα "ψυχρή" και με γνώμονα την πρακτικότητα και την λογική... Απλά έτυχε αυτές τις μέρες λόγω της αγοράς του Modenas να ψαχτώ λίγο και να καβαλήσω κάμποσα, οπότε απλά παραθέτω πως ΕΓΩ αντιλήφθηκα τα πράγματα...

Παλαιό μέλος
    Και εγώ ανάμεσα στο Modenas και του X135 είμαι άλλα θα ψάξω μπας και βρω κάτι μεταχειρισμένο πριν πάω για καινούριο. Θα ψάξω μπας και βρω και κανένα μηχανάκι σε αυτά τα λεφτά.
    Raised from the Dead

Νέο μέλος
    Κυκλοφορεί ή θα κυκλοφορήσει και ένα καινούργιο μοντέλο της Modenas το Xcite.
    Βέβαια στο site της Modenas λέει ότι είναι 130cc ενώ εδώ ο Γκοργκόλης λέει 135.
    Στο site υπάρχει μία λίστα από τα περιφερειακά και τις τεχνολογίες που έχει κλπ.
    Να πω την αλήθεια εμένα τώρα σε παπί πεταλούδα με throttle position sensor λίγο με φοβίζει ως προς την αντοχή στο χρόνο και την αξιοπιστία όπως και ο ψεκασμός αλλά...
    Επίσης έχει πολύ χώρο κάτω από τη σέλα (16lit)επειδή το ντεπόζιτο είναι μπροστά στο λαιμό του τιμονιού.

Αποσυντονισμένο Μέλος Το avatar του/της Desperado
    Φίλε, εγώ θα σου πρότεινα να διαλέξεις παπί με το σκεπτικό ότι διαλέγεις εργαλείο δουλειάς και όχι επιδόσεις και συγκινήσεις. Το yamaha είναι η καλύτερη επιλογή εάν ζητάς, λίγο καλύτερες επιδόσεις και φρέσκο design. Εάν ψάχνεις όμως κάτι αξιόπιστο και οικονομικό , θα σου πρότεινα να αποφύγεις την υδρόψυξη και τον ψεκασμό, όχι ότι δεν είναι καλά , αλλά ότι δεν υπάρχει δεν χαλάει κιόλας στην τελική από το παπί μας θέλουμε να είναι απλό - οικονομικό και αξιόπιστο και να το κατσαβιδιάζουμε και μόνοι μας άμα λάχει .Από μοντέλα εγώ δεν συμπαθώ το μοδενας ιδιαίτερα, θα σου πρότεινα σουτζούκι ή ακόμα και kymco, γιατί την απορρίπτεις? εξάλλου με περίπου 1900 ευρώ νομίζω πάιρνεις το 150 άρι παπί της. Εγώ έχω το Spyke 125 από το 2002, από ποιότητα κατασκευής είναι σε ανεκτά επίπεδα, δεν τρίζει ιδιαίτερα , δύναμη έχει αρκετή, τα 110 χλμ επίσης τα βλέπω συχνά.Έχω κάνει 44000 χλμ περίπου, όπου εάν εξαιρέσεις ότι έμεινα από τρόμπα λαδιού κοντά στις 14000 χλμ και αλλαξα όλο το σετάκι, τρόμπα, έμβολο , μπιέλα και ρεκτιφιέ στο χιτώνιο (κολλησε όπως κατάλαβες....) , από συζητήσεις και με άλλους που έχω κάνει έχω καταλήξει ότι μάλλον ήμουν γκαντέμης....παρόλα αυτά από τότε δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μεταχειρισμένο πάντως το βρίσκεις πολύ φτηνό. Το κακό που έχει είναι ότι το παντρεύεσαι μετά....:smilea:

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Tι σπρώχνεις, κύριος ???
    από OldMan στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 54
    Τελευταίο μήνυμα: 07/01/2007, 18:56
  2. Tι σας χαρακτηρίζει?????
    από DoctorS στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 27/04/2005, 02:38
  3. Tι τραβάμε...
    από adam_tsouk στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ