Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
the...other side!
honda rider!![]()
Αυτός είχε Καβασάκι στη σειρά...
Μη κλαίς που έδωσες 10 χιλιάρικα για το μπάζο σου...
:rotflmao:
![]()
Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούργιος στην παρέα πρόσφατα γράφτηκα είμαι hondaκιας κ δεν ξέρω καλά το φόρουμ, ενα φιλαράκι μου είπε να γραφτώ που είναι ήδη γραμμένος. Εδώ μιλάμε για διάφορες μηχανές ή μόνο για κάτι συγκεκριμένο?
Αρχικά δημιουργήθηκε από Bavarian
Αυτός είχε Καβασάκι στη σειρά...
Μη κλαίς που έδωσες 10 χιλιάρικα για το μπάζο σου...
![]()
τα καλα και ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ πραγματα ειναι ακριβα......ζηλιαρη!
απ οτι ξερω αλλοι βγαζουν απωθημενα με μηχανες!(xairomai pados pou thimase ton...halia!)![]()
![]()
![]()
![]()
πρωταθλητης Ευρωπης
Αρχικά δημιουργήθηκε από Mylon
Καλησπέρα παιδιά, είμαι καινούργιος στην παρέα πρόσφατα γράφτηκα είμαι hondaκιας κ δεν ξέρω καλά το φόρουμ, ενα φιλαράκι μου είπε να γραφτώ που είναι ήδη γραμμένος. Εδώ μιλάμε για διάφορες μηχανές ή μόνο για κάτι συγκεκριμένο?
Κοίτα για να σε βάλω στο κλίμα...
γμσέτα:rotflmao:
Και καλά κάνεις και γουστάρεις τα Honda γιατί τα Honda γμάνε![]()
Εδώ βασικά τώρα μιλάμε για στρομ και γκέουλες σε διακοπέςαλλά γράψε ότι γουστάρεις...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
τα καλα και ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ πραγματα ειναι ακριβα......ζηλιαρη!
απ οτι ξερω αλλοι βγαζουν απωθημενα με μηχανες!(xairomai pados pou thimase ton...halia!)![]()
![]()
Μπα δεν τη θυμάμαι καν τη σειρά...νομίζω CHIPS Τσακίρης ή κάτι τέτοιο λεγότανείχα ένα παλιό ΜΟΤΟ πριν λίγες μέρες και είχε αφιέρωμα μέσα και το θυμήθηκα
![]()
Εγώ εμπαθής ?του Χιου είναι μπάζο
ξαναπεραστε την τριτηhttp://www.youtube.com/watch?v=L0dOX...eature=related
όποιος εις την ορθήν του γνώμην περί οποιουδήποτε αντικειμένου προσθέσει την διαφοράν, η οποία το διακρίνει από όλα τα άλλα, αυτός θα έχει αποκτήσει την γνώσιν αυτού, ενώ προηγουμένως δεν είχε παρά απλώς μία γνώμη..
:rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Πάρτε μαγιώ, βατραχοπέδιλα, το έταιρο ήμισυ, αντιηλιακά κλπ και βουρ στις παραλίες με το κατάλληλο μηχανάκι....
Το υπέρτατο όχημα για την Ελλάδα το καλοκαίρι......
Πάει βουνό.......
Πάει θάλασσα.....
Σε ελεύθερο ή μη camping....
Και χωράει και στην τσάντα σας......έλιωσα.. σελίδες 30.. απόδοση 0.001..
παίρνω
και
και περιμένω να πλακώσουν πάλι οι βεστρομάδες..
ΥΓ Γιατί τους κοροϊδεύουμε συνέχεια?![]()
![]()
Γιατι μας τρωει ο κολος μας για χαβαλε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Και γιατι ζηλευετε με τα χρεπια που καβαλατε και που θελετε μιση ωρα στρετσιν για να ξεπιαστειτε για μια απλη βολτα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()