Παιδιά επειδή πρώτη φορά θα πάω γήπεδο με το μηχανάκι, μήπως μπορείτε να μου πείτε από μπαίνουν και αφήνουν τα μηχανάκια δίπλα στο γήπεδο? Να μην το αφήνω στο δρόμο και μου το φάνε? Στίγμα στο google maps θα ήταν η ιδανική απάντηση :smilea::smilea:
Παιδιά επειδή πρώτη φορά θα πάω γήπεδο με το μηχανάκι, μήπως μπορείτε να μου πείτε από μπαίνουν και αφήνουν τα μηχανάκια δίπλα στο γήπεδο? Να μην το αφήνω στο δρόμο και μου το φάνε? Στίγμα στο google maps θα ήταν η ιδανική απάντηση :smilea::smilea:
Yamaha FZS 600
και το ακομα πιο ιδανικο θα ηταν να ΜΗΝ πας γηπεδο με το μηχανακι.
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Τρενάκι, αποβίβαση στο σταθμό "Ειρήνη" και είσαι κομπλέ.
Λες εε? Είναι και ολόκληρο ταξίδι με τα μέσα για να πάω, δεν παίζει. Θα δω μήπως καβατζώσω τον αδερφό μου να με πάει και να το πάρει, αλλιώς θα παω μόνος μου.
Yamaha FZS 600
χωρίς να μπορώ να το προσδιορίσω ακριβώς, ρίξε μια ματιά
http://g.co/maps/p438k
από κηφισίας πηγαίνοντας στο γήπεδο από σπύρου λούη ανοίγουν 1-2 εισόδους οπότε δεν το χάνεις. αν δεν πρόκειται για κανά ντέρμπι τότε οκ. αν ναι, αν δεν ψήνεσαι να ζήσεις τα της κυριακής τότε το καλύτερο θα ήταν να το άφηνες στον κοντινότερό σου σταθμό και να πάρεις τραινάκι.
Δευτερευόντος το αφήνεις σε σταθμό κοντά και πας με το τρένο.
Πρωτίστως αλλάζεις ομάδα!
![]()
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Αν έχει ήδη πάει τότε for future use.....
Το αφήνεις στο σημείο που σου δείχνω στην photo! Απλά προσπάθησε να βρείς θέση όσο πιο πάνω (προς το Golden Hall) μπορείς, κοντά στους πάγκους με τα "βρώμικα" (don't worry είναι πολύ φαρδύ το πεζοδρόμιο- έχει αρκετό χώρο για μηχανάκια, πεζούς και πάγκους)! Όχι πολύ κοντά τους όμως, για να μπορείς να φύγεις μετά γιατί θα γίνεται ένας ψιλοχαμός μετά το ματς..... Σ'αυτό το σημείο ποτέ δεν είχα πρόβλημα!
ΤΕΛΟΣ