Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
στις πολεις....δεν εχεις ποτε πρασινο και δεν εχεις ποτε προτερεοτητα....παντα πηγαινεις προσεχτικα και με αναλογη ταχυτητα που και να κανει ο αλλος την μαλακια να προλαβεις εστω να αντιδρασεις και να μην χτυπησεις....η μηχανη να παει γαμηθει....το βραδυ προς ξημερωματα αυτο χ1000 γιατι κυκλοφορουν και μεθυσμενοι....

στους εξω δρομους να προσεχεις το οποιοδηποτε ασχετο που μπορει να σου πεταχτει απο οποιοδηποτε κατσικοδρομο (για τον oldman βεβαια ειναι κανονικοτατος δρομος ) με αγροτικο με τρακτερ με κανα γαιδαρο.....και βεβαια τους ασχετους που κανουν προσπερασεις στο αντιθετο ρευμα και οποιον παρει ο χαρος (συνηθως και τωρα τελευταια το κανουν πολλα suv )

στις περιοχες που γνωριζεις και κυκλοφορεις συχνοτερα ακομα περισσοτερη προσοχη γιατι συνηθως εχεις μια ταση πιο χαλαροτητας και απροσεξιας...και εκει γινονται συνηθως τα περισσοτερα ατυχηματα.....

πιστευω μια κοπια του dvd απο τα θεωριτικα μαθηματα ασφαλης οδηγησης του 0300 του ΘΧ πρεπει να το εχουν ολοι και να το εμπεδωσουν καλα....ΑΚΟΥΕΙ ΤΟ ΦΩΤΗΣ????

500 μετρα απο το σπιτι μου (Θησειο) υπαρχει ενας δρομος που εχει stop που σηνηθως ολοι το γραφουν στα @@ τους....πηγαινω κανονικα....βλεπω το αυτοκινητο....καταλαβαινω οτι δεν εχει προθεση να σταματησει...ελλατωνω ταχυτητα....κορναρω....με γραφει και περναει....ξανακορναρω....με ξαναγραφει....φτανουμε φαναρι....του λεω ''τι κανεις ρε φιλε''....με ξαναγραφει....του ριχνω χριστοπαναγιες....ΜΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΠΑΡΑΘΥΡΟ....
διαλογος....
''τι εγινε ρε φιλαρακο...τρεχει κατι???''
''μπα οχι...απλα ενα stop περασες και αν δεν εκοβα ταχυτητα θα με χτυπαγες''
''και λοιπον???θα σου εκανα δηλωση...''
ενω μεχρι τωρα ειμαι ηρεμος....η πιεση εφτασε 1,8bar...
''ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑ????ΚΑΤΕΒΑ ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΕΓΩ 10 ΔΗΛΩΣΕΙΣ....''
αναβει πρασινο,κορναρει και πισω το λεωφορειο που εχει παρει χαμπαρι ολη τη φαση και μου κανει κινηση...μαλακας ειναι....αστον....και καπου εκει τελειωσε η φαση....

ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ....

Οι περισσότεροι εκτός του ότι δεν ξέρουν να συμπεριφέρονται στο δρόμο το παίζουν και ιστορία. Αυτό σημαίνει 130% ανευθυνότητα!