τον Cpt.HaddMitsotaki?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Quiz: Ποιόν συμφορουμίτη είδα 10 λεπτα πριν από το συμβαν στην Κηφισιας ο οποιος μου εκανε την παρατηρηση για το οτι δεν φοραει κρανος η συνεπιβατιδα?![]()
![]()
τον Cpt.HaddMitsotaki?Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Quiz: Ποιόν συμφορουμίτη είδα 10 λεπτα πριν από το συμβαν στην Κηφισιας ο οποιος μου εκανε την παρατηρηση για το οτι δεν φοραει κρανος η συνεπιβατιδα?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
....
Πραγματικα, αν ψαρωνα μπορει και να με εγραφε!
Αυτα...
Μήτσο ... εδώ είσαι φάουλ τελείως ... μπορούσε να σε γράψει κανονικότατα και να σου πάρει και το δίπλωμα .... και θα είχε και χίλια δίκια ... τελικά αρκέστηκε να σου κάνει μια απλή παρατήρηση και να σε αφήσει να φύγεις ...
(ειδικά τώρα το καλοκαίρι όλοι λίγο πολλοί βλέπουμε τι παίζει με τα γνωστά μπλόκα ... )
Και ρε μάγκες το θέμα δεν είναι τι λέει ο κώδικας ... στα @@ μου σε τελική ανάλυση ... αφού ξέρουμε τι μπουρδέλο είναι έξω η κίνηση στην πόλη ... λιγότερο θα κινδυνεύσει ο συνεπιβάτης μου από εμένα αν πέσει ένα βόδι επάνω μου ;;![]()
![]()
![]()
Απάντηση στο Κουίζ δεν θα δώσω αλλά φοβάμαι ότι ισχύει η παροιμία που λέει "κάλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα ... "![]()
Δηλαδή το να μην ανέβεις στην μηχανή επειδή δεν έχεις κράνος δεν σου πέρασε απο το μυαλό :hypnotize :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
ΕΡΩΤΗΣΗ..
ΔΕΝ οδηγαω μηχανη λεμε τωρα-και η μονη επαφη που εχω με κρανος ειναι απο τον στρατο...
περπατω πεζος και ξαφνικα ο ξαδερφος μου που εχω καιρο να δω,περναει με την μηχανη του..
μου λεει αν θελω να με πεταξει μεχρι τον προορισμο μου..στα μισα με σταματαει το οργανο...
μου κοβει προστιμο?
δηλ.οποτε παω πεζος πρεπει να κουβαλαω κρανος μαζι μου?μηπως και κανω ωτοστοπ σε καποιο γνωστο?
Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.
δηλ.αν παω πεζος στον φουρνο της γειτονιας μου η στο video club και δω τον τακη τον φιλο μου πχ,και μου πει ελα να σε πεταξω μεχρι σπιτι ή να παω σπιτι του για ενα καφε σε μια αποσταση οχι πανω απο 2km ή 5 λεπτα ,και περασω απο τον κεντρικο δρομο της περιοχης μου καθετα,και την εχουν στησει εκει τα οργανα...τι πρεπει να κανω?Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Δηλαδή το να μην ανέβεις στην μηχανή επειδή δεν έχεις κράνος δεν σου πέρασε απο το μυαλό :hypnotize :hypnotize
να πω του τακη οχι δεν ανεβαινω ΜΗΠΩΣ μας σταματησουν ή οχι δεν ανεβαινω επειδη δεν εχω το κρανος μαζι μου?
για την ιστορια ...ποιο ευκολο ειναι να με απαγαγει UFO παρα να με παρουν στην γειτονια μου με μηχανη..και να με γραψουν...
αλλα ειπαμε ο νομοθετης...
πωλουνται ΦΡΕΝΑ 288mm κομπλέ από AUDI A3 2.0 tsi για Group VAG (δεν είμαι έμπορος).
Άντε απέδειξε εσύ οτι ανέβηκες πρίν από δύο γωνίες και οτι δεν ερχόσαστε από την Ελευσίνα... :hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από ASTRAKITCAR
σε μια αποσταση οχι πανω απο 2km ή 5 λεπτα ,και περασω απο τον κεντρικο δρομο της περιοχης μου καθετα,και την εχουν στησει εκει τα οργανα...τι πρεπει να κανω?
Παρόλα αυτά εγώ είμαι υπέρ γιατί το κεφάλι μας προστατεύουμε για να σώσουμε το τομάρι μας!
ΑΞΙΖΕΙ ΦΙΛΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΦΩΤΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΕΙ...
Το θέμα εδώ ποιό είναι?
Αν ο νόμος είναι σωστός ή αν ο ζητάς έκανε καλα την δουλειά του?
Από αυτά που διάβασα εγώ ο ζητάς και σωστά σε σταμάτησε και ξηγημένος ήταν και δεν σε έγραψε. 2 φορές σωστός δηλαδή.
Τώρα κατα πόσο είναι ορθό, να ψοφάμε για παρεξήγηση και να τα ρίχνουμε στον ζητά που κάνει την δουλειά του αυτό σηκώνει συζήτηση. Γιατί αν εμείς οι πολίτες ξεσπάμε στον μπάτσο σε μιά περίπτωση που δεν φταίει και είναι σωστός, τότε γιατί μας κακοφαίνεται όταν ο μπάτσος ξεσπάει πάνω μας όταν εμείς δεν φταίμε?
Το ίδιο δεν είναι?
Όσον αφορά τον νόμο, εμένα μια χαρά μου φαίνεται. Αν και στην αρχή μου φαίνονταν παράλογα τα πολυ υψηλά πρόστιμα για το κράνος , νομίζω ότι σιγά σιγά οι ξεκράνωτοι μειώνονται. Από φόβο βέβαια και όχι από σοφία. Αλλά τουλάχιστον αρχίζει να γίνεται συνήθεια. Και αν το συνηθήσεις το ριμάδι τότε κάποια στιγμή θα το εκτιμήσεις κι όλας και μετά δεν θα το βγάζεις από πανω σου.
Επίσης το να κυρτώνουμε τον νομο ανάλογα με το πόσο μας βολευεί ειναι τουλάχιστον αστείο. Τι πάει να πει ότι δεν βάζω κράνος γιατί θα ανέβω για 5 λεπτά και 2 χιλιόμετρα? Αν είναι έτσι τότε δεν πειράζει να περνάω γκαζοτος 1 στα 20 στοπ, αφού στα υπόλοιπα 19 ειμαι κύριος.
Μήπως έχει κάνει κανεις συμβόλαιο με τον Χάρο και ξέρει που ακριβώς θα του την παραφυλάει?
Σκέψου ότι παίρνεις εκτάκτως πίσω σου έναν ξεκράνωτο φίλο/φίλη για εξυπηρέτηση, να τον πας λίγο πιο πέρα. Και πας προσεκτικά, γιατί κουβαλάς και άνθρωπο. Και πας με 25 χλμ μέσα στην κίνηση αλλά σου ανοίγει μια πόρτα ταξί, και πέφτεις κάτω κι όταν σηκώνεσαι βλέπεις εκτός από την πεσμένη σου μηχανή τη φίλη/φίλο νά χει σπάσει το κεφάλι της/του στο πεζοδρόμιο.
Πώς θα ζήσεις μετά απ' αυτό; Τι νόημα θα έχει να πεις τότε "από δω και μπρος, πάντα κράνος";
Και μετά μου λέτε πρόστιμα και αηδίες...
Να με συγχωρεί η αφεντιά σας αλλά... δεν κάνουν τη δουλειά τους τους την λέμε. Την κάνουν πάλι τους την λέμε. θα αποφασίσουμε επιτέλους τι θέλουμε;;;;
Και για να πούμε κάποια στάνταρ πραγματάκια.
1). Δεν έχει ιδέα ο ζητάς και ο κάθε ζητάς αν ήσουν πέντε δύο ή μισό λεπτό από το σπίτι σου! Και να σου πω και την μαύρη αλήθεια Μήτσε... στ αρχίδια του κιόλας. Στο εξωτερικό δεν θα σου είχε πει καν όλα αυτά που σου είπε. Θα σου έλεγε ξερά καλησπέρα σας θα έβγαζε το μπλοκάκι και θα ξεκινούσε. Και ούτε είναι δικαιολογία ή εξήγηση το να εδώ μένω ή απέχω 3 λεπτά από το σπίτι μου. Αυτά είναι να με συγχωρείς κιόλας για μωρά παιδιά.
2). Εντελώς λάθος ο τίτλος στο θρεντάκι. Καθόλου υπερβάλλοντας ζήλος μα καθόλου. Ο άνθρωπος έκανε τη δουλειά του και μάλιστα αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς την έκανε και ημιτελή. Έπρεπε να φας και πρόστιμο κανονικά αλλά ο άνθρωπος στο χάρισε.
3). Επομένως απαντάται και το ερώτημα σου αν είναι υποχρεωτικό το κράνος και στον συνεπιβάτη!
4). Και πιο βασικό απ' όλα. ΔΕΝ είναι θέμα νόμου μόνο. Μου έβαλες την αδελφούλα σου ακράνωτη χωρίς καμία προστασία πάνω στο βαπόρι-μαούνα σουκαι με τα χαρτιά και με τα ντοσιέ ίσως και κανά λαπτοπ ίσως και κανά ντελίβερι για το σπίτι ίσως και τίποτε άλλο... δηλαδή ότι κοροϊδεύουμε!!! Για σκέψου το λίγο αυτό.
5). ΑΝ μία στο δις συνέβαινε κάτι τι θα έλεγες;;;; ΑΝ λέω ΑΝ ένας παπάρας που έβγαινε από κάπου ή που δεν σε πρόσεγε σας χτύπαγε τι θα έλεγες;
6). Να στο προχωρήσω για να σου πω και για την συμπεριφορά του ζητά. Ακραία όσο και απευκτέα περίπτωση. Βγαίνει ο μαλάκας δεν προσέχω και τους γράφω όλους και σε χτυπά. Ίσα να χάσεις τον έλεγχο. Εσύ είσαι φουλ εξοπλισμένος σηκώνεσαι τινάζεσαι είσαι μια χαρά. Η άλλη όμως η αδελφή σου δεν ήταν!!! Για κάνε ένα συνειρμό στο μυαλό σου έτσι βιαστικό... ότι χτυπά η αδελφή σου επειδή ΔΕΝ ήταν εξοπλισμένη!!!!
ΑΥΤΟ ήθελε να σου πει ο ζητάς με τον τρόπο του. Δεν στο έπαιξε μάγκας ούτε να σε προσβάλλει ήθελε από αυτά που διαβάζω. Σου είπε εσύ εξοπλισμένος εκείνη τίποτα;;;;; Αυτή τη σκέψη σε έβαλε να κάνεις.
7). Κακώς λοιπόν κάκιστα πήρες εσύ υφάκι. Για μένα είσαι εντελώς εν αδίκω. Μα εντελώς. Ακόμα και αν σε εκνεύρισε το υφάκι του μπορείς και υπάρχουν άλλοι τρόποι να το χειριστείς νομίζω.
8). και τελευταίο. Μία σοφότατη κουβέντα που μου είπε κάποτε ένας παλιός και εκλεκτός συμφορουμίτης και όχι μοτοσικλετιστής αλλά περισσότερο μηχανόβιος! (Ο Άκης θα καταλάβει ποιον εννοώ).
"Όταν είσαι μόνος σου κάνε ότι μαλακία θέλεις. Όταν κουβαλάς όμως άλλον μαζί... πρέπει να είσαι παραπάνω από προσεκτικός".
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!
Να τους τη λέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
Να με συγχωρεί η αφεντιά σας αλλά... δεν κάνουν τη δουλειά τους τους την λέμε. Την κάνουν πάλι τους την λέμε. θα αποφασίσουμε επιτέλους τι θέλουμε;;;;![]()
Γιατί οι πιό πολλοί από αυτούς εφαρμόζουν τους νόμους εκεί που τους παίρνει,αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...
εντελως πληροφοριακα.....ολο το μπουγιουρντι το πλερωνει ο οδηγος.....350+80?πουλακια.....
συνεχιστε....
![]()
μητσο για μενα εισαι φαουλ οχι σε αυτα που θες να πεις, αλλα σε αυτα που λες.
με πιασες φανταζομαι...![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
:a24: :a24: :a24:Αρχικά δημιουργήθηκε από Fireball400
Να τους τη λέμε![]()
Γιατί οι πιό πολλοί από αυτούς εφαρμόζουν τους νόμους εκεί που τους παίρνει,αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία...
Να τους την λέμε τότε όταν ΔΕΝ εφαρμόζουν τον νόμο, ΟΧΙ όταν τον εφαρμόζουν...
Ας ξεκινησουμε εναν εναν μπας και καταλαβετε τι θελω να πω...
Με μια προχειρη, μονο ο Τρουπερ καταλαβε, ασχετα αν κι αυτος μου τη "λεει"!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Μήτσο ... εδώ είσαι φάουλ τελείως ... μπορούσε να σε γράψει κανονικότατα και να σου πάρει και το δίπλωμα .... και θα είχε και χίλια δίκια ... τελικά αρκέστηκε να σου κάνει μια απλή παρατήρηση και να σε αφήσει να φύγεις ...
Ναι, δεν διαφωνώ αλλα η ενστασή μου ειναι μια και μόνη και αυτο ισχυει ως απαντηση και σε αλλους απο εσας!
Αφου με βλέπει πως ειμαι ντυμενος, και αφου ΔΕΝ εχει σκοπο του να με γραψει, γιατι με σταματαει και πιανουμε την κουβεντα? Για να μου αναλυσει ποσο ειναι τα προστιμα? Μα φαινεται αν με νοιαζουν τα προστιμα ή η ασφάλεια μου! ΜΠΑΜ κανει! Πολυ μυαλό θελει να καταλαβει καποιος οτι καποιος λογος υπηρχε που εγινε οτι εγινε?
Κατα τα αλλα ξαναλεω οτι ΔΕΝ θα ειχε αδικο να με γραψει, οπως και ξαναλεω οτι ΜΑΚΑΡΙ να κανει ετσι σωστα παντα τη δουλεια του, αλλα αφου δεν το ειχε σκοπο...
βαλτε λιγο παραπερα τη φαντασια σας για το γιατι με σταματησε!![]()
Τα ειπαμε, συμφωνουμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Και ρε μάγκες το θέμα δεν είναι τι λέει ο κώδικας ... στα @@ μου σε τελική ανάλυση ... αφού ξέρουμε τι μπουρδέλο είναι έξω η κίνηση στην πόλη ... λιγότερο θα κινδυνεύσει ο συνεπιβάτης μου από εμένα αν πέσει ένα βόδι επάνω μου ;;![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
Απάντηση στο Κουίζ δεν θα δώσω αλλά φοβάμαι ότι ισχύει η παροιμία που λέει "κάλιο να σου βγει το μάτι παρά το όνομα ... "![]()
![]()
![]()
![]()